Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:11:39
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Pa sta da se radi,mozda padne neki sex pa te bude manje nervirao,i ja sam se pitala jeste li razvedeni
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:12:35
|
|
|
|
bubulence
|
nista, onda brzo na spavanje da posle da mozes da dizes noge ...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:13:45
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: pocahontas umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima... pa kako to da urade? kako da odluce koga da otpuste? da li da otpuste dva coveka koji eventualno i rade neki posao ili da otpuste rodjaka od ovog i onog? jbg, ovako je lakse... ne odlucuju oni nego svako ministarstvo, svako javno preduzece i svi drugi, za svoje zaposlene. pa lepo ovi sto rade sest sati dnevno i za to vreme stignu i na pijacu i na kafu, prvi dobijaju nogu. naprave dobar socijalni program i od toga krenu. nas drzavni aparat je veci nego nekih zemalja koje su troduplo vece. nije popularno, al ja bih tako. ovo sto rade nije reforma nego prodaja magle.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:18:17
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: bubulence nista, onda brzo na spavanje da posle da mozes da dizes noge ... Ma kakvo spavanje, sad ce dete da se probudi, onda mogu samo budna da sanjam da spavam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:20:03
|
|
|
|
emicaa
|
ma de misu i on nije dugo nista radio ako je prije mjesec bio,sad ce to trajati dvije minute,izdrzaces
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:59:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: isidora88 nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nas Potpisujem, ovo me strasno nervira, dok oni trose nase pare po belom svetu,m mi cemo da stedimo Ali koja je razlika samo u izgledu Jorgovanke T ? Frizurica, sminkica, nakit...gde je to bilo ranije kad je tek dosla na mesto ministarke!? Bas malopre komentarisemo kako su se nekada besplatno delili stanovi, gradile vojne zgrade, sada samo zakeraju! Kad su dedi nudili stan, on hteo da bude posten, a majka isla gladna u skolu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 17:10:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: pocahontas umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima... pa kako to da urade? kako da odluce koga da otpuste? da li da otpuste dva coveka koji eventualno i rade neki posao ili da otpuste rodjaka od ovog i onog? jbg, ovako je lakse... ne odlucuju oni nego svako ministarstvo, svako javno preduzece i svi drugi, za svoje zaposlene. pa lepo ovi sto rade sest sati dnevno i za to vreme stignu i na pijacu i na kafu, prvi dobijaju nogu. naprave dobar socijalni program i od toga krenu. nas drzavni aparat je veci nego nekih zemalja koje su troduplo vece. nije popularno, al ja bih tako. ovo sto rade nije reforma nego prodaja magle. Da se nadovezem...sve cesce vidjam trgovacke putnike kako sede i ispijaju kafe po kaficima. Sve je veci broj onih koji nisu vezani za kancelariju nego sa laptopom u lokal i kuckaj ( ko zna i da ne rade nesto privatno). A glomazni drzavni aparat je sto negde procitah " azdaha sto ubija Srbiju " , ja bih mozda i dodala da je to aparat za usisavanje i isisavanje novca svih nas. Ranije je odnos plata bio 1:3, znaci ako cistacica ima platu 20.000 , generalni direktor ima max 60.000 . A sada cistacica i dalje prima 20.000 a generalni 150.000. Pa o cemu pricamo...?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 17:21:25
|
|
|
|
Klarita
|
Recimo o skoli i skolovanju. Zasto nema moderatora?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 19:27:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mali misu, trebalo bi da bude drugacija situacija , ljudi se pozele kada su povremeno razdvojeni. Imas cak i previse vremena da ocistis kucu , da te muz ne grdi , a i spremis sebe i docekas ga kako dolikuje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 20:18:27
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Recimo o skoli i skolovanju. Zasto nema moderatora? evo sad sam ja tu ako moram da se pravdam zasto nisam tu 24 - imam dete , muza , kucu a i od neceg se leba mora jesti elem tu sam sad a moze i opcija privatne poruke pa ja odgovorim cim je vidim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 20:29:42
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
