RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:06:36)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

IZVORNA PORUKA: isidora88

mm radi u zandarmeriji i naravno da za svako angazovanje treba da dobije neknadu,on rizikuje svoj zivot svaki put kad ode na posao i sad jos treba za dzabe da ga radi, ma dajte molim vas razmislite malo sta pricate, policija ne sme da upotrebljava silu jer ve odmah biti okarakterisana kao preterana upotreba sile a to sto oni(policajci) stradaju to nikom nista jel?[sm=hudicek1.gif]

Da se ja pitam, policajci bi imali mnogo veće plate. Ali se ne pitam, i nemaju. To je sastavni deo njegovog posla, ako se to njemu ne dopada, neka promeni posao.
A to da, kada se policajcu nešto desi, nikom-ništa, Isidora, mislim stvarno, je l' mi živimo u istoj zemlji? Najstrože kazne su za one koji ugroze policajce, i to je činjenica.

najbolje reci neka promeni posao,mislim kao da svako na ovom svetu obozava svaki deo svog posla,svima nesto smeta pa ne traze svake nedelje novi posao.
on je ugrozen kao i ostali koji to rade, policija sama je rekla da nece da obezbedjuje pe..re i dacic samim tim nije imao koga da posalje da ih cuva. a policija ima pravo da odbije naredjenje ukoliko smatra da im je ugrozen zivot.
a to za kazne ja ne znam nijedan primer gde su kazlnjeni, policija nije kao nekad, pa jesu li onog policajca palili bakljom i sta je huligan dobio, nista osim pravde za urosa[sm=hudicek1.gif], ako cemo o ugrozenosti prava onda su policajci itekako ugrozeni jer moraju da trpe sve i svasta da ne bi zaglavili u zatvoru,pritom mislim mm kad radi njega i ostale gadjaju kamenjem,ciglama,guraju ih it. i oni ne smeju da ih pipnu, a ako ih udare dobiju smanjenje plate,neko i suspenziju,otkaz,krivicnu prijavu... dok taj sto ga je udario dobije 1000 din.kazne za napad na ovlacneno sluzbeno lice

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:10:15)

I to je ok, da odbiju, ali to jeste deo njihovog posla. Njih neće napasti gejevi, nego huligani. A to šta se dešava kad policajci nekoga prebiju, a to da se ne lažemo rade često, tajno i iskusno, to ostaje zatrpano i sakriveno. Ti si navela jedan, iako dobar, primer gde počinilac nije adekvatno kažnjen. A koliko ih ima gde jeste? Koliko ima primera gde su policajci ubijali boga u onima koje privedu u sup, mislim, ja nisam protiv policije, daleko od toga, ja njihov posao poštujem i učim dete da su oni tu da nas čuvaju, ali mora da se zna od koga.
I meni je to nekako logično - ako ne želiš da obavljaš svoj posao, radi neki drugi.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:15:45)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Isidora88,

Lepo je sto se brines za muza i sigurna sam da se ovde niko ne podrzava prebijanje zandarmerije. Samo mi nikako nije jasno po kojoj logici su za problem "bezbednosti" koji je izbio krivi pripadnici gej populacije koji zele da ostvare svoje gradjansko pravo, a ne bande huligana i olosa koje se nazivaju prozvane da spasavaju drzavu od "sodome i gomore". Tako sto ce tuci policiju i razbijati Beograd. Divno. Gde je tu logika????

problem je sto postoje takve grupe huligana koje traze provokacije i onda rade to sto rade. ovaj skup je zabranjen zbog procene bezbednosnog rizika, znaci da je odzan, homoseksualci bi bili sigurni ali bi neciji muzevi stradali, plus sto bi pola beograda bilo unisteno, a da ne pricam sto sve to treba da se plati.
drzava ima preca posla nego da placa desetine hiljada policajaca,bolje da se te pare iskoriste za VTO jer mi je jako zao sto ljudi ne mogu da zatrudne na drugaciji nacin a drzavu boli uvo za to,a svima su puna usta nataliteta.
parada neka se odrzi onda kada se ne bude narod bunio protiv toga, vremenom ce verovatno doci do toga, a oni neka se strpe od javnog paradiranja.
svakako time ne bi dobili nista, jer mene njihova parada nece ubediti da promenim misljenje kao ni ostale koji su protiv toga.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:18:00)

