prase -> RE: Homoseksualnost (26.11.2008 16:57:14)
|
Sve ovo zdravorazumski zvuči, ali ja i dalje tu pojavu ne voleeeeeeeeeeeeeem. U stvari, protiv samih osoba nemam ništa, dok god ne prave javne proslave svoje seksualnosti. Zašto? Zato što smatram da je to vrsta bolesti, da ne kažem izopačenosti, u svakom slučaju da nije normalno. I ne plašim se da povlačim liniju između normalnog i nenormalnog, ma koliko to bilo nepopularno u ovo današnje vreme "tolerancije". Da je to normalno, zar im Bog (ili, ako neko više voli - majka priroda) ne bi dao način da imaju porod? Zar onda ne bi bilo (seksualnih) naklonosti prema istom polu i u carstvu životinja? Uz pretpostavku da nije normalno, zašto to treba slaviti, podržavati, lobirati, sugerisati ranjivom egu tinejdžera? Hoće li sutra biti, u duhu tolerancije i jednakosti svih oblika ljubavi, biti Nekroparada? Inače se stvar malo otrgla kontroli, u doba moje babe poljubac u obraz je bio vrhunac pre braka... a danas se kondomi dele deci na ulici. Sve to pod izgovorom, ako već rade te stvari, da se bar zaštite - čime se prećutno priznaje da je u redu što rade to sa 12 godina? Moj brat od tetke je u svojih 15 godina doživeo da ga startuje neki p... homoseksualac sa nekim letkom koji štampa JAZAS (valjda se tako zovu, oni što se bore protiv side), na kojem je do detalja objašnjeno koji su "oblici" seksualnog čina između "dve osobe koje se vole" - pising, riming, fuj, fuj, fuj... I to sa rečima: "Neki ljudi vole da..." kao da je to normalno!!! Prvo mu se činilo da je umislio da je ovaj ... takav kakav jeste, a onda ga je on zvao da pričaju na klupi pa mu stavio ruku na rame... Jedva se sprečio da ga ne isprebija i pobegao glavom bez obzira. E sad, zamislimo da nije bio priseban, da se posvađao baš tada sa roditeljima, da mu je ovaj dao "nešto" da se smiri i uskoro postao "jedini koji ga razume". Pola današnje gay populacije su ljudi koji su u to uvučeni, a ne koji su takvi rođeni. Glavu dajem. A mi, umesto da se borimo barem tako što ćemo sprečiti javne afirmacije tih stvari, dozvoljavamo da je to u redu. Ja bih unuke sa mojom DNK, a vi?
|
|
|
|