RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

mamamikka -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:52:03)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Ali homoseksualnost nije prelazna , i dalje ce postojati heteroseksualci koji ako zele imace decu i ova nasa preslatka planeta da ne kazem tolerantna i opsujem ce rasti i dalje . Homoseksualac svojim izborom partnera apsolutno ne ugrozava heteroseksualce .

[sm=bravo.gif]
samo, u kojim sve državama se održava parada? Moj bf iz detinjstva je gay. Iskreno nikad se s dečkom nije javno (ni predamnom) žvalavio, poneki cmokić i to je sve. Meni je gadno kad se bilo ko žvalavi i vaćari javno, pristojnost bi trebalo svi da imaju. Ali on ne ide na paradu, ne zanima ga.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:52:44)

homoseksualci postoje oduvek, to ce ti potvrditi razmorazni istorijski izvori i ja ne vidim da su do sad predstavljali opasnost po sirenje stanovnistva... ali sta znam mozda opadne natalitet ako se odrzi parada...[sm=jezicek.gif]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:52:51)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

da je jedina svrha seksa reprodukcija nina onda bi se ljudi seksali samo i iskljucivo kada prave bebu, a oni koji ne prave ne bi se seksali. znaci seks se upraznjava i iz zadovoljstva, oralni, analni, svakakav. u seksu nema granica i stida dok god obe strane to rade svesno i dobrovoljno i ne ugrozavaju nikoga time sto rade. prema tome netacno je da je neprirodno, ustvari neka mi neko da pravi argument da me ubedi. to cekam. cekam logicno objasnjenje neprirodnosti homoseksualnih veza.
po tome sto vi kazete ispada da je neprirodno da se zene seksaju posle menopauze zato sto vise nisu plodne ovo je jedan primer

Jovo, a izvini gde sam ja to rekla da je jedina svrha seksa reprodukcija??? Ja ni nemam nista protiv seksa izmedju gej populacije.

Toliko, aj zdravo, sto kaze Jole ovde vise tenzije nego na gej paradi[sm=smiley36.gif]

A ako se tema ne zakljuca do veceras, ja postajem gej[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:53:31)

nina dogovoreno [sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:54:59)

pa ti nina govoris da ce covecanstvo da nestane zbog homoseksualaca, a ja ti govorim da su oni oduvek prisutni i da se svi lepo razmnozavamo i dalje bez obzira na to.
evo ja sam pravi primer.
a znate da je neprirodno to sto sam dva puta doruckovala, mislim stvarno sam morz

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:57:04)

Oooo ribizla em si hetero, em si gay, sad još i bi...pa ti kupiš sve redom, TO NIJE PRIRODNO![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:03:34)

Promiskuitet je prirodan u mojoj glavi [sm=smiley36.gif]

boba 11 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:05:58)

Homoseksualnost kao pravo izbora postujem,nemam takvih sklonosti i afiniteta,a protiv parade sam jer nema svrhe da cela drzava i nasi najmladji gledaju kako neko ko ima pravo da bude sta god je izabrao dokazuje kakvih je ubedjenja.Ima tu svakakvih likova kao i kod heteroseksualaca koje ne zelim da moja deca gledaju koji god da je njihov razlog.Mislim i da ako drzava dozvoli takve skupove onda ce se podici rokeri i paradirati,pa skinhedsi,....To za mene predstavlja javni poziv da prikupe sto vise istomisljenika.Mozda je ruzno poredjenje ali kao sto sektasi idu od vrata do vrata i ubedjuju Vas o svojoj religiji i verovanjima tako i parade pokazuju nasoj povodljivoj deci kako treba da se ponasaju

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:06:37)

Bilo bi lepo kada bi svi toliko paznje poistovecivali VTO problemu ili problemu invalida, nedostatku strucnih kadrova u bolnicama, kupovanju inkubatora i sl. A sve one silne milicionere koji dezuraju na gej paradi i ostalim paradama bolje da su postavljali da krpe krovove na bolnicama. Mislim da bi to ljudi radije radili, nego da brane gejeve od huligana, huligane od drzave, a sebe od huligana. Da li ce neko da prihvati sto se dva homoseksualca cmacu na ulici ili ne, daleko je manji problem od toga sto na VMA nema dovoljno anesteziologa, ili sto par koji ceka na dete godinama, a nema novca, ne moze da obavi VTO, jer nema fonda. Zato meni parada kao parada uopste ne smeta, ali mi smeta kakvu hajku izaziva. Pridaju joj mnogo vise paznje nego sto bi trebalo i brkaju prioritete. Neka idu s ponosom. I sta ce time dobiti, ja se stvarno pitam. Sta, neko ce da ih zaustavi na ulici i da im kaze: "Bravo, sad ste opsteprihvaceni!". Naravno da nece. Normalni ljudi ce i dalje gledati svoja posla i bolece ih uvo. Navijaci ce se drciti i dalje, a ministar policije ce , takodje, i dalje teziti da se popularizuje. Zacarani krug.
Ono u sta sam sigurna jeste da vecina ljudi ima misljenje-neka rade sta hoce, njihov zivot. Mi ovde raspravljamo o onoj manjini.