Nisu "pe*eri" krivi zandarmeriji sto imaju male plate,a ni zanadrmerija nije kriva homoseksualcima jer su diskriminisani.
Mene samo brine sta bi se desilo da su vasa deca gej - prosto tako rodjena. Da li biste ih se odrekli, udavili, ostavili, razbastinili ili prihvatili da su tako rodjeni?
Paradira danas i Kurta i Murta, na smenu, pa nikom nista. A ja kad sam bila nezadovoljna svojim poslom, ja sam ga promenila, uostalom, znala sam sta mogu da radim nakon sto zavrsim sta sam zavrsila, nismo mali.
Nije stvar tolerancije - tolerisem neke stvari na koje moze da se utice, ali homoseksualnost je stvar genetske lutrije. Ljudi koje ja poznajem su od strejt mame i tate, niko im nije bio gej, bar da oni znaju. Neverovatno je koliko necije seksualno opredeljenje moze da utice na misljenje o toj osobi, a toliko je u sustini nebitno.

mtajcica83 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:19:36)

Nek svako cini sta hoce i se*a se sa cime i kime hoce, ali ne moraju paradirat i od toga pravit festu!

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:20:04)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

I to je ok, da odbiju, ali to jeste deo njihovog posla. Njih neće napasti gejevi, nego huligani. A to šta se dešava kad policajci nekoga prebiju, a to da se ne lažemo rade često, tajno i iskusno, to ostaje zatrpano i sakriveno. Ti si navela jedan, iako dobar, primer gde počinilac nije adekvatno kažnjen. A koliko ih ima gde jeste? Koliko ima primera gde su policajci ubijali boga u onima koje privedu u sup, mislim, ja nisam protiv policije, daleko od toga, ja njihov posao poštujem i učim dete da su oni tu da nas čuvaju, ali mora da se zna od koga.
I meni je to nekako logično - ako ne želiš da obavljaš svoj posao, radi neki drugi.

ja kazem onda bi 90& odnsto ljudi menjalo posao svake nedelje. jel bi ti sutra radila nesto gde ces biti zivotno ugrozena(ako vec imas izbor da odbijes) a od tih para izdrzavas dete.

svugde postoje pojedinci ,naravno da se desava i to sto ti pises, ali posto se krecem u takvom okruzenju i sluzam razne price ja prenosim stvav iz drugog ugla, naravno da ce uvek biti onih koji ce pricati da ih je policija tukla i tako to, ali niko se ne pita zasto ga je tukla, nije sigurno iz dosade nego sa debelim razlogom.
naravno opet kazem ima izuzetaka kad se neko pokaci sa nekim pa koristi svoj status sluzbenog lica i svoju "moc" ali to postoji svudge samo na drugaciji nacin

Maslacak15 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:20:48)

Da Isidora lepo si pomenula "pravda za Urosa" slucaj. Upravo tako i vrlo je povezano sa pricom oko parade i predstavlja sustinu problema. A ne mi sto se zamlacujemo pricama o tome sta je prirodno i neprirodno, moralno i slicno... Nema to veze sa homoseksualcima. Jadna je ovo drzava kad njome moze da upravlja i da je terorise par stotina do par hiljada nepismenih probisveta. Sutra ce da odluce da im se ne svidja nosenje mini suknji pa ce da zavedu red [sm=smiley36.gif] A policija ce da trpi batine.
Ali mi i dalje pricamo o navodnom problemu sto gejevi zele da prosetaju....

bice devojcica -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:23:44)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a hajde molim vas samo neka neko nadje taj deo u bibliji u kome se ne prihvataju istopolne veze. bas me zanima

Jovice,u prvoj i trecoj Mojsijevoj knjizi u Starom zavetu se osudjuje homoseksualizam,kao i u delu Novog zaveta.. Prema tome,itekako je biblija protiv istopolnih veza

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:23:50)

