Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:11:47
|
|
|
|
Klarita
|
Wiv, Nato, kako ja mrzim kad sam neobavestena, eto da vam ukazem na sta misli joka,KLIK 1180.poruka E, ja bih odavno visila na golom otoku da je Titovo vreme Ala je vruce
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:11:50
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi nato, u pravu si za Tita ! joko, draga, samo opusteno i ujutro da te vidim na prozivci! svakoj od nas kazes tako lepe reci da je milina citati... a sada zbog nekog drugog da ne pises. ne moze i tacka!!!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:13:46
|
|
|
|
Torbica
|
Nato, zeno, svaka ti cast! Druga je prica sto su demokratiju zloupotrebili. Ali osnovno ljudsko pravo - slobodu govora i izbora, ne moze nista da kupi...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:14:53
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja ne vidim da sada imamo slobodu govora, napisi nesto negativno za premijera i bracu mu, pa ces videti policiju ujutru na vratima leleee,a mi pisale sinoc u temi,oplele ga samo tako
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:16:39
|
|
|
|
Klarita
|
Branki, sa njihovim mozgovima trebace im ihahaj vremena da nas provale koja je koja
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:17:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni bi onda sto puta upali u stan koliko laprdam preko mobilnog o tome. Joko bre, relax. Ne treba da te takve stvari pogadjaju.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.9.2014 23:18:16 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:19:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko draga, molim te nemoj da se nerviras zbog gluposti. Ti si nasa Joka Znas koliko si mi puta pomogla sa svojim osecajnim postovima. Trebas mi ovde
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:19:48
|
|
|
|
branki*
|
mi radimo undercover
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:30:48
|
|
|
|
isidora88
|
iju klarita, mm je pandur, a ti tako ja mislim da meni snimaju razgovore, ko o cemu ja o pljuvanju politicara, samo cekam da mi upadne obavestajna sluzba
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:32:06
|
|
|
|
Klarita
|
Uzasno se primam na pricu o platama, uzasno Cistacice primaju 23000, ne 20000. U redu, malo je. A, izvinite, moja majka nie cistacica, vec pravni birotehnicar i prima platu 24000, ja u prosveti 42000 (mislim 37700, jer nemam 100%, to je vec druga neka prica)...a, kolika je razlika u skolovanju, mentalnom radu Po 100000.put na ovom forumu: "Umni rad je fizicki neizdrziv" Tacka. I sve cistacice bih otpustila i zaposlila one koje hoce da ciste i rade svoj posao, a ne da molim svaki dan gospodje da oribaju wc Nikad nisam ni piskila u skolskom wc-u, a kamo li nesto drugo, medjutim u trudnoci oces neces, moras...pa majku mu milu...drugo, one sve znaju o svakome i po ceo dan ispijaju kafe...i glavne su u svakoj ustanovi. cas_t izuzecima. Plata im mala, OK. Aj sad lepo kuci bez plate, pa da dodje neko kome nije mala. I da ne mracim skroz, evo crnog humora, mojoj majci nece smanjiti platu jer ne prelazi 25000 Isi, nismo mislile na pandure, nego na gospodina (ne mogu ni da otkucam njegovo ime, a ni nadimak ) i ljude oko njega
< Poruku je uredio Klarita -- 19.9.2014 23:33:32 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:34:38
|
|
|
|
nata11
|
Ih bre Joko pa imas dugme block. Mnogo dobro radim, preporucujem ti ga Ma zene malo nam stresa u zuvotu pa jos da se nervirate i ovde. Batalite.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:37:59
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Wiv, Nato, kako ja mrzim kad sam neobavestena, eto da vam ukazem na sta misli joka,KLIK 1180.poruka I dalje ne znam na sta mislis, imam blokadu Moja majka ima penziju 21 000, i sada je ocekuje smanjenje od 8% i sta ona tacno da radi sa tim parama. Jedino da kupi konopac i da se obesi o prvu banderu. A tabakovici i bajatovici milione i nikom nista... eeee gde mi zivimo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:40:43
