RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

minavb -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:30:24)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ko o čemu, Olga o ulju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pa ne mogu bre da se pomirim da je litra ulja toliko i jos daju 5 litara po osobi iz robnih rezervi
predpostavljate da sam izvisila ali dobila samo dve [sm=smiley24.gif]

Skočila cena pred paradu, treba podmazati stvar da lakše prođe.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:30:45)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a te price o tome da nece smeti dete da zove roditelje kako zeli su opet neka glupa propaganda. mi ipak zvanicno imamo demokratsko uredjenje niko ti ne moze da zabraniti da svoje dete nazoves kako zelis ili da ono tebe zove kako zeli

a cisto da podkrepim svoje reci, direktnim izvorima:

http://www.press-pub.com/presspub/portalnews/britanci-ukidaju-reci-mama-i-tata/

Daj Boze, da je to sve glupa propaganda, kao sto kazes.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:30:49)

Ne živimo svi samo da bismo se razmnožavali, to je osnovna razlika između čoveka i životinje!

Ovo je kljucno za temu prirodnih i neprirodnih [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:30:54)

ANKETA

Jeca* -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:31:23)

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Ko o čemu, Olga o ulju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pa ne mogu bre da se pomirim da je litra ulja toliko i jos daju 5 litara po osobi iz robnih rezervi
predpostavljate da sam izvisila ali dobila samo dve [sm=smiley24.gif]

Skočila cena pred paradu, treba podmazati stvar da lakše prođe.

i čim treba podmazati logično je da nije prirodno [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:32:14)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Mislim da je ovo najbolji argumet do sada, pa ljudi moji ako ASN ne paradira, kako je ikome palo na pamet da to uradi? cccc  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
pa jer ja idem ulicom i vicem ja volim da se J*bem sa mojim muzeeeeem!

pala sam [sm=smiley36.gif]

I ja[sm=jezicek.gif]

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:33:37)

"S obzirom na kompletativnost i afirmaciju dijapazonske ingarencije aspekta asocijacije i pistoloski revalitet smatram da to nema svrhe nikakve..."

Gae [sm=bravo.gif] svaka cast..gde ga nadje [sm=smiley36.gif]

Mama.Veki -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:35:02)

Poenta parade je sledeća: kada vidite hetero par na ulici da se ljubi, svi će proći pored njih, a ako bi se gej par ljubio na ulici pitanje trenutka je kada bi dobili batine. Cilj parade je da se to promeni, da gejevi bar jednom godišnje u ovoj zemlji mogu na ulici da se drže za ruku sa svojim parom, da narod vidi kako to izgleda (pošto 95 % stanovništva nikada uživo nije videlo poljubac između dve gej osobe) i da vidi da to nije ništa strašno.
Ni jednog invalida niko neće prebiti zato što je invalid, ni jednu trudnicu niko neće prebiti na ulici zato što se seksala a gejeve koji se drže za ruke hoće. U tome je razlika i u tome je cilj paradiranja, ne da bi vama neko smetao i nametao ne znam ni ja šta. 

Koliko god neko potencirao da je to normalno, meni stvarno nije normalno i nikad nece biti normalno da vidim dvojicu kako se ljube na ulici. Fuj, bljak. Za mene je to neprirodno i jednostavno muskarci i zene nisu stvoreni da budu sa istim polom.
A posebno bi mi bilo fuj i odvratno da idemo ulicom i moj sin vidi dva muskarca kako se ljube. Jednostavno ja necu da ga ucim, bez razlike da li mi neko rekao i ubedjivao da sam netolerantna, da je to normalno i prirodno, jer nije!

I da kazem da to nema nikakve veze sa diskriminacijom, ja mogu provesti vreme sa osobom koja je homoseksualac, i mogu naci milion dobrih stvari u njoj kao licnost, i mogu je zavoleti iskreno, pricati, pomagati koliko mogu, ali i tada necu moci opravdati njen izbor, jer je to stvar mog licnog ubedjenja i verovanja.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:35:27)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ne živimo svi samo da bismo se razmnožavali, to je osnovna razlika između čoveka i životinje!

pa naravno da ne zivimo, i nisam mislila da se razmnozavamo kao zivotinje pobogu[sm=smiley1.gif]

samo zamisli, da toga nema, da li bi postojale ti, ja,nasa deca itd....ili se i to smatra diskriminacijom protiv gej populacije?? zbunjena sam stvarno.....

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:36:14)

Ovo bi trebalo, bar na papiru da bude sekularna država a većina državnh praznika su verski praznici, niko ne pravi problem što se u svakom kontekstu potencira Srbi=Pravoslavci, što bi trebalo da znači da ko nije pravoslavni vernik nije građanin ove države.

Ovo sto si napisala nije tacno. Ti prva poistovecujes nacionalnost i veroispovest u svom zakljucku koji je podebljan. Ja jos nisam srela slucaj gde mi je neko rekao-ja sam musliman, ali sam Srbin. To su babe i zabe. Jedno je nacionalnost, drugo je veroispovest. Druga je stvar sto su Srbi vecinski pravoslavne veroispovesti. I Italijani su katolicke, pa sta?
I nije ova zemlja toliko sramotna koliko vi svi pricate o njoj. Da ste obisli mnogo drugih videli bi koliko su nasi ljudi ovde divni. Manite se toga sto slusate po medijima. To su ciste gluposti.
Ja jos uvek mogu da se u tri ujutro vracam sama ulicom kuci. Mislite li da je u drugim zemljama tako? Nismo mi bas najgora rulja na svetu. I ne mrzi Srbija cela gej populaciju. I nece citava zemlja da ih bije. To zele da rade osobe koje bi prebile i oca i majku. A veoma je neozbiljno donositi zakljucak o citavoj naciji na osnovu sake navijaca kojima mame i tate zaradjuju za kutiju Malbora i pljesku, a oni se zauzvrat biju, malcice diluju i sluze kao argument ostalim zemljama u okruzenju kako su Srbi ogavan narod. Meni nema boljih ljudi od nasih,bili oni katolici, muslimani, protestanti ili pravoslavci. Paradirali u njoj gejevi ili ne meni je Srbija najdivnija zemlja na svetu!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:36:25)

