RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:19:41)

greh je seksati se cerez zadovoljstva , samo u svrhu reprodukcije [sm=smiley23.gif]

bonita -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:21:08)

Na ovu temu,mogu reci samo sledece...
I ja sam dosta ranije imala misljenje kao i neki drugi,pa slobodno mogu reci za svoje misljenje od ranije,tipicno seljacko..

Ali,kada se dublje razmisli,i kada se takvi ljudi upoznaju.....Jednostavno se shvati da su oni u sustini samo ljudi s dusom,od krvi i mesa.
Cak i da ne razumem to predeljenje,nikada i ne moram razumeti...Ali bitna stvar je da ih podrzavam.Da podrzavam,jer svako treba raditi onoo sto ga cini srecnim.
Jako je dobro pogledati film parada...
Jako me je rastuzo taj film.Sama sam sebe pitala..Treba li stani na stranu milion huligana i njima dati podrsku ili sacici ljudi koji su drugaciji,a pritom puni osecanja i dobrote u sebi????Moj glas ide ovoj drugoj grupi.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:22:53)

Sta bi bilo da pocnu da prave paradu pedofili, onda oni koji vole da su sa babama ili dedama, pa da malo paradiraju narkomani, pusaci, alkoholicari..

Retka situacija kada se slažem sa tobom!
Ali bih dodala da ne povezujem sa pravoslavljem, sa Srbijom... prosto, smatram da parada nigde ne treba da postoji.

Nemam nista protiv njih,neka radi ko sta hoce,iza zatvorenih vrata.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: viking RR

Evo, čitam ove postove i baš pokušavam da se setim kada su poslednji put prvaoslavci i huligani išli da tuku npr. narko dilere? Nikad. A narko diler može da uvuče tvoje dete u svet droge a gej ne može da natera nikoga ko nije gej da to postane.

Osim toga, zašto mislite da je šetnja liturgije po gradu različita od ove šetnje? Verujete, poštujem, ali verujte u crkvi i u svojoj kući, zašto se šetate po gradu i paradirate svojom verom? Nisu svi građani vernici niti su svi vernici u zemlji pravoslavci, pa im se nameću ti pravoslavni rituali iako su protiv toga. I niko ih ne bije.

Dalje, stvarno ne razumem pitanje "kako ću svom detetu da objasnim zašto se čike ljube?" Lepo, rečima, kao i sve drugo. Ljube se zato što se vole i kraj. Mislim da ima mnooogooo gorih pitanja od tog.   

I na kraju, stavite ruku na srce i zapitajte se, da je vaše dete gej (znam da vam je to nepojmljiv koncept), da li biste ga podjednako volele?

Da, ovo kaže i moj mozak, ali srce priča sasvim drugačije.

IZVORNA PORUKA: Olga RR

pa da i pozu 69 treba zabraniti

JU!? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Drago mi je da sam malo dublje pogledala u sve to i shvatila da su oni isto ljudi ko i mi i da trebaju biti prihvaceni.

Lično nemam ništa priotiv homoseksualaca. Nemam velik problem sa tim da vidim dva muškarca ili dve žene na ulici zagrljene, da se ljube, okrenuću glavu jer mi se ne dopada, ali to je to, na tome se završava. Ne zanima me dal neko spava sa osobom istog pola. MOŽDA bih se mogla i družiti sa takvim ljudima, nisam imala prilike. Ali ne razumem paradu.

Shishica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:22:55)

Jole i Verolina rekose onako kako sam htela i ja, samo ja nisam tako znala da upakujem.
Viking, nema mrznje, to niko ne razume - ne radi se o mrznji. Mozda bi mi neko od njih bio i najbolji drug. Radi se o drugim stvarima koje su ovde i napisane..samo ako moze neko da procita onako kako jeste napisano.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:23:09)

iskreno izlozbu nisam ni videla.... tako da necu dalje da je komentarisem.
ali jos uvek nisam dobila odgovor na svoje pitanje o analnom seksu izmedju zene i muskarca, i to je isto neprirodno, pa da li vam je to prihvatljivo?
neka "nagore" sto ce se desiti mom detetu u zivotu bude to sto ce vidjati homoseksualce kako se ljube na ulici i ja cu biti presrecna.

