RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 10:08:49)

pa kad smo toliko netolerantne da zakljucamo i ovu ? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 10:11:14)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Tash

Jel postoje gej životinje?

Ovo je samo spisak sisara među kojima ima gay odnosa a približno toliki je i spisak ptica. KLIK ima i među ribama, gmizavcima, vodozemcima, insektima...

Moja firma ne dozvoljava da ovu stranicu otvorim. Valjda su netolerantni. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Modessty -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 10:13:56)

meni otvara. Stvarno interresantan tekst

I ja sam za to da se tema zaključa! Pa da se malo družimo na drugim temama! [sm=smiley36.gif] nemam s kim rakiju da popijem ni ajvar da kusnem [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 10:15:48)

Jel postoje gej životinje?

Ovo je samo spisak sisara među kojima ima gay odnosa a približno toliki je i spisak ptica. KLIK ima i među ribama, gmizavcima, vodozemcima, insektima...

Moja firma ne dozvoljava da ovu stranicu otvorim. Valjda su netolerantni. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Ima oko 220 vrsta sisara na spisku, a di su tice, ribice i ostali...

nina26 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 10:19:46)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa kad smo toliko netolerantne da zakljucamo i ovu ? [sm=smiley1.gif]

pa od netolerantnih to mozes i da ocekujes, a gde bas ove najtolerantije da zakljucavaju svaki put teme, mislim stvarno[sm=smiley36.gif]

sto se mene tice, zakljucajte sve lepo, pa da se malo zene bave stvarnim zivotom a ne samo virtualnim[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 11:49:07)

Dakle, uvodimo novo pravilo.
Svaki sledeći put, kada neko anonimno bude provocirao, moderatori će napisati javno o kome se radi (nadam se da niste zaboravili da administrator foruma ima tu mogućnost), i poslati opomenu toj osobi.
Svaki sledeći put kada neko otvori novi nalog radi provociranja, nalog će biti brisan, i takođe otkriveno o kome se radi, i toj osobi će se biti poslata opomena.

mamamikka -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 11:57:57)

[sm=smiley20.gif][sm=smiley32.gif]
vala i vreme je bilo.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 12:02:13)

[sm=bravo.gif]

lidija 011 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 12:05:48)

Svaki sledeći put, kada neko anonimno bude provocirao, moderatori će napisati javno o kome se radi (nadam se da niste zaboravili da administrator foruma ima tu mogućnost), i poslati opomenu toj osobi.
to onda znaci, da ako sam nekad pisala anonimno( a sreca je da nisam), sve mezimice sa rr su mogle znati ko sam ustvari... koji ce mi lijevi onda to "anonimno"... ccc

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 12:08:29)

Administrator proverava ko je koristio tu opciju samo ako neko namerno provocira, i piše zlurade komentare. Moderatori to ne mogu da vide, a nas će administrator obavestiti o kome se radi ako se pokaže potreba.
Kada se piše o problemima, kada neko koristi opciju anoniman iz razloga zbog kog i postoji - niko ne proverava o kome se radi.

viking -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 12:09:59)

Lidija, moderatori nemaju tu mugoćnost, samo administrator, dakle samo jedna jedina osoba, tako da ovo što kažeš nije tačno. I ovo će se koristiti samo u slučajevima kada neko uključi tu opciju da bi vređao druge korisnike, kao što je bio slučaj na ovoj temi. Mislim da je to sasvim jasno.
Ako se sećaš, slično je bilo i na Anketama, postavljale su se razne gluposti, dok nije uvedena opcija da piše ko je autor ankete. Od tada toga više nema.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 13:23:22)

Bila sam ubedjena da ce izbiti nekakav rat na ovoj temi sinoc i nocas, kad gle cuda, tema je otvorena jos uvek [sm=smiley1.gif]
Jako mi idu na zivce agresivni vernici, a gejevi nicim ne prete svetu ni poretku, sta je svama vise!?[sm=zmeden.gif] gej parada je parada sarenila, muzike i pozitivne energije, al mi izgleda vise volimo one s poklicima "u boj" "za otadzbinu ginemo" i slicne gluposti koje su nas do ovde izmedju ostalog i dovele.
I vidim da je neko prozivao pristalice parade da su bi? Pa sta se nekog tice s kim ja volim da se ******* ?! Kakve to veze ima? Mi smo od pocetka do kraja jedan prost narod, a posle nam je ceo svet kriv!

