Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 15:48:04
|
|
|
|
lanajelena
|
Sve mi idu neke tračke ,smajlici gore,dole,preko slova
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 15:51:37
|
|
|
|
minna
|
da nisi popila ti nesto?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 15:53:02
|
|
|
|
lanajelena
|
,sad je malo bolje ali kad su povecani ovi smajlici sa pocetka mnogo su ruzni
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 15:55:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena ,sad je malo bolje ali kad su povecani ovi smajlici sa pocetka mnogo su ruzni LJ, daj i nama malo tvoje droge Nemam pojma o čemu pričaš
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 15:57:28
|
|
|
|
lanajelena
|
vama nisu smajlici preko slova ,nije uvek,ponekad mi bude tako,a tračke dok sam pisala pp,sad je u redu (ispasce kao da stalno pisem pp)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 18:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Smajlici su sad ok
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.6.2011 16:29:40
|
|
|
|
jance
|
sad imam u Google Chrome isti problem sa RR sajtom kao sto sam i sa IE imala, kad hocu da loadujem neku stranicu ili da jednostavno Refreshujem postojecu, prvo mi izbaci blanko stranicu i : Oops! Google Chrome could not find www.ringeraja.rs desilo mi se i sa porukom kad sam htela da napisem, i kad sam htela da refreshujem straniju sa Aktivnim temama.. i kad sam htela da Refreshujem stranicu 2. tromesecje. do sada nisam imala taj problem u ovom browseru
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 9:38:41
|
|
|
|
*Alexx*
|
JMPM i "problem nepostojeceg Odjavi se": Izgleda da ti zoom strane nije na 100%, pa je zato ispomerano to zaglavlje. Probaj da zumiraš tako što ćeš kliknuti na Ctrl+ (dakle Ctrl, pa plus dok još uvek držiš Ctrl). Bea83 i "problem iskačućeg < p >": Poruke se moraju slati sa temom (naslovom). U slučaju da se ne unese tema poruke, prikazaće se za kratko vreme "< p >" i nestati kad se strana učita do kraja. Dakle, ili ti pretraživač generalno nešto ne radi kako treba, ili ne uneseš temu poruke. Postoji i treca opcija, a to je da je javascript u pretraživaču isključen, a za to imaš uputstva na OVOM linku. Jance i "problem nemogućnosti pristupa RR": To nije problem do Ringeraje, već do internet provajdera kojem je link loš do Slovenije.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 9:40:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ima li još nešto što nismo rešili?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 9:44:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nemam problem, nego bi možda imala predlog da razmotrite teme o osipu. Imamo temu "Osip" koja se odnosi na osip kod bebe, i imamo temu "osip, alergija" gde sam ja skontala tek kasnije da je to tema o osipu odraslih, a ja pisala o Nininom osipu i još se čudim što mi niko ne odgovara. Možda da se ona prva tema prekrsti u "osip kod beba" Izvinite na pametovanju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 9:54:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bubo, obrati pažnju na podforum u kojem se tema nalazi A za reimenovanje će videti moderatori.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 9:57:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ok, naravno, nego ja ukucala u pretragu "osip", prvo iskočilo to sa alergijom, ja tamo ispisala sve (u pravu si, nisam gledala podforum) i tek posle 2 dana skontala da je to totalno druga tema.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 10:01:20
|
|
|
|
*Alexx*
|
Veći je problem što te niko nije opomenuo 2 dana da pišeš u pogrešnoj temi
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.6.2011 12:37:34
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* JMPM i "problem nepostojeceg Odjavi se": Izgleda da ti zoom strane nije na 100%, pa je zato ispomerano to zaglavlje. Probaj da zumiraš tako što ćeš kliknuti na Ctrl+ (dakle Ctrl, pa plus dok još uvek držiš Ctrl). reseno
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2011 11:15:13
|
|
|
|
M@rty
|
moze li neko da mi pomogne? Vec dva dana ne vidim nikome od korisnika tickere i slicice, vec samo mi pisu imena korisnika tj. nick korisnika i to je to. Tako da nemam pojma ko je u kojoj nedelji i sl. Zna li neko kako to mogu da ispravim? Molim za pomoc
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.6.2011 11:26:42
|
|
|
|
M@rty
|
uspela sam sama da vratim ticker, ali hvala u svakom slucaju ako je neko hteo da pomogne...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 13:39:39
|
|
|
|
Olga75
|
Avast me upozorava da blokira nepozeljan sajt , nesto tiker blabla i to kad ulazim na neke teme
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 14:15:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Neko od korisnika ima ticker sa sajta koji tvoj avast prijavljuje kao potencijalno opasan. Zato na nekim temama imaš upozorenje, a na nekim nemaš (korisnik se nalazi na nekoj temi, a na nekoj ne nalazi). Možeš li da provališ ko je to?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 14:18:49
|
|
|
|
PoisonEve
|
I ja imam isti problem! Meni je juce drug instalirao avast pa nisam skapirala da je samo na ovom sajtu...ipak jeste!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 14:26:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ajmo sad, ko je menjao ticker, neka ga menja nazad Ja nemam avast, već Nod32 - meni ništa ne prijavljuje. Koju vam adresu Avast prijavi? Kaže li odakle je taj ticker?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 16:02:12
|
|
|
|
Olga75
|
kaze www ticker 7910 org pa neki brojevi i jos spominje URL zarazen MAL ako to neso znaci i na ovoj temi me opominje
< Poruku je uredio Olga RR -- 14.6.2011 16:03:50 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 16:07:22
|
|
|
|
*Alexx*
|
Možda PoisonEve pravi problem Dakle, ko god je napravio ticker preko gore navedenog sajta, ne bi bilo loše da ga promeni, pošto Avast prijavljuje taj sajt kao nesiguran.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 16:07:51
|
|
|
|
red sonia
|
dok sam imala avast i mene je opominjao da na tom sajtu za tikere ima virus
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 16:08:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Možda PoisonEve pravi problem Nije, u pitanju je M@rty Sad ću joj poslati pp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.6.2011 16:09:01
|
|
|
|
Olga75
|
a koji je to sajt
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?