RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:14:46)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Daco, ne razumeju sustinu oni koji opravdavaju ovako nesto.. pa ni to poredjenje sa pedofilima (zato sam i rekla da su to posebne fele..), ali neko ko nece da vidi ne vredi mu stavljati ni naocare.

Jeste, mi tolerantni smo glupi a ti si došla da nam otvoriš oči.

Ako je vama, da se ne izrazim grublje, netolerantnima, lakše da objasnite detetu zašto se ljudi kolju i ubijaju, što ćete morati, zašto ne možete da im priuštite autosedište, zašto mama i tata moraju da rintaju po ceo dan...nego da im objasnite da je prirodno voleti se, a da ne dobijaš batine zbog toga, onda vama na dušu.
I šta, vi mislite da oni hoće da se vataju na ulici, da se balave ili šta? Oni se bre bore da ih ne diskriminišu kao pre 100 godina crnce, ili malo kasnije i Jevreje, oni hoće da dišu i rade, a vode ljubav u privatnosti svog doma, kao i mi "normalni". A svi vi kojima muževi traže analni seks, a zgražavaju se nad homioseksulacima zbog toga, zapitajte se malo[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:16:08)

gae [sm=bravo.gif] ti nemajko što ne pereš detetu ruke svaki čas [sm=smiley36.gif]
vidim da nam se mišljenja baš poklapaju na mnogim temama [sm=smiley1.gif]

minavb -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:17:22)

Jel se vi to raspravljate? Bez mene?

sanji -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:17:59)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa paradiraj [sm=smiley1.gif]

E neću! [sm=smiley36.gif]
To što se mene tiče treba da znaju samo ljudi koji su meni dragi i bitni (i da razumeju). Upravo zato ne podržavam nikakve parade ni ponosa ni religije ni bilo koju drugu! Moj ponos i moja opredeljenja su moja i neko može da se slaže ili ne ali ne trebam to javno da nabijam na nos svima!
Ponavljam opet, nisam protiv gay populacije ali sam definitivno protiv bilo kakve parade! [sm=smiley35.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:18:03)

Kako će ljudi koji mrze homoseksualce učiti svoju djecu toleranciji, tuđu djecu (učitelji, vaspitači)...ili možda i neće?
Moje dijete u vrtiću već kroz igru ima program tolerancije i poštivanja drugih ljudi.
Ja ga kod kuće učim da se svaki čovjek treba prihvaćati onakav kakav je iako se mi ponekad ne slažemo sa njegovim stavovima, to nije naša stvar to govori o njemu kakva je osoba.
Mi nikoga ne možemo promijeniti, samo možemo mijenjati sebe i svoje poglede na život i ljude oko nas.

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:19:09)

Anck...slazem se [sm=smiley32.gif]
Al ne vredi...ovde i dalje mnogi ne shavtaju da oni koji su protiv same parade...nisu protiv lgbt populacije i ne smatraju da treba glave da im se razbiju....Nja...kao sto ne shvataju da navodjenje razlicitih pripadnika drustva planete, nije isto sto i njihovo poredjenje...samo stoje navedeni jedni pored drugih izmedju zareza...
Ali....Psi laju, a karavani prolaze...

Janncica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:20:22)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

I šta, vi mislite da oni hoće da se vataju na ulici, da se balave ili šta? Oni se bre bore da ih ne diskriminišu kao pre 100 godina crnce, ili malo kasnije i Jevreje, oni hoće da dišu i rade, a vode ljubav u privatnosti svog doma, kao i mi "normalni". A svi vi kojima muževi traže analni seks, a zgražavaju se nad homioseksulacima zbog toga, zapitajte se malo[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:20:55)

Mislim da je ovo najbolji argumet do sada, pa ljudi moji ako ASN ne paradira, kako je ikome palo na pamet da to uradi? cccc  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
pa jer ja idem ulicom i vicem ja volim da se J*bem sa mojim muzeeeeem!

