RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:33:53)

Pa opet o tome ja i govorim, meni ne smeta, ja imam preijateljicu koja je tog opredeljenja, sto bi mi smetalo da se drzi za ruku s devojkom, a to sto nekome bi...o tome i govorim. Mozda nekome smeta navijac pa ce dobiti batina..... paradiranje je glupo!!!
Svako ce naci sebi razlog da paradira!

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:35:05)

Kako ne razumeš, oni jesu drugačiji samim tim što njima nije dozvoljeno! Ne odvajaju oni sami sebe, odvajamo ih mi zato što im branimo ono što sebi dozvoljavamo (mi=društvo). Ne znam kako jednostavnije da ti objasnim u čemu je razlika između onih kojima nešto nije dozvoljeno i onih kojima jeste, bez obzira na to da li oni praktikuju toi svoje pravo ili ne.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: viking RR

Bravo, upravo u tome i jeste stvar. Svima bi i bilo dozvoljeno da paradiraju, osim nekima.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I jos nesto, ciglu u glavu i jos gore dobije i momak na ulici zato sto je Partizanovac, , sto je neki hevi metalac sa krestom, mrznje ima svuda ako ce se tako gledati svi onda treba da paradiramo!

Na sta bi to onda licilo?
Pa kazes, bi bilo dozvoljeno ali niko to ne radi, a sto bi oni morali biti drugacicji??? Sami sebe time odvajajui prikazjuju da su drugacicji. Sta ja treba da idem za njima i kazem , bravo bravo, ma bas me brigaaaa bre sta radis i koga vodis u krevet!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:36:22)

Pa ko god ima valjan razlog nek paradira, nisu homoseksualci zaštitili patent ni autorska prava... Sve dok nikog ne biju i ništa ne razbijaju svi treba da imaju mogućnost da paradiraju ako žele.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:42:58)

Mene uopšte ne brine postojanje homoseksualaca i njihova potreba za paradiranjem. Mene više brine postojanje tolike količine agresivnih ljudi koji su puni besa spremni da ubiju nekog ko je drugačiji. E, ti me plaše. Homoseksualci - ne.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:47:11)

i nije tacno da gejevi nisu diskriminisani. bas me zanima koliko dugo bi dacic ostao na poziciji premijera da sutra javno prizna da je gay i pocne da seta sa svojim deckom po knez mihajlovoj... ahaaaaaa tu smo milleeeeeeeeeeeeeeee, sta bi onda bilo???

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:47:32)

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Mene uopšte ne brine postojanje homoseksualaca i njihova potreba za paradiranjem. Mene više brine postojanje tolike količine agresivnih ljudi koji su puni besa spremni da ubiju nekog ko je drugačiji. E, ti me plaše. Homoseksualci - ne.

[sm=bravo.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:47:39)

Gradom setaju homoseksualci zagrljeni, drze se za ruke, maze se, ljube se i niko ima nista ne kaze. Ja ne znam odakle to da oni to ne smeju da rade. Smeju. Ja milion puta videla. Doduse, dobiju po koji pogled zgrazavanja, ali to ljudima ne moze da se zabrani. I ja da se skinem gola i prosetam Knezom ne bih dobila poglede odobravanja, zato sto radim nesto sto je suprotno vecini. Za deset godina ih nece ni gledati na ulici. Bolja strategija njihove bi bila da se nezno infiltriraju u drustvene tokove setajuci se na ulici zagrljeni, nego da provociraju medijsku hajku i politicku propagandu paradiranjem. Ali to je opet njihov problem. samo nemojte da pricate da ne smeju da se setaju drzeci se za ruke, zato sto smeju. Problem je u teme sto oni zele da ljudi to sa blagonaklonoscu gledaju. E pa, ne mozes da silis necije misljenje. To mora da dodje postepeno, sa opstim "kultivisanjem" drustva.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:50:21)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Gradom set_aju homoseksualci zagrljeni, drze se za ruke, maze se, ljube se i niko ima nista ne kaze. Ja ne znam odakle to da oni to ne smeju da rade. Smeju. Ja milion puta videla. Doduse, dobiju po koji pogled zgrazavanja, ali to ljudima ne moze da se zabrani. I ja da se skinem gola i proset_am Knezom ne bih dobila poglede odobravanja, zato sto radim nesto sto je suprotno vecini. Za deset_ godina ih nece ni gledati na ulici. Bolja strategija njihove bi bila da se nezno infiltriraju u drustvene tokove set_ajuci se na ulici zagrljeni, nego da provociraju medijsku hajku i politicku propagandu paradiranjem. Ali to je opet njihov problem. samo nemojte da pricate da ne smeju da se set_aju drzeci se za ruke, zato sto smeju. Problem je u teme sto oni zele da ljudi to sa blagonaklonoscu gledaju. E pa, ne mozes da silis necije misljenje. To mora da dodje postepeno, sa opstim "kultivisanjem" drustva.

