RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Lu -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:58:09)

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Uopšte nije ružno. Kad bi svi hteli da pitaju pre nego što nas oblatnjave možda bi bilo sve ok.
Kad imaš negde nekog ko je različit (u pitanju je dete) i kad tog nekog društvo smatra opičenim, nenormalnim, pa makar i da ga smatra čudnim dovoljno je za podsmeh, a tek da ga ubije zbog te svoje osobine, onda moraš da učiniš sve, baš sve što je u tvojoj moći da uveriš druge da takve različitosti ne treba ni da se primećuju.
A ove godine imam posebnu volju da pokušam da ubedim svakog kako smo svi isti, jer ove godine to još ovde nisam na forumu pisala, sam skapirala da će i moje dete biti čudno vama tipičnima. Nemam snage da pišem o tome konkretno, jer sam uvidela da to ovde nema smisla. Eto moj lični razlog je to.
Mada smatram da je dovoljno samo jedno čisto srce da to svi zaključe, da nije potrebno imati neku nesrećnu priču kao podlogu.
Gde bi nam bio kraj?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Eto ne mogu više, sad mi se plače jbg, a bila sam ustvari ljuta i zgrožena, a sad još i tužna, a to moje dete ne sme da vidi...

Želim ti sreću [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:59:12)

IZVORNA PORUKA: nenja22

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ja sam obrisala taj post . Nije mu mjesto ovde ,nije tema za kacenje slika.
Obrisale smo i slike sa vjencanja u temi Trudnice drugo tromesjecje. Eto, pa da budemo fer prema svima. [sm=smiley1.gif]

blah blah, to bi uradila i da nije bilo pritužbe? [sm=zmeden.gif]

a sto te to cudi Nenja sto je obrisano????
lepo ti zena kaze da su obrisali slike hetero para koji se vencao, a bile su okacene u temi "drugo tromesecje" gde ucestvuju sve trudnice, i niko se nije zalio na te slike, pa su moderatori uvideli da to nije ispravno i sami reagovali bez ikakve prituzbe od drugih korisnica, jer te slike nisu vredjale nikog, samo su protiv pravila.
shodno tome, obrisana je i ta fotografija ovde, u cemu je problem???
a, zaboravila sam, nisu pravila za sve ista..pa da..glupa ja[sm=ocala.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:59:47)

Mlada mama, pošto ti je post bio čist provokatorski, obrisan je. Ako smo napisale da je to reč koja se na forumu ne toleriše, a ti je namerno pišeš, ne znam šta bih ti rekla osim da ću svaki takav obrisati i pisati ti opomene i bodove. Ja kad pričam sa bilo kim kažem ROMI, jer je oni drugo pogrdno, moje dete tako govori, i moje prijateljice. Ako želim grubo da se našalim privatno to je moja stvar, ovo je porodični portal, i pravila postoje i ima da se poštuju.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:01:51)

majathegreat [sm=smiley31.gif]

Samo hrabro i samo napred

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:02:57)

Semenkeeee, kikiriki, kookiceeeeeeeee.... [sm=smiley8.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:03:07)

Bez sve šale, ja reč "cigani" najčešće koristim kada pričam o tamburaškim orkestrima, pri tom apsolutno ne pravim razliku dal su muzičari Romi ili ljudi bele puti - oni su meni Cigani, i mlooooooogo ih volem. [sm=smiley27.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:05:18)

pa kakav da bude moj post, moze li ovako:

Podrzavam heteroseksualnost u svakom smislu, neka se ljudi bore za svoja prava, i treba, to sto mi (siromasni, romi, manjine, ugrozeni) sutimo, to je nas i samo nas problem, a problemi ovih divnih ljudi trebaju da budu rijeseni jer ce nam tada svima biti bolje, pogotovo ce se rijesiti mnogi problemi u Srbiji i na Balkanu. Toliko

ee ovaj ne bi obrisala jer je kulturan i nije provokatorski, jer svako ko iznese svoje misljenje onako kako MISLI je provokator, aj dobro [sm=smiley20.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:06:42)

jos ste tu [sm=smiley1.gif]
ja odoh da spavam , laku noc

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:08:23)

ima jedna fina pjesma za ovu temu, pjeva je nas estradni umjetnik DJ Krmak, a zove se Muska snajka [sm=sloncek.gif]
pa cisto da znate, ovi sto ih podrzavaju, da skinete da vam tako zvoni fon [sm=lev.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:08:35)

