RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

minavb -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:26:52)

Kako god, sacuvaj to za posao i strucne skupove. [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:29:27)

E, pa sad, nije fer. Jezicki repertoar je siri od repertoara ishrane. Ja sam "opsteprimenljiva' na sve grane nauke, privrede, kulture.[sm=smiley36.gif] Ne smem nista izgovoriti[sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:34:48)

If you can't win an argument, correct their grammar instead?[sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:35:50)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ovde neki moderatori ne rade svoj posao, vernici su izvrgnuti ruglu i podsmehu a modovi misle da tu nema niceg lose[sm=zmeden.gif]
nekima je dozvoljeno vredjanje a ja kad kazem da neko oladi onda je to bezobrazluk i pljuvanje.
definitivno ova tema nema smisla[sm=hudicek1.gif]

nema toga ovde, i nemoj da ocekujes...nismo svi tretirani i kraj price, i bolje ti je da prihvatis to odmah nego da se nerviras kao ja npr danas[sm=smiley1.gif]

samo vidi u drugom tromesecju na sta su reagovala, ne jedan nego cak dve moderatora, a ovde....

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:35:59)

Vratite se temi . [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:38:51)

Evo ponovo:

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Kome ova tema ne odgovara zaista ne mora da je čita.
Ko smatra da je suluda, takođe.
Ko hoće civilizovano da raspravlja, samo napred.
Ima malo bockanja, slazem se, ali ne vidim da je došlo do uvreda koje treba da budu sankcionisane.
Takođe, ako smatrate da vas je neko uvredio a moderatori to nisu videli, pošaljite nam pp, slobodno, i razmotrićemo prituzbu.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:38:54)

Zakljucak ili preporuka?
Rasprava? Ovde nema rasprave, nadam se da to vidis[sm=smiley1.gif]

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:39:58)

tolerancijatolerancijatolerancija...meni muka od ove reči ovuda, a evo je sad prvi put napisah, nije mi jasno kako se pojedini koji je toliko puta upotrebiše, nisu do sada javili hitnoj službi na infuzije zbog disbalansa elektrolita usled silnog povraćanja.

elem, nema ovo više (a ni u početku ne bi moralo imati) ama baš nikakve veze sa tolerancijom i ko to jeste, a ko nije (a već spomenuh koliko se zgražavam nad činjenicom koliko ljudi ovde brka pojmove i suštinsku toleranciju izgleda nikad neće shvatiti) možete do prekosutra vikati da ste tolerantni, a možete to i ne biti i busati se u grudi i time, ono što prosto ne bi smelo da se dešava, to je upravo ova zabrana skupa jedne grupe građana ove zemlje i čitava halabuka tu dobija (ili gubi?) svoj smisao. sa kojim pravom božjim, prirodnim, neprirodnim i od koga dobijenim, ako u ustavu jedne zemlje piše da su svi slobodni da se okupljaju i izražavaju svoje mišljenje, pri tom ne remteći javni red i mir, to neko zabranjuje jednoj grupi? i sve dok ne shvatite da je to najvažnije u celoj ovoj priči, da se i te kako tiče vas i vaših prava, koliko god prirodni ili ne bili, možete mahati svojom tolerantnošću kao što bi neko mahao tiketom za sportsku prognozu, pa ga potom zgužvao, kad ukapira da nije dobitni...

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:40:58)

vidim da ima miljenika moderatora cim ih niko ne opominje.
ok je da se necija vera ismeva ali nije ok ako se ne podrzava pede.izam[sm=hudicek1.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:43:40)

sta sad treba da bezim iz teme jer moderatori nece da reaguju kad neko pljuje po meni,ok ali koja je svrha foruma onda?

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:44:10)

a ko je opomenut jer ne podrzava " pede*izam " [sm=zmeden.gif]
mislim da na ovoj temi niko nije opomenut a traje li traje vec drugi dan [sm=smiley1.gif]

NadaR -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:45:05)

Isidora ,sve zamjerke na rad moderatora mozes uputiti adminu . [sm=smiley1.gif]
Sto se tice vjere .. Nije tema ali kada si istinski vjernik ne pozivas na linc i ne sijes mrznju prema nekome ko je drugaciji . Radije se bavi stvarima koje je gore navela Snelle . [sm=smiley1.gif]
Dosta sada o vjeri. [sm=smiley1.gif]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:45:53)

Isidora, ne psuj[sm=smiley1.gif] bar par nas neka postuje pravila[sm=bravo.gif]

Slazem se sa Nadom RR da se vratimo temi, a ove druge poruke su vise za temu "problemi na rr" ili "da li postoji jedan moderator koji nije pristrasan na rr".

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:46:12)

IZVORNA PORUKA: Verolina

E, pa sad, nije fer. Jezicki repertoar je siri od repertoara ishrane. Ja sam "opsteprimenljiva' na sve grane nauke, privrede, kulture.[sm=smiley36.gif] Ne smem nista izgovoriti[sm=smiley36.gif]

A kakve veze ima "jezički repertoar" sa homoseksualnošću?

