RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:49:59)

Poenta parade je sledeća: kada vidite hetero par na ulici da se ljubi, svi će proći pored njih, a ako bi se gej par ljubio na ulici pitanje trenutka je kada bi dobili batine. Cilj parade je da se to promeni, da gejevi bar jednom godišnje u ovoj zemlji mogu na ulici da se drže za ruku sa svojim parom, da narod vidi kako to izgleda (pošto 95 % stanovništva nikada uživo nije videlo poljubac između dve gej osobe) i da vidi da to nije ništa strašno.
Ni jednog invalida niko neće prebiti zato što je invalid, ni jednu trudnicu niko neće prebiti na ulici zato što se seksala a gejeve koji se drže za ruke hoće. U tome je razlika i u tome je cilj paradiranja, ne da bi vama neko smetao i nametao ne znam ni ja šta. 

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:50:05)

Jerusalim koristi lokaciju i pricu o Isusu kao turisticku propagandu. Setimo se da oni Isusa nisu priznali. Moj brat je bio 10 dana u Jerusalimu i kaze da zaradjuju ogromne pare od turizma, da su uzasno bogati i otvoreni ka svetu. Kod njih je opusteno sve. Jednakost je na tom nivou da su medju prvim zemljama u svetu uveli zensko-musku vojsku.

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:51:17)

jeste ali tamo zive fanatici sve tri vere , tamo svako malo padaju neke bombe i eto gejevi im ne smetaju

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:51:22)

Jerusalim je jedna od naj gej-friendly destinacija na svetu.

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:51:34)

IZVORNA PORUKA: Modessty
Rade nam isto što i ja mom detetu da bi mu uvlaila hranu ili sirup - pustim mu neki šou program i on samo zeva i viče važi [sm=smiley36.gif]

Pa jeste..sve bre poskupelo..grejanje 18%..pdv je sad 20%, akcize skocile ...a o onoj prici "povracaj pdv-a" na opremu za bebe..bice.."prdn''o konj"
I to ce od dokumentacije biti potreban..izvod iz mkr, drz, kvr, urin, slika sa bebom i dnk dokaz da je dete vase...i to sve ako su primanja do 80.000...ako imate slucajno 80.164 din...onda ste bogati i ne moze povracaj..samo [sm=smiley11.gif]
Pa ko je ovde lood?

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:55:22)

i kad smo kod diskriminacije , itekako su diskriminisani pripadnici homoseksualne populacije , Romi , invalidi , deca na inkluziji
gejeve prebijaju , invalidi nemaju rampe po sudovima , prodavnicama , problem im je preci ulicu zbog ivicnjaka , koliko vas bi " pustilo " dete da sedi u skoli pored Roma ili deteta na inkluziji

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:55:29)

a lepo ste sve mimoisle pitanje o analnom seksu... dobro dobro, trazicete vi jovicuu[sm=smiley36.gif]
i recite mi sta vam je tako strasno i neprirodno kod gay popuilacije?

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:56:22)

jovice , onaj koji voli u goozu je gej i eto [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:57:46)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

i recite mi sta vam je tako strasno i neprirodno kod gay popuilacije?

Valjda je zarazno, vidiš kako sam ja zarazila ribizlu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
I niko da nam čestita kao prvom gay paru na RR, e sad ću da vam mašem pred nosom
[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/gaypride.gif[/image]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:58:40)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

jovice , onaj koji voli u goozu je gej i eto [sm=smiley1.gif]

vrlo jednostavno objasnjenje...[sm=smiley36.gif]
pa ne nego mislim sto bi hteo u guzu kad postoji prirodno mesto za to? ipak je guza predvidjena za istovar, a ne obratno.
mislim hocu da kazem da mi nije nista neprirodniji analni seks izmedju muskarca i zene ili muskarca i muskarca.
posto vidim da mnogi aludiraju na to da je gay neprirodno

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:59:04)

i kad smo kod diskriminacije , itekako su diskriminisani pripadnici homoseksualne populacije , Romi , invalidi , deca na inkluziji
gejeve prebijaju , invalidi nemaju rampe po sudovima , prodavnicama , problem im je preci ulicu zbog ivicnjaka , koliko vas bi " pustilo " dete da sedi u skoli pored Roma ili deteta na inkluziji

Ja sam sedela od I do IV razreda sa Cigancetom Savom. Nikada moji nisu imali problem sa tim, a ni ja.Bio je pametan, zavrsio i srednju i visu skolu. Ja ne volim diskriminaciju, ali ne volim ni bahatost velikih razmera. I kao sto ne bih volela da gej osoba usvoji dete, tako ne bih dozvolila da ove hraniteljske porodice uzimaju 4-5 dece zbog para, a onda ih maltretiraju i zapostavljaju. Uzasno mi je upropastiti dete na bilo koji nacin.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:59:24)

Nisam ni netolerantna a ni ne mrzim nikoga, nema razloga...ali ne mogu da predjem preko toga da je homoseksualnost nesto prirodno.

