RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 13:25:28)

Problem sto roditelji ne prihvataju svoju decu homoseksualce i lezi bas u tome "sta ce reci svet" E sad se tu moze polemisati, sta je starije kokoska ili jaje. Nazalost kod nas je jos uvek bitno sta ce komsija da pomisli. Pa znam zenu u komsiluku koja nece da se razvede, jer nema gde da se vrati, jer su joj roditelji rekli da ih ne bruka. I ona cuti...i trpi.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 13:29:07)

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Problem sto roditelji ne prihvataju svoju decu homoseksualce i lezi bas u tome "sta ce reci svet" E sad se tu moze polemisati, sta je starije kokoska ili jaje. Nazalost kod nas je jos uvek bitno sta ce komsija da pomisli. Pa znam zenu u komsiluku koja nece da se razvede, jer nema gde da se vrati, jer su joj roditelji rekli da ih ne bruka. I ona cuti...i trpi.

Tu nema raspravke sta je starije. Roditeljima ne bi od sopstvenog deteta trebalo da bude prece sta ce reci svet.Ili gresim?

Verolina -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 13:29:40)

IZVORNA PORUKA: hanka

Najbolje da sve teme oko kojih nam se misljenja razilaze moderatori zakljucaju i eto resenja.
Ne znam samo koja bi onda tema ostala za diskusiju.

Nedostajala si[sm=smiley36.gif]

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 13:30:42)

Ne gresis ti, o tome i govorim. Ovde je sve izopaceno. Mi smo kao narod izopaceni. I ja imam malo dete i nikada, ali NIKADA ga ne bih odbacila zbog bilo cega. Ne interesuju me ni Zika ni Mika. A takvih je malo.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 13:33:55)

Ima nas raznih.[sm=smiley13.gif]

vukosava -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 14:18:51)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Majo[sm=smiley31.gif]

Vuko, ja mislim da je to da su gej žene muškobanjaste više neka predrasuda, kao i da su svi gej muškarci isfeminizirani. To su oni koji su očigledni i koji se ističu, ali ja iskreno mislim da ima bar duplo više onih skrivenih, koji se ni počemu ne izdvajaju i za koje uvek kažemo "Nisam imala pojma" kad saznamo da su homoseksualci[sm=smiley1.gif]

Pa jeste predrasuda. Ali ja zivim u drustvu gde kad si homoseksualac ili homoseksualka nisi tako anatemizovan kao tu. Pa neke od njih apsolutno vise ne interesuje da se budze jer za to nema potrebe posto se vecina zena ne oblaci kao nase tu (samo latinosi, nase se brzo prilagode i prestanu da se budze na taj nas nacin). A videla sam te koje sam pominjala totalno se oblace kao muskarci, muske cipele, kosulje, pantalone. Iz daljine ne bi znala kog su pola. Npr ako je malo deblja, ima i debljih muskaraca koji imaju malo gore u grudnom predelu. I upoznala sam sve sto su u braku. Dodaju suprugino prezime na svoje. Jedna je tako srecna bila kad je rekla moja supruga ce me slikati.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 14:19:25)

Za zdrav ljudski odnos mora nekad doci i do diskusije.
Ne razumem zasto ima toliko osoba ovde koje bi da prekinu diskusije ako se zaukaju ili da zakljucaju temu iako nema nikakvog osnova za to. Ako se prekrse pravila - zakljucace se tema, a to se nece desiti dokle god su sagovornici pristojni (bar po mom dosadasnjem iskustvu). Ako vam smeta zasto pricaju i dokle ce da razglabaju - otidjite same u te druge/lepse/pravicnije/mirnije/prijatnije teme, niko vas lancima ne drzi ovde niti vam sugerse da MORATE da citate i ucestvujete.

vukosava -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 14:34:48)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Tu nema raspravke sta je starije. Roditeljima ne bi od sopstvenog deteta trebalo da bude prece sta ce reci svet.Ili gresim?

Trebalo bi. Ali nije tako nazalost.klikni

indy_25 -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 19:35:56)

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

u bosni ih ima, al ne traze svoja PRAVA , bar ne jos [sm=jezicek.gif] kad budu trazili dobice [sm=jezicek.gif]
indy_25 jel vodis i djete da gleda ljubav i ostvarenje prava na djelu [sm=smiley23.gif]

Pa ne smiju na da traze prava kad su ih nalupali prosli put cak i policajce i novinare. Ja nisam jos uvijek vodila djete sto ne znaci da necu sljeece godine.Moja komsinica je vodila svoju djecu ko i bezbroj ostalih ljudi.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 21:36:34)

shvatite da homoseksualizam nije zarazan. nece vam se dete inficirati ako vidi dvoje cika kako se ljube. koncentrisite se na svoj odnos sa detetom i potrudite se da mu prenesete sve najbolje, a videce svasta na ulici, a vaspitanje se nosi iz porodice, kuce.
ima toliko strasnih stvari od kojih treba sacuvati decu, da ne nabrajam sada... ovo svakako nije jedna od njih.