Jeca* -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:08:41)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bilo bi lepo kada bi svi toliko paznje poistovecivali VTO problemu ili problemu invalida, nedostatku strucnih kadrova u bolnicama, kupovanju inkubatora i sl. A sve one silne milicionere koji dezuraju na gej paradi i ostalim paradama bolje da su postavljali da krpe krovove na bolnicama. Mislim da bi to ljudi radije radili, nego da brane gejeve od huligana, huligane od drzave, a sebe od huligana. Da li ce neko da prihvati sto se dva homoseksualca cmacu na ulici ili ne, daleko je manji problem od toga sto na VMA nema dovoljno anesteziologa, ili sto par koji ceka na dete godinama, a nema novca, ne moze da obavi VTO, jer nema fonda. Zato meni parada kao parada uopste ne smeta, ali mi smeta kakvu hajku izaziva. Pridaju joj mnogo vise paznje nego sto bi trebalo i brkaju prioritete. Neka idu s ponosom. I sta ce time dobiti, ja se stvarno pitam. Sta, neko ce da ih zaustavi na ulici i da im kaze: "Bravo, sad ste opsteprihvaceni!". Naravno da nece. Normalni ljudi ce i dalje gledati svoja posla i bolece ih uvo. Navijaci ce se drciti i dalje, a ministar policije ce , takodje, i dalje teziti da se popularizuje. Zacarani krug.
Ono u sta sam sigurna jeste da vecina ljudi ima misljenje-neka rade sta hoce, njihov zivot. Mi ovde raspravljamo o onoj manjini.

ma...odlično rečeno! bravo

boba 11 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:08:59)

I da neko rece kako ce nekog geja istuci ako se zvalavi a strejt se moze zvalaviti bez problema.Meni je i to odvratno kad vidim momka i devojku kako se ljubakaju naklupi.MSM get the room bre.Mozda nemaju gde drugo ali sakrijte se,jos malo pa ce biti normalno na ulici seksanje pa cemo kao proci pored i malo zaviriti da vidimo sta to oni rade i koja je poza u pitanju

PoisonEve -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:09:44)

Ma ljudi sve je ovo politika, da se ljudima skrene paznja sa krize, poskupljenja i nesatasice. "Dajte narodu hleba i igara", a ako nema hleba, ok, bar da imamo cime da se zanimamo. Hejt je uvek u modi, zar ne?

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:13:26)

Ali u tome i jeste stvar, oni NEMAJU pravo da budu to što jesu, slobodno, pred svima, a da ne dobiju ciglu u glavu. Kada bi heteroseksualci odlučili da prave paradu, niko im to ne bi zabranio i parade bi bilo. U tome je velika razlika.   
Ako mislite da ste tolerantni ako kažete "nemam ništa protiv gejeva, neka budu to što jesu ali u svojoj sobi", news flash - niste!

IZVORNA PORUKA: boba 11

Homoseksualnost kao pravo izbora postujem,nemam takvih sklonosti i afiniteta,a protiv parade sam jer nema svrhe da cela drzava i nasi najmladji gledaju kako neko ko ima pravo da bude sta god je izabrao dokazuje kakvih je ubedjenja.Ima tu svakakvih likova kao i kod heteroseksualaca koje ne zelim da moja deca gledaju koji god da je njihov razlog.Mislim i da ako drzava dozvoli takve skupove onda ce se podici rokeri i paradirati,pa skinhedsi,....To za mene predstavlja javni poziv da prikupe sto vise istomisljenika.Mozda je ruzno poredjenje ali kao sto sektasi idu od vrata do vrata i ubedjuju Vas o svojoj religiji i verovanjima tako i parade pokazuju nasoj povodljivoj deci kako treba da se ponasaju

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:16:56)

Viking ako pricas o diskriminaciji na poslu, ili cemu god toga ima i kod hetero? Jel se diskriminisu devojke koje bi da se udaju, majke s malom decom..alo! U cemu je stvar onda? Ni njih ne interesuje sta sam ja u mojoj sobi, tako ni mene ne interesuje sta je on !

