|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
17.9.2014 12:55:37   
Mala Elena
Didy , za ovo si u pravu...nekad mi dodje dan kad bih je olupala o beton, ali odem umijem se, neka place ...kad se vratim nova sam osoba. user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1776
17.9.2014 13:21:05   
Anoniman
pre dve nedelje je mama isla na magnetnu za glavu (za parkinsona), sad kad je odnela rendgenske snimke kicme kod ortopeda u beograd (koji radi samo jedan dan nedeljno) nakon sat vremena cekanja joj je u tri minute rekao da mora da radi i magnetnu kicme. a vreme prolazi i njoj je sve gore. i dok zdravi i pravi ljudi primaju invalidsku penziju, ona se i dalje cima ponovo skupljajuci papire.

(odgovor članu Mala Elena)
  Direktna veza do poruke: 1777
17.9.2014 13:26:52   
Trcosava
QQ šta sad bi!!!

Košija tu pored, dolaze poveremeno od kad je baba koja je žival u kući umrla. E sad, čovek je imao šlog, jedna strana mu je deličmično oduzeta i teško se i kreće i govori. I taj biser krene da se penje na merdevine na jabuku!!! I naravno sad se stropošta! I sad kukaju i dozivaju mm. Eno, sad pored sve muke sa bakom i prokletim drvima, sad ga drkaju i da jabuke skluplja. A debil od sina onog čoveka što je šlogiran samo viče ju ju ju i bleji naokolo.

Pa ne znam koga bi pre tukla, dal' sina dal' oca što se onakav pentra po merdevinama!!!!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1778
17.9.2014 13:30:08   
wivern
Tuci sve od reda, ali samo da bi se ti istresla njima sigurno nece doci iz dupeta u vuglu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1779
17.9.2014 16:22:53   
doktorkakristal
TRCO svasta,a da odes da im kazes koju user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1780
17.9.2014 18:04:11   
Žapkić
Ja ne mogu da verujem koliko su ljudi ljubomorni i zavidni!!!

Malopre se, preko telefona pohvalim jednoj mojoj prijateljici (inače, mislim da mi je jako dobra prijateljica) kako je Tina naučila da čita (imnače, Tina tek 25.11. puni 5 godina). Ona već zna da Tina više od godinu dana zna azbuku i američki alfabet, da zna sva slova i ćirilice i latinice... I ja, onako, sva srećna, da joj se pohvalim, računam onako iskreno da joj kazem kako sam srećna...A ona ti odmah okrenu temu kako je Sofku (njenu kćerku koja je krenula u prvi razred) učiteljica pohvalila i kako je ona (prijateljica mi) baš zadovvoljna kako sofka crta i kapira... Ja kažem, da je sjajno što se ona lepo uklopila u školu, a ova ti nešto zbrza kao mora da ide, hajde čućemo se kasnije i tome sl...
Ja sam ostala zatečena.... Dakle, ne smem ni da se pohvalim uspehom svog deteta?user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1781
17.9.2014 18:08:06   
nata11
Zapkic nesmesuser posted image i nece ti se uskoro javiti dok njeno dete ne neauci kineski i japanski user posted image user posted image
Ma kuliraj. Uzasno je kada roditelji preko deteta jure svoje neostvarene zelje tipa htela da bude maneken pa dete od 2 godine vuce 3x nedeljno na kurs ili teraju dete da vezba violinu pritom dete interesuje samo lopta.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1782
17.9.2014 18:26:59   
17 joka
Trco, ko je tu lud ko normalan ja bih obojicu naucila po nesto user posted image

Lili, to nije prijateljica pa se oko toga nepotresaj.

predivno je sto je sve to naucila imas i na šta da budes ponosna , ljubi mi pametniicu moju

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1783
17.9.2014 18:29:31   
Anoniman
Zapkic ne nerviraj seuser posted image

Bravo za Tinu, svaa castuser posted image user posted image pametnica mala!

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 1784
17.9.2014 18:32:47   
anci kv
žapkić,pa to nije za nerviranje. Uživaj i raduj se tininim uspesima user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1785
17.9.2014 21:06:28   
Torbica
Bravo za Tinu! user posted image Pa sad malo rezimiraj ko ti je pravi i iskren prijatelj, onaj koji nece biti ljubomoran. Pa sta, moja deca nisu u svemu najbolja niti bi bilo normalno da je tako. Moje veliko dete ima 6 godina i ne zna da cita, napise svoje ime, mama ,tata, baba, deda..ali crta fenomenalno i to je to. Dobra je u necemu, a sama ce da bira u cemu, ne pada mi na pamet da je cackam... Opusti se i uzivaj u svom detetu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1786
17.9.2014 21:09:20   
branki*
bravo za tinu,to je superuser posted image
zapkic,pohvali se ti nama ovde kad god imas za stauser posted image ,a ona...pravi prijatelji treba da budu srecni zbog tvoje srece skoro isto kao ti.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1787
17.9.2014 21:14:17   
mirkam
Dakle sve mogu da radim, i to beskonacno, i da perem i da peglam i da cistim i da ribam , ma sve sve ali MRZIM da ribam rernu user posted image
Ljudi, kad treba da ribam rernu ja sam dva dana nervno rastrojena! Odose nokti, ode koza na prstima, u kucu se ne moze priviriti od odvratnog mirisa sredstva za ciscenje..ma uhhh user posted image
Mnogo sam nervozna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1788
17.9.2014 21:16:22   
Trcosava
Bravo za Tinu, bua za drugaricu.

