RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

lesica -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:25:05)

BNM, svaka čast!!! Suština!!!

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:26:05)

Ja ne podrzavam homosekusalce i njihove brakove,jednostavno sam tako vaspitana,mada nemam nista protiv njih i ne osudjujem nikog. Kad bi moja deca bila takva ne znam sta bih radila ali ih sigurno ne bih odgurnula od sebe ili prebila ili sta ti ja znam. To su ipak moja deca pa kakvi god da su. Mada ne zelim da razmisljam o tome jer se nadam da to nece biti. Ucicemo ih pravim vrednostima kao i do sada i vaspitavati u pravoslavnom duhu kao i do sada i da sutra budu dobri i posteni ljudi. Ostalo je manje vise ne bitno.

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:32:08)

a st reci osim : gay je ok
mislim seksialnost je licna stvar i kako ne ne interesuje koji matorcas puni koju klinku ( a pedofilija je krivicno delo )
tako me briga sa kom moj frend , dobar i divan covek deli ono krevet , jastuk i klozet
sta nas uopste briga ko koga dok je to apsolutno licni izbor dve odrasle osobe [sm=zmeden.gif]

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:40:17)

Olga sad je stvar u tome sto se sad dosta prica o tome, gay-evi traze neka prava ,ne znam ni ja kakva,a imaju ista prava kao i svaki covek,pa pobogu ne j***mo se na ulici vec izmedju 4 zida. I slazem se da je to stvar izbora i ne treba na sva zvona to objavljivati,kao sto ni mi to ne radimo,mislim na nas koji smo strejt,mada se uvek pitam koja oni to prava traze... sta da se ljube u parku??? Mislim ko se jos ljubi u parku osim klinaca koji nista ne znaju,a pri tom je sad to kaznjivo[sm=smiley36.gif] Nemam nista protiv njih i oni su ljudi,ali malo preteruju.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:53:55)

cim mi diskutujemo na tu temu, ravnopravnosti jos uvek nema.... i da prodje hiljadu godina, nije dovoljno da se nas narod opameti...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:57:50)

Koliko se ja secam skorasnje diskusije na ovoj temi niko nije krenuo sa jataganom na homoseksualce. Bilo je reci o gej paradi, koju ja apsolutno ne podrzavam. Ako je seksualnost stvar licnog izbora, ne vidim razlog zasto bi mi neko svoj "izbor" setao Knez Mihailovom u paradnoj cifri. Ponavljam sta sam vec jednom rekla, u ovoj drzavi ima precih problema za resavanje od prava homoseksualaca. I ne znam zasto se svi cude sto su ljudi ogorceni zbog te teme. Ja mislim da 90 posto populacije u Srbiji nema apsolutno nista protiv gej parova, samo posto ce taj dan opet da jede przen krompir i glavicu luka, covek nije bas raspolozen da "razgacuje" homice pogledom po ulicama Beograda.
I niko ne bi voleo da mu deca budu gej, ja stojim iza toga, ali ako se desi, desilo se i mislim da ce svaki normalan roditelj to prihvatiti, ali sam isto tako sigurna da ce strejt roditelj to nositi kao krst.
Malo su se pobrkale vrednosti u savremenom svetu. Ako neces zivotinju u kuci ti si neljubitelj zivotinja, ako ne znas stavke Dejtonskog sporazuma ti si opste neobrazovan, ako ne zelis da gledas Paradu ponosa ti si gejomrzac, ako diskutujes sa nekim o necemu ti vrsis napad na njegovu personu (ne stav).[sm=smiley29.gif]
A na ovoj temi su se zdusno zalagala za gejeve lica koja kad im Cigance pridje da prosi sikcu "mrrrs" kroz zube. Toliko o plemenitosti i koliko se rec na ovom forumu treba shvatiti zaozbiljno! I koliko neke osobe treba shvatati zaozbiljno. Tacka!