Kugla12 -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 23:05:16)

ma gay je ok... [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (5.10.2012 23:08:02)

Mlada mama je ocigledno mlada da shvati o cemu se ovde radi...

Jovice [sm=bravo.gif], sve si lepo rekla, ja zaista nemam nista protiv njih, mislim da su ljudi kao svi drugi, nije mi normalno to sto oni rade, ali takvi su kakvi su, i mi ih moramo prihvvatiti...

vukosava -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 10:36:45)

Stisala se tema Svako cudo tri dana. Zadrzali su ih u kucama, nema setnje. Nista ne vidim, nista ne cujem, nista ne znam. Nisu na ulici - dakle ne postoje.

[img]http://www.jrsaville.co.uk/Places/England/London/4x3_three_wise_monkeys.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 11:08:49)

KLIK

I šta bi sad, predsedniče?

Lilla -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 11:12:07)

Ih Gae, to mora da si ti montirala, on to nikad nije izjavio... [sm=smiley1.gif]

"S obzirom na kontemplativnost i afirmacija dijapazonska ingerencija aspekta asocijacija kao i pistološki realitet smatram da to nema svrhe nikakve..."

PoisonEve -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 11:26:13)

Kaze mi drug danas: Pa kako mozes da podrzavas pedere sad kad imas dete?
Ja mu kazem da je to jedan razlog vise da povecam svoju toleranciju i ugasim mrznju, jer se nista dobro nikada nije izrodilo iz mrznje.
Spread your love, people![sm=metulj.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 11:58:58)

gae kako si dooooooooobroooo namontirala[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:31:38)

IZVORNA PORUKA: vukosava

Stisala se tema Svako cudo tri dana. Zadrzali su ih u kucama, nema setnje. Nista ne vidim, nista ne cujem, nista ne znam. Nisu na ulici - dakle ne postoje.

Upravo tako. Ovaj problem treba sistemski resavati cele godine. A ovde se buka digne samo u oktobru, kada se "drznu" da prosetaju Beogradom.

MarijaBg -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:49:17)

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: Ivana.

Na zalost, gresis [sm=smiley19.gif] Moj jako dobar drug nije bio kuci nekoliko godina, jer ga njegov otac, inace alkoholicar ne priznaje za sina odkad mu je priznao da je gay. ajku vidja u prolazu, kad ona dodje u Bg, krisom od oca... A sin mu je toliko uspesan, obrazovan, pametan, cenjen i omiljen u drustvu... Ali neeee, bolje da je alkos kao on, da bije zenu i decu svaki dan, to ga ne bi bilo sramota! Uzas

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:51:53)

A ja ne cujem da se neko od ovih "porodicnih" pobunio protiv toga. Da se digla ovakva hajka protiv takvih "moralnih gromada" sada ne bi imali prepune sigurne kuce i manjak istih.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:53:58)

Znam. O tome sam i pricala ranije. Mene ne bi bilo briga da li ce da me prihvate ostali, ako me ne prihvataju oni koje ja volim. I ne bih se trudila da me prihvate ostali, vec oni koje ja volim. Za ostale me zabole uvo.

MarijaBg -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:55:21)

I mislim da bi podizanje svesti kod naroda trebalo da krene od drzavnih zvanicnika i uglednih ljudi pre svega. Oni prvi treba da izadju u javnost i kazu: ja sam gay i to je ok! Ako je 7 posto populacije homoseksualno, mora da je i bar 10 visokih funkcionera... Koliko poznatih glumaca, pevaca, sportista... da se objavi da je npr direktor skole, dekan na fakultetu gay i da je sjajan lik... Takva kampanja bi po meni imala efekta, parada bas i ne?!

Ivana. -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:55:21)

I tu se opet vracamo na ono kokoska ili jaje. Jer je ovde prvo bitno sta misli komsija Zika.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 13:56:56)

To pije vodu samo ako se sa onima koje voliš odseliš na pusto ostrvo...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (6.10.2012 14:04:39)

Imas malo vere u ljude Gae. Ja imam mnogo vise. U svemu se da uspeti ako se nadje pravi nacin. Parada to nije. Srz problema potice od najblizih. Odatle treba i poceti. Parada je na sredini neke lestvice "prihvatanja homoseksualizma". Na vrhu je usvajanje dece do cega iskreno ne bih zelela da ikada dodje. Nadam se da ce homoseksualci doci do zlatne sredine, to im zelim kao ljudskim bicima koja su ziva i imaju emocije. Toliko od mene.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>