RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:38:01)

Mery 78, verovala i ja pa se zaje*ala i ostala u Srbistanu, da sam bila pametnija sad bih živela u Australiji i ne bi me glava bolela.

Verolino, ako misliš da to što si ti završila Filološki uz po sata dnevno sa pokojim homoseksualcem u Piramidi ili M&Mu treba da znači da si zaslužila orden za toleranciju onda daj da ti ga odmah dodelimo i da možeš da se opustiš. Ne znam ni koliko imaš godina ni kada si nosila karirane košulje ni u kom si zabavištu odrasla, pa ne mogu da ti odgovorim, ali ti si očito i odrasla u toj utopiji u kojoj i danas živiš pa nije ni čudo što ne možeš da shvatiš šta se dešava na ulicama Beograda...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:40:00)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

A u ovoj situaciji oko parade, mi cak nista ni ne treba da radimo, nasa podrska se sastoji u tome da ih ne sprecavamo.

Ma ko ih, bre, sprecava? Ja?[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:47:16)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Verolino, ako misliš da to što si ti završila Filološki uz po sata dnevno sa pokojim homoseksualcem u Piramidi ili M&Mu treba da znači da si zaslužila orden za toleranciju onda daj da ti ga odmah dodelimo i da možeš da se opustiš. Ne znam ni koliko imaš godina ni kada si nosila karirane košulje ni u kom si zabavištu odrasla, pa ne mogu da ti odgovorim, ali ti si očito i odrasla u toj utopiji u kojoj i danas živiš pa nije ni čudo što ne možeš da shvatiš šta se dešava na ulicama Beograda...

Gae, ja imam 30 godina, a ti si pomalo bezobrazna.
Sa pokojim homoseksualcem? Ha ha ha..Izvini Gae, je l'' sam mozda trebala sa njima da izlazim u nocne klubove o cemu ti pricas, bre?
Orden za toleranciju? Koja je ovo tema- Gae deli ordenje? Cek da pozovem penzionere da stanu u red[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:49:26)

Ti si pametna devojka da znas sta se tacno odnosi na tebe a sta se generalno odnosi na sve. I vrlo dobro znas da sprecavanje ne znaci samo ciglu u ceger. Mozemo mi da se igramo recima i hvatamo se za svaku sitnicu. To nikom ne pomaze ukljucujuci i nas. I nece se to tamo nekom obiti o glavu nego svima djuture.
IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: MaliMis

A u ovoj situaciji oko parade, mi cak nista ni ne treba da radimo, nasa podrska se sastoji u tome da ih ne sprecavamo.

Ma ko ih, bre, sprecava? Ja?[sm=smiley36.gif]

Deca jesu povoddljiva na bombone, danas verovatno na bakugane, hello kitti i mobilne telefone. ali da bas do te mere budu povodljiva na "onu stvar"? Malo teze. Pa i da eksperimentisu, sto ce verovatno uraditi, kao i sa drogom i alkoholom, i cigaretama i muzikom i svim, nista strasno.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:54:25)

Ja cu svoje dete obozavati cak i da je svinger, bi, gej i zoofil istovremeno i necu moci da uticem na njegove zivotne odluke u velikoj meri, ali mi nece biti milo da usvoji dete. Eto, cak ni moje rodjeno dete. Sto se tice takvih ideja, altruista sam prema nekom malom bicu, i radije bih da to neko potencijalno dete usvoji hetero par.I sad pretpostavljam da necu dobiti nijedan orden[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 23:57:04)

Koliko dece nikad ne bude usvojeno? zar je njima bolje u domu nego kod nekog gay para koji će ga voleti i pružiti mu sve ono što ćeš ti tvom detetu?

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 1:21:20)

pa koliko ima samo hetero parova koji su ocajni roditelji... to vam nije problematicno?
detetu je bitno da dobije ljubav i paznjju. bolje sa dva normalna geja, nego sa dva totalno poremecena heteroseksualca.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 1:50:56)

IZVORNA PORUKA: Mery78

Olga i pustila bi je tek tako, bez da pokusas d je odvrais od toga? hm...mislim da ne razmisljas bas ok al ok, kao sto rekoh, ovde smo da iznosimo misljenja a ne da ubedjujemo jedni druge da je to ok ili nije ok...

