RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 21:52:31)

melania, ja cu opet ponoviti - to nije isti problem. Barem za mene i u mojoj glavi, i ja na to gledam kao da su nebo i zemlja (homoseksualnost i kada bracni par ne moze da ima dete)

Zlatna ribica -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 21:53:59)

IZVORNA PORUKA: melania

Pa vidis ja nemam decu i znam sta sredina prica o meni,a iskrena da budem i ne zanima me.Znam sta znaci njihov pogled u moj stomak,to me osvesti da oni o njemu i pricaju da je jalov ili sta god.Veruj mi retke su osobe koje me ne pitaju o tome,kao da ja mozes misliti uzivam sto imam problem.Zato podrzavam ljude sa problemom,samo napred i bez predrasuda.

NIko ne kaze da su osobe bez dece devijantne ni psihicki bolesne , ili kakva vec etiketa se lepi homoseksualcima. TO se ne moze porediti, ne vidim razlog da se osecas prozvanom niti povredjenom. NEmojmo mesati babe i zabe.

Zlatna ribica -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 21:56:28)

IZVORNA PORUKA: lence

Ima u odnosu izmedju dvoje ljudi mnooogo vise od zelje za produzenjem vrste i zelje za seksualnim odnosima.
Tuzno je da kod homoseksualnih veza vidite samo jednan mali deo citave veze izmedju dva bica.

Ima, ali hajde onda da definisemo za sta se u stvari gej populacija bori ? Meni zaista nije jasno sta oni zapravo traze ? Da li nekome pise na celu da je gej ? Kako ja nekome ugrozavam prava na seksualno opredljenje ako ni ne znam kojeg je opredeljenja ? Uopste ne razumem zasto je potrebno da isticu svoje opredeljenje i da paradiraju u to ime.

melania -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:01:49)

Pa naravno da nije isto.Moja tetka je ostala bez dece i svi kad ona dodje menjaju svoje ponasanje.Velika vecina je obilazi samo za osmi mart,a svi se pitaju zasto se na vreme nije razvela da bar teca ima dece.Mozes misliti kako je njenom srcu.To mi je kao prica o geju koji je odlepio za nekim a drustvo mu brani da bude srecan i on nakon toga ludo pati.Koja je razlika:oba srca su slomljena.

Lu -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:03:07)

IZVORNA PORUKA: Verus RR

... jer nije potpuno prirodno da npr. muskarac ima zelju da j***e drugog muskarca u anus.  Ne smatram da je to prirodno, pa kako god da okrenes...

ali je mnogima "prirodno" i prihvatljivo da muškarac to radi ženi...e pa nekima nije ni to ali o ukusima se ne raspravlja,jel tako[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Znate šta ja mislim,previše buke ni oko čega, bio neko homo ili hetero,iskreno baš me briga neka se voli i ono drugo radi ko s kim hoće i kako hoće.
Ja ne vidim nikakvu prijetnju u homosexualcima niti mi smetaju,ne trebamo ići u detalje pogotovo mi koji nismo homo i ne razumijemo do kraja o čemu se tu radi pa bespotrebno nagađamo ili čak koristimo grube riječi...
Pustite druge ljude da žive svoj živoT kako oni žele i sve dok neka osoba ne ugrožava i ne nanosi zlo drugoj,ja ne vidim razloga za bilo kakvu osudu!

Maya21 -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:07:55)

Molila bih devojke da paze na recnik i da ne ulaze u dublje rasprave i prepirke HVALA [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lence -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:11:20)

IZVORNA PORUKA: Maya RR

Molila bih devojke da paze na recnik i da ne ulaze u dublje rasprave i prepirke HVALA [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

A mozemo li da se ljubimo? [sm=wink.gif]

melania -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:15:09)