Svakome ko koristi pogrdne reči post će biti obrisan. ako to ne možeš da razumeš, onda zaista ne znam šta da ti kažem[sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:09:17)

Mlada-mama, ponavljam, imamo temu "Problemi u Srbiji".

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:10:39)

Ali nemamo temu problemi u glavi ! [sm=smiley36.gif]

Meggie -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:12:33)

Evo ovako...Pre par godina sam bila clanica ovog foruma.PONOSNA clanica..Toliko toga sam naucila ovde da sam ovom forumu vecno zahvalna,i to pocev od kuvanja,umetnosti pa sve do nasitnijih informacija vezanih za trudnocu i bebu kad sam ostala trudna.Kao i stotinama zena,i meni je bila otvorena tema za porodjaj,i mogu vam reci da mi je to tada neopisivo puno znacilo.Isada s vremena na vreme udjem na temu i placem.Ovde sam upoznala puno DIVNIH zena i sa dosta njih sam jos uvek u kontaktu,sa nekima svakodnevno.Elem,u to vreme,na forumu je izbila svadja oko neceg potpuno nebitnog,nastao je opsti haos..Mnogo zena meni bliskih su otisle sa foruma a i ja.Konkretno ja nisam otisla jer je bilo ko mene uvredio jer nije,nikada nisam banovana, cak ni upozorenaa ali sam otisla jer me je gusila neg atmosfera.Stalno sam ulazila nadajuci se da se nesto promenilo,ali tek sada vidim da je sve jos gore!!Ako hocete da se svadjate.bolje napustite ovo divno mesto kao sto je dosta zena svojevremeno uradilo..Ovaj forum je neiscrpan izvor korisnih informacija,mnogo zena vrlo rado pomaze svojim znanjem,iskustvom itd...Nemojte kriviti moderatore,jer ce stalno dolaziti nova postava zena koja ce praviti kurslus po forumu,a kao sto su same napisale i one su mame,zene i ovaj forum nije njihov jedini posao,a mnoge od vas cine da posao koje one obozavaju i rade srcem rade sa nezadovoljstvom i brisu i regulisu njihove brljotine.MOLIM vas,oprostite na ovako dugom postu,al apelujem na vas da se vise tolerisete,da ne otvarate ovakve teme oko kojih unapred znate da ce izbiti treci svetski rat i ako ikako mozete pomozite,ne kritikujte jer sigurno i vas ko ima itekako da iskritikuje.Veliki pozz od mene za sve trudilice,trudnice i mama[sm=smiley27.gif]
p.s budite dobre[sm=smiley36.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:12:56)

Ne zivim u srbiji i briga me za vase probleme i vase gejeve [sm=smiley36.gif]
od sad na ovom forumu na ovoj temi mogu samo da se zaj[sm=smiley35.gif] jer mi dubokoumne rasprave iz kojih frCaju meni strani izrazi ne odgovaraju, ovako se bar nasmijem sto mi je i cilj [sm=smiley36.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:14:29)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ali nemamo temu problemi u glavi ! [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
eto vidite, zar nije ljepse kad se svi malo zekimo i kad se TRUDIMO biti komicni, samo tako, samo tako [sm=smiley20.gif]

LillyT -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:14:46)

Meggie, sada sam radoznala da saznam ko si.....

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:17:13)

22.15h, i ni na jednom RTS ne vidim emisiju. Jesam nešto krivo zapamtila?

vonavoj -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:18:03)

kako vas ne mrzi!!![sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:20:10)

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

Ne zivim u srbiji i briga me za vase probleme i vase gejeve [sm=smiley36.gif]

Očito da te briga[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
P.S. Ni ja nisam iz Srbije ali sam se združila sa ovim ženama i vidim da su njihovi problemi skoro isti kao i kod nas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:21:27)

IZVORNA PORUKA: LillyT

Meggie, sada sam radoznala da saznam ko si.....