Da li se sećaš Brisa Tatona koga su na smrt pretukli "jer je delovao kao da je gej"?

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:50:47)

bas skoro je bio onaj slucaj pretucen decko dok je setao sa svojim deckom, tako da ni ovo nije tacno.
imam dosta gay poznanika i nijedan od njih se javno ne izjasnjava kao gay i ne ispoljava svoju seksualnost zato sto bi i te kako bio diskriminisan od strane drustva.

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:51:17)

Bris Taton je bio politicki igrokaz. Znam sudiju koja je bila jedna od zaduzenih i o tome necu da pricam na ovom forumu.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:52:14)

Da ne pominjem da od mojih prijatelja većina ne sme da kaže ni okolini iz straha da ne dobije otkaz na poslu i slično a kamo li da prošeta ulicom sa dečkom. [sm=smiley13.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:54:54)

ma bas je nedavno bilo na vestima, neki huligani su skoro ubili jednog gay decka u nekom parku, ne mogu sad da se set_im tacne price...
a da vam ne pricam da sam cak i ja skoro dobila batine zato sto sam slusala alt_ernativnu muziku i kretala se po takvim mestima u vrscu, a moja drugarica je cak i dobila samar.... a da ne pricam sta su radili nasim drugovima....
e pa ne smem ni da mislim sta bi bilo da je neko od nas bio gay i da je to obelodanio, verovatno bi nas ubili

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:55:31)

KLIK

I to mesarskim čekićem.... A ovakvih primera ima koliko ti volja. O sudijama koji su pomazili ubice Brisa Tatona neću ni ja da komentarišem.[sm=smiley11.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:01:24)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Da ne pominjem da od mojih prijatelja većina ne sme da kaže ni okolini iz straha da ne dobije otkaz na poslu i slično a kamo li da prošeta ulicom sa dečkom. [sm=smiley13.gif]

To pravo nece steci gej paradom. Nista sto je usiljeno nije dobro.
Ja znam poprilican broj gejeva, vidjam ih svakodnevno u gradu (pola Beograda slusa alternativnu muziku[sm=smiley36.gif]) i nikada nisam videla agresivnost bilo kog vida prema njima. Nikome cak ni ne smetaju. Ponavljam ono sto sam napisala ranije, ovde se raspravlja o manjini stanovnika Srbije. Ja znam da moj otac i brat i moj muz i moji prijatelji ne bi digli nikada ruku na homoseksualca. To je jedan mali svet. Pa svaki taj moj prijatelj ima svoj mali svet koji isto to ne bi uradio. I tako se stvori neka gomila svetova kojima je svejedno sta ce gej da radi i po neki kukolj. E pa ako ce taj kukolj da bije geja, on ce da bije i mene iz nekog drugog razloga. Prosto, nije netrpeljivost prema homoseksualcu problem, vec agresivnost u ljudskoj prirodi. Taj ce da tuce i zenu i babu i dete i ministra i homica. Nije mu bitno, jer se sa svakom agresivnoscu on ponovo radja u bolesnom egu.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:05:16)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a lepo ste sve mimoisle pitanje o analnom seksu... dobro dobro, trazicete vi jovicuu[sm=smiley36.gif]
i recite mi sta vam je tako strasno i neprirodno kod gay popuilacije?

Ja ne volim analni sex, i ne mislim da je prirodna stvar, šta više, smatram to kompletno nehigijenski.

Oni se bre bore da ih ne diskriminišu kao pre 100 godina crnce, ili malo kasnije i Jevreje, oni hoće da dišu i rade, a vode ljubav u privatnosti svog doma, kao i mi "normalni".

Ja kad nekoga upoznam, ne pitam ga dal je gej. Kad god sam išla na razgovor za posao, nisu me pitali dal sam gej. Naime, ako su me i pitali dal sam udata, a da nisam bila (što nije bio slučaj, ali pretpostavimo), rekla bih "Nisam", a ne "Nisam, ja sam gej". [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tako da, ne kapiram, zašto ne mogu da rade zbog toga što su gej? Kako ljudi saznaju da su oni gej? Tako što ebeno paradiraju!

Kako će ljudi koji mrze homoseksualce učiti svoju djecu toleranciji, tuđu djecu (učitelji, vaspitači)...ili možda i neće?

Ja ne mrzim homoseksualce, niti dete učim da ih mrzi. Ali ga neću ni učiti da je to normalno. Reći ću da je to bolest, jer je iskreno tako doživaljavam, ne kao uvredu, nego kao bolest, kao što ja imam astmu.

