Meggie -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 22:12:33)
|
Evo ovako...Pre par godina sam bila clanica ovog foruma.PONOSNA clanica..Toliko toga sam naucila ovde da sam ovom forumu vecno zahvalna,i to pocev od kuvanja,umetnosti pa sve do nasitnijih informacija vezanih za trudnocu i bebu kad sam ostala trudna.Kao i stotinama zena,i meni je bila otvorena tema za porodjaj,i mogu vam reci da mi je to tada neopisivo puno znacilo.Isada s vremena na vreme udjem na temu i placem.Ovde sam upoznala puno DIVNIH zena i sa dosta njih sam jos uvek u kontaktu,sa nekima svakodnevno.Elem,u to vreme,na forumu je izbila svadja oko neceg potpuno nebitnog,nastao je opsti haos..Mnogo zena meni bliskih su otisle sa foruma a i ja.Konkretno ja nisam otisla jer je bilo ko mene uvredio jer nije,nikada nisam banovana, cak ni upozorenaa ali sam otisla jer me je gusila neg atmosfera.Stalno sam ulazila nadajuci se da se nesto promenilo,ali tek sada vidim da je sve jos gore!!Ako hocete da se svadjate.bolje napustite ovo divno mesto kao sto je dosta zena svojevremeno uradilo..Ovaj forum je neiscrpan izvor korisnih informacija,mnogo zena vrlo rado pomaze svojim znanjem,iskustvom itd...Nemojte kriviti moderatore,jer ce stalno dolaziti nova postava zena koja ce praviti kurslus po forumu,a kao sto su same napisale i one su mame,zene i ovaj forum nije njihov jedini posao,a mnoge od vas cine da posao koje one obozavaju i rade srcem rade sa nezadovoljstvom i brisu i regulisu njihove brljotine.MOLIM vas,oprostite na ovako dugom postu,al apelujem na vas da se vise tolerisete,da ne otvarate ovakve teme oko kojih unapred znate da ce izbiti treci svetski rat i ako ikako mozete pomozite,ne kritikujte jer sigurno i vas ko ima itekako da iskritikuje.Veliki pozz od mene za sve trudilice,trudnice i mama[sm=smiley27.gif] p.s budite dobre[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|