Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:24:03)
|
melania, da, razumem sada vise tvoj pogled-ti mislis da eto, okolina tebe gleda drugacijem ili tm, zato sto nemate decu, ali shvati da treba da te boli dupe sta okolina misli o vama! I niko nema prava da pita o tome da li kada i zasto nemate decu. To je individualna stvar. Mislim da su neke od nas samo htele da kazu da nam nije normalno to sto dva muskarca ili dve zene zele da vode ljubav, ili traze pravo na odgoj dece. Ja sam takav tip da me bas briga sta ko radi u svom zivotu, a i isto postovanje trazim za sebe....Hm...kako bih objasnila? Ovo mi je veoma slicno rasizmu. Evo zasto: u americi imas black entertainment television. I toje OK. A da postoji white E. TV. To bio onda bio rasizam. Shvatas? Znaci, bas me briga sta rade, ali ne mislim da je cool da idu ulicom u paradi, i da pokazuju gola tela, imitiraju sex, izmedju dva muskarca i dve zene itd. Mislim da, tek kada pocnu da zive zivot kao ostatak populacije, da ce tek tada dobiti postovanje i prihvatanje od ostatka sveta. Dok god se ponasaju kao freaks ljudi ce ih tako i gledati....IZVORNA PORUKA: melania Pa vidis ja nemam decu i znam sta sredina prica o meni,a iskrena da budem i ne zanima me.Znam sta znaci njihov pogled u moj stomak,to me osvesti da oni o njemu i pricaju da je jalov ili sta god.Veruj mi retke su osobe koje me ne pitaju o tome,kao da ja mozes misliti uzivam sto imam problem.Zato podrzavam ljude sa problemom,samo napred i bez predrasuda.
|
|
|
|