Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:21:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 nek samnji svojim ministrima, nek ukine putovanja po belom svetu, ona tabakovicka i bajatovic imaju platu kao 500 ljudi, gde to ima osim kod nas Potpisujem, ovo me strasno nervira, dok oni trose nase pare po belom svetu,m mi cemo da stedimo
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:23:41
|
|
|
|
Ipokrisia
|
najjace mi bilo jutros nabacio neki kiseli osmeh i kaze od sada cete me videti uvek sa osmehom, jer kao znate ovo sto radim je tako extraaa...a vi ljudi ste takvi debili da uspevam da vam se jos smejem u facu dok vas zavrcem!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:29:25
|
|
|
|
branki*
|
meni muka od njega,kao ljiga je neka,asocijacija na rat,bedu,nemastinu,logor,odvratan je.sta vise crno da mi smanji,skotina,pa za koji dzeparac da radim?!pricam sa koleginicom i kazem-pa,ja da sam se udala za nekog tako jadnog profesora kao ja,pa da kuburi sa casovima,ne bismo se videli iz g..., a on da smanjuje i ovu mizeriju!bednik jedan ,sramota.
< Poruku je uredio branki RR -- 18.9.2014 22:30:01 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 22:35:35
|
|
|
|
Rosita
|
Uzas, nista ne zelim da gledam i slusam, beda bede. Cujem jutros za smesnu akciju deljenja cokoladica po gradskom prevozu, kao zahvaljuju se gradjanima sto su poceli da placaju. I jos vele da su ljudi mnogo srecni zbog tih cokoladica, a bili su i kad su im flajere delili. I da su ljudi vise placali kartu ksd su in ovi lepo objasnili zasto je to vazno. Sve to nam iznosi neki PR, dekoltiran dabome.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 23:00:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cula sam i ja za te cokoladice, a prihod im se uvecao nema sta. Maltretiraju ljude - putnici sa uredno dopunjenom mesecnom pretplatom, od 1. septembra u obavezi su da redovno ocitavaju svoje personalizovane kartice pri svakoj voznji, kao i kod presedanja u drugo vozilo. strasno.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 23:16:35
|
|
|
|
Sanchy
|
Retko se bas iznerviram ali ovo smanjenje plata i penzija mi je toliko odvratno da nemam reci ..neka linearno smanje i dazbine onda pa ok ali neee,fiskaliteti ostaju isti a ono od cega ih placamo i punimo budzet se smanjuje,ne znam kako misle da narod zivi uopste?Mene licno to smanjenje ne dotice,ali mama samo sto je otisla u penziju i sad ce jos da joj smanje a i onako je nedovoljna..ma strasno
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 18.9.2014 23:34:00
|
|
|
|
Klarita
|
Izvinite, a ko ga je onda glasao ako ga vecina ne podnosi Znate, apoliticna sam, glasam na izbore iz neke moralne obaveze i uvek onog ko mi je najsimpaticniji...ovaj ne verujem ni rodjenoj majci da je simpatican Ne pratim vise TV, eto zbog cega samo fox life, pink music, sport Branki, i nas hvata zar ne? Htela sam da verujem da ce nas zaobici Probudio se N
< Poruku je uredio Klarita -- 18.9.2014 23:36:06 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 0:02:46
|
|
|
|
wivern
|
Na zalost izgleda da glasa gomila penzionera (koji ce sada i platiti dobar ceh zbog toga) i klinaca koji su tek stasali za glasanje i koji se loze. Ja na zalost ne glasam odavno i ne mislim da je to za pohvalu, ali ne zelim vise da glasam protiv nekoga. A ova su sva ista, svi do jednoga. Samo sjasi kurta da uzjase murta. Sto bi neko rekao na proslim izborima " ja u neci ni da zgazim a kamoli da glasam za njega"
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 0:53:28
|
|
|
|
Sanchy
|
Ja znam ko je glasao ,u mojoj okolini ih ima dosta s obrazlozenjem pa za koga cu?A lepo sam govorila nemojte ljudi dobice apsolutnu vlast,cak i ako ste za njega dajte glas nekom irelevantnom a ko moze da udje u postizbornu kombinatoriku,,glasajte mudro..eh eh...iskreno sam zabrinuta jer mislim da ne znaju sta rade,pokusavaju da ustede kako bi sta?Imali za plate i penzije za koje se ovako svaki dan zaduzujemo??I sta?Opet nema ulaganja u proizvodnju poljoprivredu ,nigde ne vidim iz;laz ni pomak u pozitivnom smeru..a tek sto se nerviram oko ove ebole..Ujedinjene nacije proglasile epidemiju ebole u Africi kao pretnju za medjunarodni mir i bezbednost i slazem se,koliko pratim izjave lekara pitanje je trenutka kada ce virus mutirajuci doci u fazu da se prenosi vazduhom a onda ,,ce biti svasta..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 1:13:17
|
|
|
|
pocahontas
|
umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima... pocinjem da verujem da su pokrali izbore jer ne znam nikoga ko je za njih glasao...ili bar niko nece da prizna.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 6:55:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Znam neke koji su glasali za njih. Ali da vi vidite te face, sve bi vam bilo jasno. Ja nisam htela da se nerviram, i slusam njegovo razvlacenje, pravdanje...pa sam se lepo sa detetom pokupila i u krevet. Sad vidim da sam dobro uradila. Bajatovica mi ne spominjite, kad ga vidim dobijem sracku. Onu tetka Tabakovicku mogu i nekako da svarim, mada mislim da joj je prethodna frizura mnogo lepse stajala, sad mi lici na bivsu ministarku zdravlja.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 7:58:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas umesto da smanje br.zaposlenih u drzavnoj upravi i javnim preduzecima... pa kako to da urade? kako da odluce koga da otpuste? da li da otpuste dva coveka koji eventualno i rade neki posao ili da otpuste rodjaka od ovog i onog? jbg, ovako je lakse...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 8:37:02
|
|
|
|
branki*
|
ja poznajem ljude koji su glasali za njih...ljudi koji inace sastavljaju kraj sa krajim,nezadovoljni prethodnim stanjem,pa sve ocekujuci nesto bolje i da vec jednom krene neka uzlazna putanja..ali,niko nije ovo ocekivao.pa,evo,neka puste emisije od pre par godina u kojima je gostovao,ni u jednoj nije spominjao ovakve korake. mislim,ako jedna ovako plodna zemlja sa prirodnim resursima na ovom geografskom polozaju ne moze da prehrani sacicu svojih stanovnika i da im omoguci normalan zivot,onda sta da se prica,propast i nesposobnost kompletna,godinama unazad.pa,sta bi radili da nas je kao japanaca,jeli bismo jedni druge i ziveli jedni drugima na glavi.
< Poruku je uredio branki RR -- 19.9.2014 8:46:25 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 8:45:21
|
|
|
|
Modessty
|
ZAto Anči ode u beli svet!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 8:50:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
M. Mis, haha ova frizura paž joj mnooogo bolje stoji , bez obzira sto je ista Djukicka ! Mm glasao za onog lika sa radija , haha, sprdnja ! Ali ljudi, ovo su reforme, mora da boli .
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 9:08:08
|
|
|
|
mali_mis
|
Bez komentara
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 9:49:49
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Bez komentara A sto se u nasoj ambulanti pod kojom mi pripadamo pojavile zmije. I to ne jedna nego ima leglo u zidu zgrade. I tako do daljnjeg idemo kod dr u drugim ambulantama. Ludilo u nasem zdravstvu u svakom pogledu.
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 9:56:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja znam da su kod nas kupovali glasove, i to su ih licno zaklete demokrate vrbovale, i to oni koji su drzali Djindjicevu sliku u svojoj sobi, uramljenu, mrzim talve licemer Jurili penzionere, i bolesne, pa ih dovodili da glasaju za kilo secera i zejtina! Ja nisa glasala, uvek sam opozicija, ma ko god bio na drugoj strani Videh na fb, morala sam
< Poruku je uredio Unina mama -- 19.9.2014 10:01:42 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 13:21:45
|
|
|
|
mihi
|
Branki ne može jer caruju kriminal i korupcija u tome je problem. Krade se na sve strane.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 13:31:55
|
|
|
|
branki*
|
pa,jeste.dok se svako ugradi i uzme svoj deo,naravno da novca nema onda za investicije.pa,gledam samo ovde u RTB-u kod nas sta se radi,fuckaju se pare samo tako,milioni i milioni su prosli kroz RTB. nedostajes mihi htedoh reci kineza,ne japanaca.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 14:05:13
|
|
|
|
mali_mis
|
mm dolazi veceras Valjda nije neki godisnji.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:02:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MISU koliko ostaje
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:03:48
|
|
|
|
mali_mis
|
A valjda ce u ponedeljak kuci. I to mi je daleko.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:05:28
|
|
|
|
bubulence
|
mm a kude je tvoj muz inace? ja jedino kontam da vi ne zivite zajedno ali nikako ne mogu da pohvatam u kakvim ste odnosima
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - ... 19.9.2014 16:08:04
|
|
|
|
mali_mis
|
Bubi kod nas jedino sex funkcionise, i to kad sam ja odmorna, sto je retko kad On je u Bosni, dolazi jednom mesecno obicno na vikend. Samo sto taj vikend meni kao da traje 500 dana, svaki put jedva cekam da ode nazad.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?