Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 13:17:29
|
|
|
|
PoisonEve
|
Evo i BubaMira ima problem sa ulogovanjem!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 13:19:33
|
|
|
|
PoisonEve
|
Kaze da je to verovatno zbog retardiranog Merkura
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 18:30:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam programerima - kažu da je sve ok, probali su ući sa svih browsera i nigde ne zapinje. Nensi RR, rekli su mi da su poruke ok. Da li i dalje imaš problem? Ja sam ti pisala jutros da mi javiš telefon, ali ne odgovaraš
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 18:34:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni ceo dan nije hteo da ocita stranu kaze da nemam net. A imam. Sad sam uspela da udjem.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 4.8.2011 20:03:00
|
|
|
|
isidora88
|
ni sanjica nije mogla na rr danas
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 10:26:23
|
|
|
|
jance
|
samo da se javnem da sam evo jutros uspela da udjem na forum kao i do sada hvala sto ste brzo resili problem...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:30:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Znači svima je sada OK?
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:44:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja i dalje ne mogu da uđem . I ovo što pišem je fatamorgana.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:48:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja i dalje ne mogu da uđem . I ovo što pišem je fatamorgana. Ne zezaj, poverovaću jer znam da je fatamorgana vrlo moguća. Meni se desila u Sahari (videla sam jezero u sred pustinje), mada, ajd danas i nije neka vrućina kod nas... Znači sada je OK?:)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:50:38
|
|
|
|
jance
|
da, kod mene je logovanje i brzina ucitavanja stranica ovog sajta sada kako je i bila, jedino kad pisem odgovore ume da me izbaci, al to vec znam da je do mog neta...
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.8.2011 11:54:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve je ok, Dunjice.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2011 19:13:20
|
|
|
|
bulka
|
Ne znam bas da li je za ovu temu, ali da ostane zabelezeno... 25.000 registrovanih članova 7.VIII 2011. 19:12
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 7.8.2011 19:23:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bulka Ne znam bas da li je za ovu temu, ali da ostane zabelezeno... 25.000 registrovanih članova 7.VIII 2011. 19:12 svaka cast Bulka
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 10:56:20
|
|
|
|
Zoka81
|
moj problem jos uvek niko nije pogledao. avatar mi je skroz izmesan i ne znam kako ti da ispravim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 10:58:05
|
|
|
|
Zoka81
|
i slike mi nema vise....
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 11:25:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 8.8.2011 11:30:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, ticker ti ne valja, kao sto je rekla lanajelena. Promeni ga pa javi napredak
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.8.2011 22:12:40
|
|
|
|
Zoka81
|
nisam mogla nista drugo osim da sve obrisem i ubacim novi. i sad ne modu da ubacim ticker od mog sina i sa vencanja, samo mi jedan prihvata. sta sad da radim hvala vam puno
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.8.2011 22:14:32
|
|
|
|
Zoka81
|
kako u potpisu, ne razumem IZVORNA PORUKA: lanajelena Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 8:30:40
|
|
|
|
New Mom
|
Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a.
< Poruku je uredio New Mom -- 11.8.2011 8:31:17 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:26:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 kako u potpisu, ne razumem IZVORNA PORUKA: lanajelena Zoko sve ti se nalazi u potpisu,probaj da promenis ticker pa ga kasnije opet vrati,neko je vec imao ovakav problem Alarmiraću programere, pa neka oni reše problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:27:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a. I meni se to dešava, prijaviću
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 9:42:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, dok nam se ne javi administrator portala, probaj da obrišeš SVE iz tickera, i sačuvaj profil tako. Tek onda dodaj novi ticker. Obriši i potpis, možda i on pravi neki problem (ako ga uopšte imaš).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 10:12:10
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* IZVORNA PORUKA: New Mom Ne mogu da uđem u odeljak sa pp. Kad kliknem na Moje privatne poruke, otvori mi se prazna strana. Probala preko IE i preko Chrome-a. I meni se to dešava, prijaviću I meni isto!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.8.2011 11:02:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
Zoko, obrisan ti je ticker skroz, nisi ga celog iskopirala pa je brljavio. Sad ispocetka, ali pazi da iskopiras CEO ticker Problem sa praznom stranom za PP sam prijavila.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?