RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

mama Jo -> RE: Homoseksualnost (10.6.2018 23:10:55)

Ima posebna tema.

MimaKos -> RE: Homoseksualnost (10.6.2018 23:12:55)

Daj link, bas me zanima.. :)

nata11 -> RE: Homoseksualnost (11.6.2018 9:37:01)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Ivana, slozila bih se sa tobom oko toga... ali, po meni, to je druga krajnost. Ok, sto bi rekli, neka u svojoj spavacoj sobi svako radi sta hoce i sa kim hoce, u tom smislu sam mislila da me to puno ne zanima.
Ali kada je u pitanju usvajanje dece, pa cak i javno eksponiranje bilo kakvo u sta podrazumevam cak i paradu.... bespotrebno je skroz.
Da ne pricam o legalizovanju homoseksualnih brakova u crkvi...

Od vencanja u crkvi nema nista. To mogu samo novine izmisljati. Inace podrzavam LGBT prava i mislim da ne treba generalizovati i zabraniti usvajanje ( ima i tu i te kako mirnih, umerenih i kutlurnih ljudi) ali mi smo mnogooo daleko od toga ( kamo srece da nismo).

Sanjica26 RR -> RE: Homoseksualnost (11.6.2018 11:19:05)

U Srspkoj pravoslavnoj crkvi nema vencavanja istopolnih.
U drugim crkvama da.

IvanaSK RR -> RE: Homoseksualnost (11.6.2018 11:50:41)

Hvala Bogu pa smo daleko od toga[sm=smiley36.gif]

MimaKos -> RE: Homoseksualnost (11.6.2018 11:53:13)

Opet kazem, nisam luda za idejom da im se daju deca na usvajanje, ali su u ovoj zemlji uslovi stravicni pa ih mozda bolje dati njima nego ih ostaviti u onim centrima. Sto se brakova tice, licno nemam nista protiv, samo da mi ne bodu oci malo malo svojim paradama i pravima, ima mnogo bitnijih i ugrozenijih kategorija od njih, malo sebi na znacaju dali..

mama Jo -> RE: Homoseksualnost (11.6.2018 15:25:12)

Da, mislim da se tema zove Svedska legalizovala crkvena vencanja...
U toj temi pise u kojim sve zemljama je legalizovano.
Mi smo daleko, slazem se, po prihvatanju da su homoseksualci normalni a ne bolesni ljudi, a pogotovo kada su crkvena vencanja i ostale krajnosti u pitanju...

vocicana -> RE: Homoseksualnost (13.6.2018 18:29:27)

Ja sam koliko se secam ao odlicno se secam ucila da je homoseksualnost, isto kao i nekrofilija i pedofilija i niz drugih, poremecaj sexualnog nagona.Aman pa ko ih dira, neka se setaju neka rade kako hoce,a ne svaki put kada se spremaju za "paradu ponosa" cela zemlja se uzburka. Neznam samo na sta su ponosni!Toliko toga bi imala za reci, ali ne zelim da se nerviram,jer svako ima svoje misljenje.''

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 45 46 [47]