Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:47:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Juu, a meni izgledalo da je neka svinjica
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:52:46
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Juu, a meni izgledalo da je neka svinjica Nemoj da me vredjas . Alex, sinoc sam ubacila ticker i danas ga nije bilo pa sam opet ubacila i opet ista stvar...mislim cisto da kazem da sam probala nekoliko puta.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:13:11
|
|
|
|
Olga75
|
nestalo mi je zaglavlje : ono moja RR , pretrazivac , reklame i to od gore restartovala sam , pojavilo se ali cim sam otisla na aktivne debate ponovo je nestalo
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:17:10
|
|
|
|
JMPM
|
Mene je juce izbacivala RR sa koloseka . Kada god sam kliknula na moju ringeraju, pojavljivao se pescani sat kji se ne pomera i nema nameru da se skloni. Morala sam da pozatvaram sve prozore na x i da ponovo otvaram i tako bezbroj puta dok se nisam opametila i prestala da se logujem ovde dok se stvar ne resi.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:23:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM, da li ti je i danas isto?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:24:20
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR nestalo mi je zaglavlje : ono moja RR , pretrazivac , reklame i to od gore restartovala sam , pojavilo se ali cim sam otisla na aktivne debate ponovo je nestalo Javila. Nemam ni ja.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:24:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexx, meni se uopste ne pojavljuje ono prozorce gde pise MOJA RINGERAJA
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:28:28
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: verolino Alexx, meni se uopste ne pojavljuje ono prozorce gde pise MOJA RINGERAJA Malopre je Olga javila to isto, i ja odgovorila
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:29:23
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* JMPM, da li ti je i danas isto? Nije, danas je ok. Ali avatara jos nemam, za to cekam resenje I nemam ni ja MOJU RINGERAJU sada
< Poruku je uredio JMPM -- 7.9.2011 12:32:40 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:29:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Nema ni kod mene. Čisto da znaš
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:31:51
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: verolino Alexx, meni se uopste ne pojavljuje ono prozorce gde pise MOJA RINGERAJA Malopre je Olga javila to isto, i ja odgovorila Evo i moje nema.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:32:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Pojavi se kad idem na Svi forumi.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:35:26
|
|
|
|
magde
|
a gde da ubacim nove tickere?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva se prijavih... Nema celog zaglavlja, od prijave do pretrage
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:38:33
|
|
|
|
magde
|
jel neko zna gde da copiram tickere?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:38:43
|
|
|
|
zoća
|
i kod mene
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:39:30
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: verolino Alexx, meni se uopste ne pojavljuje ono prozorce gde pise MOJA RINGERAJA Malopre je Olga javila to isto, i ja odgovorila Evo i moje nema. Kod mene bilo do malopre,sada ga nema.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:40:53
|
|
|
|
minavb
|
A vidi sad ovo: Active Server Pages error 'ASP 0126' Include file not found /rr3_include/mainInclude.asp, line 32 The include file '/rr3_include/rightColumnAllFunctionsLib.asp' was not found.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:41:49
|
|
|
|
magde
|
GDE DA UBACIM TICKERE DALI NEKO ZNAA!!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:42:32
|
|
|
|
magnetic
|
Kada kliknem na registrovane clanove MOJA RR se vrati
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:47:03
|
|
|
|
magde
|
HVALA NADA
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:47:56
|
|
|
|
magde
|
nemoze da otvori nikakoo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:48:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Imate li sada meni?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.9.2011 12:48:20
|
|
|
|
guppy RR
|
Vratia se Šime
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?