Shishica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:25:00)

Retka situacija kada se slažem sa tobom!

[sm=smiley36.gif] Vidis! Opet cu da ponovim cuvenu recenicu: "Svaku knjigu vredi procitati makar i zbog jedne jedine recenice koju ces pronaci u njoj."

oxy7 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:25:10)

Mislim da svi imamo većih briga od parade ponosa i da nas mnogo više ugrožava sve ono što je proizvod siromaštva (u svakom smislu) u kome grcaju naše balkanske države. A od branitelja vjere mi je već od početka devedestih muka. Samo se sjetim popova sa kalašnjikovim i dosta mi je... 

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:25:54)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

greh je seksati se cerez zadovoljstva , samo u svrhu reprodukcije [sm=smiley23.gif]

i nikako seks pre braka! a da ne spominjem "egzibicije u krevetu"[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:28:53)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Evo, čitam ove postove i baš pokušavam da se set_im kada su poslednji put prvaoslavci i huligani išli da tuku npr. narko dilere? Nikad. A narko diler može da uvuče tvoje dete u svet droge a gej ne može da natera nikoga ko nije gej da to postane.

Osim toga, zašto mislite da je šetnja liturgije po gradu različita od ove šetnje? Verujete, poštujem, ali verujte u crkvi i u svojoj kući, zašto se šetate po gradu i paradirate svojom verom? Nisu svi građani vernici niti su svi vernici u zemlji pravoslavci, pa im se nameću ti pravoslavni rituali iako su protiv toga. I niko ih ne bije.

Dalje, stvarno ne razumem pitanje "kako ću svom detetu da objasnim zašto se čike ljube?" Lepo, rečima, kao i sve drugo. Ljube se zato što se vole i kraj. Mislim da ima mnooogooo gorih pitanja od tog.   

I na kraju, stavite ruku na srce i zapitajte se, da je vaše dete gej (znam da vam je to nepojmljiv koncept), da li biste ga podjednako volele?

[sm=bravo.gif]

Mislim da je sramota sve ovo što se dešava, kao i način na koji Ministar policije govori o svemu tome. Ipak je u pravu kada kaže da neće dozvoliti bilo koji skup koji može da izazove nerede na ulici.
I što se više o tome priča više se diže buka oko svega a zaista nema potrebe za tim.
Nek organizuje ko šta hoće, moje je da rešim da li ću se tom skupu pridružiti ili ne. Ako mi se ne svidja tog dana neću na ulicu i gotovo.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:31:24)

a i realno umesto da pohapse te huligane i da ih malko osude na par godina, oni zabranjuju paradu. pa ja bih huliganima odredila kaznu srazmernu nasilju koje nacine, pa da vidimo da li ce se opet usuditi da razbijaju i biju.
ali ne dok neki huligan ne ubije policajca njima se nikakve kazne ne dodeljuju.. i onda se pitamo sto nam je litra ulja 200 din

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:32:24)

pa onaj huligan je trpao zapaljenu baklju policajcu u grlo i sta je bilo , nista posebno

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:34:00)

Huliganima nestaju dosijea, na veoma misterozan nacin. Gledali ste Insajder i sta je sve Brankica iskopala o sudijama , huliganima i njihovim tatama i mamama[sm=smiley13.gif]

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:34:49)

Od kad nisam vidjela muža sve su prilike da ću postati gay[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:36:20)

Eno ga i Ezel se izjasnio kao gej [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:37:14)

Lu , dogovoreno[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:39:02)

postalo je normalno da ne kazem legalno pretiti smrcu bilo kome javno .. ili `bar` prebijanjem [sm=smiley29.gif]

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:39:51)

