Anoniman -> RE: Homoseksualnost (7.10.2012 1:50:56)
|
IZVORNA PORUKA: Mery78 Olga i pustila bi je tek tako, bez da pokusas d je odvrais od toga? hm...mislim da ne razmisljas bas ok al ok, kao sto rekoh, ovde smo da iznosimo misljenja a ne da ubedjujemo jedni druge da je to ok ili nije ok... Nazalost, ovde se bas lepo vidi da ne poznajete ljude. Da ste popricali sa homoseksualcima shvatili bi da tu nema "ja zelim da budem ...". Moze pred svetom da izigrava sta hoce ali pred Bogom se i koza skida (kad ga vec mesate u pricu). A ako sam strejt - ne znam kakav poljubac ne znam kakve devojke to ne bi mogao da promeni, ni u ovim ni u mladjim danima. Ako je kod nas "ili si strejt ili nisi - i kod njih je ili si gej-ili nisi" te mi se cini da ubedjivanje, nagovaranje i "video sam na ulici" padaju u vodu, pa su vam i deca bezbedna. Da li bi bila ponosna na svoje dete? Dokle god nikog ne povredi - ja sam najponosnija mama na svetu a ako mi dovede decka kuci radije cu im pomoci da se izglasa zakon o surogat-majkama nego da im zagorcavam zivot. Verolina - volim sto si cvrsta u svojim stavovima ali sumnjam da neces uraditi bas sve da ti dete ne bude nesrecno, pa i pomagati mu da usvoji dete, Necu nikog da ubedjujem da promeni misljenje, mada nije sramota menjati ga. Promenicu ga i ja ako imate dobre argumente. Ali za dobre argumente treba da znate i sve cinjenice i drugu stranu price, sto mi ovde ne izgleda bas tako. I nemojte sad da se kacite za recenice u kojima vas nema, lepo je MM rekla da se zna na koga se sta odnosi-ta necemo se praviti blesavi! Imam i ja pravo na misljenje i objanicu svaku do poslednje recenice ako vam treba. Sad, volela bih objasnjenje recenice "Nemam nista protiv tih ljudi i ne smetaju mi, i sama imam prijatelje koji su takvi, sve do onog trenutka dok to ne ugrozava moju porodicu" Cime? Moze li jedna izmisljena situacija?
|
|
|
|