|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
18.9.2014 22:21:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: isidora88

nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nasuser posted image

Potpisujem, ovo me strasno nervira, dok oni trose nase pare po belom svetu,m mi cemo da stedimouser posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 1826
18.9.2014 22:23:41   
Ipokrisia
najjace mi bilo jutros nabacio neki kiseli osmeh i kaze od sada cete me videti uvek sa osmehom, jer kao znate ovo sto radim je tako extraaa...a vi ljudi ste takvi debili da uspevam da vam se jos smejem u facu dok vas zavrcem! user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1827
18.9.2014 22:29:25   
branki*
meni muka od njega,kao ljiga je neka,asocijacija na rat,bedu,nemastinu,logor,odvratan je.sta vise crno da mi smanji,skotina,pa za koji dzeparac da radim?!pricam sa koleginicom i kazem-pa,ja da sam se udala za nekog tako jadnog profesora kao ja,pa da kuburi sa casovima,ne bismo se videli iz g..., a on da smanjuje i ovu mizeriju!bednik jedanuser posted image ,sramota.

< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 22:30:01 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 1828
18.9.2014 22:35:35   
Rosita
Uzas, nista ne zelim da gledam i slusam, beda bede. Cujem jutros za smesnu akciju deljenja cokoladica po gradskom prevozu, kao zahvaljuju se gradjanima sto su poceli da placaju. I jos vele da su ljudi mnogo srecni zbog tih cokoladica, a bili su i kad su im flajere delili. I da su ljudi vise placali kartu ksd su in ovi lepo objasnili zasto je to vazno. Sve to nam iznosi neki PR, dekoltiran dabome.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1829
18.9.2014 23:00:36   
Mala Elena
Cula sam i ja za te cokoladice, a prihod im se uvecao nema sta. Maltretiraju ljude - putnici sa uredno dopunjenom mesecnom pretplatom, od 1. septembra u obavezi su da redovno ocitavaju svoje personalizovane kartice pri svakoj voznji, kao i kod presedanja u drugo vozilo. user posted image strasno.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1830
18.9.2014 23:16:35   
Sanchy
Retko se bas iznerviram ali ovo smanjenje plata i penzija mi je toliko odvratno da nemam reci ..neka linearno smanje i dazbine onda pa ok ali neee,fiskaliteti ostaju isti a ono od cega ih placamo i punimo budzet se smanjuje,ne znam kako misle da narod zivi uopste?Mene licno to smanjenje ne dotice,ali mama samo sto je otisla u penziju i sad ce jos da joj smanje a i onako je nedovoljna..ma strasnouser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1831
18.9.2014 23:34:00   
Klarita
Izvinite, a ko ga je onda glasao ako ga vecina ne podnosiuser posted image Znate, apoliticna sam, glasam na izbore iz neke moralne obaveze i uvek onog ko mi je najsimpaticniji...ovaj ne verujem ni rodjenoj majci da je simpaticanuser posted image

Ne pratim vise TV, eto zbog cega samo fox life, pink music, sportuser posted image Branki, i nas hvata zar ne? Htela sam da verujem da ce nas zaobiciuser posted image

Probudio se Nuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 18.9.2014 23:36:06 >

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1832
19.9.2014 0:02:46   
wivern
Na zalost izgleda da glasa gomila penzionera (koji ce sada i platiti dobar ceh zbog toga) i klinaca koji su tek stasali za glasanje i koji se loze. Ja na zalost ne glasam odavno i ne mislim da je to za pohvalu, ali ne zelim vise da glasam protiv nekoga. A ova user posted image su sva ista, svi do jednoga. Samo sjasi kurta da uzjase murta.
Sto bi neko rekao na proslim izborima " ja u user posted image neci ni da zgazim a kamoli da glasam za njega"

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1833
19.9.2014 0:53:28   
Sanchy
Ja znam ko je glasao ,u mojoj okolini ih ima dosta s obrazlozenjem pa za koga cu?A lepo sam govorila nemojte ljudi dobice apsolutnu vlast,cak i ako ste za njega dajte glas nekom irelevantnom a ko moze da udje u postizbornu kombinatoriku,,glasajte mudro..eh eh...iskreno sam zabrinuta jer mislim da ne znaju sta rade,pokusavaju da ustede kako bi sta?Imali za plate i penzije za koje se ovako svaki dan zaduzujemo??I sta?Opet nema ulaganja u proizvodnju poljoprivredu ,nigde ne vidim iz;laz ni pomak u pozitivnom smeru..a tek sto se nerviram oko ove ebole..Ujedinjene nacije proglasile epidemiju ebole u Africi kao pretnju za medjunarodni mir i bezbednost i slazem se,koliko pratim izjave lekara pitanje je trenutka kada ce virus mutirajuci doci u fazu da se prenosi vazduhom a onda ,,ce biti svasta..user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1834
19.9.2014 1:13:17   
pocahontas
umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima...
pocinjem da verujem da su pokrali izbore jer ne znam nikoga ko je za njih glasao...ili bar niko nece da prizna.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1835
19.9.2014 6:55:51   
mali_mis
Znam neke koji su glasali za njih. Ali da vi vidite te face, sve bi vam bilo jasno. user posted image
Ja nisam htela da se nerviram, i slusam njegovo razvlacenje, pravdanje...pa sam se lepo sa detetom pokupila i u krevet. Sad vidim da sam dobro uradila.
Bajatovica mi ne spominjite, kad ga vidim dobijem sracku. Onu tetka Tabakovicku mogu i nekako da svarim, mada mislim da joj je prethodna frizura mnogo lepse stajala, sad mi lici na bivsu ministarku zdravlja.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1836
19.9.2014 7:58:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pocahontas

umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima...

pa kako to da urade? kako da odluce koga da otpuste? da li da otpuste dva coveka koji eventualno i rade neki posao ili da otpuste rodjaka od ovog i onog? jbg, ovako je lakse...

(odgovor članu pocahontas)
  Direktna veza do poruke: 1837
19.9.2014 8:37:02   
branki*
ja poznajem ljude koji su glasali za njih...ljudi koji inace sastavljaju kraj sa krajim,nezadovoljni prethodnim stanjem,pa sve ocekujuci nesto bolje i da vec jednom krene neka uzlazna putanja..ali,niko nije ovo ocekivao.pa,evo,neka puste emisije od pre par godina u kojima je gostovao,ni u jednoj nije spominjao ovakve korake.
mislim,ako jedna ovako plodna zemlja sa prirodnim resursima na ovom geografskom polozaju ne moze da prehrani sacicu svojih stanovnika i da im omoguci normalan zivot,onda sta da se prica,propast i nesposobnost kompletna,godinama unazad.pa,sta bi radili da nas je kao japanaca,jeli bismo jedni druge i ziveli jedni drugima na glavi.

< Poruku je uredio branki RR -- 19.9.2014 8:46:25 >

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1838
19.9.2014 8:45:21   
Modessty
ZAto Anči ode u beli svet!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1839
19.9.2014 8:50:19   
Mala Elena
M. Mis, haha ova frizura paž joj mnooogo bolje stoji , bez obzira sto je ista Djukicka !
user posted image
Mm glasao za onog lika sa radija , haha, sprdnja !
Ali ljudi, ovo su reforme, mora da boli .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1840
19.9.2014 9:08:08   
mali_mis
Bez komentara

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1841
19.9.2014 9:49:49   
nata11

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Bez komentara

A sto se u nasoj ambulanti pod kojom mi pripadamo pojavile zmije. user posted image I to ne jedna nego ima leglo u zidu zgrade. I tako do daljnjeg idemo kod dr u drugim ambulantama. Ludilo u nasem zdravstvu u svakom pogledu.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1842
19.9.2014 9:56:54   
Anoniman
Ja znam da su kod nas kupovali glasove, i to su ih licno zaklete demokrate vrbovale, i to oni koji su drzali Djindjicevu sliku u svojoj sobi, uramljenu, mrzim talve licemeruser posted image Jurili penzionere, i bolesne, pa ih dovodili da glasaju za kilo secera i zejtina!

Ja nisa glasala, uvek sam opozicija, ma ko god bio na drugoj straniuser posted image

Videh na fb, morala sam

user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 19.9.2014 10:01:42 >

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 1843
19.9.2014 13:21:45   
mihi
Branki ne može jer caruju kriminal i korupcija u tome je problem. Krade se na sve strane.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1844
19.9.2014 13:31:55   
branki*
pa,jeste.dok se svako ugradi i uzme svoj deo,naravno da novca nema onda za investicije.pa,gledam samo ovde u RTB-u kod nas sta se radi,fuckaju se pare samo tako,milioni i milioni su prosli kroz RTB.
nedostajes mihiuser posted image

htedoh reci kineza,ne japanaca.

branki

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 1845
19.9.2014 14:05:13   
mali_mis
mm dolazi veceras user posted image Valjda nije neki godisnji.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1846
19.9.2014 16:02:21   
doktorkakristal
MISU koliko ostaje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1847
19.9.2014 16:03:48   
mali_mis
A valjda ce u ponedeljak kuci. I to mi je daleko.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1848
19.9.2014 16:05:28   
bubulence
mm a kude je tvoj muz inace? ja jedino kontam da vi ne zivite zajedno ali nikako ne mogu da pohvatam u kakvim ste odnosima user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1849
19.9.2014 16:08:04   
mali_mis
Bubi kod nas jedino sex funkcionise, i to kad sam ja odmorna, sto je retko kad user posted image
On je u Bosni, dolazi jednom mesecno obicno na vikend. Samo sto taj vikend meni kao da traje 500 dana, svaki put jedva cekam da ode nazad.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here