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam htela da slusam doticnoh.da li je moguce da ce smanjivati i penzije od 21000 sramotno.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:43:07
|
|
|
|
wivern
|
Da, nece dirati samo one penzije od 13 500. Da nije smesno bilo bi tuzno. Kevu pomazemo i sestra i ja, ali koliko ima ljudi kojima nema ko da pomogne? Bitno da dele cokoladice u busu ko plati kartu. Stoka, nemam drugi izraz za njih.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:44:10
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: wivern Moja majka ima penziju 21 000, i sada je ocekuje smanjenje od 8% i sta ona tacno da radi sa tim parama. Jedino da kupi konopac i da se obesi o prvu banderu. A tabakovici i bajatovici milione i nikom nista... eeee gde mi zivimo Zar nisu rekli da nece dirati penzije ispod 2500? Uzas i tuga gde zivimo... Sta da vam kazem mm radi u zdravstvu, ja u nauci/prosveti, oboje fakultetski obrazovani, zavrsavamo doktorate i oboma nam smanjuju plate... a neki tamo keramicari ministri, a golog..ze pevaljke poslanice imaju smanjenje plate u visini moje plate
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:46:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nece smanjivati plate i penzije do 25.000.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:49:19
|
|
|
|
wivern
|
Odlicno ako sam ja pogresno razumela (za moju majku), ali bre koja je razlika i ovaj sto ima 25 000. Pa koji su to novci, sta sa tim moze da se uradi???
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:54:04
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: wivern Da, nece dirati samo one penzije od 13 500. Da nije smesno bilo bi tuzno. Kevu pomazemo i sestra i ja, ali koliko ima ljudi kojima nema ko da pomogne? Bitno da dele cokoladice u busu ko plati kartu. Stoka, nemam drugi izraz za njih. Ona bar ima vas. Znas koliko ima ljudi po selima koji zive samo od zemlje, koje su svi zaboravili. Meni je to uzasno da nemamo nikakav servis koji ce da ode kod tih ljudi bar jednom nedeljno da im odnese malo brasna, soli. Zgrozim se kada vidim prikazuju na tv-u kao imamo servis za to, brinemo o starima bla bla. Aha malo sutra. Mozda (kazem mozda) posecuju baku u centru grada a sta je sa onima koji su po zabacenim selima. Ma do sutra bih mogla da nabrajam stvari koje me bole u ovoj drzavi ali moja je, volim je pa se uvek trudim da dam sve od sebe da pomognem koliko mogu, pruzim ruku kome je potrebna.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:55:23
|
|
|
|
isidora88
|
ali koji je to debilizam, kao oni sto imaju preko 25000 su bogati, samo ce napraviti jos vise sirotinje, kao da ih je malo, strasno sta rade. jeste da nisam ekonomista, ali nek mi neko objasni kako ce drzavi pomoci sto ce sada kupovna moc gradjanja biti jos manja, sad ce tek da krenu nova poskupljenja, i kako drzava da funkcionise ako gradjani jos manje trose, koji debil je smislio ovo smanjenje treba da se ubije docice samo do toga da ce drzava trenutno imati vise para u budzetu, ali na duge staze nam preti totalno siromastvo, videh negde oglas da se hleb prodaje i na kriske, tuga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 23:59:11
|
|
|
|
isidora88
|
i moram da dodam, umesto podsticanja razvoja privrede, mi cekamo da neko investira u nas, pa ko ce bre da ulaze u propalu drzavu, za 2 godine ne da necemo ziveti bolje, nego cemo da cmasovno crkavamo od gladi, mislim da je ovo neka vrsta "etnickog" ciscenja, siromasni ce da izumru, a bogati jos vise da profitiraju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 0:01:18
|
|
|
|
Klarita
|