I ja[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:23:39)

IZVORNA PORUKA: Tash

22.15h, i ni na jednom RTS ne vidim emisiju. Jesam nešto krivo zapamtila?

evo i ja je cekam, rekose da ce biti, kasni malo verovatno

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:24:00)

OCITO je pretpostavljam OCIGLEDNO, ocigledno me je bilo briga juce i pocela sam da dajem svoj stav...aliiiii ste vi ucinili da me prestane biti briga, nisam te pitala odakle si, ne zanima me, a mozete otvoriti temu : Ko je odakle, posto vidim da cim skrenes sa teme odmah prozivate. Uglavnom, ionako politicari u SRbiji teze ka EU, pa morate da prihvatite gejeve i lezbez [sm=smiley13.gif] sva sreca pa zivim u Bosni [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:29:29)

pocela emisija.. psttt gledajte[sm=smiley36.gif]

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:43:40)

IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: nenja22

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ja sam obrisala taj post . Nije mu mjesto ovde ,nije tema za kacenje slika.
Obrisale smo i slike sa vjencanja u temi Trudnice drugo tromesjecje. Eto, pa da budemo fer prema svima. [sm=smiley1.gif]

blah blah, to bi uradila i da nije bilo pritužbe? [sm=zmeden.gif]

a sto te to cudi Nenja sto je obrisano????
lepo ti zena kaze da su obrisali slike hetero para koji se vencao, a bile su okacene u temi "drugo tromesecje" gde ucestvuju sve trudnice, i niko se nije zalio na te slike, pa su moderatori uvideli da to nije ispravno i sami reagovali bez ikakve prituzbe od drugih korisnica, jer te slike nisu vredjale nikog, samo su protiv pravila.
shodno tome, obrisana je i ta fotografija ovde, u cemu je problem???
a, zaboravila sam, nisu pravila za sve ista..pa da..glupa ja[sm=ocala.gif]

ne čudi me, nego mi žao i glupo...ali sam i rekla šta sam imala na tu temu, pa je nepotrebno da se ponavljam...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:47:38)

IZVORNA PORUKA: twinss

jao, jao sta reci a ne zaplakati? [sm=smiley22.gif] citam vecinu koja je tolerantna i koja misli da je homoseksualizam normalna stvar?[sm=zmeden.gif] hmm pa jako bi volela da vasa deca odrastaju gledajuci dvoje muskih ili zenskih kako se ljube, drze za ruku a vi im kazete da je to normalno?? i onda oni slusajuci vas postanu i oni takvi..pa onda vi kao roditelji ostanete gledajuci vase dete samo [sm=zmeden.gif] koja nece imati svoju decu, znaci necete postati babe, prababe. satrce vam se loza podrzavajuci homosekualizam jer dvoje muskih i zenskih ne mogu napraviti decu, zar ne?? drugo, mogu da traze usvajanje tudje, ili surogat majke sto je u nasoj lepoj srbiji nemoguca misija. ljudi mi smo na balkanu. i nikad necu reci svom detetu kada vidi dvoje homosekualaca da je to normalno...to nije normalno....i ne pada mi na pamet da se svadjam sa nekim i raspravljam. nebitno mi je misljenje tamo nekog na netu.znam koja su misljeneja m,oje okoline, prijatelje, porodice sto mi je bitno. ja znam kako cu vaspitati svoje dete.

Prvo i osnovno, po ko zna koji put - ne postaje se gej, tako se radja, ne znam zasto.
Ako sam na Balkanu, ne znaci da moram da gajim i potenciram samo ononegativno.
I ne provociram nego samo izrazavam svoje misljenje - to sto vernicima neke crkve smeta bilo sta sto nije u skladu s nacelima iste - njihova stvar. Ono o "nemanju misljenja" je bilo iznosenje cinjenice da je besmisleno "imati svoje misljenje" o necemu sto jeste cinjenica. Gej je ok.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>