Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:06:37)
|
Bilo bi lepo kada bi svi toliko paznje poistovecivali VTO problemu ili problemu invalida, nedostatku strucnih kadrova u bolnicama, kupovanju inkubatora i sl. A sve one silne milicionere koji dezuraju na gej paradi i ostalim paradama bolje da su postavljali da krpe krovove na bolnicama. Mislim da bi to ljudi radije radili, nego da brane gejeve od huligana, huligane od drzave, a sebe od huligana. Da li ce neko da prihvati sto se dva homoseksualca cmacu na ulici ili ne, daleko je manji problem od toga sto na VMA nema dovoljno anesteziologa, ili sto par koji ceka na dete godinama, a nema novca, ne moze da obavi VTO, jer nema fonda. Zato meni parada kao parada uopste ne smeta, ali mi smeta kakvu hajku izaziva. Pridaju joj mnogo vise paznje nego sto bi trebalo i brkaju prioritete. Neka idu s ponosom. I sta ce time dobiti, ja se stvarno pitam. Sta, neko ce da ih zaustavi na ulici i da im kaze: "Bravo, sad ste opsteprihvaceni!". Naravno da nece. Normalni ljudi ce i dalje gledati svoja posla i bolece ih uvo. Navijaci ce se drciti i dalje, a ministar policije ce , takodje, i dalje teziti da se popularizuje. Zacarani krug. Ono u sta sam sigurna jeste da vecina ljudi ima misljenje-neka rade sta hoce, njihov zivot. Mi ovde raspravljamo o onoj manjini.
|
|
|
|