Nazalost, ovde se bas lepo vidi da ne poznajete ljude. Da ste popricali sa homoseksualcima shvatili bi da tu nema "ja zelim da budem ...". Moze pred svetom da izigrava sta hoce ali pred Bogom se i koza skida (kad ga vec mesate u pricu). A ako sam strejt - ne znam kakav poljubac ne znam kakve devojke to ne bi mogao da promeni, ni u ovim ni u mladjim danima. Ako je kod nas "ili si strejt ili nisi - i kod njih je ili si gej-ili nisi" te mi se cini da ubedjivanje, nagovaranje i "video sam na ulici" padaju u vodu, pa su vam i deca bezbedna.
Da li bi bila ponosna na svoje dete? Dokle god nikog ne povredi - ja sam najponosnija mama na svetu a ako mi dovede decka kuci radije cu im pomoci da se izglasa zakon o surogat-majkama nego da im zagorcavam zivot. Verolina - volim sto si cvrsta u svojim stavovima ali sumnjam da neces uraditi bas sve da ti dete ne bude nesrecno, pa i pomagati mu da usvoji dete,
Necu nikog da ubedjujem da promeni misljenje, mada nije sramota menjati ga. Promenicu ga i ja ako imate dobre argumente. Ali za dobre argumente treba da znate i sve cinjenice i drugu stranu price, sto mi ovde ne izgleda bas tako. I nemojte sad da se kacite za recenice u kojima vas nema, lepo je MM rekla da se zna na koga se sta odnosi-ta necemo se praviti blesavi! Imam i ja pravo na misljenje i objanicu svaku do poslednje recenice ako vam treba.

Sad, volela bih objasnjenje recenice "Nemam nista protiv tih ljudi i ne smetaju mi, i sama imam prijatelje koji su takvi, sve do onog trenutka dok to ne ugrozava moju porodicu"
Cime? Moze li jedna izmisljena situacija?

vukosava -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 2:37:58)

Danas sam u centru videla jedan par. Kad su isli sami maltene ulicom, mi smo isli iza njih, nije bilo puno ljudi, drzali su se za ruke i brzo slikali sa nekim lepim zgradama, cim bi naisli neki ljudi odvojili bi se i napravili razmak izmedju sebe. Jedan je belac, ridjokos, a drugi je nesto visi crnac. Obojica su mladi, lepo obuceni, normalni momci. Bas su mi bili slatki, doslo mi da ih pitam jel ocete jednu lepu zajednicku da vas slikam. Jer svaku koju imaju je onako faca uz facu na brzinu i smug da ih neko ne uhvati ili pojuri. Jako su brzo isli. I delovali su mi bas zaljubljeni. Doslo mi da im kazem bas ste lep par. A gledali su nas kad hoce da se slikaju, delovali su mi kao dve uplasene srne. Kad sam se ja nasmesila i nista nisam pravila sablaznjenu facu, oni su se opustili pa su se vise puta slikali. A mogu misliti sta oni sve dozive.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 8:33:57)

Vuko, a zamisli tek da su šetali negde u Srbistanu...

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 11:19:26)

i vuko da li sada osecas neku promenu? da li su te zarazili "gay bolescu"?

hanka -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 11:30:27)

[sm=smiley29.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 12:30:59)

Evo prošlo je prva 24 h inkubacije, pokazuje li Ninočka neke simptome lezbejstva?

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 13:44:50)

IZVORNA PORUKA: Mery78

kamo lepe srece da smo se aspisale vesele na nekoj temi i da smo smisljale kako da pomognemo cekalicama koje duuuugo godina vec cekaju dve crtice a ne ovu nebuloznu temu....eto prijatno tipkanje, odoh da spavkam [sm=smiley1.gif]

Prvo, ova tema nikada ne moze biti nebulozna. O njima treba pricati svakoga dana u godini, a ne samo u oktobru.

A sto se usvajanja tice, pa zar nije lepse da se dete udomi u neki topli dom, pa makar mu roditelji bili istog pola, nego da ceo zivot pati po kojekakvim ustanovama. Pa kad vec ocete i hriscanski.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 14:54:05)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Evo prošlo je prva 24 h inkubacije, pokazuje li Ninočka neke simptome lezbejstva?

Gae, ajde iskuliraj malo i pusti malo druge da ucestvuju u diskusijama. Nisi se ti pretplatila na sve teme na RR.

Verujem da ti je gotivno sto ces uskoro voditi monolog ovde i biti sama sebi sagovornik, ali ono malo preterujes znas...

I ovo prozivanje ti je za svaku pohvalu[sm=smiley20.gif]

Izadi malo, proset_aj sa detetom i muzem, udahni malo svezeg vazduha, pa nece ovaj forum propasti bez tebe...

Izinjavam se za off, vec sam izasla iz teme, jer sam rekla sta sam imala ali meke zene jednostavno ne znaju kad je dosta.

Slobodno daj komentar na moj post, necu se udostojiti da ti odgovorim jer si pravi provokator, koji ne zasluzuje vise niciju paznju, uostalom vidi koliko je sagovornika ostalo ovde.

Hvala na paznji i uzivajte.

vukosava -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 15:39:08)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Jasta, oma sam resila da muvam komsinicu a i dete mi je sumnjivo, ceo dan nosi Mini a ne Mikija. [sm=zmeden.gif]

vukosava -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 15:46:55)

IZVORNA PORUKA: nina26

Gae, ajde iskuliraj malo i pusti malo druge da ucestvuju u diskusijama. Nisi se ti pretplatila na sve teme na RR.

Verujem da ti je gotivno sto ces uskoro voditi monolog ovde i biti sama sebi sagovornik, ali ono malo preterujes znas...

