Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:37:34
|
|
|
|
gagana83
|
I kod mene se isto desilo. I preko Mozille i preko IE.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 14:52:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pošto je očigledno da nešto petljaju po sajtu, sačekaćemo još danas, možda se ankete srede. Malopre ni ja nisam mogla da uđem u temu, ali sad radi, pa to ne bih prijavljivala.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:10:04
|
|
|
|
vukosava
|
Ankete: Dodati automatski opcije ispod sta god da neko stavi: - Nemam odgovor - Vec sam ranije glasala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:15:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ankete: Dodati automatski opcije ispod sta god da neko stavi: - Nemam odgovor - Vec sam ranije glasala Ovo se reguliše kolačićima (cookies). Ako brišeš cookies non stop, onda se briše i zapis o tome da si glasala na neku od anketa.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:18:54
|
|
|
|
Olga75
|
znam da slikomat nema veze sa sajtom ali vec danima ne radi
< Poruku je uredio Olga RR -- 18.7.2011 15:19:17 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:21:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Slikomat nije isto što i Ringeraja. To je nezavisan sajt, koji je samo predložen od strane RR tima za upload slika. Imate mnoge druge opcije, da citiram Anu, par postova unazad: IZVORNA PORUKA: Ana RR Imaš dodaj.rs, postimage.org, zaslike.com...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:21:54
|
|
|
|
bokicans
|
Olga dodaj.rs radi
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:26:59
|
|
|
|
Olga75
|
Alex , znam da nije isto ali je predlozen kao primarni za hostovanje fotki pa zato rekoh da se pozalim probacu sa ostalih ako budem imala zivaca jer kad mi kaze : molim sacekajte pa onda vrti otkacim ga
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 15:56:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Alex , znam da nije isto ali je predlozen kao primarni za hostovanje fotki pa zato rekoh da se pozalim Javi adminu, posto administrator ima privilegije da menja teme u podforumu O portalu, gde se nalaze teme o uploadu slika, linkovanju itd.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 17:02:06
|
|
|
|
Babyheart
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: vukosava Ankete: Dodati automatski opcije ispod sta god da neko stavi: - Nemam odgovor - Vec sam ranije glasala Ovo se reguliše kolačićima (cookies). Ako brišeš cookies non stop, onda se briše i zapis o tome da si glasala na neku od anketa. Bas sam ovo htela da predlozim. Naime, mogla bih 50 puta da glasam za istu anketu, jer moj racunar ne pamti coockies, pa samim tim ni rezultat ankete nece biti validan. Svaki put kad listam ankete ne mogu samo da ih pregledam, nego moram da glasam da bih videla sledecu, a na neke ankete stvarno nemam odgovor, za neke sam vec glasala...dobro bi dosla neka preskoci opcija....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 18.7.2011 20:08:53
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: vukosava Ankete: Dodati automatski opcije ispod sta god da neko stavi: - Nemam odgovor - Vec sam ranije glasala Ovo se reguliše kolačićima (cookies). Ako brišeš cookies non stop, onda se briše i zapis o tome da si glasala na neku od anketa. To znam al necu sigurno zbog RR anketa aktivirati da mi cuva kolacice i istoriju. Pogotovu kad sam na poslu nikako necu da mi se sacuva ista sto sam radila sa neta. Stoga, dodati neutralnu opciju bi bilo super kod ovih anketa. Radila sam istrazivanja sa anketama i uvek moras da imas opciju da preskocis neko pitanje, ili u ovom slucaju anketu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:16:01
|
|
|
|
Anoniman
|
U spisku aktivnih debata, medju poslednjim porukama se pojavljuju i one objavljene u temi "Cekamo dve crtice XY deo" iako postoji mogucnost da se chat teme iskljuce(ni jedna druga chat tema se u tom slucaju ne pojavljuje).
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:33:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: magiNS U spisku aktivnih debata, medju poslednjim porukama se pojavljuju i one objavljene u temi "Cekamo dve crtice XY deo" iako postoji mogucnost da se chat teme iskljuce(ni jedna druga chat tema se u tom slucaju ne pojavljuje). Koliko sam uspela da skontam, kad se na strani Poslednje poruke isključe poruke za ćaskanje, i dalje se vide Crtice 2. deo, iako su označene kao chat. Prijaviću. Ankete - predložiću ove dve opcije: već sam glasala i nemam odgovor. Preskoči opcija ima: Preskoči ovu anketu i prikaži sledeću.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:42:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: magiNS U spisku aktivnih debata, medju poslednjim porukama se pojavljuju i one objavljene u temi "Cekamo dve crtice XY deo" iako postoji mogucnost da se chat teme iskljuce(ni jedna druga chat tema se u tom slucaju ne pojavljuje). Koliko sam uspela da skontam, kad se na strani Poslednje poruke isključe poruke za ćaskanje, i dalje se vide Crtice 2. deo, iako su označene kao chat. Prijaviću. Upravo tako!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:52:10
|
|
|
|
isidora88
|
ja pola avatara ne vidim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:52:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Opet Ankete ne valjaju, koji god kriterijum da odabereš (Najnovije, Popularne, bez mog glasa, Sve ankete), vrte se samo četiri, samo im se menja redosled... Evo šta sam provalila. Kada se ode na stranu gde su ankete, gornji meni ima dva dela: Sve ankete i Arhivirane ankete. Kada se izabere jedna od te dve opcije, opcije desno (Najnovije, Popularne i Bez mog glasa) su kriterijumi za sortiranje svih ili arhiviranih anketa.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 9:53:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja pola avatara ne vidim Ima li još neko sa ovim problemom?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.7.2011 10:59:42
|
|
|
|
bokicans
|
Kod mene je sve ok,svi avatari se vide.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 10:25:38
|
|
|
|
Zoka81
|
evo sad i kod mene isto, nema mi slike a i avatari se pomesali.... ne znam sta da radim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 11:36:28
|
|
|
|
vonavoj
|
samo da javnem da jance i popadija Mara imaju problem da pristupe RR-u preko bilo kog browsera?! mole za pomoc,jer kriziraju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 11:41:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ASN (sa kaktusom ) kaže da ona vidi svoj ticker, ja ga i dalje NE VIDIM!!! E da, i Branin isto NE vidim!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 4.8.2011 11:43:57 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 11:45:16
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj samo da javnem da jance i popadija Mara imaju problem da pristupe RR-u preko bilo kog browsera?! mole za pomoc,jer kriziraju kako?... pa Jance je bila danas u temi o sexu u trudnoci...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 11:46:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Izgleda ima se pristup samo određenim sadržajima
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 12:26:23
|
|
|
|
Nensi*
|
Ne mogu da procitam pp ni da posaljem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 12:34:13
|
|
|
|
vonavoj
|
bila je jance,ali sada ne moze da udje!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?