nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 17:12:46)
|
IZVORNA PORUKA: ninicak Nemas ti sta da imas svoje misljenje ili nemas jer je bespotrebno imati misljenje o necemu sto je prirodno, sto je uvek postojalo i uvek ce postojati. [sm=smiley1.gif] pa ovo je prevrsilo svaku meru!! ti ces nekom da kazes da nema misljenje o ovome???Da je to "prirodno" kao sto sam sto puta rekla, mogli bi istopolni parovi da imaju potomke, pa smejale se vi koliko god hocete, ali tako je. A da homoseksualci postoje vekovima unazad, to niko ne osporava, samo nemoj mi reci molim te da je prirodno! Kako bi ti dosla na svet da je prirodno??? Molim moderatore da reaguju jer je ovo javno ugnjetavanje misljenja, a pricate da imaju svi pravo na misljenje! Da vidim sad hoce li neko reagovati! Drugo, ko daje za pravo ateisti da ocenjuje ko je koliki vernik????? Jel smo mi komentarisali koliki si ti ateista, a pritom imas kumu??? Kakva sad kuma, jel to znaci da si se vencala u crkvi??? Ako si samo u opstini, onda su tamo svedoci a ne kumovi. A ako nisi vencana uopste, onda ni nemas kumove. Eto, kad vec provocirate nas "pravovernike"! Uostalom, Bog se nosi u srcu! Stvarno, ste neverovatne, hocete po svaku cenu da namecete vase misljenje. Sramota! I nek se zakljuca vise ova tema, preterale ste ga.
|
|
|
|