RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:55:16)

a sto bi vam majkumu smetalo , pa ja se jadna rodila sa plavim ocima i levoruka
jos mi fali da sam gej i da moram da cutim [sm=zmeden.gif]
ili sta ?
je l vi stvarno ne kapirate razlicitosti ili eto samo tako campras divanimo [sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:57:04)

i da lepo je misliti da je razlicitos budalastina [sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 16:59:53)

ne vredi olga, znas i sama da su kod nas potrebne decenije i decenije da bi se nesto promenilo, a kako mi se cini izgleda da nista u nasem mentalitetu i ne moze da se promedi.
za sta god da se boris, uvek ce se naci neko ko ce da se po*ere na to za sta se boris i da da pronadje neku borbu koja je mnogo bitnija..

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:03:21)

to je kao kad bi detetu koje je doslo iz skole i reklo prebili su me, majka rekla e pa sta kukas, nekog su i prebili i izbili mu oko, cuti tu, sta se zalis[sm=zmeden.gif]

Figaro88 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:07:23)

Ja prihvatam razlicitost,ali mislim da i oni sami treba da je prihvate.Kod nas su jos uvek invalidi diskrimisani,ljudi sa nekim zdravstvenim problemima,deca zaostala u razvoju itd....Mnogi ovde nisu spremni da prihvate,ali ne verujem da ce im parada pomoci u tome......Takav smo narod.

mamamikka -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:09:07)

IZVORNA PORUKA: Brand new mama

Vidim da je bila frka i rasprava na ovoj temi,ali moram:iznervirao me mm toliko da bi ga davila.Juce nam bilo drustvo i u prvih par recenica smo dosli do gay populacije. I moj genije,ljubi ga majka pametnog,slozi pricu kako bi on svoje tukao ako budu gay.Reko'-tucicu ja tebe ako ti padne na pamet. I tu je naravno krenula rasprava-ja ne djelim njegove svetonazore,a do sad nisam ni znala da ima takve planove. Mislim da lupa,ali mi je dao temu za razmisljanje:sta bih uradila?Mislim da bih ga ostavila i pokupila klince,pa da je jedini na svijetu. Da neko unisti svom sinu/kcerki zivot uvjeravajuci je da je bolesna,gresna i sl?Pa ja mislim da je osnovno da oni budu sretni i da budu sa nekim ko ih voli,da ne idu ko kerovi da zapisaju svako drvo,vec da se skrase sa nekim.Da li je bolje imati za sina kretena koji mrzi sebe i cijeli svijet,ili nekog ko je voljen i ko voli samog sebe takav kakav jeste? Da li bi radije daa vam dijete sutra bude stvarno bolesno ili da ne dijeli vase svetonazore? I mislim da ne bih zeljela da imam sutra ni snaju ili zeta koja ima takvo misljenje,jer ne zelim da mi ni unuci odrastu ograniceno.E,j***** morala sam
P.S. Ja sebe smatram hriscankom i pravoslavkom, gresno sam ljudsko bice i mislim da meni nije dato da sudim ikome. Ne podnosim pozivanje Boga u svakoj situaciji kao nacin uvjeravanja u svoju ispravnost,jer je Bog ljubav,a ne teg na terazijama ispravnosti.

ma bravo! [sm=bravo.gif]

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:10:04)

Olga reci mi molim te sta koga briga sa kim ce ko da spava,da se ljubi itd.? To iskljucivo treba da bude privatna stvar a ne da se objavljuje na sva zvona. da li je moj komsija gay ili strejt sta to mene briga ili bilo koga??? kad bi ja pocela stalno da pricam e spavam sa tim tim tim i tim smorila bi sve redom. U tome i jeste stvar. zasto crnci ne paradiraju zato sto su crnci ili kinezi zato sto su zuti,ili muslimani zato sto su muslimani ili pravoslavci zato sto su pravoslavci.Mislim to su gluposti... Zbog nekih pojedinaca sto ih biju,svi smo ozloglaseni,a u stvari 98% ljudi u Srbiji bas briga za to,bitno je da je covek ma sta god on bio.

Trcosava -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:17:25)

Hm, 'vako
Prvo - boli me paja stručno ko sa kim spava.
Drugo - ne podržavam bilo kakve parade
Treće - skapirah da oni tom paradom traže pravo da se venčaju, pa valjda samim tim i da ostvare pravo na usvajanje deteta.

I koliko vidim mnogima je trn u oku baš to usvajanje deteta.
Kažem, meni je sve jedno ko si i šta si, ako si prema meni čovek - šta mene briga da li si lopov, pop, gej, lezbo ili musliman??

p.s. Olga, ja sam levoruka i imam šareno oko! [sm=smiley17.gif]

kratko i jasno, zar ne?

