RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:17:25)

Gae, znas li ti sta znaci "preskordicija"? Da znas, znala bi da me sada vredjas i da sa punim pravom mogu da ti kazem jednu recenicu:Gae idi spavaj, preterala si na ovoj temi, i to u svakom smislu te reci!
Ja sam se samo salila za jezicki kontekst, ali ti se ponasas veoma nekorektno sada.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:18:47)

I još jednom, KO IMA PRIMEDBE NA RAD MODERATORA NEKA POŠALJE PP DUNJI SLOBODNO. To što ovde bockate nema nikakvu svrhu ni poentu, osim ako lepo argumentujete i date neki konkretan primer, navodeći na koga mislite i šta mislite. Da mi gatamo u bob na koga i na koje postove vi tačno mislite, ne da nemamo vremena nego nam ne pada na pamet. A pošto ovo nije za to ni tema, izvolite u Probleme na RR, rapišite se [sm=smiley1.gif]

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:18:52)

Ja sam tražila da bude izbrisano, jer vređa pravoslavlje i jednog od Vladika, pa vređa i mene kao vernika. I verujem da se svi vernici na forumu slažu sa mnom.
P.S. Hvala moderatoru koji mi je izašao u susret na razumevanju!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:21:32)

Kucaj u youtube-u pa vidi kako zvuči tvoja šala... Kao random isečci iz pomešanih skripti i po koja ubačena stranica Vujaklije...

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:23:44)

Ja sam obrisala taj post . Nije mu mjesto ovde ,nije tema za kacenje slika.
Obrisale smo i slike sa vjencanja u temi Trudnice drugo tromesjecje. Eto, pa da budemo fer prema svima. [sm=smiley1.gif]

majathegreat -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:25:05)

Uopšte nije ružno. Kad bi svi hteli da pitaju pre nego što nas oblatnjave možda bi bilo sve ok.
Kad imaš negde nekog ko je različit (u pitanju je dete) i kad tog nekog društvo smatra opičenim, nenormalnim, pa makar i da ga smatra čudnim dovoljno je za podsmeh, a tek da ga ubije zbog te svoje osobine, onda moraš da učiniš sve, baš sve što je u tvojoj moći da uveriš druge da takve različitosti ne treba ni da se primećuju.
A ove godine imam posebnu volju da pokušam da ubedim svakog kako smo svi isti, jer ove godine to još ovde nisam na forumu pisala, sam skapirala da će i moje dete biti čudno vama tipičnima. Nemam snage da pišem o tome konkretno, jer sam uvidela da to ovde nema smisla. Eto moj lični razlog je to.
Mada smatram da je dovoljno samo jedno čisto srce da to svi zaključe, da nije potrebno imati neku nesrećnu priču kao podlogu.
Gde bi nam bio kraj?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Eto ne mogu više, sad mi se plače jbg, a bila sam ustvari ljuta i zgrožena, a sad još i tužna, a to moje dete ne sme da vidi...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:25:16)

Bre, bre, pre koji dan je najveci problem bio sto Mina iznosi svoje strucno misljenje na forumu, a vidi sad ovo - smehoteka!

Moram primetiti da mene mnogo vise brine to sto mi je starije dete doslo tuzno sa ekskurzije i kljestima sam cupala iz njega sta mu je, a nisam ni sigurna dal sam do kraja dobila pravu info. Takodje, brine me sto mladje dete ima bronhitis, dr je na putu, a ja ne mogu da procenim dal se pogorsava.

U tom kontextu, hebe mi se za kompletnu zivotinjsku i ljudsku gej populaciju, i iskreno vam svima zavidim sto imate vremena ovde da prepisujete svoje stavove iz sata u sat. Da, prepisujete. Nista novo nisam procitala od juce prepodne.

Snelle, dajem prosjacima pare, hranim jednog klinca na putu za posao, ali moji organi ostaju moji dok ne zatrebaju nekom mom. Jednostavno, mislim da je to zavestavanje organa diskretno kriminalizovano, i nisam u stanju to da uradim. Elem, kakve je ovo imalo veze sa temom?

