Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 23:09:26
|
|
|
|
choopa choops
|
JMPM ja sam imala taj problem nestao je sam od sebe. problem No.1 Sada ne vidim pola teksta u anketama. Ovako: problem No.2 ne vidim uvijek kad predjem misem onaj dio (padajuci meni) gdje pise MOJA RINGERAJA. Znaci ne vidim Moje poruke, moj profil...vec samo MOJA RINGERAJA. Koristim MF 4.0.1.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 23:14:00
|
|
|
|
JMPM
|
Ooooo,choop,dobro da si mi rekla,sad mogu ici da spavam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2011 9:44:06
|
|
|
|
*Alexx*
|
Choopa, tih pola teksta ne vidis jer je neko (ne vidim ko) napisao 100 miliona slova. Ne vidim koja je to anketa - daj mi link kako bih prosledila adminu. Ovo ostalo cu prijaviti (i za Choopu i za JMPM).
< Poruku je uredio *Alexx* -- 31.5.2011 9:54:04 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2011 9:51:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops problem No.2 ne vidim uvijek kad predjem misem onaj dio (padajuci meni) gdje pise MOJA RINGERAJA. Znaci ne vidim Moje poruke, moj profil...vec samo MOJA RINGERAJA. Koristim MF 4.0.1. Samo jos jedno pitanje - da li se to UVEK desava, ili nekad? Obrisi i ti cache, restartuje browser, pa javi
< Poruku je uredio *Alexx* -- 31.5.2011 9:53:25 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2011 9:52:02
|
|
|
|
JMPM
|
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 31.5.2011 13:13:58
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Choopa, tih pola teksta ne vidis jer je neko (ne vidim ko) napisao 100 miliona slova. Ne vidim koja je to anketa - daj mi link kako bih prosledila adminu. Ovo ostalo cu prijaviti (i za Choopu i za JMPM). Bice da sam ja A ovo drugo samo ponekad, nema pravila...Ajde probacu kasnije da ocistim
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:35:32
|
|
|
|
indy_25
|
Ne radi mi pp , evo da se i ja prvi put oglasim u ovoj temi jel mozete to da rijesite ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:36:17
|
|
|
|
liliana
|
Ni meni ne rade PP
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:39:42
|
|
|
|
Dada81
|
Ja ne mogu otvoriti poslane por.A,čini mi se da stižu iste
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:40:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni se pp jaaaako sporo otvaraju
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:41:54
|
|
|
|
indy_25
|
Znaci svima nam je tako valjda ce ubrzo da rijese
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 0:44:10
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Meni se pp jaaaako sporo otvaraju Da,i to
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:20:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kakvo je stanje danas sa privatnim porukama? Meni se otvaraju OK, možda su nešto sredili?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:27:22
|
|
|
|
JMPM
|
Alex, da li imas info o mom problemu ne odjavljivanja ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:32:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam problem sa smajlicima. Kad stavim smajli, on mi se automatski prebaci na pocetak reda. Isto tako ne radi mi opcija bold, italic
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:34:31
|
|
|
|
JMPM
|
Smajli se i meni prebaci na pocetak, pa ga dozivam nazad
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:35:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni nece da se odazove.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 10:36:57
|
|
|
|
JMPM
|
Znaci da sam ja opasnija, ne sme samnom da se kaci
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 11:39:49
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Alex, da li imas info o mom problemu ne odjavljivanja ? Još ništa. A kako vam se to smajlici pomere na pocetak reda? Sta, otkucate smajli, i on se pozicionira ispred teksta u tom redu Verolino, obriši cache, restartuj pretraživač. Koji koristiš?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 11:44:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: JMPM Alex, da li imas info o mom problemu ne odjavljivanja ? Još ništa. A kako vam se to smajlici pomere na pocetak reda? Sta, otkucate smajli, i on se pozicionira ispred teksta u tom redu Verolino, obriši cache, restartuj pretraživač. Koji koristiš? Aha..Bas tako.... Probala sa ovim, ne f-cionise. Koristim IE.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 11:44:20
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Kakvo je stanje danas sa privatnim porukama? Meni se otvaraju OK, možda su nešto sredili? Na početku ,tj,kad tek dođoh, opet usporilo.Sada već bolje
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 13:46:18
|
|
|
|
eni26
|
sta znaci ono kad neko pise ovako set_im,set_alica....?ako je nesto popularno da i ja pocnem......;))nisam u toku:))
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 13:48:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Eni, to je neki bug, već dugo traje. Dešava se samo kod tih slova.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 13:49:43
|
|
|
|
eni26
|
svima?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.6.2011 13:50:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Mislim da da.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?