Skroz si u pravu.Jednom mi je prisla devojka na stanici kad sam se vracala sa posla.Krene prica kao nema autobusa i bla bla.Posle 25 minuta nailazi autobus,ulazimo zajedno i sedamo jedna pored druge.Bez ikakvog blama mi kaze idem kod devojke!Ja je pogledam i ne mogu da verujem kad ona nastavi da prica o njihovoj vezi i kako se vole.Bas mi je to bilo slatko,mada sam bila u cudu.Posle smo se vidjale u prolazu,jako je prijatna osoba i jos su zajedno.Ona me na neki nacin naucila razumevanju za druge.

lence -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:18:48)

Jeste, ima tako mnogo istinitih, lepih ljubavnih prica.
Ali eto, ne uklapaju se u ono sto zdravi ljudi sa savrsenim zivotima podrazumevaju pod normalno.
Zivela alternativa!

Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:24:03)

melania, da, razumem sada vise tvoj pogled-ti mislis da eto, okolina tebe gleda drugacijem ili tm, zato sto nemate decu, ali shvati da treba da te boli dupe sta okolina misli o vama!  I niko nema prava da pita o tome da li kada i zasto nemate decu.  To je individualna stvar.  Mislim da su neke od nas samo htele da kazu da nam nije normalno to sto dva muskarca ili dve zene zele da vode ljubav, ili traze pravo na odgoj dece.  Ja sam takav tip da me bas briga sta ko radi u svom zivotu, a i isto postovanje trazim za sebe....Hm...kako bih objasnila?  Ovo mi je veoma slicno rasizmu.  Evo zasto:  u americi imas black entertainment television.  I toje OK.   A da postoji white E. TV.  To bio onda bio rasizam. Shvatas?  Znaci, bas me briga sta rade, ali ne mislim da je cool da idu ulicom u paradi, i da pokazuju gola tela, imitiraju sex, izmedju dva muskarca i dve zene itd.

Mislim da, tek kada pocnu da zive zivot kao ostatak populacije, da ce tek tada dobiti postovanje i prihvatanje od ostatka sveta.  Dok god se ponasaju kao freaks ljudi ce ih tako i gledati....

Pa vidis ja nemam decu i znam sta sredina prica o meni,a iskrena da budem i ne zanima me.Znam sta znaci njihov pogled u moj stomak,to me osvesti da oni o njemu i pricaju da je jalov ili sta god.Veruj mi retke su osobe koje me ne pitaju o tome,kao da ja mozes misliti uzivam sto imam problem.Zato podrzavam ljude sa problemom,samo napred i bez predrasuda.

melania -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:36:06)

Slazem se sa tobom 100%Znaci ja nigde nisam napisala da ih zelim u centru grada,ti koji idu tamo su njihova losa polovina.Kao i kod strejt ljudi:neki su ludi u idejama.a neki zagovornici demokratije.Ja podrzavam onaj deo gej populacije koji je u svojim kucama,koji voli nekog,ko je dobar komsija,kome je ova parada smesna.A veruj mi,ima ih puno!!!

Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:37:06)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]pa vidis da se sve vreme slazemo samo nismo pricali "isti jezik"

melania -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:40:27)

Lence da li si ti videla moj odgovor na spermogram tvog muza,ako nisam pobrkala nesto.

Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:40:47)

Naravno, ja sam bila oko obe "vrste" ovih ljudi, kao i kod naravno strejt ljudi....bila sam oko gej ljudi koji su totalno kul, normalno se ponasaju, a da ih ne poznajes dobro ne bi ni znao da su gej, a bila sam i oko par njih koji se odvratno namecu, i odvratno ponasaju.....

Slazem se sa tobom 100%Znaci ja nigde nisam napisala da ih zelim u centru grada,ti koji idu tamo su njihova losa polovina.Kao i kod strejt ljudi:neki su ludi u idejama.a neki zagovornici demokratije.Ja podrzavam onaj deo gej populacije koji je u svojim kucama,koji voli nekog,ko je dobar komsija,kome je ova parada smesna.A veruj mi,ima ih puno!!!

lence -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:46:51)

Lence da li si ti videla moj odgovor na spermogram tvog muza,ako nisam pobrkala nesto.

