RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:32:17)

IZVORNA PORUKA: daca77

Izbacice me sa foruma ako napisem svoje misljenje...samo cu reci da je STRASNO!!!
Nadam se da ce zabraniti tu setnju bolesnika i tako izbeci haos u gradu.

Slobodno iznosite svoje mišljenje ali bez vrijeđanja drugih ljudi[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

daca77 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:32:35)

Iskreno, da mi je BG bar malo blizi, dosla bih da pripomognem koliko mogu i da se ne set_e vise da pominju paradu[sm=smiley1.gif]
Alergicna sam na sve ovo, zaista.
Ok, Lu...Idem sa ove teme.

Lu -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:34:09)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

kada bi se barem malo vise potrudili da razvijamo kod sebe i nase dece neke druge osobine i kvalitete, a malo manje da se okupiramo mrznjom prema drugacijim ljudima, ovaj svet bi verovatno bio mnogo lepse mesto za zivljenje!

Bravo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:37:35)

dobro ako njima znaci da odrze paradu i ako nikoga time nece ugroziti, zasto da ne? ne zaboravite da je kod nas zvanicno i dalje demokratsko uredjenje.
a svom detetu ces u jednom momentu svakako morati da objasnis sta je homoseksualizam, zato sto je on TU i bice uvek tu, negiranjem i skrivanjem se on nece smanjiti!
a pedofili su posebna prica. ne zaboravite da i u gay kao i u hetero vezama odobravamo one u kojima su oboje punoletni i samovoljno su stupili u odnos. a pedofilija je nesto sasvim drugo.. ne treba mesati babe i zabe.

Shishica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:41:28)

To bi mozda bio lep naziv za neku paradu majki,mislim da se okupe mame sa decom.

[sm=smiley20.gif]

Jovice, to je sve samo ne "prirodna stvar".. ali necu dalje [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:41:52)

Evo, čitam ove postove i baš pokušavam da se setim kada su poslednji put prvaoslavci i huligani išli da tuku npr. narko dilere? Nikad. A narko diler može da uvuče tvoje dete u svet droge a gej ne može da natera nikoga ko nije gej da to postane.

Osim toga, zašto mislite da je šetnja liturgije po gradu različita od ove šetnje? Verujete, poštujem, ali verujte u crkvi i u svojoj kući, zašto se šetate po gradu i paradirate svojom verom? Nisu svi građani vernici niti su svi vernici u zemlji pravoslavci, pa im se nameću ti pravoslavni rituali iako su protiv toga. I niko ih ne bije.

Dalje, stvarno ne razumem pitanje "kako ću svom detetu da objasnim zašto se čike ljube?" Lepo, rečima, kao i sve drugo. Ljube se zato što se vole i kraj. Mislim da ima mnooogooo gorih pitanja od tog.   

I na kraju, stavite ruku na srce i zapitajte se, da je vaše dete gej (znam da vam je to nepojmljiv koncept), da li biste ga podjednako volele?

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:42:52)

niko ne brani majkama sa decom da se okupe! demokratija.... proucite je malo...
tako je viking.
ja nemam nista protiv religije, ali recimo imam protiv crkve kao institucije pa ne trazim da se zato zabrane javni verski skupovi.
i samo sekund recite mi da su vam navijaci i huligani prihvatljiviji od homoseksualaca?
pa sutra tvom detetu mogu glavu da razbiju ti isti divljaci na ulici.... razmislite malo.
NASILJE se nicim ne opravdava..

daca77 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:45:11)

Shi, tebe udarilo vise hormona, a mene progesteron, pa ne bi valjalo da iznosimo svoja misljenja...a koliko vidim, ne mozemo cak ni da se kontrolisemo[sm=smiley1.gif]
A trenutno imam preca posla od parade i set_nje[sm=smiley13.gif]

minna -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:46:07)

Meni nije jasno kako nekome smeta neko ko je gay a ne neko ko bije, lomi, unistava grad...

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:46:16)

mislim da nam je parada ponosa najmanji problem
litar ulja ce ili je skoro 200 dinara
nego ajde da se zamlacujemo ljudima koje moze svaka budala ubiti na ulici jer su Boze moj , bolesnici sljam blablablah a da ne primetimo da je sve otislo u finu materinu

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:48:17)

IZVORNA PORUKA: Olga RR
da ne primetimo da je sve otislo u finu materinu

Slazem se...zamazivanje ociju ...izmedju ostalog....

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:50:20)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Jovice, to je sve samo ne "prirodna stvar".. ali necu dalje [sm=smiley1.gif]

E ovo je pravi primer netolerancije-to bi bilo isto kao da si napisala da si protiv islama, jevrejstva i katoličanstva, jer pripadaš pravoslavlju; da mrziš crnce, kineze, indijance; da ti se gadi sirotinja; da prezireš buržuje; da deca obolela od dečje paralize ne treba da idu u razred sa zdravom decom; da svako ko nema diplomu nema ni mozga...........
Hoću reći, prihvatanje bilo čega što je drugačije od tebe samog, tvojih uverenja i navika, čini nas ljudima. Možda neko i na mene i moj život gleda kao ne baš sasvim normalan?!