Izadi malo, proset_aj sa detetom i muzem, udahni malo svezeg vazduha, pa nece ovaj forum propasti bez tebe...

Izinjavam se za off, vec sam izasla iz teme, jer sam rekla sta sam imala ali meke zene jednostavno ne znaju kad je dosta.

Nina, imas opciju da blokiras korisnice rr, ne moras da im drzis predavanja. Osim ako nisi admin ili moderator, ne znam sto tebe pogadja koliko koja od nas pise po temama, ne postoji jos uvek norma niti max broj poruka po danu. Opusti se, pusti druge da ucestvuju u temama kad to zele i koliko to zele. I ti se malo prosetaj i udahni vazduha, pusti druge da zive. Sve nek se malo prosetamo dok je iole pristojno vreme bice bolje nego da se ovde necivilizovano prozivamo.

Zene samo opusteno [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 15:50:11)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Jasta, oma sam resila da muvam komsinicu a i dete mi je sumnjivo, ceo dan nosi Mini a ne Mikija. [sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif] dobra fora

Verolina -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 15:50:17)

IZVORNA PORUKA: nina26

Nina, imas opciju da blokiras korisnice rr, ne moras da im drzis predavanja. Osim ako nisi admin ili moderator, ne znam sto tebe pogadja koliko koja od nas pise po temama, ne postoji jos uvek norma niti max broj poruka po danu. Opusti se, pusti druge da ucestvuju u temama kad to zele i koliko to zele. I ti se malo prosetaj i udahni vazduha, pusti druge da zive. Sve nek se malo prosetamo dok je iole pristojno vreme bice bolje nego da se ovde necivilizovano prozivamo.

A sta ti sad radis Vuko?[sm=smiley36.gif]

vukosava -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 15:54:31)

IZVORNA PORUKA: Verolina

A sta ti sad radis Vuko?[sm=smiley36.gif]

Verolina ja sam profesor, ja stalno drzim cas [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 16:42:35)

U skolama ima djaka koji znaju vise od profesora.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 16:57:25)

Nina, imas opciju da blokiras korisnice rr, ne moras da im drzis predavanja. Osim ako nisi admin ili moderator, ne znam sto tebe pogadja koliko koja od nas pise po temama, ne postoji jos uvek norma niti max broj poruka po danu. Opusti se, pusti druge da ucestvuju u temama kad to zele i koliko to zele. I ti se malo proset_aj i udahni vazduha, pusti druge da zive. Sve nek se malo proset_amo dok je iole pristojno vreme bice bolje nego da se ovde necivilizovano prozivamo.

ja ne vidim da sam se tebi obratila, uostalom nisi ucestvovala u diskusiji, tako da se ne mesaj molim te.
osim ako nisi drveni advokat od Gae, onda ok, povlacim rec.

Ana RR -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 17:06:18)

Ako želite da se prepucavate, radite to preko privatnih poruka. Ova tema odavno je izgubila smisao.

Ja ću je zaključati, a admin neka odluči šta dalje.

Brand new mama -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 12:56:33)

Vidim da je bila frka i rasprava na ovoj temi,ali moram:iznervirao me mm toliko da bi ga davila.Juce nam bilo drustvo i u prvih par recenica smo dosli do gay populacije. I moj genije,ljubi ga majka pametnog,slozi pricu kako bi on svoje tukao ako budu gay.Reko'-tucicu ja tebe ako ti padne na pamet. I tu je naravno krenula rasprava-ja ne djelim njegove svetonazore,a do sad nisam ni znala da ima takve planove. Mislim da lupa,ali mi je dao temu za razmisljanje:sta bih uradila?Mislim da bih ga ostavila i pokupila klince,pa da je jedini na svijetu. Da neko unisti svom sinu/kcerki zivot uvjeravajuci je da je bolesna,gresna i sl?Pa ja mislim da je osnovno da oni budu sretni i da budu sa nekim ko ih voli,da ne idu ko kerovi da zapisaju svako drvo,vec da se skrase sa nekim.Da li je bolje imati za sina kretena koji mrzi sebe i cijeli svijet,ili nekog ko je voljen i ko voli samog sebe takav kakav jeste? Da li bi radije daa vam dijete sutra bude stvarno bolesno ili da ne dijeli vase svetonazore? I mislim da ne bih zeljela da imam sutra ni snaju ili zeta koja ima takvo misljenje,jer ne zelim da mi ni unuci odrastu ograniceno.E,j***** morala sam
P.S. Ja sebe smatram hriscankom i pravoslavkom, gresno sam ljudsko bice i mislim da meni nije dato da sudim ikome. Ne podnosim pozivanje Boga u svakoj situaciji kao nacin uvjeravanja u svoju ispravnost,jer je Bog ljubav,a ne teg na terazijama ispravnosti.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 13:22:36)

[sm=bravo.gif] i naklon

ovde stvarno fali Like i Big Like opcija...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>