Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:49:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 I kod mene isto ,ali ga ja totalno ignorisem i ja
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 9:51:21
|
|
|
|
^iva^
|
hocu da se ovo popravi sto pre
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 10:08:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod mene je proradilo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 20.8.2011 10:09:47
|
|
|
|
^iva^
|
UJHHHUUU i KOD Mene je proradilo ma ja kad im zapretim ima odmah da poprave
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 23.8.2011 12:31:10
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Čerupač Pilića Poštovani, Da li je u planu IT administratora foruma uvođenje TapTalk opcije za iOS i Android platformu? Preneću adminu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:40:41
|
|
|
|
New Mom
|
Zašto niko ne ažurira spiskove na temama Kad vam je rođendan? Godišnjica? i drugim na podforumu Statistika RR? Baš ima dosta novoupisanih.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:43:54
|
|
|
|
*Alexx*
|
To oduzima mnogo vremena, pa pretpostavljam da modovi nemaju kad.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.8.2011 12:45:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Mozda sam vec pitala ali posto nisam dobila odgovor da pitam opet udjem preko mob na RR vidim lepo sve aktivne debate,nove itd ali u bilo koju temu da udjem pise Bad URL kako to da namestim zna li neko
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 14:05:08
|
|
|
|
NadaR
|
Meni je sve izmijesano . Negdje ne vidim nick , negdje ima nick , nema avatara .. znak za pol mi je na sredini nicka , nema prethodne strane,tj ne moze se kliknuti ... Koristim G.Chrome . Ulogovala sam se i sa Mozzille, tu nikako ne mogu napraviti lijep link . Edit: ne mogu ni u Zajednicu , ni admin .. nista ne radi
< Poruku je uredio Nada RR -- 1.9.2011 14:07:47 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 15:06:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nado, nešto ti je Chrome pobrljavio. Obriši mi cache, restartuj računar, pa probaj opet. I kako to da ne možeš u Mozilli da napraviš lep link?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 18:46:40
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Zašto niko ne ažurira spiskove na temama Kad vam je rođendan? Godišnjica? i drugim na podforumu Statistika RR? Baš ima dosta novoupisanih. Hvala New Mom , radimo na tome
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.9.2011 18:48:32
|
|
|
|
Lu
|
opcija praćenja teme IZVORNA PORUKA: World Nisam nasla nigdje da je odgovoreno na ovo, pa evo, zanima me zasto nemaju sve teme ovu opciju? IZVORNA PORUKA: World I da dodam jos, ne znam gdje spada ovo, sta znace ove oznake za teme (ispod naslova teme..)?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.9.2011 10:35:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pitaću za opciju praćenja teme, ali ne znam na kakve oznake misliš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.9.2011 22:09:54
|
|
|
|
JMPM
|
Zasto mi se kada udjem u temu ne vidi avatar a kada sam na mojoj ringeraji vidim avatar u aktivnim temama koje se vrte sa strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 9:56:38
|
|
|
|
magnetic
|
Nema mi tickera
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 9:57:49
|
|
|
|
vonavoj
|
ni meni sto kaze magnetic,necu znati koja sam nedelja!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:23:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:24:53
|
|
|
|
minavb
|
Alexx, imaju zemske primedbu sto ne mogu da nadju opciju da se ne prikazuju medju aktivnim korisnicima a d apri tom ne sakrivaju profil.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:27:30
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala! Dodala sinoć sve tiker-e i sve je radilo. Sad ih nema. Neću valjda svaki dan da ih postavljam?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:37:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Alexx, imaju zemske primedbu sto ne mogu da nadju opciju da se ne prikazuju medju aktivnim korisnicima a d apri tom ne sakrivaju profil. To za sada nema. Javljam dalji razvoj događaja.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 10:37:56
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: *Alexx* Moguće je da podaci nisu prebačeni kako treba. Pošto je u toku prebacivanje podataka na novu Moju Ringeraju, pokušajte da dodate novi ticker i avatar. Ako se ni tada ne prikazuju, javite mi, da alarmiram. Hvala! Dodala sinoć sve tiker-e i sve je radilo. Sad ih nema. Neću valjda svaki dan da ih postavljam? Javila sam, radi se na tome.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:38:06
|
|
|
|
JMPM
|
Opet ja i moj avatar delimicno nevidljivi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:39:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Al baš... Sad te videla na porukama, na listi nema... A sad te ima na listi, a na forumu ništa
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:40:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Opet ja i moj avatar delimicno nevidljivi OK, javljam! Hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.9.2011 11:43:47
|
|
|
|
JMPM
|
Misteriozna ova lepa krava . Hvala Alex
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?