IZVORNA PORUKA: Mama.Veki

Poenta parade je sledeća: kada vidite hetero par na ulici da se ljubi, svi će proći pored njih, a ako bi se gej par ljubio na ulici pitanje trenutka je kada bi dobili batine. Cilj parade je da se to promeni, da gejevi bar jednom godišnje u ovoj zemlji mogu na ulici da se drže za ruku sa svojim parom, da narod vidi kako to izgleda (pošto 95 % stanovništva nikada uživo nije videlo poljubac između dve gej osobe) i da vidi da to nije ništa strašno.
Ni jednog invalida niko neće prebiti zato što je invalid, ni jednu trudnicu niko neće prebiti na ulici zato što se seksala a gejeve koji se drže za ruke hoće. U tome je razlika i u tome je cilj paradiranja, ne da bi vama neko smetao i nametao ne znam ni ja šta. 

Koliko god neko potencirao da je to normalno, meni stvarno nije normalno i nikad nece biti normalno da vidim dvojicu kako se ljube na ulici. Fuj, bljak. Za mene je to neprirodno i jednostavno muskarci i zene nisu stvoreni da budu sa istim polom.
A posebno bi mi bilo fuj i odvratno da idemo ulicom i moj sin vidi dva muskarca kako se ljube. Jednostavno ja necu da ga ucim, bez razlike da li mi neko rekao i ubedjivao da sam netolerantna, da je to normalno i prirodno, jer nije!

I da kazem da to nema nikakve veze sa diskriminacijom, ja mogu provesti vreme sa osobom koja je homoseksualac, i mogu naci milion dobrih stvari u njoj kao licnost, i mogu je zavoleti iskreno, pricati, pomagati koliko mogu, ali i tada necu moci opravdati njen izbor, jer je to stvar mog licnog ubedjenja i verovanja.

Ti si ih stvarala pa znaš sa kojim ciljem?

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:37:17)

I odakle bilo kome ideja da je toliko bitan da neko očekuje da baš on opravda njihov izbor?

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:37:19)

homoseksualizma , mada to se sigurne tako ne zove , ima i u zivotinjskom svetu [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:37:25)

Ali homoseksualnost nije prelazna , i dalje ce postojati heteroseksualci koji ako zele imace decu i ova nasa preslatka planeta da ne kazem tolerantna i opsujem ce rasti i dalje . Homoseksualac svojim izborom partnera apsolutno ne ugrozava heteroseksualce .

Mama.Veki -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:41:32)

IZVORNA PORUKA: Mama.Veki

Ti si ih stvarala pa znaš sa kojim ciljem?

Zato sam na kraju dodala da je to stvar MOG licnog ubedjenja i VEROVANJA.

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:42:55)

Pa to za transparent stoji, nije bukvalno, kao sto odmah neki ovde razmatraju tu stranu,. ali dodje mu na isto!
Da se razumemo, ja nisam protiv "gejeva", ja sam protiv Parade!!

A za reprodukciju... a sta je s onim zenama i muskarcima koji su strejt a koji ne zele decu? I oni onda dodju neprirodni?

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:45:21)

da je jedina svrha seksa reprodukcija nina onda bi se ljudi seksali samo i iskljucivo kada prave bebu, a oni koji ne prave ne bi se seksali. znaci seks se upraznjava i iz zadovoljstva, oralni, analni, svakakav. u seksu nema granica i stida dok god obe strane to rade svesno i dobrovoljno i ne ugrozavaju nikoga time sto rade. prema tome netacno je da je neprirodno, ustvari neka mi neko da pravi argument da me ubedi. to cekam. cekam logicno objasnjenje neprirodnosti homoseksualnih veza.
po tome sto vi kazete ispada da je neprirodno da se zene seksaju posle menopauze zato sto vise nisu plodne ovo je jedan primer

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:45:22)

Odo' ja odavde..
Ovde ima vise tenzije nego na gay paradi [sm=smiley36.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/t/3a/Me/1Oguf8Su/images.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:46:11)

Pa izgleda da po pravovernima svaka žena koja ne rodi bar desetoro nije prirodna...

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:46:59)

videcemo jos da li je zarazno ribizla.. lu i ti ste pocele da sirite cudnu energiju, a i mina se javlja... ne znam... odjednom zelim sisu[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:48:28)

mmmmm siiiisaaaa

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:48:50)

Moju bi svako pozeleo [sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:49:57)

O Boze, kako sve shvatate bukvalno[sm=smiley1.gif]

Ok, homoseksualnost je sasvim prirodna stvar. Ajde sad svi lepo da izumremo kao covecanstvo, zbog gej populacije i onih koji to smatraju prirodnim.

Uskoro ce nam biti zabranjeno stvarno pravo i na radjanje!

Ma dajte, palim i ja odavde....[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:50:07)

sutra ću se pozabavim tvojom, ako mi Marta dozvoli [sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:51:04)

umrecu od smeha[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ode mi celo dragoceno prepodne ovdee beziiim
sta cu kad mi dodje mm sa posla i pita MAJKO GDE JE RUCAK I KAKAV JE OVO HAOS U STANU? NEMAJKO

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>