Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 15:29:31
|
|
|
|
bulka
|
Mogu ovde da pitam? Zasto je tema Koja kolica za blizance? zakljucana? Htedoh nesto napisati, ali ne moze...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.8.2011 13:00:02
|
|
|
|
Zoka81
|
opet ja.... pokusala sam da promenim sliku na profilu ali mi slikomat nije dovoljno smanjio pa je pisalo da je datoteka prevelika.kako da sad smanjim sliku?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.8.2011 13:07:50
|
|
|
|
NadaR
|
Zoko vidi ovde >>> KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 19:39:33
|
|
|
|
Ana*
|
Primetila sam na jednoj temi da je zadnja poruka pisana pod opcijom "anoniman" a kad pogledate tu temu sa ostalim temama (ne znam kako ovo da objasnim) pise ime osobe koja je pisala zadnji post a ne pise anoniman. Meni ovo ne smeta jer nikada nisam koristila ovu opciju ali evo cisto da znate.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 19:42:44
|
|
|
|
Ana*
|
evo sad sam prvi put isprobala ovu opciju u temi o svekrvama i radi normalno ali na jednoj drugoj temi ipak nije tako
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 20:06:48
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Ana* Primetila sam na jednoj temi da je zadnja poruka pisana pod opcijom "anoniman" a kad pogledate tu temu sa ostalim temama (ne znam kako ovo da objasnim) pise ime osobe koja je pisala zadnji post a ne pise anoniman. Meni ovo ne smeta jer nikada nisam koristila ovu opciju ali evo cisto da znate. Zato što ta osoba to verovatno nije pisala pod opcijom anoniman, već je u međuvremenu izbrisala profil, pa na njenoj originalnoj poruci piše anoniman, ali kod citirane, stoji nick pod kojim je pisala poruku.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 20:13:27
|
|
|
|
Ana*
|
u pravu si New Mom, pisano je skoro, nisam ni pomislila da je ta osoba izbrisala profil
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 20:30:36
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Ajd kad niko ne pita ja cu,da li bi bio problem da se otvori tema bebe 1-3.......nije da mi je komplikovamo da idem u razgovore mama al mi je jednostavnije da pricam sa nekim ko ima bebu uzrasta kao moja...verujem da bi i drugim novopecenim mamama bilo lakse
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 21:36:07
|
|
|
|
Lu
|
Crvenkapa imamo temu ishrana beba 0-3 meseca
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 21:37:09
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Ana* evo sad sam prvi put isprobala ovu opciju u temi o svekrvama i radi normalno ali na jednoj drugoj temi ipak nije tako Opcija anoniman postoji samo na neki "škakljivim" temama
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 21:53:44
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
da ali to nije tema o bebama,na kojima bi mi mogle razglabati i o drugim stvarima vezanim za bebe...a ne samo o ishrani...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.8.2011 21:58:23
|
|
|
|
Lu
|
E za to ima razgovori mama, znam šta ti pitaš ali je nemoguće otvarati više chat tema, izgubio bi se smisao foruma
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.8.2011 14:56:33
|
|
|
|
Anoniman
|
HELP! Ja pojedinim ženama ne vidim tickere uopšte-evo Inici i Snelle na primer sve je prazno.... A svoj i od ostalih redovno iskoči
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.8.2011 15:07:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: n i n a HELP! Ja pojedinim ženama ne vidim tickere uopšte-evo Inici i Snelle na primer sve je prazno.... A svoj i od ostalih redovno iskoči Obriši cache, restartuj računar... Koji browser koristiš? Žali li se još neko na ovo?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.8.2011 23:02:27
|
|
|
|
Čerupač Pilića
|
Poštovani, Da li je u planu IT administratora foruma uvođenje TapTalk opcije za iOS i Android platformu?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:26:50
|
|
|
|
Olga75
|
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Invalid column name 'i_asked'. /rr3_include/footer.asp, line 104 ovako izgleda moj padajuci meni jutros
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:27:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Invalid column name 'i_asked'. /rr3_include/footer.asp, line 104 Ovo mi stoji na mestu gde treba da bude "Moja Ringeraja", šta se desilo?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:27:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Olga
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:29:26
|
|
|
|
Olga75
|
e sad mi lakse
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:30:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I moj isto i prozor mi je jako uvecan, a nije do zoom-a
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:36:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Invalid column name 'i_asked'. /rr3_include/footer.asp, line 104 Ovo mi stoji na mestu gde treba da bude "Moja Ringeraja", šta se desilo? i kod mene
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:36:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Izgleda da je to kod svih. I kod mene je
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:38:06
|
|
|
|
Alexis79
|
I kod mene isto ,ali ga ja totalno ignorisem
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:38:45
|
|
|
|
jabudic
|
Pridruzujem se... I nema mi pretrazivaca...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:42:41
|
|
|
|
Maya21
|
i meni je stajalo, uradila sam reload i sad mi je sve normalno edit, sad ga opet nema ni kod mene, ni pretrazivaca
< Poruku je uredio Maya21 -- 20.8.2011 9:43:33 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?