IZVORNA PORUKA: ninicak

Nisu "pe*eri" krivi zandarmeriji sto imaju male plate,a ni zanadrmerija nije kriva homoseksualcima jer su diskriminisani.
Mene samo brine sta bi se desilo da su vasa deca gej - prosto tako rodjena. Da li biste ih se odrekli, udavili, ostavili, razbastinili ili prihvatili da su tako rodjeni?
Paradira danas i Kurta i Murta, na smenu, pa nikom nista. A ja kad sam bila nezadovoljna svojim poslom, ja sam ga promenila, uostalom, znala sam sta mogu da radim nakon sto zavrsim sta sam zavrsila, nismo mali.
Nije stvar tolerancije - tolerisem neke stvari na koje moze da se utice, ali homoseksualnost je stvar genetske lutrije. Ljudi koje ja poznajem su od strejt mame i tate, niko im nije bio gej, bar da oni znaju. Neverovatno je koliko necije seksualno opredeljenje moze da utice na misljenje o toj osobi, a toliko je u sustini nebitno.

ovde nije stavr u velicini plate, vec u tome da im se plati vandredno angazovanje i prekovremeni rad kao u svakoj firmi.
mm je zavrsio vojnu skolu i prosao dril za zandare, to je njegovo zanimanje, one ne moze da da otkaz i da radi nesto drugo,osim da bude neki sto radi na gradjevini ili tako nesto, a zasto bi davao otkaz i rizikovao da li ce sutra imati da plati stan,racune i gomilu drugih troskova ako moze da odbije naredjenje

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:24:40)

Isidora , sto nije zavrsio medicinsku? ETF? Defektologiju? Ne volim te price - ja radim to sto radim, moram decu da izdrzavam, ne mogu da promenim posao - kao da je neko drugi donosio sve te odluke umeto tog "jadnika"[sm=zmeden.gif]
Meni je inace "super" na poslu - moram da se smeskam i klimam glavom i ljubim guzu svim klijentima iako ima mnogo onih koje bih poslala u vrtic po osnovnu kulturu i manire.
Nek paradiraju - makar ce biti dobre mjuze :)

Snelle -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:25:36)

Ljudi, vidite kako je lep dan! Bežite napolje i odvojite se više od ove teme [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:26:47)

Pa sta - ja nisam pripadnik ni jedne religije jer verujem da je Bog iznad neke knjige koju je navodno on licno diktirao na uvce nekom najobicnijem coveku.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:32:05)

Isidora , sto nije zavrsio medicinsku? ETF? Defektologiju? Ne volim te price - ja radim to sto radim, moram decu da izdrzavam, ne mogu da promenim posao - kao da je neko drugi donosio sve te odluke umeto tog "jadnika"[sm=zmeden.gif]
Meni je inace "super" na poslu - moram da se smeskam i klimam glavom i ljubim guzu svim klijentima iako ima mnogo onih koje bih poslala u vrtic po osnovnu kulturu i manire.
Nek paradiraju - makar ce biti dobre mjuze :)

ovde si mog muza svrstala u jadnike, vrlo si tolerantna i kulturna svaka ti cast[sm=hudicek1.gif]
nije zavrsio zato sto je hteo to da radi a silom prilika je morao iz vojske da predje za srbiju jer je zavrsio vojnu skolu u crnoj gori i prilikom raspada scg je morao da predje ovamo, bez obzira na sve on svoj posao voli ali ako ima izbor da ne radi obezbedjivanje pe.era i ostalih iskoristice ga.
bas mi je zao sto ti moras da ljubis tudje guzice i ostalo, promeni posao pa neces morati, eto lako je

bice devojcica -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:34:53)

Ja sam odgovorila Jovici,a nisam pitala nikoga da li je pripadnik neke religije ili ne,tako da-opusti se slobodno,niko te nije uzeo u usta.

viking -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:40:54)

Isidora, ovo što ti pričaš za policiju je isto kao kad bi vozač autobusa rekao - neću da vozim, mogu da doživim saobraćajnu nesreću. On se za to školovao, znao je kakav je posao i kakve rizike nosi.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:42:11)

