ivanabg -> RE: Homoseksualnost (7.2.2010 20:25:03)
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja mislim da neko ko nema sklonosti da bude sa istim polom jednostavno neće biti. Koliko god da je mlad, koliko god da se posvađao sa roditeljima, koliko god da mu se srušio svet! POBOGU! Pa svi smo prošli tih 15ak godina kada smo kao emotivno nestabilni, kada nas nerviraju roditelji, kada se kao ceo svet okomio na nas, pa ipak nismo postale lezbejke. Nikada mi nije ni palo na pamet da tražim devojku mami u inat, radije sam tražila nekog frajera za kog sam znala da nije po maminom ukusu! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Prase, pa ni tvoj brat nije posrnuo... znači, nije to baš tako lako uvući nekoga ko zna šta voli... mislim da se uvući može samo onaj koji je tako rođen, a toga do tog momenta nije bio svestan, ili nije hteo da prizna svoje opredeljenje. Mislim da od streight čoveka ne možeš napraviti gay-a! Volela bih guppy čuti neku od tvojih priča, ako možeš o tome da pričaš. hahha.e ljudi.ja sam lez recimo.poznajem jakooo puno lez i gay ljudi.nisu uvuceni.haha.ne da nisu,negoooo nisu. ovako stvari stoje.ne valja pricati o ovoj temi ako se ne utvrdi razlog zasto postoje seksualne devijacije jer u tom slucaju svaki argument je opravadan i tocan. to nitko od vas ne zna jer ne bi pisao sto pise.ne znam ni ja tocno.ja vam mogu reci ono sto znam od ljudi oko sebe.fora je u tome sto su gay veze iste kao i hetero.jedino sto nemaju isti kontinuitet kasnije.nema price o djeci,braku.bar ne spontano.cesto postoji jedna strana koja to ne zeli,iz sto razloga. uvucen nije skoro nitko.i kako mozes biti uvucen i pristati da ostanes u tome ako ti ne prija?taj koji je nekoga uvukao je za mene rijedak slucaj kao i pedofil u svojoj namjeri da obrlati neko dijete,ista prica.mislim,rijedak,nedovoljno cest da bih ih bilo puno. ja vjerujem da se mi rodimo biseksualni...ti sam izaberes.mislim da sam ja izabrala.razmisljala sam mnogo o tome.tipovi me seksualno ne privlace.nebitna sam ja sad,ali ipak sam ja jako jako puno o tome razmisljala.najcesce cete od gay ljudi cuti da su se oni takvi rodili i to je to.haha ok,neka im,ali ja nisam pristala bas na to objasnjenje tako lako jer onda je definitivno neka deformacija u pitanj,a meni se nije cinilo. ovaj svijet je hetero.jednostavno takav.bar ovaj 3d koji percipiramo.ne zaljubljujem se u zenu da bismo radjale djecu.volim djecu,ali voljela bih imati svoju.ona bi njima bila...moja cura.nista vise.i obrnuto.mozda postoji planeta gdje je normalno imati dve mame.ovo nije slucaj i to jedino moze postati drustveno prihvacneo ako netko zaigra neku politicku igru.za 200 godina nitko se nece pitati vise zasto to nije normalno ili jeste,kao sto se ne pitamo za seks prije braka itd. e zapisala sam se bezveze,ali imam osjecaj da znam odgovor na sve vase dileme. btw.heteroseksualci imaju puno vise partnera seksualnih nego homici koliko god vam se to cinilo nemoguce.meni osobno gayevi nisu simapticni nesto pretjerano,ali jedan gay decko,ok,decko je,voli seks vise od prosjecne cure,ali manje ima partnera nego hetero tip.a o curama da ne pricam...
|
|
|
|