Sanja90 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:19:20)

E sad za vencanje,mislim da moze to ali samo u opstini,crkva to ne dozvoljava,tako da nek idu u opstinu i nek se raspitaju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:36:35)

I ja sam uvek za referendum.
I koliko se vidi volja ovog naroda je da se parada ne odrzi. Ako se postovalo to sto je narod zeleo da naprednjaci dodju na vlast, ne kontam zasto se ne postuje ovo. Takodje, ne vidim razlog da se ljudi koji su protiv parade nazivaju ogranicenim i netolerantnim.
A svi vi koji se toliko ustavobranitelji trebalo bi prvo da znate da Ustav koliko postuje prava toliko postuje i volju gradjana. I sta cemo sad?
Kaze moj otac: Nek rade sta hoce, ali ja da gledam uzivo gej prenos i da za to placam RTS pretplatu, necu! I eto, da vidim ko ce sad da se drzne i da mog cacu nazove ogranicenim[sm=smiley36.gif]

Brand new mama -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 18:05:28)

IZVORNA PORUKA: Sanja90

. U tome i jeste stvar. zasto crnci ne paradiraju zato sto su crnci ili kinezi zato sto su zuti,ili muslimani zato sto su muslimani ili pravoslavci zato sto su pravoslavci.Mislim to su gluposti... Zbog nekih pojedinaca sto ih biju,svi smo ozloglaseni,a u stvari 98% ljudi u Srbiji bas briga za to,bitno je da je covek ma sta god on bio.

Mila,svi su paradirali,manje vise,od onih koje si navela,bili prebijani i lezali po zatvorima. I mislim da su ljudi,mislim svi ne samo u Srbiji,mnogo netolerantniji nego sto mislis.Da 98% boli uvo,ili da bar nisu povodljivi-hard to belive...A ja nisam nista pisala o paradi,vec o opstem prihvatanju

jovana13 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 20:24:49)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Nemam nista protiv homoseksualaca ali ne bih volela da budu u mom okruzenju.

e vidis samom ovom recenicom i te kako imas nesto protiv njih[sm=smiley1.gif] zbog ovakvog stava, oni i zele paradu.
a ti verolino organizuj paradu rodtelja sa decom, potpuno sam sigurna da ti to niko nece zabraniti zbog visih interesa drzavne bezbednosti.

zato sto nasa velika i jaka policija ne moze da zastiti tu sacicu gejeva od te sacice navijaca. pa jadni mi sa takvom zastitom! bolje da je nemamo... da ne komentarisem dalje drzavnu bezbednost, nije ni cudo sto smo ubili djindjica, tesko nama, srbija, saka jada.

Neka radi ko sta hoce Jovice i ne zanima me ali ne bih se osecala prijatno da se dvojica ili dve ladno ljube ispred mene. Imala sam jednog druga koji je gey decko je sasvim ok i druzila sam se sa njim bez obzira na to ali sto se tice njihove bliskosti to ne bih volela da gledam.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 20:54:36)

IZVORNA PORUKA: jovana13

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Nemam nista protiv homoseksualaca ali ne bih volela da budu u mom okruzenju.

e vidis samom ovom recenicom i te kako imas nesto protiv njih[sm=smiley1.gif] zbog ovakvog stava, oni i zele paradu.
a ti verolino organizuj paradu rodtelja sa decom, potpuno sam sigurna da ti to niko nece zabraniti zbog visih interesa drzavne bezbednosti.

zato sto nasa velika i jaka policija ne moze da zastiti tu sacicu gejeva od te sacice navijaca. pa jadni mi sa takvom zastitom! bolje da je nemamo... da ne komentarisem dalje drzavnu bezbednost, nije ni cudo sto smo ubili djindjica, tesko nama, srbija, saka jada.

Neka radi ko sta hoce Jovice i ne zanima me ali ne bih se osecala prijatno da se dvojica ili dve ladno ljube ispred mene. Imala sam jednog druga koji je gey decko je sasvim ok i druzila sam se sa njim bez obzira na to ali sto se tice njihove bliskosti to ne bih volela da gledam.

Isto tako i ti mozes da organizujes paradu za podrsku gej paradi. I ja sam potpuno sigurna da neces smetati visim interesima drzavne bezbeznosti[sm=smiley36.gif] U stvari, dok nisam bila logovana videla sam da ti nisi za paradu? Pa cemu onda ovaj tvoj komentar? Ti kanda volis da me pratis po temama? Ja sam tebi odavno rekla da naucis da vodis diskusiju. Ovako prosto izgledas kao neka vrsta Verolino-stokera. Svakako je bolje kad se logujem, jer mi onda ovakvi apsurdi ne bodu oci, jer si kod mene logovane ti blokirana[sm=smiley1.gif]

Jovana, meni nije neprijatno, ali kao heteroseksualcu meni stvarno nije jasno kako je jednom muskarcu pored lepog zenskog tela draza muska straznjica. No, to nikada necu saznati, sem ako se u narednom zivotu rodim kao homic.I sad ja mozda polarisem, ali u tom smislu, pre razumem lezbejke. [sm=smiley36.gif]

jovana13 -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 20:58:00)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Jovana, meni nije neprijatno, ali kao heteroseksualcu meni stvarno nije jasno kako je jednom muskarcu pored lepog zenskog tela draza muska straznjica. No, to nikada necu saznati, sem ako se u narednom zivotu rodim kao homic.I sad ja mozda polarisem, ali u tom smislu, pre razumem lezbejke. [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (9.9.2013 20:25:43)

evo da se ja malo "pozalim", moj muz ide na paradu ove godine[sm=smiley13.gif][sm=jezicek.gif](ozbiljna sam)

Peca Pereca -> RE: Homoseksualnost (24.9.2013 22:58:43)

Šta vi kažete na ovo?