Pa dobro Isidora 88, jel mislio da ce da radi s predskolskim uzrastom, kad je zavrsavao vojnu skolu? [sm=zmeden.gif] To "jadnik" je pod navodnicima jer ne znam kako drugacije da ga dozivim kad ga ti toliko zalis. Svaki posao podrzaumeva ono sto ja radim, to je kapitalizam, a kad mi bas nije odgovaralo nesto, londa ga i jesam promenila pre 5 godina i sad je super kako je tad bilo.
Ne volim te price "jadan neko", a onda kad kazes da ti je zao onda je sledeci komentar "nemoj ti njega da zaalis i ponizavas", odlucite se vec jednom.[sm=hudicek1.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:42:48)

nije mi samo jasno zasto vam je toliko tesko da shvatite da neko ne podrazava ono sto i vi, da je to nekom neprirodno da se dva momka ljube i slicno, neko ima verska ubedjenja (ne vidim sta ateistima znaci i zasto zele da slusaju o nasoj veri kad su se sami opredelili za "neveru"), neko iz nekog desetog razloga ih ne podrzava i to je to

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:45:02)

Kao sto je jovica rekla, to je kao da ne podrzavas ljude s razmakom izmedju zuba, s dugom kosom ili debele i besmisleno je misliti o tome da li je "moralno" ili ne. To je prirodno, samo sto nije uobicajeno. Zasto je to tebi toliko tesko da shvatis?

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:45:06)

a gde sam ja rekla da je moj muz jadan sto mora to da radi
ne vredi da se raspravljamo jer samo moze tema da se zakljuca ako nastavimo dalje.
ima opcija blokiraj i ja cu ga iskroristiti, ne zelim vise da se nerviram i da nekom nesto objasnjavam a taj neko da izvrce reci.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:46:32)

Ma radi sta zelis i moras, ovde bas svi imamo izbora - neko da objasni i pojasni, a neko da zbrise.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:48:00)

Kao sto je jovica rekla, to je kao da ne podrzavas ljude s razmakom izmedju zuba, s dugom kosom ili debele i besmisleno je misliti o tome da li je "moralno" ili ne. To je prirodno, samo sto nije uobicajeno. Zasto je to tebi toliko tesko da shvatis?

zato sto sex izmedju 2 muskarca i 2 zene nije prirodan (MOJE MISLJENJE) i zasto imas potrebu da ubedjujes nekog u svoje misljenje, jesam li ja tebi rekla da ti moras da shvatis kako je to neprirodno,nisam prema tome oladi malo

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:49:39)

Ma radi sta zelis i moras, ovde bas svi imamo izbora - neko da objasni i pojasni, a neko da zbrise.

pa tebi covek ne moze da objasni niti pojasni kad ne zelis da slusas, budi tolerantna i prema onima koji imaju suprotna misljenja od tvog, a ne samo preko homoseksualcima

Janncica -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:55:14)

daj te zene....poklacete se....[sm=smiley36.gif] mm i ja imamo skroz razlicita misljenja povodom ove teme,pa nam nije ratno stanje u kuci zbog toga... [sm=smiley1.gif]
Svako je izneo svoje misljenje i nema potrebe za vredjanjem i ubedjivanjem...I treba svako da ima svoje misljenje...Najgori su oni ravnodusni...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:58:20)

IZVORNA PORUKA: Janncica

mm i ja imamo skroz razlicita misljenja povodom ove teme,pa nam nije ratno stanje u kuci zbog toga... [sm=smiley1.gif]
Svako je izneo svoje misljenje i nema potrebe za vredjanjem i ubedjivanjem...I treba svako da ima svoje misljenje...Najgori su oni ravnodusni...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Poenta visestranog pisanja na ovoj temi je ovaj post.[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif](ista situacija je i kod mene-opoziti smo po svemu, pa i kad je u pitanju ova tema).
Ajd sad razlaz[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:58:28)

problem je sto se uvek nadju odredjene osobe koje nabedjuju na svoje misljnje(mislim naravno da mene nece niko ubediti u nesto, ali me strasno nervira to potenciranje tolerancije, a ovako cim izbije sukob misljenja odmah bi da te preobrate)
ne zelik svadju, samo malo burnije diskutujemo [sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>