gagana83 -> RE: Homoseksualnost (31.10.2016 15:59:02)
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Ne slazem se. A zasto da ne parada. To se kod nas pogresno shvata. Na tu paradu treba da izadju svi, jer se na njoj promovise ljubav. I cemu ta recenica "neka ostanu u svojim kucama"? Oni su svi gradjani ove drzave i doprinose joj koliko i ja i ti i svi ostali. Od njih se uzimaju pare za poreze, penzije, bolesnu decu, zdravstveno.... Evo npr, sto se mi zene ne organizujemo i napravimo svoju paradu? Da li nam neko to brani? Naravno da ne, ali nema ko da je organizuje. Meni vise smetaju huligani i razlog vise za lomljavu i tucu. I ne podrzavam za to nasilnicko ponasanje opravdanje da su izazvani homoseksualcima. Danas oni a sutra kad polupaju nekog drugog cime ce onda biti isprovocirani? Nije to parada ljubavi vec parada homoseksualizma. A zasto bi mi zene paradirale? Suludo je. Jednako suludo kao i gej parada. Nisam hemofobicna samo mi parada nije jasna. I da se razumemo, tek mi nisu jasni huligani koji mlate homoseksualce. Ne da mi nisu jasni, nego se zgrozavam kad vidim te scene. Ali nisu hulugani jedini koji ne podrzavaju paradu "ponosa".
|
|
|
|