Da je tako, muskarci bi imali reproduktivne organe, a zene onu stvar, pa bi stvarali potomke, i onda da, to bi moglo da se nazove prirodnim.

Takodje, mi nije normalno, a ni prirodno, a docice i to kod nas za par godina, pa cu onda da vas pitam kako se osecate, kad u vrticima bude zabranjeno da se koriste reci poput MAMA,TATA,DECAK,DEVOJCICA, da se jelte ne bi diskrimisali deca usvojena od strane homoseksualaca i narusila njihova prava. Ovo se vec primenjuje u par vrtica, ako se ne varam u Svajcarkoj(izvinjavam se ako gresim).

Kuda ide ovaj svet???????

anajid -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:59:49)

ponose se time sto jesu , sto ne kriju svoje opredeljenje

Ma dajte molim vas.....

Odoh sa ove teme,baj baj.
Moram potjerati bebe van da zaradim koju kintu.Predsednik daje 250 eura po bebi koje se rode do 07.10.[sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:00:10)

Lu, vidi se da retko svraćaš. Ribizla i ja smo odavno u vezi, otud i avatari koje imamo.

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:00:49)

a treba da se kriju ili da se otruju jer su rodjeni drugaciji [sm=zmeden.gif]
dobro

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:01:17)

primite moje iskrene cestitke[sm=rozica.gif]

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:02:22)

I jel treba svi da paradiraju?
Ili da se to zakonski resava a ne na ulici..gde se nista nece resiti?
Jovice loodacho jedna[sm=smiley36.gif]
Evo ja se prva javljam...ja volim analni sex...i trenutno mi vise prija [sm=smiley36.gif]
Hoce neko.. da pravimo paradu povodom toga?
Mozda sam i ja gay? [sm=smiley23.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:05:00)

ok , treba da smo svi isti a oni koji se razlikuju neka dobiju ciglom u glavu jer drugo nisu ni zasluzili
odoh ja sad , dosta mi je rasprave [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:05:48)

IZVORNA PORUKA: minavb

Lu, vidi se da retko svraćaš. Ribizla i ja smo odavno u vezi, otud i avatari koje imamo.

Ribizla ima široke poglede na sexualnost i prva me je pitala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:06:15)

e tu smo stigli. znaci mnoge stvari nisu prirodne, ali su drustveno prihvatljive! znaci neprirodno je ono sto je neko drugi, a to sto mi radimo iako je protivno zakonima prirode smatramo normalnim...
a te price o tome da nece smeti dete da zove roditelje kako zeli su opet neka glupa propaganda. mi ipak zvanicno imamo demokratsko uredjenje niko ti ne moze da zabraniti da svoje dete nazoves kako zelis ili da ono tebe zove kako zeli

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:07:40)

Mene je sramota kad sve ovo čitam... Sramota me što na bilo koji način komuniciram sa nekim ko je u stanju da poistoveti homoseksualce sa pedofilima za početak.

Viking je lepo sve lepo rekla. Ovo bi trebalo, bar na papiru da bude sekularna država a većina državnh praznika su verski praznici, niko ne pravi problem što se u svakom kontekstu potencira Srbi=Pravoslavci, što bi trebalo da znači da ko nije pravoslavni vernik nije građanin ove države. Huligani biju i ruše, sve predvođeni mantijama, niko ih ne kažnjava, popovi ubijaju narkomane... I niko od njih nije bolčesnik, no su bolesnici homoseksualci koji nikog ne diraju i od svega traže da ne budu dirani...

Sramota me što živim u državi koja propagira mržnju, netoleranciju, izopačene međuljudske odnose i strah me je da podižem svoje dete u ovakvom okruženju.

sanji -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:08:02)

I ja se ponosim što sam majka (što je još lepše i prirodnije) pa ne paradiram!!! [sm=jezicek.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:09:33)

pa paradiraj [sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:10:50)

i dalje ne razumem sta je neprirodno u homoseksualnosti?
nina ni heteroseksualci ne upraznjavaju seks samo zbog reprodukcije tako da ta teorija odmah pada u vodu.
da sanji tebi to niko ne brani, niti ce te bilo ko prebiti zbog toga

Anck Su Nmaun -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 11:11:20)

Nemam nista protiv njih, cak mi je jedna drugarica gej, ali da paradiraju... ma dajjj!
Po meni sammim tim od sebe prave drugacije, i kako onda da ih smatramo jednakim, pa jer ja idem ulicom i vicem ja volim da se J*bem sa mojim muzeeeeem!
Razumem ja netoleranciju u nasem drustvu, ali parada nije resenje!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>