Ja sam bila ultra happy što je Ana naučila da se potpiše sa malo više od tri godine. I dalje tu stoji i ja sam happy user posted image

A hoćete crnjak za onog što se utepa danas? Juče je baki mma govorio kako je lud neki njegov prijatelj koji se pentrao po nekim merdevinama u stanu! I danas se on pentra. Kaže mm da misli da je matori slomio rame.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1789
17.9.2014 21:17:12   
Torbica
Mirkam draga, ja naprskam neko cudo, ostavim sat vremena i samo prebrisem, nista nokti, nista koza...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 1790
18.9.2014 0:15:10   
Žapkić
Hvala vam puno, drage moje!!!user posted image
Ja sam toliko ponosna na nju. Vi bar znate da se ja radujem uspehu svačijeg deteta i baš mi je bilo krivo zbog ovoga. a, iskreno, takvu reakciju od nje uopšte nisam očekivala...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1791
18.9.2014 1:48:18   
Klarita
user posted image

Lili, ovo je nesto drugo, za nekog levog, nije za tebe i Tinu, ljubi pametnicu od nasuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1792
18.9.2014 2:01:12   
Žapkić
user posted image

A,da, zaboravih da napišem da mi je "prijateljica" rekla: "Kad dođete kod nas , mora mi Tinček nešto pročitati!" Ovo mi je zazvučalo kao da ona hoće da proveri da li ja govorim istinu!!! To je bio jedini njen komentar na moj u neopisivu radost!!!user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1793
18.9.2014 2:07:35   
Klarita
Zapkic, odmah ti kod nje jos sutra ako mozes, i Tincek nek joj cita. S'a te gaBri, zeno, bar znas ko ti pravi prijatelj, mada takvih danas i nema da budemo iskreni.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1794
18.9.2014 2:23:47   
Žapkić
user posted image user posted image user posted image
Joj, da znaš! I da joj kazem da spremi štivo i na ćirilici i na latinici, jer Tinček zna i jedno i drugo!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1795
18.9.2014 6:09:14   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mirkam

Dakle sve mogu da radim, i to beskonacno, i da perem i da peglam i da cistim i da ribam , ma sve sve ali MRZIM da ribam rernu user posted image
Ljudi, kad treba da ribam rernu ja sam dva dana nervno rastrojena! Odose nokti, ode koza na prstima, u kucu se ne moze priviriti od odvratnog mirisa sredstva za ciscenje..ma uhhh user posted image
Mnogo sam nervozna user posted image user posted image user posted image

Mirkam nije tema ali probaj onaj recept sa sodom bikarbonom nema sta prakticno da radis ja oribala rernu dok je D spavala. U 1l vode sunes 4 kasike sode bikarbone, ukljucis rernu na 45 min ili pola sata, pustis da se ohladi i prebrises. Ima u temi nekoliko dobrih saveta za domacice. Stvarno je efikasno, a ako ti je rerna malo prljavija ima jos fora nesto sa limuntusom i folijom. Ponovis postupak ako hoces i na nedelju dana, nema hemije, nema smrada ma nista sve super.

Zapkic super bre za curu. A ljudi nisu normalni. To imaj na umu. Ponekad kad samo zelis da pohvalis dete jer ti je srce puno radosti misle da tom pohvalom zelis njihovo da omalovazavas. To ti je ljudska psiha nazalost. Moj bivsi momak je inace nauci sa nesto malo vise od 3 god da citauser posted image ladno!!!! Postoje sto kaze Torbi uvek vanserijska deca a svako dete je u necem vanserijsko. Samo treba da se pronadju

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 1796
18.9.2014 8:49:28   
Anoniman
mirkam, i ja sam za taj recept sa sodom. mislim da tu ide i sirce. ali kod nas se rerna riba jednom godisnje i to mm odradi, ja malo asistiram ahhahaha...i naravno, rukavice na ruke.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
  Direktna veza do poruke: 1797
18.9.2014 10:36:32   
Žapkić
Ljišo, ja sam isto sa 3,5 godine znala slova, a sa 4 god sam čitala i ćirilicu i latinicu. Mislim da je kod Tine to malo genetskiuser posted image user posted image user posted image
Šalu na stranu, ja sa njom stvarno puno radim, ali ništa ne forsiram, samo pratim koliko u kom trenutku može i koliko je interesuje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1798
18.9.2014 17:35:17   
Mala Elena
Mrzim kada sedim u stanu dok je sve zatvoreno i noge mi se toliko smrznu da me koleno zaboli ! Ono kao kad sam se razvijala pa vezivala marame pod casice ! Ah mrzim taj bol! Mrzim ovaj hladni laminat u stanu! Ufffff!

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1799
18.9.2014 18:19:58   
anita
user posted image Ne mogu da verujem kakvi ljudi postoje...
Nekima je potrebno sve da se nacrta. user posted image
Koliko nekome stavljas do znanja neke stvari on se pravi jos pametniji.user posted image Guraju nos u sve i svasta, zaprska su u svakoj corbi... strasnooooo

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here