ME, 20.000 jeste malo za spremacicu ali 60.000 za generalnog nije nista. Ja govorim o privatnom sektoru. Moj mm je na rukovodecoj poziciji u privatnoj firmi i to je posao od ujutro do uvecer. Da ne kazem da ima 200 ljudi ispod sebe. Svi ga cimaju. Kao odgovorno lice je milion puta vec bio na nekim sudjenjima zbog radnika. Hvala bogu gazdi je rekao od pocetka da ce raditi po pravilima ili nece raditi uopste. To mislim na prijave radnika,na godisnji,na prekovremeni. Sbe ono gde privatnici hoce da ustede. Sto se mene tice plata mu je smesna za toliku odgovornost. Zao mi je da ga vidim kakav je kada dodje sa posla. Tu radi vec 9 god i umoran je ali naravno nema posla pa trpi.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 20:44:08
|
|
|
|
mihi
|
Branki , sve propratim, Dunja je mamika a iti čekaš drugo dete, bravo Branki.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 21:44:47
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: mihi Branki , sve propratim, Dunja je mamika a iti čekaš drugo dete, bravo Branki. jeste,bogu hvala je tako nadam se da je i kod tebe sve ok,tvoji su vec veliki momci a,sto se tice moje negativnosti trenutno....ispada da cim si sa nekim onako malo fin i pricas i pozoves na kafu i ljubazno se i lepo ponasas,taj ti trazi pare na zajam.i to 500 evra.moze i na kamatu... a,za sat i po se javlja i drugi 'prijatelj' koji traze ,ali dinare ...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 21:54:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki jel hocemo na kafu To sam najvise mrzela kad moj otac nije znao da odbije ljude koji su mu trazili pare. Puno ljudi mu nisu nikad ni vratili pare. I to nije malo. Sad je posle poplave tata sreo coveka koji mu duguje pozamasan novac. Kad ga je tata pitao da mu vrati novac on je rekao da nema. Lepo je rekao jedan pametan covek:" kad das nekom novac, odmah zaboravi na njega".
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:00:06
|
|
|
|
Torbica
|
Branki, a vi em cekate bebu, em ste se selili.... Sanjice, velika istina, nazalost..
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:22:02
|
|
|
|
branki*
|
pa,jeste tako.a,da,znaju sve da se kucimo jos uvek i da je beba na putu.a,plus mi nisu sigurni za vracanje.treba posle da ih jurim.a,ja nisam taj tip i budem tako u neugodnoj situaciji.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:44:57
|
|
|
|
17 joka
|
posto vidim da smetam i pisem gluposti evo necu pisati dok traje nag. igra a mozda i posle devojke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:47:40
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka posto vidim da smetam i pisem gluposti evo necu pisati dok traje nag. igra a mozda i posle devojke maaa daaaaj, kako mozes da dozvolis da to uradis zbog nekog ko je od juce ovde???
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:53:30
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi, bas zato sto me ostale devojke znaju, znaju zasto sam jos tu zato sto vas volim i zelim svu srecu sveta a necu da se ovako osecam ovde, ja sam rekla da me nagrada neinteresuje i da budem na nekom mestu poklonila bih to. kao i onu hranilicu. mrzim ovu atmosferu na RR
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:56:09
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka posto vidim da smetam i pisem gluposti evo necu pisati dok traje nag. igra a mozda i posle devojke A? Nema me par sati i nesto propustim. A sta se desava?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 22:56:13
|
|
|
|
branki*
|
joko,nemoj da si na kraj srca lepo si rekla-devojke te znaju i znaju kakva si,to je to.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:01:35
|
|
|
|
Torbica
|
Joko, svi te volimo i nema razloga da se osecas bezveze. Ignore!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:06:47
|
|
|
|
nata11
|
Ja uopste nemislim da je zivot za vreme Tita bio tako divan kao sto pricaju. OK imas posao, platu a sta je sa slobodom govora. Kako mozes da kazes da zivis lepo kada ti neko drugi odredjuje da li ces da budes vernik ili ne, da li ces da krstis dete, da li ces da opsujes premijera. Pa sada da je titovo vreme mi ne bi uopste ovde pisale o takvim stvarima nego bi razmenjivale recepte domace proje. Joko ke pasa?
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:10:04
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne vidim da sada imamo slobodu govora, napisi nesto negativno za premijera i bracu mu, pa ces videti policiju ujutru na vratima
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:11:17
|
|
|
|
17 joka
|
Nato smetam pojedincima, niti sam koga dirala niti ista rekoh von polako da se nenervira , ali eto ispada da pisem gluposti neznam sta. ok neka bude tako.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?