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:27:42)

Majo, baš mi je žao što sam te rastužila i žao mi je koji god problem da ima tvoj dete. Eto, i ja sam sad tužna iako ne znam šta je u pitanju [sm=smiley13.gif]

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:27:47)

a što te je snelle uvredilo? nije li crkva pozvala na to da se parada zabrani? i ta karikatura je samo karikaturni prikaz toga, čak po meni, veoma umerena u svojem iskazu (jer koraks i jeste majstor zato što za da bude odmeren i na mestu uvek)

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:29:30)

Ne, Gae, to je bilo objasnjenje . Stvarno objasnjenje kako jezicki kontekst povezati sa temom homoseksualnosti. I vrlo zanimljive stvari mogu da isplivaju kao zakljucci. I molim te da ne komentarises tako drsko stvari koje ti nisu jasne. Ako zelis, mogu da ti objasnim, ali kasnije kad se vratim iz provoda. Nema potrebe da mi ti govoris o preskordiciranosti mojih reci. Post pre ovoga sto sam tebi iskucala je bila sala. I ne razumem sto se ti ljutis? Napises nesto tek tako. Osoba koja je udata i koja ima dete govori o ne-cilju ljudske reprodukcije. Oprostices mi, sto na primerima miliona ljudi slicnih tebi ne zakljucujem da je to istina. Oprosti mi molim te sto se sa tobom ne slazem, pa skoro ni u jednom postu. Nadam se da ti i ovaj post ne deluje preskordicirano, jer onda, avaj, jadna ja, silno cu se potresti[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:29:57)

IZVORNA PORUKA: nenja22

ja isto islim da je jako ružno što je Koraksova karikatura obrisana i volela bih to obrazloženje da vidim javno, ako nije problem.
taj čovek je umetnik koji je medijem kojim komunicira iskazao svoj stav, maja je to prenela jer joj se dopalo, ja bih takođe da sam videla ranije i to bi takođe trebalo da bude dozvoljeno u komunikaciji na otvorenom forumu kao što bi ovaj trebalo da jeste...

[sm=smiley20.gif]

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:30:07)

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Obrisale smo i slike sa vjencanja u temi Trudnice drugo tromesjecje. Eto, pa da budemo fer prema svima. [sm=smiley1.gif]

blah blah, to bi uradila i da nije bilo pritužbe? [sm=zmeden.gif]

twinss -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:31:44)

jao, jao sta reci a ne zaplakati? [sm=smiley22.gif] citam vecinu koja je tolerantna i koja misli da je homoseksualizam normalna stvar?[sm=zmeden.gif] hmm pa jako bi volela da vasa deca odrastaju gledajuci dvoje muskih ili zenskih kako se ljube, drze za ruku a vi im kazete da je to normalno?? i onda oni slusajuci vas postanu i oni takvi..pa onda vi kao roditelji ostanete gledajuci vase dete samo [sm=zmeden.gif] koja nece imati svoju decu, znaci necete postati babe, prababe. satrce vam se loza podrzavajuci homosekualizam jer dvoje muskih i zenskih ne mogu napraviti decu, zar ne?? drugo, mogu da traze usvajanje tudje, ili surogat majke sto je u nasoj lepoj srbiji nemoguca misija. ljudi mi smo na balkanu. i nikad necu reci svom detetu kada vidi dvoje homosekualaca da je to normalno...to nije normalno....i ne pada mi na pamet da se svadjam sa nekim i raspravljam. nebitno mi je misljenje tamo nekog na netu.znam koja su misljeneja m,oje okoline, prijatelje, porodice sto mi je bitno. ja znam kako cu vaspitati svoje dete.

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:33:53)

Nego [sm=smiley36.gif]
kad smo kod ,,homoseksualnosti,, (ijuu kako lijepo zvuci ovako strucno) sta kazete na podrsku gej lobiju od strane nase estradne ,,dive,, JK? [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:34:39)

IZVORNA PORUKA: nenja22

IZVORNA PORUKA: Nada RR

blah blah, to bi uradila i da nije bilo pritužbe? [sm=zmeden.gif]

