RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (11.8.2014 17:35:02)

to je faza sazrevanja, nema u tome nista lose. nije to bukvalno zaljubljivanje.. niste dovoljno citale ocigledno[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (11.8.2014 21:18:00)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

to je faza sazrevanja, nema u tome nista lose. nije to bukvalno zaljubljivanje.. niste dovoljno citale ocigledno[sm=smiley36.gif]

Jovice citala i previse o svim analiticarima licnosti, student psihologije[sm=smiley36.gif].... profesionalna deformacija.... Jeste to faza u sazrevanju, ali je toliko apsurdna faza da je to strasno.... ja kazem da je Frojd postavio temelje psihologije licnosti, ledeni breg i ostalo, njegova teorija je vodeca posle dolazi Jung i njegovi drugi sledbenici, ali je ta faza bas degutantna[sm=zmeden.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (11.8.2014 22:18:26)

sorry unina mama.. nisam znala.
mislim da je kod psihologije jako bitno na koji nacin je tumacis i shvatas i dalje ne bih ulazila u detalje. ne mozes sve shvatati bukvalno, nikako i nikad u psihologiji. meni su knjige, one koje sam ja imala iz predmeta opsta psihologija i pedagoska psihologija, malo suvoparne i da ne kazem tupavo pisane..
jung je genije, to je neka druga prica.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (11.8.2014 22:26:44)

Nista, ma ni ja ne znam sve u prste ahahhaha.... Da to si u pravu opsta psihologija ima previse veze sa filozofijom previse suvoparna i dosadna, ali predmeti kao sto su psihologja licnosti, razvoja, psihopataologija , klinicka i ostali su bas zanimljivi...

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (11.8.2014 22:32:58)

al ste vi odmakle od homoseksualnosti [sm=zmeden.gif]
dosle ste do Frojda i Junga , Elektre i Edipa , necu da pitam kako , nije bitno
daklem : homoseksualnost

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (12.8.2014 0:28:44)

evo jedne pesme da se vratimo na temu u stili [sm=smiley36.gif] Decko koji obecava - Balada o tvrdim grudima

wivern -> RE: Homoseksualnost (25.7.2016 10:07:00)

Ja apsolutno o tome ne razmisljem od trenutka kada sam shvatila da to moze biti svako pa i moje dete...
I da li bi se zbog toga odrekla sopstvenog deteta - NIKADA.
I onako ljude delim samo na dobre i lose.

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 14:48:43)

Imam prijatelje Homoseksualce, gledam ih kao i sve ostale ljude. Ali ono sto mi jako bode oci je onaj PRAJD [sm=smiley21.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 15:01:01)

I mene ta parada zivcira, svake godine sve vise i vise, kod mene su postigli samo kontraefekat od onog sto su hteli da postignu

suzi kju -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 16:20:13)

Isti slučaj. Nemamo ništa protiv njih, al zašto parada, zašto javno eksponiranje? Zašto jednostavno ne ostanu u svojim kućama. Ne razumem!!!

Animsaj9 -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 16:33:47)

Slazem se sa Suzi , Isi i Anck

gagana83 -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 16:36:48)

Slazem se. Ajd sad svako ko se po necemu razlikuje od vecine da pocne da paradira.

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 16:39:36)

IZVORNA PORUKA: isidora88

I mene ta parada zivcira, svake godine sve vise i vise, kod mene su postigli samo kontraefekat od onog sto su hteli da postignu

Khaleesi -> RE: Homoseksualnost (30.10.2016 17:06:51)

I meni je ta parada bzv. Ajde sada za sve da trazimo paradu i da nas finansiraju i cuva cela policija i blokiramo ceo grad....

wivern -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:21:15)

Ne slazem se.
A zasto da ne parada.
To se kod nas pogresno shvata. Na tu paradu treba da izadju svi, jer se na njoj promovise ljubav. I cemu ta recenica "neka ostanu u svojim kucama"? Oni su svi gradjani ove drzave i doprinose joj koliko i ja i ti i svi ostali. Od njih se uzimaju pare za poreze, penzije, bolesnu decu, zdravstveno....
Evo npr, sto se mi zene ne organizujemo i napravimo svoju paradu? Da li nam neko to brani? Naravno da ne, ali nema ko da je organizuje.
Meni vise smetaju huligani i razlog vise za lomljavu i tucu. I ne podrzavam za to nasilnicko ponasanje opravdanje da su izazvani homoseksualcima.
Danas oni a sutra kad polupaju nekog drugog cime ce onda biti isprovocirani?