Mislim da su ono rezultati Lenkinog muza, brzo da ispravimo da ona ne bi stogod posumnjala!

melania -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:49:01)

Ma ljudi bitno je da se volimo,i da svako ima pravo na to.

Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:49:37)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lence -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:49:49)

IZVORNA PORUKA: Verus RR

da ih ne poznajes dobro ne bi ni znao da su gej, a bila sam i oko par njih koji se odvratno namecu, i odvratno ponasaju.....

Jeste, a heteroseksualni ljudi se sa svojom seksualnoscu uvek pristojno ponasaju. Dakle smo ustanovili neku razliku.

Verus -> RE: Homoseksualnost (19.9.2009 22:51:40)

uf lence, pa nije tako....imas strejt tipova koji se ponasaju grozno, znas ono macho man, ima ovakva kola, misli da ima pravu na svaku zensku koja hoda oko njega.  To mi je jako odvratno i nikada me takav muskarac ne bi privukao....ili razlika izmedju lepe zgodne devojke koja ume da bude elegantno obucena i sexi, i iste takve koja se oblaci i izgleda kao prostitutka i napada tudje muskarce....To mi je recimo gadan sloj strejt ljudi.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (25.9.2009 15:32:48)

već sam napomenula negdje ranije da znam podosta ljudi koji su homoseksualci, nemam ništa protiv ...tvoj problem s kim ćeš u krevet i tvoj problem šta ćeš raditi dok ne ugrožavaš mene ...

međutim u temi koja se tiče toga da će žene koje su bukvalno same moći na VTO povuklo se pitanje zloupotrebe od strane homoseksualaca koje su strpali u istu skupinu ljudi kao što su pedofili mada to nije ni slično,, ili čak da se njima dozvoli (ženama VTO lezbejkama), ili usvajanje djece da im se ne ugroze prava...tralalalala  i da....da ne odem previše daleko

TO SE NA BALKANU NEĆE NIKADA DESITI...zašto ...pa evo jednostavno primjera

u Sarajevu prošle godine napravljena GAY parada... dobili batina (neka su i treba)
U Zagrebu kad je bila između ostalih i penzioneri ih tukli - (neka su )

prošle godine za Sarajevo - fol tukle ih vehabije zato što su napravili u mjesecu Ramazanu paradu....e da nije bio Ramazan namlatili bi ih navijači koje bi tada nazvali huliganima....

elem suma sumare ... Budi šta hoćeš al kući u 4 zida ...za vani postoje osnovni kodeksi ...

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (25.9.2009 21:08:18)

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

u Sarajevu prošle godine napravljena GAY parada... dobili batina (neka su i treba)

prošle godine za Sarajevo - fol tukle ih vehabije zato što su napravili u mjesecu Ramazanu paradu....e da nije bio Ramazan namlatili bi ih navijači koje bi tada nazvali huliganima....

elem suma sumare ... Budi šta hoćeš al kući u 4 zida ...za vani postoje osnovni kodeksi ...

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (25.9.2009 21:09:17)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Brand new mama -> RE: Homoseksualnost (8.10.2009 18:54:28)