Mama.Veki -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:00:12)

Ninicak, ja sam svoje misljenje iznela na osnovu mog verskog ubedjenja, ali stvarno ne mislim da sam agresivna ni malo, niti da je bilo ikakve agesivnosti u mojim postovima, pa i u postovima drugih. Zato molim te, nemoj pisati nesto, ako nisi lepo procitala. A zao mi je ako si uopste i stekla takav utisak kad si napisala agresivni vernici. Ili ti imas takva iskustva, pa odmah sve svrstavas pod taj kalup?

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:11:33)

KLIK

vukosava -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:13:47)

U covece al se ovde raspisalo.... Od koje strane je sveze od juce, cek da nadjem...

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:16:05)

mama veki mi koji ne podrzavamo paradu smo agresivni,puni mrznje i jos sebe nazivamo vernicima[sm=smiley29.gif]
neka onaj ko nas pljuje lepo kaze na koga misli i sta je tacno sto ga zgrazava u nasim postovima pa da vidimo da li smo se razumeli kako valja.
mm radi u zandarmeriji i naravno da za svako angazovanje treba da dobije neknadu,on rizikuje svoj zivot svaki put kad ode na posao i sad jos treba za dzabe da ga radi, ma dajte molim vas razmislite malo sta pricate, policija ne sme da upotrebljava silu jer ve odmah biti okarakterisana kao preterana upotreba sile a to sto oni(policajci) stradaju to nikom nista jel?[sm=hudicek1.gif]

vukosava -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:27:19)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Vrlo opterecujuce ovih dana.
Molim vas lepo, nemam ja tu sta da ih kinjim, ali ne zelim promociju toga pred svojom decom, ne zelim da moja drzava prihvata raznorazne izopacene obicaje tudjih naroda. Pa sad jos i ova izlozba gde je Isus prikazan na skaradan nacin. Jednostavno bogohuljenje!
Sta bi bilo da pocnu da prave paradu pedofili, onda oni koji vole da su sa babama ili dedama, pa da malo paradiraju narkomani, pusaci, alkoholicari..
Sve to jesu razlicite fele, ali bolest je bolest. Ali nista oni ne razumeju kada kazemo da smo protiv promovisanja..i zasto.

Ili ne daj boze da se mi debeli udruzimo pa prosetamo, ju sta bi onda bilo....

vukosava -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:29:54)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

imati nesto protiv homoseksualaca isto je kao imati nesto protiv recimo ljudi sa crnom kosom ili razmakom izmedju zuba.
shvatite da je to prirodna stvar. postojali su oduvek, nije to neka bolest koja se prosirila u 21. veku, samo sto se tek sada o tome otvoreno govori i konacno vise ne moraju da se skrivaju. isto kao sto se prava izmedju muskaraca i zena tek sada izjednacavaju.
ali kako to objasniti ljudima u drzavi u kojoj se smatra normalnim da zena trpi bol na porodjaju, jel molim te nisi ni prva ni poslednja!!! i nase babe su se poradjale u stalama pa sta ima fali??? jos bi i da ti muz prisustvuje porodjaju, pa da gleda sav taj uzas, strasno! da ne bi mozda zene da biraju nesto?
muka mi je od ovakvog stava...
kada bi se barem malo vise potrudili da razvijamo kod sebe i nase dece neke druge osobine i kvalitete, a malo manje da se okupiramo mrznjom prema drugacijim ljudima, ovaj svet bi verovatno bio mnogo lepse mesto za zivljenje!

Bas si ovo lepo napisala

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:52:17)

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

vec sam rekla da ne mogu da prihvatim da neko poredi VODJENJE LJUBAVI izmedju muskarca i zene (kao sto je Bog i rekao) ali posto si ateista cudi me da znas i to, i dva pedera ili dve lezbejke...ali dobro, ima veselijih tema, ovde sam samo iznjela svoje misljenje i drago mi je samo sto jos uvjek imam istomisljenike. A imam (samo) 21 godinu, tako da je moj stav itekako bitan i vazan! Pozz za sve [sm=nosecka.gif] i mame [sm=smiley31.gif]