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:27:36)

Wiw znam cemu parada, jer se osecaju ugrozeno i sve to. Ali sa druge strane ni ja ne idem ulicom i vicem ja se **** s muskarcima i slicno. Malo mi to svee ..... [sm=smiley11.gif]

Animsaj9 -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:29:41)

Bezveze je , ali da i oni ne potenciraju na tome , manje bi se o tome i pricalo

dijana1* -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:30:45)

I mene parada nervira.
Ako su vec odlucili da zive tako to je onda njihova stvar. Cemu ta potreba da se namecu, da budu priznati. Brate ne diram te , ne diraj me. Boli me dupe ko ce koga tu da guzi.
Skoro sam sa mm sedela u kaficu i dva derpea sedose pored nas. Boja glasa, koliko se prenemazu dok pricaju, koliko su samo pocupani i izdepilirani....[sm=smiley11.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:33:34)

Ni ja njima ne nabijam na nos sto sam strejt pa ne moraju ni oni meni !

Ana RR -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:39:44)

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Ja apsolutno o tome ne razmisljem od trenutka kada sam shvatila da to moze biti svako pa i moje dete...
I da li bi se zbog toga odrekla sopstvenog deteta - NIKADA.
I onako ljude delim samo na dobre i lose.

Potpisujem.

suzi kju -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 12:44:10)

Ja nemam ama baš ništa protiv njih, njihov život, ali zaista smatram da nema potrebe za paradiranjem.
Izričiti sam protivnik huligana al to je već neka druga tema.
A najviše me užasava to što se parada maksimalno obezbedi, povuku policiju i iz drugih gradova, i to dosta njih, pa onda plati dnevnice tim policajcima. A odakle da plate. Pa uzmu od naroda i daju njima, zarad čega , zarad bezbednosti gej populacije ma daj!!!

wivern -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 15:17:10)

Zarad toga sto neko vaspitava te ljude da budu huligani ii nasilnici. I to obezbedjenje placaju i homoseksualci, kao i moju VTO i sve ostalo sto placamo.
Imaju pravo da paradiraju jer su se organizovali i imaju ko da im to placa.
I gde ste vi cule da oni vicu na ulici sa kim se i kako j****. To sto mo njih ne razumemo ne znaci da oni nama nabijaju na nos sa kim se i kada i kako....
Pa u ovoj nesrecnoj zemlji svako svakome nabija na nos nesto, pocevsi od toga da su manje majke one koje su se porodile sa epiduralom, pa do jos drugih budalastina.
Neka radi svako kako hoce, dokle god mene licno ne ugrozava nemam problem.

gagana83 -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 15:59:02)

Ne slazem se.
A zasto da ne parada.
To se kod nas pogresno shvata. Na tu paradu treba da izadju svi, jer se na njoj promovise ljubav. I cemu ta recenica "neka ostanu u svojim kucama"? Oni su svi gradjani ove drzave i doprinose joj koliko i ja i ti i svi ostali. Od njih se uzimaju pare za poreze, penzije, bolesnu decu, zdravstveno....
Evo npr, sto se mi zene ne organizujemo i napravimo svoju paradu? Da li nam neko to brani? Naravno da ne, ali nema ko da je organizuje.
Meni vise smetaju huligani i razlog vise za lomljavu i tucu. I ne podrzavam za to nasilnicko ponasanje opravdanje da su izazvani homoseksualcima.
Danas oni a sutra kad polupaju nekog drugog cime ce onda biti isprovocirani?

Nije to parada ljubavi vec parada homoseksualizma.
A zasto bi mi zene paradirale? Suludo je. Jednako suludo kao i gej parada.
Nisam hemofobicna samo mi parada nije jasna.
I da se razumemo, tek mi nisu jasni huligani koji mlate homoseksualce. Ne da mi nisu jasni, nego se zgrozavam kad vidim te scene.
Ali nisu hulugani jedini koji ne podrzavaju paradu "ponosa".

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 16:12:58)

Imaju pravo da paradiraju jer su se organizovali i imaju ko da im to placa.

Sta to je izgovor..Organizovali su...ma sad ajde da organizujemo paradu ovoga i onoga..na sta bi to licilo [sm=zmeden.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 16:23:08)

Suzi policajcima je dnevnica 150 din, ni za burek[sm=hudicek1.gif]
Dijana i ja to vidjam i uzasno mi idu na nerve, cini mi se da dosta njij nisu ni pederi nego prosto to je sada in, a zastoceni su i imaju povlastoce pa aj da se prenemazemo malo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>