Shishica -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:50:26)

Daco, ne razumeju sustinu oni koji opravdavaju ovako nesto.. pa ni to poredjenje sa pedofilima (zato sam i rekla da su to posebne fele..), ali neko ko nece da vidi ne vredi mu stavljati ni naocare.

Eto ja rekla i odo odavde da se ne bi nervirala dalje. Bolje da se druzim sa vama na drugim temama [sm=smiley14.gif]

Duboka je tema, filozofija.

I nije prirodna stvar. Daleko od prirode koja treba da bude i kako smo trebali da ispadnemo.

Naravno da ne tolerisem ako neko silom zeli nesto. Cuti i radi sta hoces za sebe i ne utici na druge ni na koji nacin.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:50:39)

ja delim misljenje dace, shishice i anajid [sm=smiley1.gif]
ne volim ih, ne zelim da ih gledam niti cujem za njih, meni je to bolesno i izopaceno i nista me nece ubediti u suprotno.
a to njihovo paradiranje ne znam cemu vodi, samo ce navuci jos veci gnev naroda, a da ne pricam sto to povlaci sa sobom i huligane, skrnavljenje imovine...
ja bih to zabranila za svagda

Olga75 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:53:02)

pa da i pozu 69 treba zabraniti [sm=smiley24.gif]

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:54:15)

ja o tome pricam nina, ali niko me ne cuje[sm=smiley1.gif]
ja vam lepo kazem stavite se samo u situaciju, vecina nas ima decu ili planira da ima. zamisli sutra se tvoje dete od 15,16 godina lepo srecno zdravo i pravo vraca uvece iz grada i presretne ga grupica huligana i bas im se nesto trenutno razbija necija glava, pa ga malo izlome na par mesta... ili bi mozda vise volele da u prolazu vidi dva homoseksualca koja su se poljubila, boze moj pa sta ce mu vise skoditi???

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 9:56:53)

i jos jedno pitanje koje moram da postavim, da li isto smatrate nastranim i muskarce koji vole analni seks(sa zenama) ? a sve dobro znamo da bi vecina njih to volela, ako im vec i nije praksa da ga upraznjavaju.

jole82 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:03:41)

Jedno je diskriminacija i to treba resavati institucionalno..
Drugo je paradiranje...cemu? sta ce da promeni? jel treba sad svako za sebe da paradira?
Nemam nista protiv lgbt populacije ..imam i dosta prijatelja koji nisu birali da budu to sto jesu...sve to razumem...ali ne razumem potrebu da se paradira...Moji prijatelji i nece na tu paradu..nista ne menja..
Pa i psihopate, masovne ubice, nekrofili i pedofili nisu krivi sto su takvi...jer treba i oni da paradiraju??? I da im se omoguci da rade to sto im je priroda nametnula???
Idi kuci, pa u privatnosti svog doma radi sta ti je volja...nemoj mene da opterecujes time...ima dosta lgbt aktivista, pa nek se zakonski bore za svoja prava, a ne na ulici...to ne menja nista!! Samo je pokusaj nametanja svoje volje, izbora, prirode (kako kod koga)...
Inace u Francuskoj je postalo zabranjeno da se govori mama i tata...nego samo roditelj?!? Sta je sledece? Ko je tu ugrozen-lgbt populacija mozda? A sta kad u skoli pitaju dete kako ti se zovu "roditelji"? Jel sme da kaze imena i pol ili opet roditelji? A opet diskriminacija...ma nemoj, pa za to su se eto izborili?
Ne radi se uopste o ugrozavanju prava? Da li poznajete nekoga koje lgbt.. da je ugrozen ili diskriminisan...uopste ili vise od ljudi koji su str8, romi, siromasni, sa invaliditetom....?
Ma daj....

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:08:23)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Pa sad jos i ova izlozba gde je Isus prikazan na skaradan nacin. Jednostavno bogohuljenje!

Ovo moram da ti kazem. Drzava je nasla i iskopala razlog zbog kojeg se parada verovatno nece odrzati. Ne sumnjam da je podmetnut razlog. Objasnicu: medijima nemojte puno verovati. Ja sam bila sveprisutna kada je pre godinu dana odrzan protest Filoloskog i Filozofskog fakulteta. Trazili su da im ljudi za jedan ispit placaju po 50000dinara, pa su ljudi na kraju studija bili onemoguceni da zavrse fax zato sto nisu imali novac. Digla se buna. Ja sam bila tamo zbog drugih radova, ali sam znala ljude koji su imali prosek 10 na tom faksu. Znate li kako su ih u medijima predstavljali-kao olos, narkomane, beskucnike. Govorili su kako tu ima najmanje studenata i trazili svako moguce resenje da ih odatle oteraju i isteraju po svome. A onda su uradili nesto strasno.Prorektor za nastavu je izasao na TV i izgovorio sledece: Taj cirkus bi trebalo prekinuti i omogućiti deci da uče školu. Pozivam državu da se odgovorno ponaša i zaštiti državnu imovinu, studente i nastavnike. To više nema nikakve veze sa studentima, tamo možda ima desetak studenata, a Filološki fakultet ima 12.000 studenata od kojih se 10, 15 njih pridružilo blokadi, a možda su i članovi organizacije Marks 21", izjavio je danas Beti rektor Univerziteta u Beogradu.