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

A prirodno je stavljati penis u usta? Mislim, dajte, molim vas

Upada klinac u sobu roditeljima u sred oralnog sexa i kaže "A mene ste hteli da vodite psihologu jer stavljam ruke u usta!?" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

a ne smeta im parada gologuzih pevaljki po tv kanalima...

Smeta meni! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: Verolina

Gradom setaju homoseksualci zagrljeni, drze se za ruke, maze se, ljube se i niko ima nista ne kaze. Ja ne znam odakle to da oni to ne smeju da rade. Smeju. Ja milion puta videla. Doduse, dobiju po koji pogled zgrazavanja, ali to ljudima ne moze da se zabrani. I ja da se skinem gola i prosetam Knezom ne bih dobila poglede odobravanja, zato sto radim nesto sto je suprotno vecini. Za deset godina ih nece ni gledati na ulici. Bolja strategija njihove bi bila da se nezno infiltriraju u drustvene tokove setajuci se na ulici zagrljeni, nego da provociraju medijsku hajku i politicku propagandu paradiranjem. Ali to je opet njihov problem. samo nemojte da pricate da ne smeju da se setaju drzeci se za ruke, zato sto smeju. Problem je u teme sto oni zele da ljudi to sa blagonaklonoscu gledaju. E pa, ne mozes da silis necije misljenje. To mora da dodje postepeno, sa opstim "kultivisanjem" drustva.

Slažem se da parada neće pomoći, da bi "nežna infiltracija" kako kažeš, bila bolja opcija.
No, ipak, ja nikada nisam videla homiće na ulici u NS. I sada razmišljam... zamišljam... Prođu dva zagrljena momka Zmaj Jovinom, poljube se... hm... Mislim da vi već kod Dunavskog parka dobili batina od neke grupe klinaca.

Ma, bre, odakle vam toliko gej prijatelja? Ja ne znam nikoga ko je gej!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:09:29)

Tash, verovatno znaš, samo ne smeju da ti kažu jer misliš da je to bolesno.

Moj jaaako blizak prijatelj, je gej, kad ga čovek gleda sa strane i njegov život niko nikad ništa ne bi i nije posumnjao, a ovde je okruženje takvo da on u 35 godina još ni roditeljima ni sestri nije rekao... Iz njegovog neseksualnog života samo na troje znamo za njegovo seksualno opredeljenje. Toliko o tolerantnosti naše sredine... Svi imamo prijatelje homoseksualce samo su neki od nas tolerantni i otvoreni pa im se prijatelji bez straha poveravaju a drugi još nisu ili nikad neće zaslužiti tu vrstu poverenja.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:15:55)

Ne, 100% ne znam.

Ustvari, nemaju šta da ne smeju da mi kažu, ja o homoseksualizmu pričam samo sa vama sa foruma. U real life niko ni ne pominje Paradu.

majathegreat -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:16:22)

Nije me bilo sto godina, svartila sam samo da odgovorim na poruku i evo baš nabasah na nešto što me muči.
Moj muž i ja idemo na paradu. Eto toliko.
Olga rr inkluzija jeste biti među jednakima, tako da molim te, izraz dete na inkluziji nije podoban i naglašava da eto to dete ubacujemo negde gde ne pripada, ali ćemo ga prihvatiti. To nije poenta. Svi smo jednaki.
Pozdrav i za sve prisutne zloje*e...

Jeca* -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:19:00)

IZVORNA PORUKA: Tash

Ustvari, nemaju šta da ne smeju da mi kažu, ja o homoseksualizmu pričam samo sa vama sa foruma. U real life niko ni ne pominje Paradu.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:19:40)

evo izvinjavam se sto sam pogresno upotrebila izraz inkluzija

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:21:35)

Pozdrav i za sve prisutne zloje*e...

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:24:29)

a evo i zasto sam upotrebila izraz npr KLIK
znaci koriste ga svi pa eto mene je doveo u zabludu
izvinjavam se jos jednom

majathegreat -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:26:14)

Mislim na sve koji drugima misle zlo. Nisam postove ni čitala, nisi se ti baš Tash valjda našla među njima?
Olga rr hvala, ne ljutiš se? Mislim da je potrebno skrenuti pažnju svima, a naročito ljudima koji se nekako time i bave, mislim na zdravstvene i prosvetne radnike..

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:27:23)

ne ljutim se nikako , nego apsolutno svi ga koriste , cak i ministarstvo prosvete pa sam mislila da je " politicki korektan " [sm=smiley1.gif]

lajla -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 13:28:41)

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Moj muž i ja idemo na paradu. Eto toliko.

[sm=kuza.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>