|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - ...
16.9.2014 11:20:19   
Mala Elena
Rosita, nema spanaca nigde, ja trazila ! Na kraju smo kupili smrznuti Frikom oko 100-tinak dinara je...nemoj da se nerviras .user posted image
A i manje posla imas oko njega.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1751
16.9.2014 11:20:56   
Olga75
znam draga , kod moje mame ima jos blitve a spanaca nema vec odavno
a ona to sadi za nas i u razmacima
a i ko zna sta ces sad i kupiti na pijaci kad je bilo ovakvo vreme a nije od silne kise otrunulo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1752
16.9.2014 11:23:23   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: nata11

Kisa za dobro jutro, kisa za dobar dan, kisa za dobro vece i kisa za laku noc. Kisauser posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaaaaa ! Da covek izludi !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1753
16.9.2014 11:29:08   
lelaigor
Meni sveki nudila spanać u nedelju i na kraju mi ga ne dade. A tako mi se jede! user posted image
Kiše mi je dosta, neću da bude hladno. Hoću da je sunčano i lepo toplo. Ne mogu da teglim više jakne, kišobrane, itd.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1754
16.9.2014 11:46:29   
Mala Elena
Ma super je meni ovo kupovno na komadice , uzmes koliko treba, ostatak vratis i manja je obaveza user posted image
Blitva se jos prodaje u vezama i ovde kod nas. ..

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1755
16.9.2014 12:12:52   
Rosita
Da, da, blitve ima normalno. Eeee, ajd, ostacemo zivi nekako i sa smrznutim user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1756
16.9.2014 12:16:49   
Olga75
moja mama nicim nije prskala nista
zato i kazem sta sam sigurna da jos ima po bastama a da nije sumnjivo
prezivecete smrznuti user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1757
16.9.2014 12:25:11   
Bibilib
jojjj zene ja sam danas prepuna negativne energije,sva varnicim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1758
16.9.2014 12:48:17   
Mala Elena
Izludjuje me kada muz hoce da drzi dete dok ga hranim ! Taman sam je presvukla , sad je opet brljava ! Uh! Dzaba portikla i sve!

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1759
16.9.2014 13:22:54   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image danass sam ljuta mogla bih da ujedam

Direktna veza do poruke: 1760
16.9.2014 13:25:54   
Bibilib
i ja takodje...user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1761
16.9.2014 16:58:11   
Torbica
Mrzi me da spremim kucu user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1762
16.9.2014 17:02:53   
popkica bebic
Super sto postoji ova tema! Da se makar negde nekome izjadam! user posted image Po ceo dan sam sama sa detetom, i iako u tome uzivam, ponekad totalno sizim jer se od mene same ocekuje sve! I da kuvam i da cistim i da brinem o detetu...a moj muzic.... on sebi uvek pronadje neki posao, razmislja o doktorskim studijama, a ja cu dok on uci da camim kod kuce. A zivim u takvoj sredini gde nigde nikog svog nemam niti imam gde da prosetam dete. user posted image

Direktna veza do poruke: 1763
16.9.2014 17:05:34   
Sanjica26 RR
Besna. Neko je jako smeo da se istresa na mladje od sebe.user posted image Zalim sto me roditelji nisu naucili da odgovaram ljudima za maltretiranje. Bas sam iscrpljena.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1764
16.9.2014 17:08:42   
Didy
Popkić, ja te potpuno razumem. Što reče moja tetka - To ti je kao da svaki dan jedeš svoju omiljenu tortu. Koliko god da je voliš, dosadi ti i bude ti muka od nje.
Ja sam često bila u takvoj situaciji i osećala se identično, a onda sam samo počela da najavljujem mm - Sutra idem tu i tu, da znaš da ne planiraš ništa. Ili se spakujem i odem na ceo dan s drugaricama za vikend. Moraš samoj sebi napraviti vreme, niko se drugi neće set_iti (pri tom se klanjam do zemlje svojoj mami, jedina se ona uvek set_i).

< Poruku je uredio Didy -- 16.9.2014 17:09:38 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1765
16.9.2014 17:10:47   
Didy
IZVORNA PORUKA: Torbica

Mrzi me da spremim kucu user posted image

Hahaha, mrzi me i da otkucam, pa ću te samo citirati. Ista priča. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1766
16.9.2014 17:13:53   
popkica bebic
Ma sve to znam, ali... user posted image A jos i ovo tmurno vreme...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1767
16.9.2014 17:36:20   
emicaa
Popkić znam kako ti je,svako ima svoje obaveze,i koliko god da kukam da mi treba vremena za mene samu ne vrijedi mi,još ovde i nemam puno prijateljica i to što imam rade pa se jedva i vidjamo.

Direktna veza do poruke: 1768
16.9.2014 17:43:57   
Anoniman
popkic, znam kako ti je, u slicnoj sam situaciji plus sto je moj muz poceo da radi postdiplomske kad se m rodila. ove godine ih zavrsava. i sve ovo vreme meni je odlazak na moje casove zapravo odmor.
didy, odlicno poredjenje!

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 1769
16.9.2014 21:20:42   
emicaa
Meni je odlazak na posao odmor,iako je poželim do neba opet mi godi,srećom u novembru mi dolazi opet mama na kratko a i kuma pa ću imati malo vremena za sebe,a imaću se i sa kim istračatiiiiiii user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1770
17.9.2014 11:14:44   
wivern
Ne podnosim kad treba da vucem nekoga za rukav da bih dobila moje pare. Stoka neopevana, mrzi gospodu vec 4 meseca da proseta do grada i odnese moju dokumentaciju za bolovanje. Pa da, sta ce meni tih 35% ionako sam trudna...ne treba mi ni plata...stoka

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1771
17.9.2014 11:22:03   
lelaigor
Skontala sam da pola Dariinih bebećih stvari nema. Sve ono najlepše što smo kupovali (imali smo dosta stvariod sestrinih klinaca). I ne znam gde bi moglo biti i živa sam se pojela! user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1772
17.9.2014 11:28:04   
branki*
da li je menipravilo da kad god zadremam i sklopim oci,mora da zvoni neki telefonuser posted image
i onda mi kaze-pa,idi sad dremaj.jes,kad sam se razbudilauser posted image

branki

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1773
17.9.2014 11:44:11   
anita
user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1774
17.9.2014 12:50:57   
Mala Elena
Popkice ono sto si rekla : on uvek nadje neki posao, razmisli prvo, mozda mora da radi, da vas obezbedi. Mislim ako radi nesto privatno pored redovnog posla. Tako sam ja u par situacija ludela , sama od jutra do mraka ! A on dodje kuci i pita: "Sta ti je? " E onda se isplacem ko covek i bude mi lakse . To sam u trudnoci radila. Ali opet mi dodje krivo, mm stvarno dosta radi, sto fizicki , sto psihicki , jos dodje kuci i nema mira. E kad mi je to nesto kvrcnulo u glavi rekla sam sa kukamakenjem je gotovo. Sama sam isla tamo-vamo , vidjala se sa drugaricama...mozda nemas da setas u urbanoj sredini ali prosetaj gde god. Uradi nesto za sebe jer covek najbolje zna sta ga ispunjava. user posted image

Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here