Bog je takođe rekao da je sex pre braka neprihvatljiv ali si TI odlučila da je to ok. Dakle ovde si ti IZNAD boga te ipak nisi vernik... A ja ako sam ateista nisam neobrazovana, čitala sam i bibliju i mnoge teološko knjige, najviše pravoslavne, odrasla sam u izrazito religioznoj porodici i jako puno provela u razgovorima sa pravoslavnim monasima. Od jedne mudre i stare monahinej sam davno naučila: pravoslavlje je mera umerena, monasi su da žive monaškim životom a ostali svetovnim... Ekstremni vernici su isto kao nevernici.

sta sad ako svi ne zivimo onako kako je zapisano u nasoj veri ispada da nismo vernici, e stvarno svasta cu procitati

Ali jedan od glavnih argumenata ovde beše da je Bog rekao da istopolne veze nisu dozvoljene. Koji je vernik veći od svoga Boga da može da bira šta će da poštuje od onoga što je Bog rekao. Ili veruješ i poštuješ i živiš kako Bog kaže ili ne veruješ i živiš kako misliš, ne vidim kako možeš malo da veruješ... To kao da si malo trudna...

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:55:25)

a hajde molim vas samo neka neko nadje taj deo u bibliji u kome se ne prihvataju istopolne veze. bas me zanima

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 14:58:38)

IZVORNA PORUKA: isidora88

mm radi u zandarmeriji i naravno da za svako angazovanje treba da dobije neknadu,on rizikuje svoj zivot svaki put kad ode na posao i sad jos treba za dzabe da ga radi, ma dajte molim vas razmislite malo sta pricate, policija ne sme da upotrebljava silu jer ve odmah biti okarakterisana kao preterana upotreba sile a to sto oni(policajci) stradaju to nikom nista jel?[sm=hudicek1.gif]

Da se ja pitam, policajci bi imali mnogo veće plate. Ali se ne pitam, i nemaju. To je sastavni deo njegovog posla, ako se to njemu ne dopada, neka promeni posao.
A to da, kada se policajcu nešto desi, nikom-ništa, Isidora, mislim stvarno, je l' mi živimo u istoj zemlji? Najstrože kazne su za one koji ugroze policajce, i to je činjenica.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:00:25)

gae ne staj mi na muku ionako mi kasni [sm=smiley36.gif], mada si mozda mislila i da sam malo glupa(jer se to nekako vezuje za trudnice,sto je jako ruzno)[sm=jezicek.gif]
ja sam vernik ali shvati da kao sto ni svi ateisti nisu isti nisu ni vernici, ne znaci da sam nevernik ako se ne molim 10 puta dnevno i zivim u apsolutnom duhu vere, pa i svestena lica znaju da zgrese, naravno ne kao mi, ali zato smo mi svi gresnici kako god da se okrene jer niko nije bezgresan, to valjda svi znamo.
mozda je bolje pitanje sta su vernici i kako bi trebalo da zive i na koji nacin

Maslacak15 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:00:55)

Isidora88,

Lepo je sto se brines za muza i sigurna sam da se ovde niko ne podrzava prebijanje zandarmerije. Samo mi nikako nije jasno po kojoj logici su za problem "bezbednosti" koji je izbio krivi pripadnici gej populacije koji zele da ostvare svoje gradjansko pravo, a ne bande huligana i olosa koje se nazivaju prozvane da spasavaju drzavu od "sodome i gomore". Tako sto ce tuci policiju i razbijati Beograd. Divno. Gde je tu logika????

nenja22 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:03:30)

sta je tacno sto ga zgrazava u nasim postovima

ne mogu da imenujem redom, zato što se zaista odnosi na sve koji pišu o nemanju ničega protiv, ali neka ostanu u svoja 4 zida i tome slično...
dakle, zgražava me, a vala je i to blaga reč, besvest svih vas o tome šta suštinska tolerancija znači.
ubeđenje da jeste, a toliko duboko u korenu svojeg bića niste.
priča o veri koja se brka sa pričom o ljudima i tome šta jeste a šta nije prirodno u njihovim odnosima (i ne samo seksualnim), a kao da to ikakve veze mora imati jedno sa drugim.

ili je ispravnija reč rastužuje me, jer se iznova i nanovo nalazim suočena sa vrlo verovatnom činjenicom da ni moje dete/deca neće doživeti da živi u okruženju kakvo bih mu želela, a ako ostane na ovim podnebljima...

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:05:59)

Jao bre, ne mogu više da čitam ovu temu.

Ni ja, udjoh na sekund, ali ovo ide u nedogled..... cemu ubedjivanje, svako misli kako hoce..uf zabole me glava vise od ove teme [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>