ivaMark -> RE: Tema za istresanje negativne energije - X deo ; (12.1.2014 13:41:49)
|
isidora, nadam se da cete izaci iz loseg perioda [sm=smiley31.gif] mihi, imam i ja iskustva sa krmeljivim okom...tj moja beba. Toliko su je dobro lecili da sada ima cistu na tom oku[sm=smiley13.gif] Inace se dva dana svadjam sa mm, ne mogu vise sve ovo, ali stvarno. Posto smo u opasnoj svadji sa njegovim ocem (tj vise se ne svadjamo, jer nam je covek dao do znanja da odemo iz kuce) mene sve to izludjuje. Prosli put kada je bio uzeo je ikonu iz kuce, jer ce on i njegova zena da slave u Austriji, sada je bio tri dana nije usao u kucu dole kod nas da vidi dete..koliki skot treba da budes za tako nesto??????????? Zatim... dogovorila sam se sa mm da nista ne uzimamo od njih niti da oni traze od nas a gospodin mi kaze da mu je tata ostavio pare za Slavu,...ali neee...nije on trazio nego mu je ovaj sam ostavio...aloo, ako smo se dogovorili da nam ne treba nista NE TREBA NAM, "ali on je sam ostavio, nisam mu ja trazio" [sm=zz_banghead.gif] Ok, idemo dalje...Slava je u sredu a mm nije upoznat da se za Slave koje su sredom i petkom sprema postan rucan... on mora da pita svestenika, a inace... njegovoj tetki je jedan svestenik rekao da slobodno ne prave posno jer celo seo mrsi tada (a inace ta slava je u bozicnjom postu)... Ne mogu vise ... Nemam snage da se borim sa svim ovim.... Na kraju cu se spakovati i idem kod mojih tada. A, da... inace, sama bez icije pomoci trebam da spremam rucak za oko dvadesetak ljudi... A lepo sam mu rekla, zapali svecu...kolac i zito, nas troje i dosta je, ali neeeeee... mora prase da se kolje za slavu, pa sta ce selo da kaze... [sm=zz_furious.gif]
|
|
|
|