Azra_ -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (9.1.2014 0:04:45)
|
Anči, ako imaš kod kuće Aerijus, daj Maretu, možda preduprediš konjuktivitis. Nama je tako rekla dr jednom prilikom. UM, tako sam tužna zbog tebe. Teško je. Što se ispita tiče, to ćeš lako nadoknaditi. Skoncentriši se na rešavanje zdravstvene situacije. Znaju li uopšte šta je u pitanju? Možda je bolje da par dana budeš u bolnici, odradiš sve analize i pretrage, a ne da te šetaju mesec dana, čekaš redove i sl. Znam da ti je zbog Une teško, ali i za nju će biti najbolje da ozdraviš. Meni je isto ovih dana nešto loše i baš sam se zamislila, Bože, ko bi brinuo o ovom detetu da ja ne mogu?! Uvek bude kako mora. Ne možemo mi tu mnogo da promenimo... ASN, razumem te. Istina, u životu sam jednom bila na razgovoru za posao. Odvratno. Kao da tražiš da ti plate ležanje, a ne rad. Ma bez veze ništa. Ja bijem sebi glavu jer sam mogla da upadnem u državne jasle, ali gospođi se nije radilo, e sad kad ja hoću, vlada donela odluku da naredne 2 godine nema zapošljavanja u državnoj administraciji. Videćemo koliko će poštovati...
|
|
|
|