E, zato nisam upisala doktorske studije, zato sto treba da istupim mozak za drugog, pa da me sutnu kao staro gvozdje, jer kod nas na fakultetu ne mozes raditi kao strucni saradnik ni asistent pripravnik sem ako nemas oca/muza na nekoj od katedri Onda sam htela da upisem na tehnoloskom fakultetu ove godine, ali stigao neplanirano N i odustala...i sta bih imala od toga? Sta? Jos i platu da mi izjednace sa saobracajcima (izvinjavam se ako nekog vredjam) ovako mi opusteno, jedim se samo sto sebe ne nadogradjujem na nacin na koji sam navikla Drug mm je granicni policajac i ima skoro pa duplo vecu platu od moje, i kad ja spomenem moju platu, on mi kaze: "eee, pa meni je zivot stalno u opasnosti ja i pistolj nosim" a zavrsio kurs, kursadzija
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 0:07:00
|
|
|
|
isidora88
|
mm je zandar i njemu e sto puta zivot u opasnosti, posebno kad ide dole (adm.linija sa kosovom), imao je hiljadu i jednu situaciju napada, drzavu boli uvo sto mu je istekla upotreba pancira, ne moze da bude osiguran od metka, plata je za ono sto radi i u kakvim uslovima (na terenu imaj poljski wc, spavaju u zemunicama ili kontejnerima) jadna, jos mu skidaju i solidarni porez, za koga bre, da bi politicari mogli da idu na maldive privatnim avionima o trosku gradjana muka mi je sto se u ovoj drzavi rad mm placa isto kao i kafe kuvarica u komandi, sto skolovani ljudi rade za 20,30000 dinara, a oni lezibegovici sa sega mega fakultetima i u pravoj stranci rade za hiljade i hiljade eura mesecno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 0:07:18
|
|
|
|
milicicak
|
Da se razumemo, ne kukam ja da su nam plate male, jer realno nisu. Al mi je krivo sto se u ovoj zemlji devalvira obrazovanje i strucnost, sto su nam na vlasti losi djaci... Vecina kolega, ukljucujuci i mene, vec polako pakuje kofere... A najvise na svetu mrzim kad mi neko prebacuje za radno vreme, jbt malo pre sam spakovala laptop i jos imam sutra da radim...
< Poruku je uredio milicicak -- 20.9.2014 0:10:03 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 1:16:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjalice, navela sam primer koliko su recimo ljudima na vrhu skocile zarade, a ovima na nizoj poziciji ostale fiksne. Nije lako tvom muzu , verujem, taj posao rukovodioca nosi veliku odgovornost i on se sigurno posvetio. Ali recimo u javnim preduzecima kao sto je PTT ( radim u zgradi sa njima) ljudi najopustenije idu na pauze, caskaju ispred zgrade, cak i moja koleginica iz rasporeda ( malo veci polozaj od mene) efektivno radi 2 sata dnevno i to kad je kraj meseca, ostalim danima gleda filmove u kancelariji i svrcka se po buticima kad su akcije. Svi oni imaju stalan posao i progresivnu platu. Najteze je ljudima na najnizoj poziciji, sve preko njihovih ledja predje ( ne mora to biti cictacica) pa kakvu motivaciju da imaju. A i ne slazem se da je svaka cistacica alapaca i neradnica, ima zena koje su fine, kulturno i namuce se da zarade taj sitan novac.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 20.9.2014 1:26:33
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Uzasno se primam na pricu o platama, uzasno Cistacice primaju 23000, ne 20000. U redu, malo je. A, izvinite, moja majka nie cistacica, vec pravni birotehnicar i prima platu 24000, ja u prosveti 42000 (mislim 37700, jer nemam 100%, to je vec druga neka prica)...a, kolika je razlika u skolovanju, mentalnom radu Po 100000.put na ovom forumu: "Umni rad je fizicki neizdrziv" Tacka. I sve cistacice bih otpustila i zaposlila one koje hoce da ciste i rade svoj posao, a ne da molim svaki dan gospodje da oribaju wc Nikad nisam ni piskila u skolskom wc-u, a kamo li nesto drugo, medjutim u trudnoci oces neces, moras...pa majku mu milu...drugo, one sve znaju o svakome i po ceo dan ispijaju kafe...i glavne su u svakoj ustanovi. cas_t izuzecima. Plata im mala, OK. Aj sad lepo kuci bez plate, pa da dodje neko kome nije mala. I da ne mracim skroz, evo crnog humora, mojoj majci nece smanjiti platu jer ne prelazi 25000 Isi, nismo mislile na pandure, nego na gospodina (ne mogu ni da otkucam njegovo ime, a ni nadimak ) i ljude oko njega
< Poruku je uredio Klarita -- 20.9.2014 1:28:03 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?