Marks 21 je, kako se navodi na intenet stranici www.marks21.info, revolucionarna socijalistička organizacija koja se zalaže za rušenje kapitalizma i uspostavljanje radničke države izgrađene na temeljima veća proizvođača i radničke milicije koji bi postali najviši organi upravljanja, kao što su to bili u Pariskoj komuni i ruskim revolucijama iz 1905. godine i 1917. godine.
Znate li sta je izazvao.? Posto su studenti spavali tamo, to vece su im upali Skinhedsi, kao opozitna struja, bacali im dimne bombe, vadili nozeve i sl. To je bio cist politicki potez da se ukine jednomesecni protest, a ovde je Isus-gej, cist politicki potez da se parada ne odrzi. I kao sto je rektor pozvao na javni linc, tako sad indirektno poziva Dacic.
Da se razumemo, ja od srca priznajem da nikako ne bih volela da mi dete bude gej, ne bih brate mili. Ali, Boze moj. Ono sto ja ne shvatam je cinjenica da neko hoce da ih bije. Zasto? Po meni bi bilo razumnije da su prebili na mrtvo one llekare sto su na Onkologiji trovali decu citostaticima. Ovako, ne razumem zastop bi nekom smetalo sto je jednom penisu potreban drugi penis, a ne vagina?
E, ali jako mi smeta njihova zelja za usvajanjem dece. I moze svako da prica sta hoce, dete treba da ima tatu i mamu, zato sto mi nismo operisani od sredine, a ako ta sredina ne moze da utice na zrelo dete od 20-tak godina, i te kako utice na mladi mozak koji nije stigao do tih godina. Ja sam veoma realna. Neka se oni vole, a deca neka se usvajaju od strane parova, heteroseksualnih parova.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:09:36)

Evo mee [sm=smiley36.gif]

Moja deca imaju ujaka homoseksualca koga obozavaju , vrlo bistar mladic , obozavan od svoje porodice bez obzira na njegovu odluku s kim ce da deli krevet !
Mislim , sta sutra kada vam deca odrastu , jer ocekujete od njih da vas pitaju s kim se vama dopada da oni opste [sm=zmeden.gif]
Izbacite netoleranciju i mrznju iz srca prema necemu sto ne razumete i necete da razumete, jer to samo skodi vasoj lepoti , njih ne dotice [sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:09:55)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mislim da nam je parada ponosa najmanji problem
litar ulja ce ili je skoro 200 dinara

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Kakav si ti car...

indy_25 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:11:00)

Ja sam promjenila misljenje jer sam okuruzena homoseksualcima i imam priliku da pricam s njima svakodnevno. Imam kolegu koji je gay i ocarana sam tim momkom. Niko ga na poslu ne diskriminira zato sto je gay cak se sali nekad na svoj racun. Ma divan decko. Sretan je jer ne mora da skriva ono sto jeste. Kad malo bolje razmislim tuzno je tad si ne prihvacen od drustva zbog toga sto se razlikujes. E bila sam i na gay paradi to je ovdje najbolja moguca festa ikada. Ljudi dolaze s djecom svi su obuceni u roze i normalni ljudi koji dolaze da ih podrzvaju. Navece se festa do ranih jutarnjih sati i to mi je bio najbolji izlazak od kako sam u NL. Ici cu svake godine na gay paradu.. Razmisljala sam o tome sta ako mi djeca budu homoseksualci, mislim da bi ih sasvim normalno prihvatila i podrzala. Drago mi je da sam malo dublje pogledala u sve to i shvatila da su oni isto ljudi ko i mi i da trebaju biti prihvaceni.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:14:06)

i to sa isusom je sloboda izrazavanja, pa sta ako su malog isusa predstavili kao geja, treba da placem sad?
ne isus mora da se uzdize a gejevi da se prebijaju na smrt... kakvi ste vi to bahati vernici onda?
u bibliji pise ljubi bliznjeg svoga, a ne razbi glavu bliznjem svom zato sto voli da koristi maminu sminku i da isprobava njene stikle[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:16:33)

Jovice, Isus po bilo kojoj veri ne sme biti predstavljan u sexualnom smislu. To svaki vernik zna. Ni kao hetero, ni kao homoseksualac.

viking -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:17:08)

Ne bih da mešam babe i žabe, ali nekako se nameće - po ovim postovima ispade da je najviše mržnje upravo u srcima najvećih vernika, a trebalo bi da je suprotno. Zar se to ne kosi sa samom suštinom vere? Ovo je samo zapažanje...

I da dodam, i ako sam za gejeve, ova izložba mi je totalno bez veze i bespotrebna, malo i provokatorska.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>