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:01:24)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Koliko se ja secam skorasnje diskusije na ovoj temi niko nije krenuo sa jataganom na homoseksualce. Bilo je reci o gej paradi, koju ja apsolutno ne podrzavam. Ako je seksualnost stvar licnog izbora, ne vidim razlog zasto bi mi neko svoj "izbor" setao Knez Mihailovom u paradnoj cifri. Ponavljam sta sam vec jednom rekla, u ovoj drzavi ima precih problema za resavanje od prava homoseksualaca. I ne znam zasto se svi cude sto su ljudi ogorceni zbog te teme. Ja mislim da 90 posto populacije u Srbiji nema apsolutno nista protiv gej parova, samo posto ce taj dan opet da jede przen krompir i glavicu luka, covek nije bas raspolozen da "razgacuje" homice pogledom po ulicama Beograda.
I niko ne bi voleo da mu deca budu gej, ja stojim iza toga, ali ako se desi, desilo se i mislim da ce svaki normalan roditelj to prihvatiti, ali sam isto tako sigurna da ce strejt roditelj to nositi kao krst.
Malo su se pobrkale vrednosti u savremenom svetu. Ako neces zivotinju u kuci ti si neljubitelj zivotinja, ako ne znas stavke Dejtonskog sporazuma ti si opste neobrazovan, ako ne zelis da gledas Paradu ponosa ti si gejomrzac, ako diskutujes sa nekim o necemu ti vrsis napad na njegovu personu (ne stav).[sm=smiley29.gif]
A na ovoj temi su se zdusno zalagala za gejeve lica koja kad im Cigance pridje da prosi sikcu "mrrrs" kroz zube. Toliko o plemenitosti i koliko se rec na ovom forumu treba shvatiti zaozbiljno! I koliko neke osobe treba shvatati zaozbiljno. Tacka!

Verka podrzavam sve sto si rekla, bravo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:02:27)

joooj verolino najvise volim kada napises i tacka [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:04:27)

kao sto rekoh gey je ok
a kome smeta , pa sta cu mu ja , mozda je latentni pa se bori [sm=zmeden.gif]
kad bi krenuli po Frojdu , svasta bi bilo [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:08:33)

IZVORNA PORUKA: Verolina

I ne znam zasto se svi cude sto su ljudi ogorceni zbog te teme. Ja mislim da 90 posto populacije u Srbiji nema apsolutno nista protiv gej parova, samo posto ce taj dan opet da jede przen krompir i glavicu luka,

e pa nek jedu przeni kromppir i glavicu luka i nek kamenuju pedere i lezbejke
nema veze sto je sve drugo otislo u tri koke materine
nemaaa , nikako , gejevi su jedini problem
i to sto se plase da ih neka budala ne izubija do Boga jar imaj ljubicas_te rukavice
mislim , daa , ok je to sto se jede leba a krompir je skup pa eto , eventualno po solje pirinca
ma sve je otislo u lepu materinu i mi i covekoljublje i gledanje svog posla
a tu je tacka , svako svoj posao , TACKA

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 14:23:59)

Ma , daj, Olga, niko ih ne kamenuje. Sto me , bre, nerviraju te price!! Svi se nesto kostrese zbog sake navijaca, koji bi tukli i mene i tebe zajeno sa gejevima. Ide vest, i to retka vest-istukli geja u planiranju gej parade. Pa sta mislis, da taj lik koji je tukao geja nije kod kuce tukao zenu, majku, sestru, oca???Covek koji tuce drugog coveka nije normalan, a posto vec ides u ekstreme i govoris o kamenovanju, moram extremno i da odgovorim. Meni malo muka kad vidim toliko Garasanina "gejobranitelja". Nema tu sta da se brani. Gej seta ulicom i u ovom trenutku i stvarno cisto sumnjam da ga neko bije. Ja sam 4 godine studirala sa njima, nikad excesa nije bilo. Nikad!
Gej je diskriminisan-takodje i trudnica i porodilja.
Gej nije svuda prihvacen-nije ni najmudriji sloj covecanstve (ima ih zilion, kad bismo krenuli od Kopernika do Tesle).
Gej hoce svoja prava-hoce ih svako od nas, a svi smo bar u nekom segmentu limitirani.
Gej hoce decu-hocu i ja, pa ne mogu da dobijem. Sad za to oboje mozemo da krivimo majku prirodu, plus gej moze da krivi i sistem, a posto on ima jednu stavku vise, teze ce i da dobije to dete od mene.
Gej hoce brak- cim priomene onu stavku o sociologiji kao nauci da je brak institucija muskarca i zene, muskarca i vise zena, mogu slobodno da se vencavaju. Samo, izmeniti nauku nije tako lako.
Gej hoce paradu-Pa hocu i ja. Samo sto bih ja volela da mi Knezom paradiraju roditelji sa decom koju su dobili putem besplatne VTO. Dajem paradu homica za paradu dece. A posto ne volim mahanje seksualnoscu, takodje dajem paradu homica za paradu arapskih konja. To bi mi , na primer, vizuelno bilo lepse od sarenila gluposti.
I sta je poenta-nisu prihvaceni? Pa nije bio Dzon Nes, pa je ziveo sa tim i borio se da bude prihvacen .I vec sam rekla, taj isti gej izadje na ulicu i trazi da ga ja prihvatim, a nije ga prihvatila njegova mama? Paradox.

