Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.2.2011 10:35:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da rezimiramo: 1. imamo problem sa odjavljivanjem, to su mi rekli da sredjuju. 2. problemi sa privatnim porukama bilo koje vrste - morate mi reci koji pretrazivac koristite, traze mi programeri Generalno - ako imate problem sa RR, MORATE mi reci koji browser koristite, jer programeri to traze i bez toga nece da resavaju probleme.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.2.2011 11:14:24
|
|
|
|
jance
|
REŠENO ja se izinjavam, za voju odbran, krenula sam da pisem odgovore na pitanja pa su me prekinuli - koristim IE 8.0.7600.6385
- bilo koji pokusaj pristupa PP ili sa Moje ringeraja pocetne stranice ili kada idem u PP i tamo kliknem na doticnu poruku
- problem je u tome sto ne vidim celu napisanu PP poruku..izgleda kao da je iza onog menija sa desne strane (aktivne debate, video sadrzaji...) cak se i nastavlja delom iza tog menija...
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:32:35 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.2.2011 11:17:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
REŠENO Prijavicu, jance
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:32:47 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.2.2011 13:04:09
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
mene je sad vec stvarno smorilo ovo prijavljivanje na bukvalno 10 sekundi ,otvorim aktivne debate,kliknem na temu on me vec stavio off....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.2.2011 9:23:45
|
|
|
|
Lu
|
1. koji browser koristite (tačnu verziju: Help - About) IE 8 2. na kom linku se nalazite PRE nego što se pojavi problem Na bilo kojem, u bilo kojoj temi kad odgovaram na poruku 3. šta tačno kliknete tj. šta je to što napravi problem Potvrdi poruku 4. šta je problem (opisati ili kopirati tekst ili staviti sliku) Odjavi me, moram osvježiti stranicu i ponovo se prijaviti 5. komentar
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.2.2011 9:29:08
|
|
|
|
Lu
|
Jedno veliko hvala što nam dovodite doktore na RR gdje možemo pitati što nas zanima Imam prijedlog odnosno molbu, željela bi nam ugostite i dječijeg psihologa, sigurna sam da svi imamo puno pitanja za njega
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.2.2011 10:45:05
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad smo kod toga ne bi bilo lose jednog psihologa za nas
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.2.2011 10:55:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Kad smo kod toga ne bi bilo lose jednog psihologa za nas Slažem se i sa tim potpuno
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 17.2.2011 22:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85 mene je sad vec stvarno smorilo ovo prijavljivanje na bukvalno 10 sekundi ,otvorim aktivne debate,kliknem na temu on me vec stavio off.... Mene izbacuje na 5 minuta
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 10:31:15
|
|
|
|
Lu
|
REŠENO Vika ima problem, ako je neko imao nešto slično nek se javi ...ne mogu da kucam odgovor na bilo kom forumu. pojavi mi se kursor na sekund a zatim nestane. mogu smajlije ali ne slova a pp i na pretraživaču radi
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:33:04 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 10:32:05
|
|
|
|
Anoniman
|
REŠENO Ja nikad nemam kursor, već samo počnem da kucam, ali pretpostavljam da je to već probala.
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:33:11 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 11:15:17
|
|
|
|
Vika
|
REŠENO Problem imam i dalje ali kada pristupam sa laptopa. Dakle, do računara je! Hvala Lu iTasi, a kad mi dođe muž neka vidi šta je
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:33:19 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 17:51:00
|
|
|
|
Vika
|
Dakle, kada pristupam preko Internet Explorera ne mogu da odgovaram ni na jednom forumu, a sa Fire Foxa može!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 17:56:03
|
|
|
|
jance
|
REŠENO ispravljen mi je problem s PP veliko hvala
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 9:33:34 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 19.2.2011 19:10:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Vika Dakle, kada pristupam preko Internet Explorera ne mogu da odgovaram ni na jednom forumu, a sa Fire Foxa može! Pretpostavila sam da će tako biti, zato sam ti rekla da pokušaš sa drugog pretraživača.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2011 18:16:48
|
|
|
|
eni26
|
REŠENO Ima li veze koji browser koristim za brzinu otvaranja stranica?
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 10:35:49 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.2.2011 13:37:27
|
|
|
|
snješka
|
Zašto ne mogu da pošaljem pp?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2011 9:36:36
|
|
|
|
*Alexx*
|
@Snjeska, hajde popuni obrazac gore, kako bih mogla da prosledim programerima @Eni26, u principu ne bi trebalo da ima veze koji browser koristiš (bar sto se tice brzine rada, i pod uslovom da su podešeni oba na isti način). @Vika, šta konkretno znači da ne možeš odgovarati na forumu? Popuni ovaj obrazac, kako bih mogla da prosledim programerima
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2011 10:02:23
|
|
|
|
eni26
|
REŠENO IZVORNA PORUKA: Alexx RR @Eni26, u principu ne bi trebalo da ima veze koji browser koristiš (bar sto se tice brzine rada, i pod uslovom da su podešeni oba na isti način). a ima li veze da li je kablovski internet ili bezicni? Jer ja imam bezicni a kod drugarice kablovski ,otvara mnogo brze..
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 10:36:05 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2011 10:07:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
REŠENO IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: Alexx RR @Eni26, u principu ne bi trebalo da ima veze koji browser koristiš (bar sto se tice brzine rada, i pod uslovom da su podešeni oba na isti način). a ima li veze da li je kablovski internet ili bezicni? Jer ja imam bezicni a kod drugarice kablovski ,otvara mnogo brze.. Pa zavisi koliki je protok, koji je kvalitet signala, koji provider...
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 10:36:22 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2011 10:31:09
|
|
|
|
eni26
|
REŠENO hvala na odg
< Poruku je uredio Alexx RR -- 28.2.2011 10:36:42 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 11:37:32
|
|
|
|
Iwana87
|
Konacno sam se ulogovala,nece preko mozzile,a preko opere hoce.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 11:39:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 Konacno sam se ulogovala,nece preko mozzile,a preko opere hoce. Iwana, ne razumem šta ovo znači. Popuni obrazac, kaži mi tačno šta uradiš, da mogu da prosleidm programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 11:39:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Što ti prosleđuješ? Vidiš da imaš zvezdice umesto RR.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?