Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 21:57:16
|
|
|
|
New Mom
|
Jeee! Nema na čemu!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 21:59:45
|
|
|
|
lanajelena
|
NM za moderatora kad sledeci put birate...zena pomaze na sve strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 22:00:21
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena NM za moderatora kad sledeci put birate...zena pomaze na sve strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 22:00:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena NM za moderatora kad sledeci put birate...zena pomaze na sve strane
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 22:01:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena NM za moderatora kad sledeci put birate...zena pomaze na sve strane I ja to mislim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 22:04:03
|
|
|
|
Lu
|
Slažem se
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 22:28:57
|
|
|
|
indy_25
|
I ja se slazem cak sam jednom i pomislila da je moderator pa se dobro zagledah kad nema ono rr
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.5.2011 23:52:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Preety, postove sam ja obrisala i to SVE postove (dve i po strane) tako da ne vidim u čemu je problem. Niti sam gledala ko je šta pisao nit me zanimalo. Krenula sam od prvog posta i brisala sve do kraja. Druga stvar, jel ti misliš da smo mi ovde 24/7 pa da možemo da odreagujemo istog momenta kad neko krene da piše nešto što ne treba? Malo nemoguće. Bez ikakvog razloga prozivaš Lu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.5.2011 13:10:14
|
|
|
|
JMPM
|
Zene moje drage,imam problem,mislim nije problem,ali moze da bude Alex zna da jedno vreme nisam mogla da se ulogujem na rr,a sad nemam opciju da se odjavim .Iznad moja ringeraja,kao sto je uvek bilo da pise moj nick i odjava,sad nema nista .Malo mi je taj gornji red ispomeran i nema to da pise.Nije problem jer se nikad ne odjavljujem,a sta ako mi tako bude kad se prijavim na poslu ?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 9:39:11
|
|
|
|
*Alexx*
|
Evo mene sa parcijalnim rešenjima: Minavb, JMPM: obrišite cache, restartujete pretraživač i recite mi da li da sredila stvar. Ako nije, bilo bi zgodno da uradite printscreen kako bih programerima poslala sliku - kako to tačno izgleda. Ksena: prijaviću problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 9:42:24
|
|
|
|
minavb
|
Meni sad percera a nista nisam uradila.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 9:47:43
|
|
|
|
JMPM
|
Alex,ja sam sada na poslu i ovde radi kako treba,imam odjavu iznad MOJA RINGERAJA,ali kod kuce ni jutros kad sam provirila nisam imala.Tako da cu tek popodne odraditi to sto si rekla,pa cemo da vidimo.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 10:08:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Meni sad percera a nista nisam uradila. Onda uživaj JMPM, čekam da javiš
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 11:49:22
|
|
|
|
bea83
|
Ne rade mi privatne poruke vec nekoliko dana sve cekam da prorade da se ne zalim mnogo, ali nikako da prorade
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 11:51:43
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Ne rade mi privatne poruke vec nekoliko dana sve cekam da prorade da se ne zalim mnogo, ali nikako da prorade Obriši cache, imaš na ovoj temi uputstva KLIK, pa restartuj pretraživač. Ako i posle čišćenja cache-a ne rade, detaljno mi objasni šta znači da ti ne rade poruke, koji pretraživač koristiš....
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 12:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ksena: prijaviću problem. hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 12:19:38
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: bea83 Ne rade mi privatne poruke vec nekoliko dana sve cekam da prorade da se ne zalim mnogo, ali nikako da prorade Obriši cache, imaš na ovoj temi uputstva KLIK, pa restartuj pretraživač. Ako i posle čišćenja cache-a ne rade, detaljno mi objasni šta znači da ti ne rade poruke, koji pretraživač koristiš.... sve sam uradila kako si me uputila i dalje ne rade kada napisem poruku i kliknem na posalji, ostane na istoj strani samo sto se na pocetku i na kraju poruke pojave ovakvi znaci <p> i to je to, svaki put kad kliknem da posalje samo mi kao refresuje stranicu i pojavi mi se moja ista poruka sa ovim znacima...al sam objasnila koristim explorer 7, i samo to imam na poslu, nista drugo ne dozvoljavaju pre su mi poruke normalno isle
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 12:27:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bea, možeš li da mi uradiš printcreen toga?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 12:59:04
|
|
|
|
bea83
|
evo sad cu da probam
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 13:06:54
|
|
|
|
bea83
|
ne uspevam, mozes li da mi objasnis kako tacno da to uradim?izvini, nisam bas nesto vesta takodje problem je sto cim kliknem bilo sta drugo na toj stranici sa porukom koju treba da posaljem ti znakovi nestanu, ostane obican tekst ali i dalje ne moze da se posalje ajoj al sam zakomplikovala, misterija nestalih znakova
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 13:17:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nema veze, ja sam im prijavila problem kako si ti opisala. Da li saljes samo obican tekst u poruci?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 13:32:02
|
|
|
|
bea83
|
da,nista posebno hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 22:21:45
|
|
|
|
JMPM
|
Alex,koristim Firefox 4.Kako tu mogu obrisati cache?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 30.5.2011 23:05:38
|
|
|
|
JMPM
|
Obrisala sam cache i i dalje je isto kao sto sam stavila sliku u prethodnom postu.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?