jovana13 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 15:48:50)

Nemam nista protiv homoseksualaca ali ne bih volela da budu u mom okruzenju. Ne znam da li ce sutra jedno o d moje dece da bude takvog sexualnog opredeljenja (bicu uz njega u svakom slucaju, sto rece moja majka bolje to nego prostitutka) ali ne mogu im to predstaviti kao nesto normalno, kao npr moj brak sa njihovim tatom. Ne znaci da ako im ja ne pricam nece to i postaati ali ako ih npr ucim da je kradja losa manja je sansa da postanu lopovi..

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 15:58:10)

verolino u potpunosti se slazem sa tobom[sm=bravo.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:06:57)

niko od nas ne bira seksualnos , ooo da li da pojednostavim , ne ipak necu
niko od nas ne bira boju ociju ,rasu ili nacion
pa eto , moje dete je dozivelo diskriminaciju na igralistu
necu ni da razmisljam sta bi bilo da sam gey
i da li da vam kazem kakve su mi se misli onda motale po glavi , bolje ne
samo znam da nasilje radja nasilje
i da oni koji najvise kenj**u verovatno zele ili su imali takvo neko iskustvo pa su se bogo moj osvestili
a to gej brakovi , usvajanje dece , budimmo realni , koliko hetero paro apsolutno ne bi trebalo da ima decu pa ih stancaju
i to , hm , sta , Bozja volje , mislim daaaj Verolino
i ti i ja znamo da su gejevi apsolutno zlostavljani i da su njima , ukoliko su deklarisani cak i osnovna ljudska prava uskracena
i mozemo mi tu da palamudimo , kako smo ka zaaa ili kako se zgrazavamo alii , onomad , rece jedan mudar covek : kad su vodili Jevreje cutao sam jer nisam Jevrej , kad su vodili komuniste , cutao sam jer nisam komunista i kad su dosli po mene vise nije bilo nikog da nesto kaze
nije to demagogija , to je vec vidjeno

Brand new mama -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:07:13)

Nemojte da se ljutite,ali je saka navijaca prerasla saku pedera.I ta saka navijaca je ubila i Cigance i Francuza...i ja ne pripadam onima koji mrmljaju "m''rs" i ne dijelim ljude po boji,vjeri i obrazovanju,tako da je,V. malo pretenciozno ljude koji kazu nesto na ovoj temi automatski optuzivati da navode svoje misljenje cisto da bi bili u "modi"... Ja sam uvijek imala svoje misljenje i branila sam ga otvoreno,ali ovdje nemam zelju da se prepucavam-jer vas jednostavno ne znam.Naucicu svoje klince prije svega da postuju sebe i druge ljude,a prije svega da znaju da nisu najpametniji i najbolji,vec da mi svi jednako vrijedimo. LIVE LONG AND PROSPER [sm=smiley1.gif]
Olga,ja stalno razmisljam o tim stihovima[sm=smiley1.gif]

Figaro88 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:21:33)

