mamamikka -> RE: Homoseksualnost (18.3.2013 17:09:07)
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Vidim da je bila frka i rasprava na ovoj temi,ali moram:iznervirao me mm toliko da bi ga davila.Juce nam bilo drustvo i u prvih par recenica smo dosli do gay populacije. I moj genije,ljubi ga majka pametnog,slozi pricu kako bi on svoje tukao ako budu gay.Reko'-tucicu ja tebe ako ti padne na pamet. I tu je naravno krenula rasprava-ja ne djelim njegove svetonazore,a do sad nisam ni znala da ima takve planove. Mislim da lupa,ali mi je dao temu za razmisljanje:sta bih uradila?Mislim da bih ga ostavila i pokupila klince,pa da je jedini na svijetu. Da neko unisti svom sinu/kcerki zivot uvjeravajuci je da je bolesna,gresna i sl?Pa ja mislim da je osnovno da oni budu sretni i da budu sa nekim ko ih voli,da ne idu ko kerovi da zapisaju svako drvo,vec da se skrase sa nekim.Da li je bolje imati za sina kretena koji mrzi sebe i cijeli svijet,ili nekog ko je voljen i ko voli samog sebe takav kakav jeste? Da li bi radije daa vam dijete sutra bude stvarno bolesno ili da ne dijeli vase svetonazore? I mislim da ne bih zeljela da imam sutra ni snaju ili zeta koja ima takvo misljenje,jer ne zelim da mi ni unuci odrastu ograniceno.E,j***** morala sam P.S. Ja sebe smatram hriscankom i pravoslavkom, gresno sam ljudsko bice i mislim da meni nije dato da sudim ikome. Ne podnosim pozivanje Boga u svakoj situaciji kao nacin uvjeravanja u svoju ispravnost,jer je Bog ljubav,a ne teg na terazijama ispravnosti. ma bravo! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|