Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 13:17:29
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo i BubaMira ima problem sa ulogovanjem!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 13:19:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kaze da je to verovatno zbog retardiranog Merkura
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 18:30:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam programerima - kažu da je sve ok, probali su ući sa svih browsera i nigde ne zapinje. Nensi RR, rekli su mi da su poruke ok. Da li i dalje imaš problem? Ja sam ti pisala jutros da mi javiš telefon, ali ne odgovaraš
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 18:34:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ceo dan nije hteo da ocita stranu kaze da nemam net. A imam. Sad sam uspela da udjem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 20:03:00
|
|
|
|
isidora88
|
ni sanjica nije mogla na rr danas
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 10:26:23
|
|
|
|
jance
|
samo da se javnem da sam evo jutros uspela da udjem na forum kao i do sada hvala sto ste brzo resili problem...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:30:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Znači svima je sada OK?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:44:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja i dalje ne mogu da uđem . I ovo što pišem je fatamorgana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:48:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja i dalje ne mogu da uđem . I ovo što pišem je fatamorgana. Ne zezaj, poverovaću jer znam da je fatamorgana vrlo moguća. Meni se desila u Sahari (videla sam jezero u sred pustinje), mada, ajd danas i nije neka vrućina kod nas... Znači sada je OK?:)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:50:38
|
|
|
|
jance
|
da, kod mene je logovanje i brzina ucitavanja stranica ovog sajta sada kako je i bila, jedino kad pisem odgovore ume da me izbaci, al to vec znam da je do mog neta...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:54:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve je ok, Dunjice.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2011 19:13:20
|
|
|
|
bulka
|
Ne znam bas da li je za ovu temu, ali da ostane zabelezeno... 25.000 registrovanih članova 7.VIII 2011. 19:12
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2011 19:23:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bulka Ne znam bas da li je za ovu temu, ali da ostane zabelezeno... 25.000 registrovanih članova 7.VIII 2011. 19:12 svaka cast Bulka
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 10:56:20
|
|
|
|
Zoka81
|
moj problem jos uvek niko nije pogledao. avatar mi je skroz izmesan i ne znam kako ti da ispravim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 10:58:05
|
|
|
|
Zoka81
|
i slike mi nema vise....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 11:25:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 11:30:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, ticker ti ne valja, kao sto je rekla lanajelena. Promeni ga pa javi napredak
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.8.2011 22:12:40
|
|
|
|
Zoka81
|
nisam mogla nista drugo osim da sve obrisem i ubacim novi. i sad ne modu da ubacim ticker od mog sina i sa vencanja, samo mi jedan prihvata. sta sad da radim hvala vam puno
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.8.2011 22:14:32
|
|
|
|
Zoka81
|
kako u potpisu, ne razumem IZVORNA PORUKA: lanajelena Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 8:30:40
|
|
|
|
New Mom
|
Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a.
< Poruku je uredio New Mom -- 11.8.2011 8:31:17 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:26:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 kako u potpisu, ne razumem IZVORNA PORUKA: lanajelena Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem Alarmiraću programere, pa neka oni reše problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:27:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a. I meni se to dešava, prijaviću
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:42:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, dok nam se ne javi administrator portala, probaj da obrišeš SVE iz tickera, i sačuvaj profil tako. Tek onda dodaj novi ticker. Obriši i potpis, možda i on pravi neki problem (ako ga uopšte imaš).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 10:12:10
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: New Mom Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a. I meni se to dešava, prijaviću I meni isto!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 11:02:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, obrisan ti je ticker skroz, nisi ga celog iskopirala pa je brljavio. Sad ispocetka, ali pazi da iskopiras CEO ticker Problem sa praznom stranom za PP sam prijavila.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?