Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 21:10:41
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: ksena mirkam, i ja sam za taj recept sa sodom. mislim da tu ide i sirce. ali kod nas se rerna riba jednom godisnje i to mm odradi, ja malo asistiram ahhahaha...i naravno, rukavice na ruke. Ma ne znam ja nista sa rukavicama da radim, to je problem. Probacu ove "domace" recepte drugi put, hvala vam. I uh, kud sad dodjoh ovo da citam, opet sam se iznervirala. Ma mrzim o pa ti dzaba sve
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 21:11:51
|
|
|
|
isidora88
|
ne podnosim, ali ne podnosim ovog debila pi*koustog, nek crkne vec jednog da ga ne gledam i ne slusam vise, grozim se tolike kolicine pateticnosti i svega ostalog sto ide uz tog lopova
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 21:29:44
|
|
|
|
17 joka
|
joj Isidora da znas nasmeja me ali ni ja nepodnosi ni da vidim ni da cujem
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 21:40:57
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ne podnosim, ali ne podnosim ovog debila pi*koustog, nek crkne vec jednog da ga ne gledam i ne slusam vise, grozim se tolike kolicine pateticnosti i svega ostalog sto ide uz tog lopova Sudjelujem u tvojoj nervozi
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 21:55:16
|
|
|
|
branki*
|
nisam htela ipak da ukljucim tv,ne mogu,ali ne mogu da ga gledam,ni slusam,muka mi je od njega
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:00:51
|
|
|
|
lelaigor
|
O kome pričate?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:03:42
|
|
|
|
branki*
|
o gospodinu premijeru.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:04:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
rado bih promenila kanal al muza zanima sta prica
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:06:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR rado bih promenila kanal al muza zanima sta prica Isto, ja ne radim, ali suprug radi u javnom sektoru
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:06:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Lelo kad ja ovde u slo pa kapiram o kome pričaju
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:06:22
|
|
|
|
branki*
|
i ovaj moj da je tu sad bi ukljucio i upiljio se u tv i pojacao kao da je gluv
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:07:36
|
|
|
|
big mum
|
Smanjite TV i samo ga zamislite u donjem vešu i nećete se više nervirati.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:09:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
UM i moj zato i slusa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:11:41
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi Isi pa sto gledas ? sva sreca pa nismo palili tv, kaze mm nece biti srecni ljudi . a sto se tice plata nece samo javni sektor osetiti... ukinuli su minuli rad, smenski rad... ocekujem da ce mm imati platu manju bar za 15000 iako je u privatnoj firmi. a u poslednja 2-3 meseca je vec smanjena za isto toliko ... ali neka smo mi zivi i zdravi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:11:51
|
|
|
|
17 joka
|
ljudi, koliko me nervira haos
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:11:54
|
|
|
|
Bibilib
|
De,de,de zene pa ne se nervirajte za badava
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:12:36
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lelo kad ja ovde u slo pa kapiram o kome pričaju I ja sam odmah skapirala Patetika dosla i do RS
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:13:31
|
|
|
|
Olga75
|
ma jescemo koru s drva , neka nas maaaaaa uf da ne lajem bolje je
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:13:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ... ali neka smo mi zivi i zdravi i ja to isto kazem, a i nek mi sveki sto duze pozivi
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:14:26
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka ljudi, koliko me nervira haos Koji ,onaj u glavi u kući ili u svjetu Nemoj da se nerviraš ne vrijedi ,samo lagano
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:16:35
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: bubulence ... ali neka smo mi zivi i zdravi i ja to isto kazem, a i nek mi sveki sto duze pozivi hahahaha ovo samo ti mozes napisati
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:17:02
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ne podnosim, ali ne podnosim ovog debila pi*koustog, nek crkne vec jednog da ga ne gledam i ne slusam vise, grozim se tolike kolicine pateticnosti i svega ostalog sto ide uz tog lopova hahahhaha znaaaaci umireeem e bolji opis vala ne postoji !! ja sam samo gledala najavu jutros da ce pricati nesto veceras i ne pada mi na pamet da gledam, ne zelim da njegov glas dopire do bebice dozivecemo stres i ja i ona
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:17:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: bubulence ... ali neka smo mi zivi i zdravi i ja to isto kazem, a i nek mi sveki sto duze pozivi hahahaha ovo samo ti mozes napisati Pa kad sam iskrena , sta cu da nije bilo nje nista od ovog sto imamo, ne bi smo imali ahahhah nisam ironicna....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:18:28
|
|
|
|
17 joka
|
Ipo, i mnogo bolje nista dobro i pametno
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:19:50
|
|
|
|
isidora88
|
mm radi u javnom sektoru, i nervira me sta on i ostali zaposleni imaju da placaju neciji lopovluk nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nas odoh da spavam, muka mi je od ovog goveda, ali kako me nervira ono njegovo, ja sam kriv, eto mene tuzite, ja, pa ja, pa ja, more mrs vise
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?