Didy -> RE: Homoseksualnost (25.9.2013 10:48:52)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Didy Ili se i svima vama veza i odnos svode samo na seks i dupeta? I zašto neko lepo zategnuto (možda i izdepilirano) muško dupe ne bi bilo lepše od nekog debelog otromboljenog ženskog? kad već pričamo na tom nivou da spustimo obe strane na isti nivo... Nevezano za homoseksualnost (izvinjavam se unapred na OT) - Veza se ne svodi na sex i dupeta, ali je osnovana na njemu. Otud mislim da kreće i cela priča. Neće me ni jedna žena ubediti da je sa mužem/dečkom samo zbog intelekta. Ma znam, Trćo, ali kad pomisliš na svoje roditelje, na komšije, na drugaricu i dečka, na svoju sestričinu i njenog dečka, ne stvoriš valjda uvek u glavi sliku njih dvoje tokom seksa? To je poenta mog pitanja. Zašto se onda uvek zamisle dva muškarca tokom seksa na spomen seksualnosti i kao - Fuj! Ja ne mislim da vezu drže samo dva (dobra) dupeta, pa bilo dva muška ili dva ženska ili jedno žensko, jedno muško. Da je samo toga, mm i ja odavno ne bismo bila zajedno. I, da, radije bih ja lično pala na dobar intelekt nego na dobro dupe. Ne padam na provokacije, nisam ni ulazila nikad u dublje rasprave na ovoj temi, pa neću ni sad. Samo sam se zapitala, ako neko može da mi pojasni, zašto se uvek stvara ista slika kad se spomene homoseksualnost.
|
|
|
|