Izgleda da je onaj mir bio samo zatisije pred buru[sm=jezicek.gif]
Po meni gey osobe ne treba da odrzavaju parade,mislim ako je tako onda bi svako trebalo da paradira za svasta.A meni oni apsolutno ne smetaju,ali kad se krene sa tim pricama o paradi,o tome kako su oni jadni bespomocni,diskriminisani itd pocnu da me nerviraju.Ja sam se ljubila sa zenama(vise njih),druzila sa gey osobama,nisu oni nikako drugaciji od nas,ali oni vecito sebe predstavljalju kao neke mucenike e to meni ide na zivce.
Ako Andrea bude gey,nemam nikakav problem sa tim,njen izbor,ali cu je ucuiti da je ona ista kao i svi,da je njena seksualnos njena stvar,isto kao i moja,i da nema potrebe za svom ovom bukom,i paradiranjem....

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:24:03)

a sta bi bilo da npr mi plavooki ili levoruki resimo da odrzimo paradu ? Da li bi ta parada zasmetala nekome ?

Figaro88 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:26:20)

I zaboravih da napisem-gey brakovi nisu prihvaceni u mnogim razvijenijim zemljama,i ne znam kako onda ocekivati da budu prihvaceni u nasoj drzavi.Moja sestra koja zivi u jednom mestu blizu Prijepolja nije isla kod ginekologa do 6 meseca trudnoce,dok je ja i moja majka nismo izgrdile,zato sto ce onda selo da prica da je bolesna ili sta ti ja znam.I sa takvim mentalitetom nema sanse da bi pojedini prihvatili gey brakove i to da oni usvajaju decu.......

Moiraina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:27:52)

IZVORNA PORUKA: jovana13
Ne znaci da ako im ja ne pricam nece to i postaati ali ako ih npr ucim da je kradja losa manja je sansa da postanu lopovi..

Gay se ne postaje. Nažalost, u Srbiji je manja sramota da dete (kad poraste [sm=smiley36.gif]) svesno odluči da bude lopov, nego da prizna da je gay.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:28:28)

Nemam nista protiv homoseksualaca ali ne bih volela da budu u mom okruzenju.

e vidis samom ovom recenicom i te kako imas nesto protiv njih[sm=smiley1.gif] zbog ovakvog stava, oni i zele paradu.
a ti verolino organizuj paradu rodtelja sa decom, potpuno sam sigurna da ti to niko nece zabraniti zbog visih interesa drzavne bezbednosti.

zato sto nasa velika i jaka policija ne moze da zastiti tu sacicu gejeva od te sacice navijaca. pa jadni mi sa takvom zastitom! bolje da je nemamo... da ne komentarisem dalje drzavnu bezbednost, nije ni cudo sto smo ubili djindjica, tesko nama, srbija, saka jada.

Figaro88 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:38:07)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a sta bi bilo da npr mi plavooki ili levoruki resimo da odrzimo paradu ? Da li bi ta parada zasmetala nekome ?

Meni bi,iz istog razloga,mislim da je bespiotrebna,i da njom samo postizu suprotan efekat[sm=smiley1.gif]
Biti gey nije bolest,sa tim se radjas,ako se druzis sa nekim ne mozes da se zarazis.
Ima ljudi koji vole sado-mazo,puno njih to ne podrzava,da li i oni treba da prave paradu?Ne,zato sto je seks potpuno prirodna stvar,bio on sa zenom,muskarcem,dve zene,dva muskarca ili njih sestoro odjednom.I to je nasa privatnost,i ne vidim sta ce nam uopste podrska okoline za tako nesto...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:41:41)

i to , hm , sta , Bozja volje , mislim daaaj Verolino
i ti i ja znamo da su gejevi apsolutno zlostavljani i da su njima , ukoliko su deklarisani cak i osnovna ljudska prava uskracena
i mozemo mi tu da palamudimo , kako smo ka zaaa ili kako se zgrazavamo alii , onomad , rece jedan mudar covek : kad su vodili Jevreje cutao sam jer nisam Jevrej , kad su vodili komuniste , cutao sam jer nisam komunista i kad su dosli po mene vise nije bilo nikog da nesto kaze
nije to demagogija , to je vec vidjeno

