stevajela -> RE: Homoseksualnost (17.9.2009 22:46:56)
|
Sto se tice ove teme,slozicu se u potpunosti sa prvim postom od guppy. Ja imam prijatelje homoseksualce i nemam niti jedan razlog da ih diskriminisem niti odbacim. Sto se tice parade,ne rade to oni da bi promovisali svoju homoseksualnost,vec kao protest diskriminaciji.Zna li neka od vas koje kazete da bi ste ih pobili,zaklali,ili vec koji pridev,...koliko su ti ljudi diskriminisani i kako im se zivot moze pretvoriti u pakao,ako se sazna njihova sxualna orjentacija. Homoseksualnost nije stvar pomodarstva,ludila,poremecaja,sizofrenije,... homoseksualnost je endogenog(urodjenog porekla). ".....stalno neke trapez hlače na peglu nosi i cipelice za ples sa petom!! Hej s petom! kao mu najudobnije, o šarenim uskim košuljicama da ne pričam i o CIJELOM depiliranom tijelu!! Ne može podnijeti jednu jedinu dlaku! Pa više ih ja imam.. A tek kad me sretne na ulici trči onako razbacuje noge prema van i vrišti te kako si, te ljubi, jaooo majko!" Kao da je neko opisao mog drugara,glumca po profesiji za koga smo mislili da je gej.Covek je sretno ozenjen 5 godina,ima preslatku devojcicu staru 3 godine.Uglavnom gej muskarci NE izgledaju tako.Feminiziranost nije faktor homosexualnosti. I samo da pitam mame koje imaju nesto protiv prikazivanja homosexualnosti:Znate li vi otkad ona postoji?Postoji otkada postoji ljudski rod,znate li da si Platon i vecina grckih filozofa bili gej,Najvise homo je bilo kod starih rimljana i starih grka,masa kompozitora su bili gej,medju njima Cajkovski na prvom mestu?Znate li koliko je Romanovih bilo gej? Nemam problem niti dilemu kako bi detetu objasnila sto se dvojica cika drze za ruku ili ljube.Gadno mi je to na javnom mestu isto koliko u gradskom busu kada vidim ribu da sedi tipu u krilu i zvale se da sve puca,prosto mi se povraca.
|
|
|
|