Cini mi se da vehabije nisu procitale nikad "Price iz 1001 noci"(ne djecju verziju),skontali bi da je i ranije bilo skroz normalno da sultani uz harem imaju i ponekog mladica.A mogu i nesto od Pamuka da procitaju...Posto sam bacila pogled na ovu temu,ne mogu skontati koliko se stvari uglavnom ne mjenjaju.Cim se pojave nepoznate stvari-projiciramo je u pomalo iracionalnu netrpeljivost(da ne kazem mrznju).Smatra se da je oko 10% populacije gay,i to se ne mjenja(bar ne drasticno).A mislim da je i ranije bilo ljudi koji su "eksperimentisali" sa biseksulnoscu(mislim da se na to misli kad se pominju "oni koji su se vratili na pravi put")Ja licnom znam covjeka koji je sad preko 60 i koji se zenio 4-5 puta(ima kcerku),ali su brakovi brzo pucali i bio je cak i izrazito nasilan prema zenama.Sada je vec nekih 30 godina u vezi sa muskarcem i ocigledno je veza opstala duze od njegovih veza sa zenama. Zar stvarno sutra zelimo da neko nama blizak prolazi kroz katarzu jer osjeca da ce biti neprihvacen ne samo od stranaca vec i od svojih bliznjih? Zar mislite da ce taj neko smijeti da vam se povjeri ako bude cijel zivot slusao kako je takvo ponasanje nenormalno,neprirodno....Jer on ce cuti kako je on(ona) nenormalan(na),neprirodan(na)...Mozda ce(kao i mnogo muskaraca i zena) uci u brak da bi bili javno prihvaceni i provesti zivot manje-vise jadni...ili mozda ubiti se u pubertetu kad je jako tesko ne uklapati se... Eh,sto iskljucise elektro-sokove iz terapije licnosti(kakva psihoanaliza!!!) ili za zene odstranjivanje materice i jajnika(tako se najlakse lijeci neuklapanje u kalupe).A mozda i da vratimo...nije to odavno bilo(nije proslo ni 60-ak godina).Mile moje,posto je kod nas izumrla stepfordska zena(lijepo pocesljana u pastelnim bojama sa reklame za prasak iz '60 blagog osmjeha i klimoglava) mislim da bi nas poslali sve na lijecenje histerije i ne bi nam ni pala na pamet borba tamo nekih fuj fuj neprilagodjenih(posebno poslije 3-4 dodatne terapije e.sokicima)

cipiripi -> RE: Homoseksualnost (7.2.2010 0:03:53)

Ovih dana sam izuzetno posvecena pojmu "genetika , hromozomi,DNK..." to me navodi na jos jedno razmisljanje vezano za homoseksualnost...
Hm..kako i odakle poceti...
Postoje odredjeni ljudi koji se rode "sa nekom vrstom greske"...ali za njih to nije greska jer je urodjeno..za njih je to zivot, kao sto i ljudi "bez greske" imaju svoj zivot...
Ovde mislim na gay i lesbian populaciju i cvrsto sam uverena u tvrdnju pojedinih da do toga nije doslo zbog "DRUSTVA" vec da je to neka vrsta genetske greske..
Postoje odredjene zene koje imaju XX hromozome..ali pojedinim analizama se kasnije utvrdilo da na kukici X hromovoma postoje odredjene delacije Y hromozoma..po statistickim podacima to su zene koje vole isti pol, a isto tako mogu da vole i jedan i drugi i da budu BI.
Isto tako i kod muskarca...bez obzira ako postoji mikrodelacija Y hromozoma, koja utice na potomstvo, takodje na delacija na 7 Y hromozomu utice na seksualnu orijentaciju..homoseksualci su ili su biseksualci..

Nikada nista nisam imala protiv takvih opredeljenja, bas naprotiv..homoseksualce obozavam, imam extra prijatelja..lezbejke ne poznajem licno, ali nemam nikakvu vrstu garda ni prema njima..

Sad se pitam...koliko ljudi koji mlate te neduzne ljude zna za ovo?
Verovatno nijedan od tih siledzija nezna...

Ti ljudi su po rodjenu prepodredjeni za takav zivot...i to je naucno dokazano..
Sputavanje ih pretvara u dvolicne i iskompleksirane licnosti...

Bolje je biti i GEJ i zaloziti se za svoje stavove nego da drustvo u kome zivis pravi od tebe robota..a ipak smo svi ljudi od krvi i mesa sa sopstvenim sudbinama ma kakve da su one..

viking -> RE: Homoseksualnost (7.2.2010 0:12:16)

Ti što mlate verovatno ne znaju ni da sabiraju, sigurno se ne razemeju u genetiku...

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Sad se pitam...koliko ljudi koji mlate te neduzne ljude zna za ovo?
Verovatno nijedan od tih siledzija nezna...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>