Ne znam da li je neko mene prozvao...iskreno ne osecam se tako...ja ne mrzim nikoga...daleko bilo...niti vidim da ih iko ovde mrzi!?
Najbolji drug i kolega mi je gay, brat od tetke isto, ujak takodje (iako ima i zenu i decu, jer biti gay pre nije bilo drustveno prihvatljivo...pre par godina su se razveli...imaju normalnu komnikaciju)....niko od njih nije diskriminisan niti u drustvu ni na poslu...naprotiv!!!
Evo jos neko je naveo da ima kolegu koji je gay, pa nije diskriminisan..
Samo smatram da citava prica nema blage veze sa borbom za ljudska prava i protiv diskriminacije...
Ne vidim da je iko otpusten zato sto je gay, da je u banci poslat na kraj reda ili na zaseban salter, da nije mogao da udje u neki kafic/restoran, da nije moga da zavrsi neki posao u opstini...
Pa jel treba i ja da organizujem paradu sto sam trudnica i sto mi je baba u posti kad su me pozvali preko reda rekla: "Kad si mogla da dizes noge, sad mozes i da cekas kao sav normalan svet!" ?? To je otvorena diskriminacija...Ja nikom nisam zabadala stomak pod nos, sama me je sluzbenica pozvala preko reda...to je nesto ipak drugo...ne znaci ni da gay treba da ide preko reda...
Ali i dalje tvrdim da niko od njih nije diskriminisan samo zato sto je gay! To sto neko dobije cudan pogled na ulici...pa dobije ga i neka debela zena ili dete u invalidskim kolicima..pogled nije diskriminacija...
Samo cekam da nekrofili i pedofili organizuju paradu...
A to za kaznjavanje huligana...i ko su ti "ljudi" uopste??...pa jel smo platili 1.000.000 dolara za Miladina Kovacevica??
E takve stvari treba ispitati...a ovo je samo mazanje ociju...i zamlacivanje naroda...

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:42:04)

Ja bih volela da invalidi organizuju svoju paradu. Ja bih im se odmah pridruzila[sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:43:35)

Vidite ovu Ribizlu,c c c c c [sm=jezicek.gif]

U kakvoj mi tuznoj i ruznoj drzavi zivimo...Sta mislite drage moje,kada bi se napravila parada roditelja sa decom na kojoj bi se eto trazilo da se drzava malo vise posveti deci,smanjenju cena,promenama socijalnih programa i politike koja se tice dece i njihovih prava,da se ne bi nasli opet huligani (pod okriljem drzave) koji bi tukli i ne bi gledali gde udaraju.. Tuzna smo mi zemlja ispranih mozgova u kojoj je nestalo tolerancije,saosecanja,a najgore od svega je sto mediji u tacno nekim kljucnim i teskim trenucima,prave senzacije tipa parada ponosa,tigrasti komarci,pticji grip...

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:44:06)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Lu , dogovoreno[sm=smiley36.gif]

[image]http://www.smiley-lol.com/smiley/drague/gay/2mecsgays2.gif[/image]

Modessty -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:46:01)

JOle nasmeja me sad! I ja uvek pomislim da je u pitanju "zamazivanje očiju" kad se ovako digne prašina oko nečega. Mora država da usmeri poglede naroda na nešto drugo i manje bitno dok se na drugoj stani uvode novi porezi i nove dažbine.Tako je bezbolnije. Isto je i sa onom pričom kako su privatne klinike eto krive što je propao tender za besplatnu VTO u njima.
Rade nam isto što i ja mom detetu da bi mu uvlaila hranu ili sirup - pustim mu neki šou program i on samo zeva i viče važi [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:46:38)

ne znam da li znate ali u Jerusalimu je ove godine odrzana deseta po redu parada ponosa

anajid -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:48:08)

Ja iznela svoje misljenje o homoseksualizmu,a naravno da imamo precih stvari,ali ovo je tema.

Dajte mi odgovor na naslov manifestacije "parada PONOSA".Kojeg ponosa?Kakvog ponosa?Cime se ponose?

Shishica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:49:04)

"Kad si mogla da dizes noge, sad mozes i da cekas kao sav normalan svet!"

aaaaa [sm=smiley35.gif][sm=smiley35.gif] Ne znas prosto sta da uradis sa takvim ljudima!! Fuj, fuj, fuj!!

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:49:14)

ponose se time sto jesu , sto ne kriju svoje opredeljenje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>