Ja sam spomenula prirodu, ne Boga.
Apsolutno zlostavljani???? Ja sam onda potpuni debil ili imam veoma razumno okruzenje koje nema afinitete da bije homoseksualce. Takodje, zivim u Beogradu i da nije bilo one nesrece sa Francuzem ne bi se digla takva medijska halabuka. A klinci koji su ubili Francuza su slicni klinci koji su metalnim sipkama tukli mog brata i njegovu devojku, ni krive ni duzne (eto jedan dr nauka i mr nauka su dobili batine od grupe neandertalaca. Takvi bi tukli i homoseksualca i svakoga. A gde su ostali milioni ljudi u Srbiji koji su ili pasivni, ili bogoradaju ali nikada nikoga ne bi ni povredili ni uvredili. Kriminal se ne moze izbeci, ni u slucaju gejeva ni u svim ostalim slucajevima).
Sto se tice ovog podebljanog, ja nikad ne cutim, ali pored "holokausta nad bitnijim" ovde nemam zbog cega da bucem. No svako ima svoje.Neko drzi parolu zbog gejeva, ja je drzim zbog nekoga ko je zaista nemocan, ko nema uslove da zadovolji svoje osnovne bioloske potrebe ili umne potrebe. Naravno, i emotivne, ali homoseksualac ima zadovoljenu emotivnu potrebu-on je sa onim koga voli, zar ne? I ja sam sa onim koga volim i ne trazim da paradiram zbog toga.. Ja nikada u zivotu homoseksualca uvredila nisam, da ga povredim ne bi mi palo na pamet, ali da stanem u red ulicnog proklamatora slobodnog seksualnog opredeljenja, necu. Necu, zato sto ni sa svojim nisam mahala po ulici. A da sam zelela da budem zastitnik i proklamator ne bih o tome pisala na forumu, vec bih otisla direkno da ih podrzim. I da prodje sto godina i dalje cu biti misljenja da su gej parade potpune nebuloze. Takvoj vrsti pomodarstva necu podleci.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:44:50)

Pa zasmetala bi. Naravno da bi zasmetala. Kakva bi joj bila poenta? U prvi mah bi joj se ljudi smejali, a kasnije bi pljuvali po drzavi sto je placala policajce da obezbedjuju tako beznacajan skup.
Sa druge strane, zaista se nadam da tako nesto patria ne bi dozvolila[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:47:48)

Meni bi,iz istog razloga,mislim da je bespiotrebna,i da njom samo postizu suprotan efekat

da i ja generalno mislim da je parada glupost, definitivno. isto kao sto me nerviraju i preterano veliki rodjendani, svadbe, krstenja i td i td
ali mislim da je treba dozvoliti svakome ko je zeli, posebno ako je ustavom tako odredjeno!

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:51:10)

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Meni bi,iz istog razloga,mislim da je bespiotrebna,i da njom samo postizu suprotan efekat[sm=smiley1.gif]
Biti gey nije bolest,sa tim se radjas,ako se druzis sa nekim ne mozes da se zarazis.
Ima ljudi koji vole sado-mazo,puno njih to ne podrzava,da li i oni treba da prave paradu?Ne,zato sto je seks potpuno prirodna stvar,bio on sa zenom,muskarcem,dve zene,dva muskarca ili njih sestoro odjednom.I to je nasa privatnost,i ne vidim sta ce nam uopste podrska okoline za tako nesto...

E ovo si potpuno u pravu. da li cu ja da spavam sa zenom ili muskarcem ili sa njih 5-oro 6-oro u isto vreme to je iskljucivo moja stvar. Sta jel treba svima da pricam o tome.Koga briga za to. Oni imaju sva prava kao i mi,kao i svaki covek i nije mi jasno za sta se oni u stvari bore. Imala sam drugaricu koja je mislila da je gay i bilo sam sasvim ok sa tim,ali je onda shvatila da u stvari voli decake i sa tim sam bila sasvim ok.Mislim bas me briga sa kime ona spava. Tako da oni nisu toliko ugrozeni koliko izigravaju zrtve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>