Organizacije "Srpski obraz", Srpski narodni pokret "Naši" i Srpski sabor "Zavetnici" pozvali su građane Beograda i Srbije da se u subotu, 28. septembra, za kada je najavljena gej parada, masovno odazovu skupovima, koji su na različitim lokacijama u Beogradu zakazali ove i još četiri organizacije i tako dignu glas protiv "ubijanja javnog morala" u Srbiji.

pocahontas -> RE: Homoseksualnost (24.9.2013 23:32:45)

nemam nista ni protiv koga, postujem sve koji vode ljubav, a ne rat. i smatram da se moja sloboda zavrsava tamo gde pocinje tudji nos, i obrnuto, naravno.

Misha i Ljisha -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 9:56:16)

ja sam bila na paradi u Belgiji i iskreno super sam se provela. To je tamo kao i u svim normalnim zemljama jedna opsta zurka i pravi se da bi se svi zabavili i hetero i bi i homoseksualci. Da je prica kod nas takva otisla bih i ovde i paradirala ali nazalost nije. Imam gej prijatelja i iskreno nijedna prijateljica nije htela da me povata [sm=smiley36.gif] (mozda nisam njihov tip zene[sm=zmeden.gif]) hahah a gej prijatelji su prosto smesni a garderobi i asesoarima pridaju mnogo veci znacaj nego neke zeni pa je meni sve to simpaticno i smesno. U svakom slucaju ne mislim da je homoseksualnost bolest ali se takodje moram sloziti sa Verolinom da mi nije jasno kako neko preferira musku dlakavu zadnjicu od lepe zenske [sm=smiley36.gif]

Didy -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:05:03)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
U svakom slucaju ne mislim da je homoseksualnost bolest ali se takodje moram sloziti sa Verolinom da mi nije jasno kako neko preferira musku dlakavu zadnjicu od lepe zenske [sm=smiley36.gif]

Meni samo nije jasno zašto se pri pomenu homoseksualaca svima javlja slika dva muškarca sa dlakavim dupetima koji se trpaju. Pa valjda ima još nečega u toj njihovoj vezi? Ili se i svima vama veza i odnos svode samo na seks i dupeta?
I zašto neko lepo zategnuto (možda i izdepilirano) muško dupe ne bi bilo lepše od nekog debelog otromboljenog ženskog? kad već pričamo na tom nivou da spustimo obe strane na isti nivo...

Trcosava -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:13:08)

Vrili ljudi? O ovome se i dalje priča? [sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:15:55)

ooo , pa to se sprema ovih dana Trco

Trcosava -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:21:44)

Znam Olga, ali Pereca jedan jedini post, pa tras u temu. Izgleda mi kao provokacija.
Svoje mišljenje sam odavno rekla (valjda negde na početku) te mi bezveze da se ponavljam.

Lu -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:22:03)

Didy aplauz[sm=smiley32.gif]

Trcosava -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:29:40)

IZVORNA PORUKA: Didy

Ili se i svima vama veza i odnos svode samo na seks i dupeta?
I zašto neko lepo zategnuto (možda i izdepilirano) muško dupe ne bi bilo lepše od nekog debelog otromboljenog ženskog? kad već pričamo na tom nivou da spustimo obe strane na isti nivo...

Nevezano za homoseksualnost (izvinjavam se unapred na OT) - Veza se ne svodi na sex i dupeta, ali je osnovana na njemu. Otud mislim da kreće i cela priča. Neće me ni jedna žena ubediti da je sa mužem/dečkom samo zbog intelekta.

Muška dupeta su uglavnom zategnutija od ženskih jer njihovi pokreti tokom sexa zatežu mišiće na guzici. Moj muž ima savršeno dupe! Zategnuto, podignuto, dlakavo [sm=jezicek.gif] - to je prvo na šta sam pala kod njega. Kaže da ga moja guzica extremno pali, mada meni nije jasno zašto. Na zategnutosti moje zadnice planiram da počnem da radim. Vežbama, ne sexom ( u slučaju sexa, morala bi da kupim strap on i silujem muža svaki drugi dan [sm=smiley36.gif])

viking -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:34:08)

I jeste provokacija, nadam se da ćemo sve biti toliko pametne da ne nasednemo i ne posvađamo se zbog toga.
Didy, udaj se za mene [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: Trcosava

Znam Olga, ali Pereca jedan jedini post, pa tras u temu. Izgleda mi kao provokacija.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>