Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 11:57:46
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad ce biti novi smajlici ovi su mnoooogo dosadni
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 14:43:37
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Kad ce biti novi smajlici ovi su mnoooogo dosadni slazem se
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 14:44:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Neće još, a kad će - ne zna se
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.3.2011 14:46:05
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Neće još, a kad će - ne zna se e jbg-a
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.3.2011 23:38:34
|
|
|
|
Iwana87
|
e alex,pa kad udjem preko mozzile da koristim rr nece da mi ucita pass i un,pa onda kucnem u operu to isto i radi bez problema,ne znam jel samo moja mozila nesto zeza il jos neko ima taj problem,mozda je do podesavanja kod mene
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.3.2011 9:53:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Iwana87 e alex,pa kad udjem preko mozzile da koristim rr nece da mi ucita pass i un,pa onda kucnem u operu to isto i radi bez problema,ne znam jel samo moja mozila nesto zeza il jos neko ima taj problem,mozda je do podesavanja kod mene Ako kucaš jedan te isti username i password i u Operu i u Mozillu, mora da prihvati i da te uloguje u RR. To je 100%.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 13:50:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg Ne radi pp IZVORNA PORUKA: Ana RR Od kada ti ne radi, Marija? Kod mene je ok. IZVORNA PORUKA: MarijaBg Ne znam od kada, ali danas smo probale Mikica i ja da razmenimo, 2 puta i nista??? IZVORNA PORUKA: MarijaBg Nece uopste da ode, evo sad sam probala i tebi da posaljem, ne mogu ni smajlice da otvorim u pp
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 13:53:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Popunite mi ovaj obrazac sa početka strane, da prosledim programerima: koji browser, šta tačno uradite i šta vam se desi (korake). Proverite prvo da li popunite sva obavezna polja: primaoca, naslov poruke (temu), telo poruke.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 13:57:32
|
|
|
|
MarijaBg
|
Poslala sam Ani pp, otisala je, ali smajlici i dalje ne rade
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 13:58:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
Za sve probleme važi ista stvar: popunite mi obrazac! I dodatna info: jesu li radili pa sad odjednom ne rade ili nisu radili nikad?
< Poruku je uredio *Alexx* -- 24.3.2011 13:59:13 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 14:08:30
|
|
|
|
MarijaBg
|
1. Google chrome - im-lnk ( valjda sam ubola sta treba ) 2. bilo kom forumu 3. ne stize mi i ne salje pp ako ne napisem naslov poruke, ne rade smajlici u pp 4. vidi 3. 5. radim sve isto kao u pre, prvi put sad problem Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 24.3.2011 20:15:24
|
|
|
|
Lu
|
Ja bi samo da kažem da mi je neizmjerno drago što me više ne odjavljuje RR Dugo već mislim da napišem ovo ali se bojim da me onda ne odjavi, eto riskirala sam
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.3.2011 9:26:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: MarijaBg 1. Google chrome - im-lnk ( valjda sam ubola sta treba ) 2. bilo kom forumu 3. ne stize mi i ne salje pp ako ne napisem naslov poruke, ne rade smajlici u pp 4. vidi 3. 5. radim sve isto kao u pre, prvi put sad problem Hvala Prijavila sam za smajlije Sto se tice privatnih poruka, one se salju bez problema kad se unese naslov poruke, i ispravan korisnik
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.3.2011 9:58:27
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Kako da otvorim novu temu? Na FAQ sam našla da treba kliknuti na "nova tema" ali meni nema nigde toga
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.3.2011 10:03:01
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Kako da otvorim novu temu? Na FAQ sam našla da treba kliknuti na "nova tema" ali meni nema nigde toga Kad ideš na neki forum (ne na temu, već forum, npr Dete ili Beba), imaš nova tema u gornjem levom uglu
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.3.2011 10:30:45
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Hvala puno. Otvorila sam novu temu. Nadam se da nisam zabrljala ništa
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.3.2011 23:55:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da li putem RSS-a mogu da se prate samo pojedine teme na forumu? Posto na ovoj stranici nisam uspela da nadjem drugo osim RSS za "sva podrucja". Hvala!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2011 11:08:33
|
|
|
|
Jele
|
Ja ne znam jel' je kod mene problem, ali meni RR od jutros katastrofa sporo otvara, samo sam se iznervirala, kako hoću negde nešto da napišem tako krene da vrti do besvesti i ja na kraju odustanem i tako po 100 puta... Ostale sajtove mi ok otvara...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2011 11:13:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Da li putem RSS-a mogu da se prate samo pojedine teme na forumu? Posto na ovoj stranici nisam uspela da nadjem drugo osim RSS za "sva podrucja". Hvala! Ne mogu. RSS je za sve redom. Ali javiću, možda imaju u planu da rade Jele, meni otvara sasvim OK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2011 11:20:08
|
|
|
|
Jele
|
Ne znam onda više šta je, ali kanda ću otkazati kod ovog provajdera pre nego što osedim... Večito neki problem, a cena duplo veća nego u gradu...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2011 11:21:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Jele, i kod mene je ok.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2011 11:22:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajde Alex. Bilo bi to super . Meni se cini da je to jako interesantna stvar.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.3.2011 9:15:26
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ajde Alex. Bilo bi to super . Meni se cini da je to jako interesantna stvar. Odgovor: pošto je broj RSS subscriptiona jako mali, nemaju još u planu da programiraju pojedinačna RSS-ove.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2011 16:02:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Jel i kod vas ovako izgleda lista poslednjih debata?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.3.2011 16:03:38
|
|
|
|
Olga75
|
da i to odjednom , ja mislila da moj racunar brlja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?