RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:34:00)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

koliko sam ja uspela da prelistam "najsocniji i najbezobrazniji" su postovi zena koje pozivaju moderatore da kazne nekog drugog, hahhahah, koje ste vi likuse[sm=smiley36.gif]

bas ti hvala sto nas lepo pocas_ti[sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif][sm=smiley32.gif]

i dalje se lepe etikete....sad smo jos i bezobrazni, a p****r je ruzna rec...ok, ja sam ovde zavrsila.

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:34:32)

Ima toga sa "obe" strane. I eto ti ga dokaz da smo u sustini svi isti. I sad nam ostaje samo da se TOLERISEMO.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:39:26)

ja nemam nista protiv tudjeg misljenja i ne vredjam, ali volim da branim svoje. mada ovde vise ne pisem, zato sto poentu ne vidim. a jedina direktna uvreda koju sam videla je u isidorinom postu kada je napisala "oladi malo".
a sad vidim da su ipak obe strane omastile brke[sm=jezicek.gif]
iskuliraj nina, mnogo si ljuta, ne valja ti to [sm=smiley1.gif]
bezobrazluk nije ruzna rec niti psovka. a p***r jeste.

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:50:45)

IZVORNA PORUKA: Janncica

IZVORNA PORUKA: jole82

Pu majku mu...gde li su se denuli ovi moderatori?
Mozda su na temi "Selekcija reagovanja"?
Modovi nikom ponikose, svi u stranu pogledase....[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Setaju,druze se,jedu sladoled...[sm=smiley36.gif] Ko ce ovolike zene smirivati...

Moderatori ,nazalost ne mogu sebi priustiti taj luksuz da po cijeli dan mlate praznu slamu u virtuelnom svijetu. Imamo i posao i djecu ,kucu i punooo obaveza kao i svi .
To sto se pojedinci ne mogu kontrolisati i ponasati shodno svojim godinama ,stvarno nije nas problem. Mozemo pisati opomene , zakljucati temu a problem ostaje do naredne skakljive teme.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:50:57)

pa da, sad smo i ljuti i bezobrazni i svasta nesto, ako se nemamo ista misljenja...hehehe, vazi Jovo[sm=smiley36.gif]

ja nazalost ne volim da se uvlacim nikom, tako da mozda zbog toga delujem ljuto[sm=smiley36.gif]

a posto "bezobrazno" nije uvredljivo, a "oladi malo" jeste, stvarno ste bezobrazne ispale[sm=smiley1.gif]

odoh da pakujem stvari za porodiliste, upravu si sta mi ovo treba[sm=kuza.gif][sm=sloncek.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 18:58:19)

Kome ova tema ne odgovara zaista ne mora da je čita.
Ko smatra da je suluda, takođe.
Ko hoće civilizovano da raspravlja, samo napred.
Ima malo bockanja, slazem se, ali ne vidim da je došlo do uvreda koje treba da budu sankcionisane.
Takođe, ako smatrate da vas je neko uvredio a moderatori to nisu videli, pošaljite nam pp, slobodno, i razmotrićemo prituzbu.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:07:07)

na rtsu ce u 22 h biti emisija bas o ovoj temi, sa gostima raznih profila, pa koga zanima [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:14:46)

Vidim da je ovde i dalje veselo... Ako ništa bar smo se svi malo bolje upoznali...

Shishica -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:24:07)

IZVORNA PORUKA: nina26

Da je to "prirodno" kao sto sam sto puta rekla, mogli bi istopolni parovi da imaju potomke, pa smejale se vi koliko god hocete, ali tako je. A da homoseksualci postoje vekovima unazad, to niko ne osporava, samo nemoj mi reci molim te da je prirodno! Kako bi ti dosla na svet da je prirodno???

Drugo, ko daje za pravo ateisti da ocenjuje ko je koliki vernik????? Jel smo mi komentarisali koliki si ti ateista, a pritom imas kumu??? Kakva sad kuma, jel to znaci da si se vencala u crkvi??? Ako si samo u opstini, onda su tamo svedoci a ne kumovi. A ako nisi vencana uopste, onda ni nemas kumove. Eto, kad vec provocirate nas "pravovernike"! Uostalom, Bog se nosi u srcu!

