Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2011 13:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure, imamo li temu o preparatima za mršavljenje? Treba mi ta tema, ako je imamo ili nešto slično gde baš piše o tim tabletama i bobama koje navodno skidaju kg. Tražila sam u pretrazi "preparati za mršavljenje" ali nema takve teme, može neki link?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2011 13:24:00
|
|
|
|
Jeca*
|
kakve bobe?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2011 13:24:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubo, ima ovako nešto Herba Fast tablete KLIK Tabletice zelenog čaja KLIK Kirkolina - caj za mrsavljenje KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2011 13:24:27
|
|
|
|
gagana83
|
KLIK KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.6.2011 13:28:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala! Ne brinite, ne pitam za sebe , ja i dalje uživam u krofnama.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.6.2011 13:23:38
|
|
|
|
Angua
|
Evo da prijavim problem: Posaljem PP i nemam je u poslatim porukama, a i devojke potvrdjuju da je nisu primile. Poslala sam 29.06.2011. tri poruke koje nemam evidentirane.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.6.2011 22:57:21
|
|
|
|
Vrdalica
|
Imam isti proble sa PP porukama, napisem, pise da je otisla, a niko je ne dobije i nema je u poslatima. Takodje ne dobijam poruke na PP. Isti problem kao Angua
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.6.2011 15:18:40
|
|
|
|
bojkica
|
Ako moze neko da mi pomogne-kada ubacujem sliku preko slikomata blokira mi se racunar...da li postoji drugi nacin a da to nije www.slikomat.. Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.6.2011 15:20:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Imaš sajt dodaj.rs, probaj preko njega.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.7.2011 9:47:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo mene nazad s odmora Imamo li jos ovih problema sa porukama? Imamo li novih problema?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 15:06:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam gde da pitam, kako da okrenem video snimak? Snimala sam telefonom a kad prebacih na komp, snimak je poprečke. kako da zarotiram?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 15:13:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tash http://www.ringeraja.rs/forum/Koje_mleko_za_sun%C4%8Danje_poneti_na_more%3F/m_437080/tm.htm Što je zaključano? Zato što postoje dve teme o tome.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 15:22:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ne znam gde da pitam, kako da okrenem video snimak? Snimala sam telefonom a kad prebacih na komp, snimak je poprečke. kako da zarotiram? Otvori temu u podforumu Tehnika. Taj podforum nam je za sve "tehničke" stvari, od veš mašine do HTML5 Iskreno, ja nemam pojma.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 15:32:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubo, kucaj u google Free video flip and rotate, on je ok.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 15:54:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Skontala sam, aploudovala sam ga na Fejs, a tamo ima opcija rotiranja. Jeej! A ovo drugo će mi muž objasniti pa ću ja da podelim s vas .
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 17:30:18
|
|
|
|
choopa choops
|
bubo mozes da rotiras video u Windows Movie Makeru ako ga imas u kompu ;)
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 17:44:46
|
|
|
|
IVA 11
|
Kako da otvorim novu temu?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.7.2011 17:51:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Odeš u podforum koji odgovara željenoj temi, klikneš na Nova tema i kucaš.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.7.2011 15:19:50
|
|
|
|
Ana*
|
Ne mogu da odgovorim na PP niti da napisem novu pp
< Poruku je uredio Ana* -- 13.7.2011 15:22:00 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.7.2011 15:33:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Preporučeno je da pre javljanja greške pročitate i sledeće dve teme: - Gde naći najnoviju verziju pretraživača?
- Kako obrisati cache i cookies?
Kada javljate problem, molim da popunite obrazac: 1. koji browser koristite (tačnu verziju: Help - About) 2. na kom linku se nalazite PRE nego što se pojavi problem 3. šta tačno kliknete tj. šta je to što napravi problem 4. šta je problem (opisati ili kopirati tekst ili staviti sliku) 5. komentar Ukoliko imate problema sa pisanjem poruka na forume (ne možete da pišete u ni jednu temu na forumu), pošaljite mail na pomoc@ringeraja.rs
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:30:55
|
|
|
|
viking
|
Opet Ankete ne valjaju, koji god kriterijum da odabereš (Najnovije, Popularne, bez mog glasa, Sve ankete), vrte se samo četiri, samo im se menja redosled... Imamo li alternativu Slikomatu? Ne radi već danima, znamo li za neki drugi sličan sajt?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:33:15
|
|
|
|
Anoniman
|
A meni pola sata danas bilo onemogućeno da uđem na bilo koju temu Otvorim ja stranicu i aktivne debate, a kad hoću da uđem u neku određenu temu-page can not be found... I tako pola sata i onda opet proradilo
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:34:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina, i meni je to bilo. Morala sam da idem okolo naokolo da bi otvorila temu. Malopre je proradilo.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:35:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Viking, imaš dodaj.rs, postimage.org, zaslike.com...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?