minna -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 9:54:26)
|
IZVORNA PORUKA: twinss jao, jao sta reci a ne zaplakati? [sm=smiley22.gif] citam vecinu koja je tolerantna i koja misli da je homoseksualizam normalna stvar?[sm=zmeden.gif] hmm pa jako bi volela da vasa deca odrastaju gledajuci dvoje muskih ili zenskih kako se ljube, drze za ruku a vi im kazete da je to normalno?? i onda oni slusajuci vas postanu i oni takvi..pa onda vi kao roditelji ostanete gledajuci vase dete samo [sm=zmeden.gif] koja nece imati svoju decu, znaci necete postati babe, prababe. satrce vam se loza podrzavajuci homosekualizam jer dvoje muskih i zenskih ne mogu napraviti decu, zar ne?? drugo, mogu da traze usvajanje tudje, ili surogat majke sto je u nasoj lepoj srbiji nemoguca misija. ljudi mi smo na balkanu. i nikad necu reci svom detetu kada vidi dvoje homosekualaca da je to normalno...to nije normalno....i ne pada mi na pamet da se svadjam sa nekim i raspravljam. nebitno mi je misljenje tamo nekog na netu.znam koja su misljeneja m,oje okoline, prijatelje, porodice sto mi je bitno. ja znam kako cu vaspitati svoje dete. Sigurno ne treba da odrastaju ni gledajuci gomilu muskih kako prave haos i maltretiraju nekoga zato sto je drugaciji od njih. I sta ako smo na Balkanu, nismo u XVII veku, mogla bi malo shvatanja da se promene...Mozda kada bi ih pustili da mirno prosetaju jedan dan u godini, bi shvatili da se ne desava nista strasno, ionako nam paradira svasta po medijima, pa nista, ako ti se ne svidja promenis kanal, ako ti se ne svidja koncert nemoj da ides, ako ti se ne svidja neki miting, parada nemoj da prolazis tuda... A primetila sam da su sve zene koje su pisale da su bile na paradama u inostranstvu napisale da su se super provele, da je bilo veselo i da nisu videle nista ruzno. Nisam sve uspela ni da iscitam jer nemam vremena, ne bih dalje ni pisala iz istog razloga, a i napisano je vec sve, samo se sve ponavlja, postujem tudja misljenja, samo mi je zao sto mi se cini da ce taj zadrti Balkan ipak ostati takav jos dugo, dugo.
|
|
|
|