Stvarno, ste neverovatne, hocete po svaku cenu da namecete vase misljenje. Sramota!

Jovice,u prvoj i trecoj Mojsijevoj knjizi u Starom zavetu se osudjuje homoseksualizam,kao i u delu Novog zaveta.. Prema tome,itekako je biblija protiv istopolnih veza

[sm=smiley20.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:37:40)

Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja) zanima me da li ste svesno da dokazujući neprirodnost homoseksualnog odnosa nemogućnošću da se razmnože direktno implicirate i da su svi heteroseksualni parovi koji nisu mogli ili nisu želeli da dobiju dete takođe neprirodni?

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:42:06)

Koraks je car!

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:46:41)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja)

Psiholozi su dokazali da je svakom heteroseksualnom bicu razmnozavanje jedan od ciljeva i to vrlo bitnih (jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu) i ja smatram da je to istina. Ti si dokaz da je to istina. Ja sam dokaz da je to istina kao i ostatak planete. Uvek postoje izuzeci (koji ce naravno sad da iskrsnu iz nekog coska[sm=smiley36.gif], ali to su samo izuzeci).

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:53:55)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja)

Psiholozi su dokazali da je svakom heteroseksualnom bicu razmnozavanje jedan od ciljeva i to vrlo bitnih (jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu) i ja smatram da je to istina. Ti si dokaz da je to istina. Ja sam dokaz da je to istina kao i ostatak planete. Uvek postoje izuzeci (koji ce naravno sad da iskrsnu iz nekog coska[sm=smiley36.gif], ali to su samo izuzeci).

Ovo je da tvom postu da na zvučnosti?

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:55:59)

Jok, na realnosti.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 19:57:07)

Ne da radi...

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:08:35)

Jeste da nema baš veze sa temom, ali moram da vas pitam: Kada ste poslednji put proscu dali dva, pet, deset__ dinara? Kada ste beskućniku kupili hleb, salamu i jogurt da barem jedno jutro ne bude gladan? Kada ste nekom detetu kojih nažalost u poslednje vreme ima sve više na tekući račun ulatili novac da bi platili neophodnu operaciju mozga, srca....? Jeste li donirali svoje organe kako bi se sutra nekome spasao život? To su bitna pitanja a ne to da li ćete podržati gej paradu ili ne!
P.S. MOLIM moderatore da obrišu post majathegreat, mene kao vernika ova slika jako vređa!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:13:17)

Snelle, u pravu si, nema ama nikakve veze sa ovom temom...

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:14:46)

Možda nema, ali svakako treba da stavite prst na čelo i razmislite na šta i koga vi gubite vreme.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:17:08)

"Gubimo" vreme na ustavna prava SVIH građana Srbistana.

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:20:01)

To što ovde pokušavate nas nekolicinu da ubedite kako ste vi u pravu, a mi nismo i kako smo mi loši je itekako gubljenje vremena. Bolje da smo svi, tj sve mame koje su ovde prodangubile vreme, sve to vreme i energiju usmerile na svoju decu nego što je ovde prosipamo.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:21:41)

ovde neki moderatori ne rade svoj posao, vernici su izvrgnuti ruglu i podsmehu a modovi misle da tu nema niceg lose[sm=zmeden.gif]
nekima je dozvoljeno vredjanje a ja kad kazem da neko oladi onda je to bezobrazluk i pljuvanje.
definitivno ova tema nema smisla[sm=hudicek1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:22:38)

Isi, ko je tebe uvredio?

minavb -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:24:24)

A ja molim moderatore da se opomenu oni koji daju strucna misljenja, kao npr "(jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu)"
[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:25:05)

sami ce se prepoznati. a oni sto pricaju kako su tolerantni to NISU jer ne prihvataju tudja uedjenja i shvatanja.ne mislim naravno na sve

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:26:01)

He he...Ali to nije bilo zbog struke. Prc[sm=smiley36.gif] Vec zbog konteksta.[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>