Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 11:20:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Rosita, nema spanaca nigde, ja trazila ! Na kraju smo kupili smrznuti Frikom oko 100-tinak dinara je...nemoj da se nerviras . A i manje posla imas oko njega.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 11:20:56
|
|
|
|
Olga75
|
znam draga , kod moje mame ima jos blitve a spanaca nema vec odavno a ona to sadi za nas i u razmacima a i ko zna sta ces sad i kupiti na pijaci kad je bilo ovakvo vreme a nije od silne kise otrunulo
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 11:23:23
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Kisa za dobro jutro, kisa za dobar dan, kisa za dobro vece i kisa za laku noc. Kisa Aaaaaaaaaaa ! Da covek izludi !
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 11:29:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Meni sveki nudila spanać u nedelju i na kraju mi ga ne dade. A tako mi se jede! Kiše mi je dosta, neću da bude hladno. Hoću da je sunčano i lepo toplo. Ne mogu da teglim više jakne, kišobrane, itd.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 11:46:29
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ma super je meni ovo kupovno na komadice , uzmes koliko treba, ostatak vratis i manja je obaveza Blitva se jos prodaje u vezama i ovde kod nas. ..
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 12:12:52
|
|
|
|
Rosita
|
Da, da, blitve ima normalno. Eeee, ajd, ostacemo zivi nekako i sa smrznutim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 12:16:49
|
|
|
|
Olga75
|
moja mama nicim nije prskala nista zato i kazem sta sam sigurna da jos ima po bastama a da nije sumnjivo prezivecete smrznuti
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 12:25:11
|
|
|
|
Bibilib
|
jojjj zene ja sam danas prepuna negativne energije,sva varnicim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 12:48:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Izludjuje me kada muz hoce da drzi dete dok ga hranim ! Taman sam je presvukla , sad je opet brljava ! Uh! Dzaba portikla i sve!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 13:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
danass sam ljuta mogla bih da ujedam
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 13:25:54
|
|
|
|
Bibilib
|
i ja takodje...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 16:58:11
|
|
|
|
Torbica
|
Mrzi me da spremim kucu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:02:53
|
|
|
|
popkica bebic
|
Super sto postoji ova tema! Da se makar negde nekome izjadam! Po ceo dan sam sama sa detetom, i iako u tome uzivam, ponekad totalno sizim jer se od mene same ocekuje sve! I da kuvam i da cistim i da brinem o detetu...a moj muzic.... on sebi uvek pronadje neki posao, razmislja o doktorskim studijama, a ja cu dok on uci da camim kod kuce. A zivim u takvoj sredini gde nigde nikog svog nemam niti imam gde da prosetam dete.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:05:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Besna. Neko je jako smeo da se istresa na mladje od sebe. Zalim sto me roditelji nisu naucili da odgovaram ljudima za maltretiranje. Bas sam iscrpljena.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:08:42
|
|
|
|
Didy
|
Popkić, ja te potpuno razumem. Što reče moja tetka - To ti je kao da svaki dan jedeš svoju omiljenu tortu. Koliko god da je voliš, dosadi ti i bude ti muka od nje. Ja sam često bila u takvoj situaciji i osećala se identično, a onda sam samo počela da najavljujem mm - Sutra idem tu i tu, da znaš da ne planiraš ništa. Ili se spakujem i odem na ceo dan s drugaricama za vikend. Moraš samoj sebi napraviti vreme, niko se drugi neće set_iti (pri tom se klanjam do zemlje svojoj mami, jedina se ona uvek set_i).
< Poruku je uredio Didy -- 16.9.2014 17:09:38 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:10:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mrzi me da spremim kucu Hahaha, mrzi me i da otkucam, pa ću te samo citirati. Ista priča.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:13:53
|
|
|
|
popkica bebic
|
Ma sve to znam, ali... A jos i ovo tmurno vreme...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:36:20
|
|
|
|
emicaa
|
Popkić znam kako ti je,svako ima svoje obaveze,i koliko god da kukam da mi treba vremena za mene samu ne vrijedi mi,još ovde i nemam puno prijateljica i to što imam rade pa se jedva i vidjamo.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 17:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
popkic, znam kako ti je, u slicnoj sam situaciji plus sto je moj muz poceo da radi postdiplomske kad se m rodila. ove godine ih zavrsava. i sve ovo vreme meni je odlazak na moje casove zapravo odmor. didy, odlicno poredjenje!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 16.9.2014 21:20:42
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je odlazak na posao odmor,iako je poželim do neba opet mi godi,srećom u novembru mi dolazi opet mama na kratko a i kuma pa ću imati malo vremena za sebe,a imaću se i sa kim istračatiiiiiii
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.9.2014 11:14:44
|
|
|
|
wivern
|
Ne podnosim kad treba da vucem nekoga za rukav da bih dobila moje pare. Stoka neopevana, mrzi gospodu vec 4 meseca da proseta do grada i odnese moju dokumentaciju za bolovanje. Pa da, sta ce meni tih 35% ionako sam trudna...ne treba mi ni plata...stoka
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.9.2014 11:22:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Skontala sam da pola Dariinih bebećih stvari nema. Sve ono najlepše što smo kupovali (imali smo dosta stvariod sestrinih klinaca). I ne znam gde bi moglo biti i živa sam se pojela!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.9.2014 11:28:04
|
|
|
|
branki*
|
da li je menipravilo da kad god zadremam i sklopim oci,mora da zvoni neki telefon i onda mi kaze-pa,idi sad dremaj.jes,kad sam se razbudila
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.9.2014 11:44:11
|
|
|
|
anita
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 17.9.2014 12:50:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Popkice ono sto si rekla : on uvek nadje neki posao, razmisli prvo, mozda mora da radi, da vas obezbedi. Mislim ako radi nesto privatno pored redovnog posla. Tako sam ja u par situacija ludela , sama od jutra do mraka ! A on dodje kuci i pita: "Sta ti je? " E onda se isplacem ko covek i bude mi lakse . To sam u trudnoci radila. Ali opet mi dodje krivo, mm stvarno dosta radi, sto fizicki , sto psihicki , jos dodje kuci i nema mira. E kad mi je to nesto kvrcnulo u glavi rekla sam sa kukamakenjem je gotovo. Sama sam isla tamo-vamo , vidjala se sa drugaricama...mozda nemas da setas u urbanoj sredini ali prosetaj gde god. Uradi nesto za sebe jer covek najbolje zna sta ga ispunjava.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?