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:46:24)

a gde ja pozivam na linc i sirim mrznju?

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:50:08)

Svakakve[sm=smiley36.gif]

majathegreat -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:52:07)

Molim moderatora da mi odgovori (može i privatnom porukom ceniću i taj gest) zbog čega je obrisan moj post.
Karikatura je u pitanju gde Amfilohije crnom bojom boji dugu. Karikatura je delo našeg majstora Koraxa.

Ja se ovim mojim postovima upravo i borim za prava svoje dece.

Nikog ne ponižavam, svi smo jednaki, shvatite to ljudi. 
Snelle, kako ta tvoja vera može nekog da isključi iz ljudskog roda? Uopšte se ovde ne radi o tome da je neko gej ili ne. Radi se o isključenju čoveka iz života. Pa pomisli da te neko prebije na ulici jer si tamnoputa, pomisli da tvom detetu neko razbije nos je stavila crveni klovnovski...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:53:50)

Svakakve[sm=smiley36.gif]

Kakve, konkretno, ako je moguće. Svakave ne znači ama baš ništa...

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 20:57:56)

Majo, ja sam u svojim postovima sve objasnila! Ne znam koliko si ih pažljivo pročitala, ali niti JA, niti "moja" vera propagira izbacivanje bilo kog čoveka iz društva. Poštujem ih kao što poštujem bilo kog drugog čoveka, i nikada ne bih okrenula leđa da je osoba u nevolji ili da mu je potrebna pomoć. Ponašala bih se prema njima kao prema svakoj drugoj osobi. Nikoga ne mrzim, niti izdvajam, svaki čovek je za mene pre svega čovek, bio crn, plav, hetero, homo....ali ne smatram da pradiranjem žele da postignu ono što navode kao svoj cilj, već da je u pitanju nešto drugo i to je ono što mi bode oči.

majathegreat -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:02:42)

To ti smatraš, to ti ne znaš.
Ti ne znaš zbog čega se JA sa svoji mužem šetam svake godine tamo.
Tako da molim vas ima pravo svako, ama baš svako da glasno kaže ja pripadam ovde među vama želim da živim ljudi...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:02:54)

Pa treba li prvo da krenem od terminologije? Ali ako krenem, bez obzira na opstevazece prisustvo odredjenih neologizama, bicu banovana, jer ce ispasti da vredjam.
Drugo, konteksti u kojima nesto objasnjavate potpadaju pod pragmatiku i lingvisticku stilistiku, a ne da omasite kontekst price o homoseksualcima, nega ga "odrobijate".
Trece, vrsim strukturalisticku analizu koordinata, za i protiv i otkrivam interesantne stvari o ljudskoj komunikaciji.
ima jos...hoces da ti nabrajam?

Lu -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:06:33)

IZVORNA PORUKA: Janncica

IZVORNA PORUKA: jole82

Pu majku mu...gde li su se denuli ovi moderatori?
Mozda su na temi "Selekcija reagovanja"?
Modovi nikom ponikose, svi u stranu pogledase....[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]
Setaju,druze se,jedu sladoled...[sm=smiley36.gif] Ko ce ovolike zene smirivati...

Pa normalno upravo sam tako nešto danas i radila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nemam vremena da sjedim cijeli dan i čitam sve gluposti i izljeve frustracija na ovoj temi.
A sad, ko je koga uvrijedio izvolite citirati post i poslati na pp neko m od moderatoru pa ćemo razmotriti, hvala[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ukoliko vam je tema dosadna, imate stotine drugih na ovom forumu.

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:09:04)

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Ti ne znaš zbog čega se JA sa svoji mužem šetam svake godine tamo.

Jel ružno da pitam što? Stvarno me interesuje i nemam nikakvu zadnju nameru. I kad si već bila tamo da mi opišeš i približiš taj događaj, pa da ajde ako sam već u zabludi, više ne budem.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:10:57)

Pa treba li prvo da krenem od terminologije? Ali ako krenem, bez obzira na opstevazece prisustvo odredjenih neologizama, bicu banovana, jer ce ispasti da vredjam.
Drugo, konteksti u kojima nesto objasnjavate potpadaju pod pragmatiku i lingvisticku stilistiku, a ne da omasite kontekst price o homoseksualcima, nega ga "odrobijate".
Trece, vrsim strukturalisticku analizu koordinata, za i protiv i otkrivam interesantne stvari o ljudskoj komunikaciji.
ima jos...hoces da ti nabrajam?

Preskordicija!

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 21:17:00)

ja isto islim da je jako ružno što je Koraksova karikatura obrisana i volela bih to obrazloženje da vidim javno, ako nije problem.
taj čovek je umetnik koji je medijem kojim komunicira iskazao svoj stav, maja je to prenela jer joj se dopalo, ja bih takođe da sam videla ranije i to bi takođe trebalo da bude dozvoljeno u komunikaciji na otvorenom forumu kao što bi ovaj trebalo da jeste...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>