Verolina -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 10:08:23)
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pa sad jos i ova izlozba gde je Isus prikazan na skaradan nacin. Jednostavno bogohuljenje! Ovo moram da ti kazem. Drzava je nasla i iskopala razlog zbog kojeg se parada verovatno nece odrzati. Ne sumnjam da je podmetnut razlog. Objasnicu: medijima nemojte puno verovati. Ja sam bila sveprisutna kada je pre godinu dana odrzan protest Filoloskog i Filozofskog fakulteta. Trazili su da im ljudi za jedan ispit placaju po 50000dinara, pa su ljudi na kraju studija bili onemoguceni da zavrse fax zato sto nisu imali novac. Digla se buna. Ja sam bila tamo zbog drugih radova, ali sam znala ljude koji su imali prosek 10 na tom faksu. Znate li kako su ih u medijima predstavljali-kao olos, narkomane, beskucnike. Govorili su kako tu ima najmanje studenata i trazili svako moguce resenje da ih odatle oteraju i isteraju po svome. A onda su uradili nesto strasno.Prorektor za nastavu je izasao na TV i izgovorio sledece: Taj cirkus bi trebalo prekinuti i omogućiti deci da uče školu. Pozivam državu da se odgovorno ponaša i zaštiti državnu imovinu, studente i nastavnike. To više nema nikakve veze sa studentima, tamo možda ima desetak studenata, a Filološki fakultet ima 12.000 studenata od kojih se 10, 15 njih pridružilo blokadi, a možda su i članovi organizacije Marks 21", izjavio je danas Beti rektor Univerziteta u Beogradu. Marks 21 je, kako se navodi na intenet stranici www.marks21.info, revolucionarna socijalistička organizacija koja se zalaže za rušenje kapitalizma i uspostavljanje radničke države izgrađene na temeljima veća proizvođača i radničke milicije koji bi postali najviši organi upravljanja, kao što su to bili u Pariskoj komuni i ruskim revolucijama iz 1905. godine i 1917. godine. Znate li sta je izazvao.? Posto su studenti spavali tamo, to vece su im upali Skinhedsi, kao opozitna struja, bacali im dimne bombe, vadili nozeve i sl. To je bio cist politicki potez da se ukine jednomesecni protest, a ovde je Isus-gej, cist politicki potez da se parada ne odrzi. I kao sto je rektor pozvao na javni linc, tako sad indirektno poziva Dacic. Da se razumemo, ja od srca priznajem da nikako ne bih volela da mi dete bude gej, ne bih brate mili. Ali, Boze moj. Ono sto ja ne shvatam je cinjenica da neko hoce da ih bije. Zasto? Po meni bi bilo razumnije da su prebili na mrtvo one llekare sto su na Onkologiji trovali decu citostaticima. Ovako, ne razumem zastop bi nekom smetalo sto je jednom penisu potreban drugi penis, a ne vagina? E, ali jako mi smeta njihova zelja za usvajanjem dece. I moze svako da prica sta hoce, dete treba da ima tatu i mamu, zato sto mi nismo operisani od sredine, a ako ta sredina ne moze da utice na zrelo dete od 20-tak godina, i te kako utice na mladi mozak koji nije stigao do tih godina. Ja sam veoma realna. Neka se oni vole, a deca neka se usvajaju od strane parova, heteroseksualnih parova.
|
|
|
|