Mama.Veki -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:35:02)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Poenta parade je sledeća: kada vidite hetero par na ulici da se ljubi, svi će proći pored njih, a ako bi se gej par ljubio na ulici pitanje trenutka je kada bi dobili batine. Cilj parade je da se to promeni, da gejevi bar jednom godišnje u ovoj zemlji mogu na ulici da se drže za ruku sa svojim parom, da narod vidi kako to izgleda (pošto 95 % stanovništva nikada uživo nije videlo poljubac između dve gej osobe) i da vidi da to nije ništa strašno. Ni jednog invalida niko neće prebiti zato što je invalid, ni jednu trudnicu niko neće prebiti na ulici zato što se seksala a gejeve koji se drže za ruke hoće. U tome je razlika i u tome je cilj paradiranja, ne da bi vama neko smetao i nametao ne znam ni ja šta. Koliko god neko potencirao da je to normalno, meni stvarno nije normalno i nikad nece biti normalno da vidim dvojicu kako se ljube na ulici. Fuj, bljak. Za mene je to neprirodno i jednostavno muskarci i zene nisu stvoreni da budu sa istim polom. A posebno bi mi bilo fuj i odvratno da idemo ulicom i moj sin vidi dva muskarca kako se ljube. Jednostavno ja necu da ga ucim, bez razlike da li mi neko rekao i ubedjivao da sam netolerantna, da je to normalno i prirodno, jer nije! I da kazem da to nema nikakve veze sa diskriminacijom, ja mogu provesti vreme sa osobom koja je homoseksualac, i mogu naci milion dobrih stvari u njoj kao licnost, i mogu je zavoleti iskreno, pricati, pomagati koliko mogu, ali i tada necu moci opravdati njen izbor, jer je to stvar mog licnog ubedjenja i verovanja.
|
|
|
|