degu -> RE: Homoseksualnost (1.11.2016 0:51:49)
|
I mene nervira njihovo paradiranje, tj cirkus koji se od toga pravi,ili ja to možda doživljavam kao karneval golih guza na sve strane, možda nije tako. Ali da se realno bore za neka svoja prava,bore se. Glupost mi je što se bore za to da javno iskazuju svoje emocije,ni mi heteroseksualni se baš ne jašemo po ulici, a kadvidim da neko to radi, ružno mi je i nekulturno,nezavisno od njihove sexualne orijentacije. Ali oni imaju realne pravne probleme.Traže da se njihov odnos ozakoni i pravno izjednači s brakom, na to trebaju imati pravo. Npr dešava se da je jedan od partnera u bolnici, da drugi ne može da dobije informacije jer nisu u srodstvu, to nije fer. Verovatno imaju niz zakonskih poteškoća,jer njihov brak nije dozvoljen kod nas. Nisam za to da usvajaju decu,iako razumem tu njihovu potrebu,malo je nakaradno da bilo koje dete tako odrasta,mada će verovatno i to vremenom postati normalno. Ne smatram da su bolesni.Ja sam videla homoseksualnost i među životinjama, ali nisam videla nikad odraslu životinju koja napastvuje mladunče, tako da homoseksualci za mene ne mogu u isti koš sa pedofilima i ostalim kriminalcima nikako. Oni su normalni ljudi koji apsolutno nikog ne ugrožavaju,dok su ovi ostali izopačeni i itekako opasni. I hoću još da dodam,da većina nas pa i ja sama govorimo kako nas parada nervira,a uopšte niko od nas ne želi da sasluša šta oni u stvari tom paradom tj protestnom šetnjom, traže.Koja su to njihova prava koja žele da postignu? Uopšte se ne udubljujemo, nego imamo predrasude i unapred odmahujemo rukomi govorimo šta imaju da paradiraju,ni mi ne paradiramo. A ljudi verovatno imaju realne ciljeve koje žele da postignu
|
|
|
|