|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
20.9.2014 1:36:03   
wivern

IZVORNA PORUKA: nata11

Ona bar ima vas. Znas koliko ima ljudi po selima koji zive samo od zemlje, koje su svi zaboravili.

E bas to sam napisala u prethodnom postu. Pa ti ljudi su izgubili sve, i svoje dostojanstvo. Sta imaju od zivota...
Trebalo je da sve politicare strpamo u sti voz i oteramo u tri lepe...sa dozivotnom zabranom povratka bilo kojeg njihovog potomka.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1901
20.9.2014 1:39:16   
Mala Elena
Da, ima izuzetaka! user posted image
Nama je Telekom uplacivao satnicu dugo vremena ispod minimalca, protivzakonita radnja! Kako da se covek ne nervira ! user posted image Pusti giganti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1902
20.9.2014 1:48:28   
Klarita
Par mojih drugara radi u Telekomu i odlicno zive, bas me cudiuser posted image Sa jednim sam bas bliska, cak i letujemo zajedno porodicno, drugi je muz rodjene sestre moje najbolje drugarice kojoj sam decu krstila...prilicno su im dobre plate.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1903
20.9.2014 1:54:34   
Mala Elena
Ako su u kancelarijama onda jesu dobre. Daj prezimena , mozda znam ljude.user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 20.9.2014 1:59:21 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1904
20.9.2014 11:00:39   
mali_mis
Sto ne volem kad mm ocekuje da cu prvo njemu da dam da jede, a ne detetu. Frizider tamo, izvoli, nisi prvi put ovde.

Direktna veza do poruke: 1905
20.9.2014 13:27:39   
milicicak
aaaa uspela sam da spalim i tikvice i sargarepu i sargarepu koju sam ponovo pravila da nadoknadim to sto mi je izgorelo user posted image puna mi kuca user posted image dima
i to sve zato sto se zaboravim dok radim aaaaaaa

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1906
20.9.2014 14:01:19   
isidora88
tako sam ja jednom pravila kokice i zaboravila ulje da sipam u serpu a usula kokice, crni dim se sirio u hodnik zgrade, cak su mi i komsije dosle,zvone kao ludi , mislili da cu zapalim stan, a ja za to vreme lujka na terasi pusila cigaruuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1907
20.9.2014 14:13:35   
17 joka
Milicicak,Isidora ima nas dosta takvih, meni se desilo sa mlekom prosle nedelje kako je bilo opisati vam nemogu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1908
20.9.2014 14:16:01   
Rosita
Ja sam muzu spremila poklon na nasu proslogodisnju godisnjicu, a ujedno i kucu punu dima jer sam hladnu vodu dodala u vrelo ulje, eeeej, i dalje ne verujem user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1909
20.9.2014 16:13:29   
emicaa
Krenuli u prodavnicu i kao i uvjek presvučem prvo T pelenu,ostali možda dva sata,kad smo se vratili skinula je opet i vidim ona se ukakila,uopšte nije smrdilo da primjeti i sad se sva guza crveni,jedva sam je očistila koliko je plakala,sunce milo duša me boli.user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1910
20.9.2014 16:18:12   
doktorkakristal
EMICE kad se ukaki peri je bebi sapunom i posle dobro namazi kremu koju vec koristis

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1911
20.9.2014 16:22:44   
emicaa
Imam kremu baš tako kad se ojede,to je imala jednom od vrućine ali sad je baš puno,valjda će se brzo smiriti.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1912
20.9.2014 16:27:49   
doktorkakristal
hoce nista ne brini samo izbegavaj vlazne maramice i cesce pranje guze

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1913
20.9.2014 16:32:15   
Mala Elena
Kad se tako zacrveni najbolje da je ostavis neko vreme bez jednokratne pelene , ostavi je jedan dan u pamucnoj ili ja recimo imam dajdaj pelene i one su super. Dovoljno jedan dan da koza prodise i sve se sredi, naravno i kremicu mazes !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1914
20.9.2014 23:01:12   
serpica
Aaaaaa Hitleru gde su ti naslednici sad user posted image user posted image user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1915
20.9.2014 23:03:43   
anci kv

IZVORNA PORUKA: serpica

Aaaaaa Hitleru gde su ti naslednici sad user posted image user posted image user posted image user posted image

šerpi,ženo što ti je?

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1916
20.9.2014 23:06:23   
serpica

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: serpica

šerpi,ženo što ti je?

Bolje da ne znas,bolje user posted image nesmem da kazem,ubila bih komsije,ubila na fin nacin ko gospodin Hitler....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1917
20.9.2014 23:09:54   
anci kv
ma prospi malo ulja na stepenište i pred ulaz,onako kao slučajno

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1918
20.9.2014 23:11:20   
nata11

ma prospi malo ulja na stepenište i pred ulaz,onako kao slučajno

Sta kora od banane izasla iz mode?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1919
20.9.2014 23:12:09   
serpica
Ove bi ja u gasnu komoru,sve do jednog,svih...hmmm cek da vidim...svih 25 komada user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1920
20.9.2014 23:13:32   
anci kv
ti ko da živiš u staračkom domu?
nato,ni banane nisu kao što su bile

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1921
20.9.2014 23:13:41   
Mala Elena
Mrzim kad mi pukne nokat ! user posted image Mrzim ribanje i ciscenje! user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1922
20.9.2014 23:15:32   
serpica

ti ko da živiš u staračkom domu?
nato,ni banane nisu kao što su bile

Anci ne vuci me za jezik ce budem banovano na nacionalnu osnovu,neje starcki dom,Cajko,znas na koga mislim.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1923
20.9.2014 23:21:58   
Modessty
Šerpi nije ti tu muž, priključi se žurki! user posted image

Ja sam danas htela da komšiji nabijem čekić u glavu! Ne da imaju talenat da čukaju kad uspavam dete!!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1924
20.9.2014 23:24:49   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi nije ti tu muž, priključi se žurki! user posted image

Ja sam danas htela da komšiji nabijem čekić u glavu! Ne da imaju talenat da čukaju kad uspavam dete!!!! user posted image

Mod ma kakva zurka,spava mi se,idem da lezim dok se mali ne probudi,cuti kad se ovi gore utisase inace ce stvarno da radi cekic.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here