Da. [sm=smiley1.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:35:10)

twinss neka si im rekla [sm=smiley36.gif] slazem se sa tobom u potpunosti [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:36:46)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ne, Gae, to je bilo objasnjenje . Stvarno objasnjenje kako jezicki kontekst povezati sa temom homoseksualnosti. I vrlo zanimljive stvari mogu da isplivaju kao zakljucci. I molim te da ne komentarises tako drsko stvari koje ti nisu jasne. Ako zelis, mogu da ti objasnim, ali kasnije kad se vratim iz provoda. Nema potrebe da mi ti govoris o preskordiciranosti mojih reci. Post pre ovoga sto sam tebi iskucala je bila sala. I ne razumem sto se ti ljutis? Napises nesto tek tako. Osoba koja je udata i koja ima dete govori o ne-cilju ljudske reprodukcije. Oprostices mi, sto na primerima miliona ljudi slicnih tebi ne zakljucujem da je to istina. Oprosti mi molim te sto se sa tobom ne slazem, pa skoro ni u jednom postu. Nadam se da ti i ovaj post ne deluje preskordicirano, jer onda, avaj, jadna ja, silno cu se potresti[sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]

twinss -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:43:20)

na mladima svet ostaje [sm=smiley1.gif] mlada mama. ja sam bar iskrena....

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:46:23)

jaoj nado, malo je ovo uvreda za inteligenciju, onu socijalnu, al' ajde dobro...

LillyT -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:46:41)

Pošto je tema Homoseksualnost, ja bih samo da pitam ove zagovornike što malo, malo pa ubace reč "prirodno", šta vam zapravo to znači? Šta znači "Homoseksualnost nije prirodna"?

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:47:32)

twinss [sm=bravo.gif] samo iskreno pa kako ko prihvati [sm=smiley36.gif]
nego, citam ove zadnje strane teme i pitam se ko bi mogao sa strane da dodje da mi prevede, zivota mi, par postova sam htjela na google translate [sm=jezicek.gif] samo ne znam koji je jezik, kao obican covjek (imam srednje obrazovanje) pola ne razumijem... gdje li ste samo naucile toliko izrazaaaaa [sm=smiley36.gif] jel i gejevi koriste neke drugacije izraze? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mlada_mama -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:51:18)

IZVORNA PORUKA: Shishica

IZVORNA PORUKA: nina26

Da je to "prirodno" kao sto sam sto puta rekla, mogli bi istopolni parovi da imaju potomke, pa smejale se vi koliko god hocete, ali tako je. A da homoseksualci postoje vekovima unazad, to niko ne osporava, samo nemoj mi reci molim te da je prirodno! Kako bi ti dosla na svet da je prirodno???

[sm=bravo.gif]

twinss -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:51:54)

mlada mama, nemoj se opterecivati sa tim. ja imam zavrsen fax pa se ne trudim da razumem [sm=zmeden.gif] ovde mnogi izgleda lece komplekse a u stvarnom zivotu - manji od makovog zrna.[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:54:22)

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Uopšte nije ružno. Kad bi svi hteli da pitaju pre nego što nas oblatnjave možda bi bilo sve ok.
Kad imaš negde nekog ko je različit (u pitanju je dete) i kad tog nekog društvo smatra opičenim, nenormalnim, pa makar i da ga smatra čudnim dovoljno je za podsmeh, a tek da ga ubije zbog te svoje osobine, onda moraš da učiniš sve, baš sve što je u tvojoj moći da uveriš druge da takve različitosti ne treba ni da se primećuju.
A ove godine imam posebnu volju da pokušam da ubedim svakog kako smo svi isti, jer ove godine to još ovde nisam na forumu pisala, sam skapirala da će i moje dete biti čudno vama tipičnima. Nemam snage da pišem o tome konkretno, jer sam uvidela da to ovde nema smisla. Eto moj lični razlog je to.
Mada smatram da je dovoljno samo jedno čisto srce da to svi zaključe, da nije potrebno imati neku nesrećnu priču kao podlogu.
Gde bi nam bio kraj?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Eto ne mogu više, sad mi se plače jbg, a bila sam ustvari ljuta i zgrožena, a sad još i tužna, a to moje dete ne sme da vidi...

[sm=smiley31.gif]

zene , udahnite malo dobrote [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:55:45)

OFF: u nedelju (čini mi se) će se u NS održati antifašistički skup pod parolom "Stop fašizmu". Oni što gotive "Mein kampf" će da se organizuju (kao i svake godine) i pokušaće da tuku ove što nose transparent"stop fašizmu". Policija će da ih privodi... A ja, kao "običan smrtnik", taj dan ću morati da obiđem centar da ne bih slučajno sa decom "uletela u vatru".

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>