Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 8:40:24
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence dosla sam da budem kivna na kivne ljude. gledam na fb, vec svi jaucu i kukaju kako ih je smorila vest o rodjenju bebe Djokovica. vest koju je za sat vremena objavio ceo svet, Srbin koji je na najbolji moguci nacin predstavio svoju zemlju, koji je izuzetno velik i human covek je dobio dete i to nekom smeta !!??? a sada, kad bolje razmislim uglavnom kukaji i pljuju oni koji imaju 40+ godina, bez kuceta i maceta... ljudi sexajte se manje cete ujedati!!!!! AMIN! Joj, ni kod nas, ni za leka...a kao neki napaljeni tinejdžeri smo...samo nemamo gde i nemamo kad.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 8:49:02
|
|
|
|
majared
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR mi ne stizemo ni za terapiju da imamo seks. dok nam se uspavaju deca, dok zavrsimo sa obavezama, dok nam se poklope svi horoskopi prodje nas volja Dobro je, nisam najgora od sve dece Ovo je vec za posebnu temu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 17:29:04
|
|
|
|
Anoniman
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odem na 3 minuta do prodavnice i mm uspe da zapali baklavu ggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 17:31:56
|
|
|
|
Nimfa
|
UM pa gde si muzu ostavila da pazi, moj muz bi kucu zapalio za 3 min
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 17:41:58
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odem na 3 minuta do prodavnice i mm uspe da zapali baklavu ggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kazni ga kazni nocas
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 17:56:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ovog mog je Bog dao za sve, ali da otvori rernu, aaaaa nije Klari, draga rado, ali upravo je otisao u nocnu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 18:46:25
|
|
|
|
wivern
|
Takvo zlato si ostavila muzu da priipazi???? Sokirana sam Ja sam u stanju da ubijem za tolumbe i baklave.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 18:49:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kad sam budala, a bila je sa orasima, plazmom i rendanom cokoladom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 18:51:16
|
|
|
|
serpica
|
Stavi ga u rernu dok je vruca
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 18:54:45
|
|
|
|
wivern
|
Sledeci put neka ti zagori njegovo omiljeno jelo , I mogla bi da podelis sa nama taj recopis ako vec nisi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 19:23:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw Kore Todorovic, imaju u maxiju 350 g mlevenih oraha 200 g mlevene plazme 150 g sitno narendane menaz cokolade, 2 kore, stav;jas 2 kore, sa jedne strane fil, uvijas u rolnu, i redjas u pleh i tako sve dok ne istrosis kore i fil, onda iseces na rolnice izrendas margarin 2/3 margarina dijamant i peces dok ne porumene. Hladnu baklavu prelijes sa serbetom 1kg secera i 900 ml vode
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 23:07:19
|
|
|
|
wivern
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 22.10.2014 23:20:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
UM, mom muzu je serpa sa kupusom bukvalno pod nose zagorevala pola sata "nije znao ni primetioda smrdi" 2 dana sam kucu vetrila
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 0:08:31
|
|
|
|
Azra_
|
Da vam pošaljem onda ovog mog od koga ludim! Cimnuo je kičmu na basketu pa je na bolovanju. Da skuvam ručak , a da mi 10 puta ne otvori šerpu??? Ni govora! Od toga ludim. Kad on kuva, ja se udaljim. Znam da imamo ručak i zadovoljna sam, niti dodajem, niti oduzimam, niti pitam...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 11:31:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Azra ovaj moj sve radi, cisti , kupatilo ne znam kada sam ja orbala, ali kada se nesto pece cvek jednostavno zaboravi da pogleda Ivanka isti su
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 14:30:44
|
|
|
|
mati
|
Au... Ja sam nasla multipraktik,mm sve radi cak i pedantnije od mene i jelo mu za razliku od mene, nece zagoreti-nikad... Ne mogu da verujem da su mi vtratili prljav tepih i jos smrdljiv onako od vode... Rekli mm "znate li sta je sve izaslo iz njega"... Pa sta tebe briga sta je izaslo, izaslo je sve sto je dete jelo i pilo protekle god,. Placeno ti je da operes... Ma ja mu ne bi ni platila nego mm bilo bzv a iso bez mene... Jaooo...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 14:37:44
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odem na 3 minuta do prodavnice i mm uspe da zapali baklavu ggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr redovno se i nama desava da apsolutno ne osjeti nista a ono gori i gori i gori.. jedina stvar je da kazem iskljuci to ili izvadi iz rerne za toliko minuta i onda mozda i ne izgori...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 16:38:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nemaju osecaja , dzaba ! a kad nama nesto malo ali malo zagori- bude ono:uuuu al ti je nesto zagorelo otvaraj prozor pogusicemo se! Hahahaaah
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 23.10.2014 16:43:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mati, nama vratili tepih koji je svetlo bez, sa sve nekim mrljama(koje ranije nisu postojale). Kuci smo tek videli pa slali posle par meseci na pranje na drugo mesto .Znaci najbolje pogledati na licu mesta sta i kako.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.10.2014 11:03:19
|
|
|
|
wivern
|
Pa ovo je da covek popiz . Sad mi poslali mail iz firme, nedostaje im jedno moje resenje komisije od 11.6-22.7. Ja lepo na mail, uredno resenje poslato 23.6 a para mi iz usiju izlazi koliko sam besna. Pa oni jos uvek nisu skupili moje papire od maja meseca i nisu predali u rfzo???? I pri tom verovatno pogubili pola papira koje sam im slala. Pa ko zaposljava te ljude bre..kakvi degenerici...aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.10.2014 11:23:07
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pa ovo je da covek popiz . Sad mi poslali mail iz firme, nedostaje im jedno moje resenje komisije od 11.6-22.7. Ja lepo na mail, uredno resenje poslato 23.6 a para mi iz usiju izlazi koliko sam besna. Pa oni jos uvek nisu skupili moje papire od maja meseca i nisu predali u rfzo???? I pri tom verovatno pogubili pola papira koje sam im slala. Pa ko zaposljava te ljude bre..kakvi degenerici...aaaaaaaaaaaaaaa Ti mene da ubiješ ako ja njima odaaaaaaaaaavno ne bi otišla na vrata!!! A mile majke bi im se naj
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.10.2014 11:40:59
|
|
|
|
wivern
|
Ja sve pokusavam sebe da zastitim i da se ne nerviram, ali ocigledno ne ide. Moras da odes i da se naj**** majke... grrrrrr
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 24.10.2014 11:53:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Tema je došla do skoro stote stranice. Zaključavam ovu i otvaram novu u nadi da se neće tako brzo puniti KLIK
|
Anketa
postovanje, ljubav ili nesto drugo?!pahulja76Da li ujutru ispracate muzeve kada krenu na posao? (vi ne radite i ostajete kod kuce ili on krece pre vas...)DA (
50%)
NE (
50%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!