Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:23:59)
|
Ma , daj, Olga, niko ih ne kamenuje. Sto me , bre, nerviraju te price!! Svi se nesto kostrese zbog sake navijaca, koji bi tukli i mene i tebe zajeno sa gejevima. Ide vest, i to retka vest-istukli geja u planiranju gej parade. Pa sta mislis, da taj lik koji je tukao geja nije kod kuce tukao zenu, majku, sestru, oca???Covek koji tuce drugog coveka nije normalan, a posto vec ides u ekstreme i govoris o kamenovanju, moram extremno i da odgovorim. Meni malo muka kad vidim toliko Garasanina "gejobranitelja". Nema tu sta da se brani. Gej seta ulicom i u ovom trenutku i stvarno cisto sumnjam da ga neko bije. Ja sam 4 godine studirala sa njima, nikad excesa nije bilo. Nikad! Gej je diskriminisan-takodje i trudnica i porodilja. Gej nije svuda prihvacen-nije ni najmudriji sloj covecanstve (ima ih zilion, kad bismo krenuli od Kopernika do Tesle). Gej hoce svoja prava-hoce ih svako od nas, a svi smo bar u nekom segmentu limitirani. Gej hoce decu-hocu i ja, pa ne mogu da dobijem. Sad za to oboje mozemo da krivimo majku prirodu, plus gej moze da krivi i sistem, a posto on ima jednu stavku vise, teze ce i da dobije to dete od mene. Gej hoce brak- cim priomene onu stavku o sociologiji kao nauci da je brak institucija muskarca i zene, muskarca i vise zena, mogu slobodno da se vencavaju. Samo, izmeniti nauku nije tako lako. Gej hoce paradu-Pa hocu i ja. Samo sto bih ja volela da mi Knezom paradiraju roditelji sa decom koju su dobili putem besplatne VTO. Dajem paradu homica za paradu dece. A posto ne volim mahanje seksualnoscu, takodje dajem paradu homica za paradu arapskih konja. To bi mi , na primer, vizuelno bilo lepse od sarenila gluposti. I sta je poenta-nisu prihvaceni? Pa nije bio Dzon Nes, pa je ziveo sa tim i borio se da bude prihvacen .I vec sam rekla, taj isti gej izadje na ulicu i trazi da ga ja prihvatim, a nije ga prihvatila njegova mama? Paradox.
|
|
|
|