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:22:43)

Ne nego da nose na paradi "smrt drzavi" Trt Milojka

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:23:07)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

nina ni heteroseksualci ne upraznjavaju seks samo zbog reprodukcije tako da ta teorija odmah pada u vodu.

pa ko kaze da je svrha upraznjavanja seksa samo reprodukcija[sm=smiley1.gif]

ja se samo ne slazem sa konstatacijom, da je homeseksualnost PRIRODNA, je l da jeste, onda kao sto sam na najprostiji nacin objasnila, mogli bi svi da radjaju decu, jel tako? sva bica se razmnozavaju, to je jednostavno svrha postojanja zivih bica...

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:24:39)

IZVORNA PORUKA: minavb

Jel se vi to raspravljate? Bez mene?

ti si prozvana u temi ajvarrakija pa molim te da ideš tamo i da te više ne opominjem! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
jer i ja sam Mod - MODessty

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:24:53)

A prirodno je stavljati penis u usta? Mislim, dajte, molim vas[sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:24:57)

IZVORNA PORUKA: jole82

Ne nego da nose na paradi "smrt drzavi" Trt Milojka

pa drzava je umrla , ulje skoro 200 , lebac 50 , meso skoro 1000
nikome nece biti do ***anja na zimu , gladnom u hladnom i po mraku

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:25:42)

a ovo ide u citate [sm=smiley36.gif]

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:26:02)

Ko o čemu, Olga o ulju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:26:21)

Ide u anale [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:26:44)

Ja ni na jednoj paradi ponosa nigde u svetu ne videh ni jedan transparent tipa JA SE J***M SA XY... Niko se na paradi ne skida go, niti javno seksualno opšti, tako da ne vidim zašto bi kome smetala parada a ne smeta im parada gologuzih pevaljki po tv kanalima...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:28:11)

IZVORNA PORUKA: Modessty

gae [sm=bravo.gif] ti nemajko što ne pereš detetu ruke svaki čas [sm=smiley36.gif]

Nemajke se oma prepoznaju među sobom... [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:28:27)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ko o čemu, Olga o ulju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

pa ne mogu bre da se pomirim da je litra ulja toliko i jos daju 5 litara po osobi iz robnih rezervi
predpostavljate da sam izvisila ali dobila samo dve [sm=smiley24.gif]

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:28:45)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

a ovo ide u citate [sm=smiley36.gif]

definitivno [sm=smiley36.gif]

Gae pevaljke su posebna kategorija [sm=smiley36.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:28:53)

Sad sam skroz zbunjena...sav taj sex ko bi to razumio, jel pirodno ljubljenje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/ribica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]
Aha je od strane muškarca ali nije od strane žene[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley4.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:29:04)

A sta je to toliko prirodno u radjanju, to mi je promaklo .
Sta znaci da zena koja iz nekih razloga ne moze da zatrudni nije prirodna ?
Ili nece jer ne voli decu , i ona nije prirodna ?

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:29:16)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: Modessty

Nemajke se oma prepoznaju među sobom... [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:29:53)

IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: jovicaa

nina ni heteroseksualci ne upraznjavaju seks samo zbog reprodukcije tako da ta teorija odmah pada u vodu.

pa ko kaze da je svrha upraznjavanja seksa samo reprodukcija[sm=smiley1.gif]

ja se samo ne slazem sa konstatacijom, da je homeseksualnost PRIRODNA, je l da jeste, onda kao sto sam na najprostiji nacin objasnila, mogli bi svi da radjaju decu, jel tako? sva bica se razmnozavaju, to je jednostavno svrha postojanja zivih bica...

Ne živimo svi samo da bismo se razmnožavali, to je osnovna razlika između čoveka i životinje!

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:29:57)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Mislim da je ovo najbolji argumet do sada, pa ljudi moji ako ASN ne paradira, kako je ikome palo na pamet da to uradi? cccc  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
pa jer ja idem ulicom i vicem ja volim da se J*bem sa mojim muzeeeeem!

pala sam [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>