isidora88 -> RE: Homoseksualnost (4.10.2012 15:06:36)
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: isidora88 mm radi u zandarmeriji i naravno da za svako angazovanje treba da dobije neknadu,on rizikuje svoj zivot svaki put kad ode na posao i sad jos treba za dzabe da ga radi, ma dajte molim vas razmislite malo sta pricate, policija ne sme da upotrebljava silu jer ve odmah biti okarakterisana kao preterana upotreba sile a to sto oni(policajci) stradaju to nikom nista jel?[sm=hudicek1.gif] Da se ja pitam, policajci bi imali mnogo veće plate. Ali se ne pitam, i nemaju. To je sastavni deo njegovog posla, ako se to njemu ne dopada, neka promeni posao. A to da, kada se policajcu nešto desi, nikom-ništa, Isidora, mislim stvarno, je l' mi živimo u istoj zemlji? Najstrože kazne su za one koji ugroze policajce, i to je činjenica. najbolje reci neka promeni posao,mislim kao da svako na ovom svetu obozava svaki deo svog posla,svima nesto smeta pa ne traze svake nedelje novi posao. on je ugrozen kao i ostali koji to rade, policija sama je rekla da nece da obezbedjuje pe..re i dacic samim tim nije imao koga da posalje da ih cuva. a policija ima pravo da odbije naredjenje ukoliko smatra da im je ugrozen zivot. a to za kazne ja ne znam nijedan primer gde su kazlnjeni, policija nije kao nekad, pa jesu li onog policajca palili bakljom i sta je huligan dobio, nista osim pravde za urosa[sm=hudicek1.gif], ako cemo o ugrozenosti prava onda su policajci itekako ugrozeni jer moraju da trpe sve i svasta da ne bi zaglavili u zatvoru,pritom mislim mm kad radi njega i ostale gadjaju kamenjem,ciglama,guraju ih it. i oni ne smeju da ih pipnu, a ako ih udare dobiju smanjenje plate,neko i suspenziju,otkaz,krivicnu prijavu... dok taj sto ga je udario dobije 1000 din.kazne za napad na ovlacneno sluzbeno lice
|
|
|
|