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:20:39)

I jos nesto, ciglu u glavu i jos gore dobije i momak na ulici zato sto je Partizanovac, , sto je neki hevi metalac sa krestom, mrznje ima svuda ako ce se tako gledati svi onda treba da paradiramo!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:21:03)

ASN, ti to što jesi si i van svoje sobe, zašto bi onda drugi morali da se zavuku u mišiju rupu?

minavb -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:22:20)

Ja se sa mojim mužem držim za ruku dok se šetam. Hoću da i homoseksualci tako mogu da prošetaju. Pošto obično dobiju batine zbog držanja za ruke tokom šetnje, neka makar tog jednog dana u godini prošetaju zagrljeni, pa makar uz zaštitu i milion policajaca.

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:22:54)

Bravo, upravo u tome i jeste stvar. Svima bi i bilo dozvoljeno da paradiraju, osim nekima.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I jos nesto, ciglu u glavu i jos gore dobije i momak na ulici zato sto je Partizanovac, , sto je neki hevi metalac sa krestom, mrznje ima svuda ako ce se tako gledati svi onda treba da paradiramo!

Figaro88 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:24:41)

Ja se slazem sa Viking.Svi prcaju da im ne smeta ali im je to odvratno, ali oni ne smeju to da rade na ulici,nek rade samo to u svojoj sobi i sl...Ja licno nemam nista protiv homoseksualaca,mogu i da se ljube ispred mene na sred ulice i to mi je ok.ali protiv parade jesam zato sto mislim da ima milion bitnijih stvari.I ne vidim poentu,ako je njima prijatno i prirodno da budu to sto jesu zasto onda parada[sm=zmeden.gif]

boba 11 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:24:52)

o tome i pricam,navela sam da ne podrzavam parade,ja ucim svoje dete kakvo ce biti u zivotu i usmeravam ga kakvo mislim da treba da bude ,a ne da ga mediji i ulica tome uce.Nisam nizakakve parade bile one gej strejt,rok,skinheds,neko voli i sa zivotinjama pa zar treba da paradira kako bi dokazao svoje opredeljenje.Neka bude ko sta hoce ,a ja sam odgovorna za svoje dete,ovim putem se samo otezava vaspitavanje kao sto nam namecu ratoborne crtace,fimove o unistenju...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:25:22)

Ako pod krestom misliš na čiroki frizuru nju nose pankeri a ne metalci [sm=smiley36.gif] A ako misliš da svako može biti prebijen iz nekog banalnog razloga to stoji ali to nije isto kao i javno pozivanje na linč, podrška crkve ši države šibadžijama i još osuđivanje žrtve umesto počinioca...

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:28:04)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

i još osuđivanje žrtve umesto počinioca...

to je kod nas redovna stvar. Vrlo često se osudjuju i silovane devojke a ne silovatelji i manijaci.

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:28:35)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Bravo, upravo u tome i jeste stvar. Svima bi i bilo dozvoljeno da paradiraju, osim nekima.

Na sta bi to onda licilo?
Pa kazes, bi bilo dozvoljeno ali niko to ne radi, a sto bi oni morali biti drugacicji??? Sami sebe time odvajajui prikazjuju da su drugacicji. Sta ja treba da idem za njima i kazem , bravo bravo, ma bas me brigaaaa bre sta radis i koga vodis u krevet!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:30:33)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Na sta bi to onda licilo?
Pa kazes, bi bilo dozvoljeno ali niko to ne radi, a sto bi oni morali biti drugacicji??? Sami sebe time odvajajui prikazjuju da su drugacicji. Sta ja treba da idem za njima i kazem , bravo bravo, ma bas me brigaaaa bre sta radis i koga vodis u krevet!

Šta ima i da pričaš i da misliš? Treba li neko da tebi kaže nešto kad se držiš sa mužem za ruku na ulici?

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 12:31:15)

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja se sa mojim mužem držim za ruku dok se šetam. Hoću da i homoseksualci tako mogu da prošetaju. Pošto obično dobiju batine zbog držanja za ruke tokom šetnje, neka makar tog jednog dana u godini prošetaju zagrljeni, pa makar uz zaštitu i milion policajaca.

Mina juče ti na tapetu, a danas gejevi [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>